Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok saol canım bende ilaç kullanıyorum.kötü şansın içinde iyi bir şans oldu bu.klomenden dolayı kist var diye zaten bu ay ara vermiştik iltihabında bu aya gelmesi bir şans yoksa tedaviyi gene riske atacaktık antibiyotik felan kötü olcaktı.bu ay hepsini atlatçam inşallah.

:enbuyukkk:kizlar bi bilginiz varsa ne olur bana yardim edin ikiay önce asilama yaptirdim benim doktorum iknciyi bu ay verdi.simdi adetim bes gün gecikti bekliyorum ikinciyi yaptirmaya ama gelmedi gegikmenin ikinci günü test yaptim ypk.ilaclardan olabilir mi yada INSALLAH hamile olabilirmiyim.ne olur bilen varsa YAZSIN ::::

:Saruboceq:IKIZ BEBEGI olacak arkadasim inan cok cok sevindim senin adina cünkü burda herseyi beraber yasiyoruz kaderlerimiz ayni insallah bizde senin gibi yasariz bu tatlari hayirlisiyyla.Allah saglikla kucagina aldirsin canim ya.bir gün o listede diger arkadaslarla kendi adimida görmek istiyorum.INSALLAAHHHH::::

canım teşekkür ederim duaların için Allah sanada izteyen herkese de tattırsın bu duyguyu İnşallah:Saruboceq:
gerçekten herşeyi beraber yaşıyoruz güzel oluyo kimseye söyleyemediğimiz şeyleri konuşuyoruz arkadaş oluyoruz bilgi paylaşıyoruz...
İnşallah canım sen de hamilesindir Neden olmasın canım ilaçlar bende gecikme yapmadı ikinci klomen+ovitrelle denememde hamiş oldum İnşallah yakında senide listede görürüz ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KEND İİİİİİİ BAK:içelim::sm_cool:

slm kızlar bende klomen ve ovıtrelle ile gebe kaldım henüz çok yeni daha ultrasonda bile göremedik allah bütün bebiş isteyenlere nasip etsin inş

inan o kadar cok rahatladim ki bunlari okuyunca hamilelerin duasi kabul olurmus arkadasim,sanki burdaki insanlari mesela seni yillardir taniyomusum gibi konusuyorum.icimi döküyorum yani bide yurt disinda yasamam buna tuz biber oluyo hasretlik,icindekileri rahatca konusacak kimsenin olmamasi......özellikle bu konu cok hassaa ayni seyler yasamayanlar anlamiyo...neyse.....kendine cok cok iyi bak bebislerni hayirlisiyla kucana al canimm benim.

yok canim ne sorun olucak takiliyorum sadece bende arada tedavi olan kizlara belki birazcik morel olur diye ekliyorum resim..yilmak yok durmak yok allah nasip edince kimse engel olamiyo bunu burda yasayarak cok iyi anladik hepimiz

slm kızlar bende klomen ve ovıtrelle ile gebe kaldım henüz çok yeni daha ultrasonda bile göremedik allah bütün bebiş isteyenlere nasip etsin inş
allah saglikla kavusmayi nasip etsin:CüvCüv:

hosgeldin aramizaa.s.
senin yasadiklarini yasadim bende konusacak kimsem yoktu :1ninca:
bende almanyadayim herkes daha bi dedikoducu oluyo burda malesefki :çok üzgünüm:
insallah senide en kis azamanda listenin hamisler bölümüne terfi etmis görürüz..
tedavin ne asamada ne tadevisi görüyosun:uhm:adetinde gecikmis insaallah hamilesindir..iki ay öncesinde oldugun asilamanin etkisi kalmamistir vucutunda ileclar coktan atilmistir....insallah stresten degildir durumun insallah hamilesindir:Saruboceq:

ah canlarim benim,aglamak istiyorum su an cok duygulandim,su ana adetimin gelmesini bekliyorum canim ikinci asilama icin.ama inan stres te yapmiyorum hic ama gelmedi hala hatta takmiyorum da,kendimi alistirinca daha zor oluyo pazartesi bekliycem.baska zaman olsa bekleyemem ama bekiliycem simdi dua edip...

HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:
--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--zeyhat.............:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 16 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

5) sadecesen21........... :CüvCüv::CüvCüv:

6) zeyhat.................:CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---BERYAL---5 EKİM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

kizlar yedi günüm gecti bu gün evde test yaptim yok napmaliyim bilmiyorum.bi akil verin nolur

canım üzüldüm inan, ben 2 defa aşılama ile hamile kaldım. aşılamadan 14 gün sonra evde yapılan testte gebelik çıkıyor. ama seni ümitsizliğe düşürmek istemem bence en iyisi kanda baktır. çünki bazen beta HCG hormonu idrara geç geçiyor.

kızlar ya bu arada 2 yeni hamişimiz varmış çok sevindim. darısı bütün bekleyen arkadaşlarımıza (tabi ilk önce tramissu)

kizlar yedi günüm gecti bu gün evde test yaptim yok napmaliyim bilmiyorum.bi akil verin nolur

birkac gün daha bekle bakalim bazilarinda daha gec cikiyo idrarda ....
olmadi doktoruna git adet söktürücü verir sana zaten gecikmenin nedenini arastirsin....

hazanyagmuru sen nasilsin canim

tramissu zeyhat i bekleyenler listesinden silsengözlerimebaksanab o artik bi hamis:dance: iki yerde karisiklik olmasin

slm elif, çok şükür ben biraz toparlanmaya başladım. bulantılarım azaldı. inş. bebişimin durumu iyidir daha randevuma 11 gün felan var.
seninde resmini gördüm maşallah göbişin çok güzel eminim dünya tatlısı bi fıstık doğacak.

sagol arkadasim tmm zaten bekliyorum pazartesiyi.bu arada masallah cok tatli göbisin var bebesinde bi o kadar güzeldir inanniyorum hayirlisiyla dogsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…