AY VALLA SENİNLE NE ÇOK ORTAK YÖNÜMÜZ VAR BENİMDE ÖYLE BİR DURUMUM OLMUŞTU İNAN ÖYLE BİR ACI ÇEKMEMİŞTİM İDRARIMDA SİMSİYAH GELİYODU HER TAHLİLDE AĞLAYA AĞLAYA GİDİYODUM SERUM TAKTILAR,İĞNE YAPTILAR 1GÜN SONRA GEÇMİŞTİ..............ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİN
SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM SENİ ANLIYORUM NASIL ACI ÇEKTİĞİNİ ALLAH Bİ DAHA GÖSTERMESİN:Saruboceq:KİB
kizz benim resmimi de mi ekledin listeyekaydirigubbakcemile3
sen yokken ben listede birazcik temizleme yaptim birkac kisi vardi hamile kalmislarda haber vermemisler , hala listede isimleri yaziyodu ocak annelerinde gördüm bende sildim onlari
düğerlerini de eklicektim ama bulamadım onlarınkını cnm eger sorun sa hemen silerim tatlım sormadan yaptıgım için de kusura bakma hemen silebilirim ..... daha bi, renkli ollsun daha bi doping olsun bize diye canım .....iyi yapmışsın canım bend earada kırpıyordum zaten bılıyorsun kı devamlı olmayanın bı soru sorup cıkanlarda eklıydı artık kım isterse onu eklicez demiştik zaten canım sorun değil iyi yapmışsın ......
:Saruboceq:IKIZ BEBEGI olacak arkadasim inan cok cok sevindim senin adina cünkü burda herseyi beraber yasiyoruz kaderlerimiz ayni insallah bizde senin gibi yasariz bu tatlari hayirlisiyyla.Allah saglikla kucagina aldirsin canim ya.bir gün o listede diger arkadaslarla kendi adimida görmek istiyorum.INSALLAAHHHH::::
yok canim ne sorun olucak takiliyorum sadece bende arada tedavi olan kizlara belki birazcik morel olur diye ekliyorum resim..yilmak yok durmak yok allah nasip edince kimse engel olamiyo bunu burda yasayarak cok iyi anladik hepimizdüğerlerini de eklicektim ama bulamadım onlarınkını cnm eger sorun sa hemen silerim tatlım sormadan yaptıgım için de kusura bakma hemen silebilirim ..... daha bi, renkli ollsun daha bi doping olsun bize diye canım .....iyi yapmışsın canım bend earada kırpıyordum zaten bılıyorsun kı devamlı olmayanın bı soru sorup cıkanlarda eklıydı artık kım isterse onu eklicez demiştik zaten canım sorun değil iyi yapmışsın ......
allah saglikla kavusmayi nasip etsin:CüvCüv:slm kızlar bende klomen ve ovıtrelle ile gebe kaldım henüz çok yeni daha ultrasonda bile göremedik allah bütün bebiş isteyenlere nasip etsin inş
inan o kadar cok rahatladim ki bunlari okuyunca hamilelerin duasi kabul olurmus arkadasim,sanki burdaki insanlari mesela seni yillardir taniyomusum gibi konusuyorum.icimi döküyorum yani bide yurt disinda yasamam buna tuz biber oluyo hasretlik,icindekileri rahatca konusacak kimsenin olmamasi......özellikle bu konu cok hassaa ayni seyler yasamayanlar anlamiyo...neyse.....kendine cok cok iyi bak bebislerni hayirlisiyla kucana al canimm benim.
ah canlarim benim,aglamak istiyorum su an cok duygulandim,su ana adetimin gelmesini bekliyorum canim ikinci asilama icin.ama inan stres te yapmiyorum hic ama gelmedi hala hatta takmiyorum da,kendimi alistirinca daha zor oluyo pazartesi bekliycem.baska zaman olsa bekleyemem ama bekiliycem simdi dua edip...yok canim ne sorun olucak takiliyorum sadece bende arada tedavi olan kizlara belki birazcik morel olur diye ekliyorum resim..yilmak yok durmak yok allah nasip edince kimse engel olamiyo bunu burda yasayarak cok iyi anladik hepimiz
allah saglikla kavusmayi nasip etsin:CüvCüv:
hosgeldin aramizaa.s.
senin yasadiklarini yasadim bende konusacak kimsem yoktu :1ninca:
bende almanyadayim herkes daha bi dedikoducu oluyo burda malesefki :çok üzgünüm:
insallah senide en kis azamanda listenin hamisler bölümüne terfi etmis görürüz..
tedavin ne asamada ne tadevisi görüyosun:uhm:adetinde gecikmis insaallah hamilesindir..iki ay öncesinde oldugun asilamanin etkisi kalmamistir vucutunda ileclar coktan atilmistir....insallah stresten degildir durumun insallah hamilesindir:Saruboceq:
:lepi:sevra hayirli ugurlu olsun darisi bizede olsun insallah.cok sevindim canim ya.
kizlar yedi günüm gecti bu gün evde test yaptim yok napmaliyim bilmiyorum.bi akil verin nolur
kizlar yedi günüm gecti bu gün evde test yaptim yok napmaliyim bilmiyorum.bi akil verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?