slm elif, çok şükür ben biraz toparlanmaya başladım. bulantılarım azaldı. inş. bebişimin durumu iyidir daha randevuma 11 gün felan var.
seninde resmini gördüm maşallah göbişin çok güzel eminim dünya tatlısı bi fıstık doğacak.
sagol arkadasim tmm zaten bekliyorum pazartesiyi.bu arada masallah cok tatli göbisin var bebesinde bi o kadar güzeldir inanniyorum hayirlisiyla dogsun insallah
amin canım inşallah .....kızlar ya bu arada 2 yeni hamişimiz varmış çok sevindim. darısı bütün bekleyen arkadaşlarımıza (tabi ilk önce tramissu)
inşallah cnm bi sorun ollmazda sağlıkla kavusursun bebeğine ....slm kızlar cuma gunu hastanedeydım kontrol ıcın nst ye gırdım hersey yıolunda dedı ama ultrasona baktı bebısın kordon dolanması yasamıs dedı kolye seklınde suanda dedı sıkma falan yok ama hareketlerını say takıp et dedı pazartesı de tahlıll sonucfu almaya gıdıcem bu zamana kadar geldık ınsallah sagsaglım dogumda yaparız kızlar
göbegimin son hali bakin teyzeleri kizim nasilda büyüdü
bulantilar gecince en güzel günler basliyo...bebisin icin endiselenmekte haklisin ama kötü seyler getirme aklina canim..rabbim ikinizide korusun...hem yakinda tekmelerinide hissetmeye baslarsin ozaman mutlulugun katlanir...ben 15.haftada baslamistim hissetmeye seninde bugünlerde baslar
sagol canim
insallah p.tesi hayirli haberler alirsin..almazsanda üzülmek yok asilama icin start vermis olursunuz...allah im yüzünü güldürsün
canım ya seninle benim sayfamda konuşmuştuk hatırlıyomusun bilmem kürlerle ilgili bu ay soğan kürüne devam etmiştim olmadı.....adet oldum 2 Y Dh DEVm edicem soğN KÜRÜNE umarım bu sefer olur.......
evet canim hatirliyorum hakkinda hayirlisi olsun
bir ay daha yap rahim iyice temizlensin belki ozaman olur....
yaradandan umut kesilmez
zeynep nerelerde yaaaaa dogrudu mu acabaaCADIARZUhic ugramaz oldu
parılcım canım hep aynı deval daha bişey yapmıyorum ....duaların için saol sende hepınızde benımde aklımdasınız her duamda sizleride unutmuyorum emının kı ....
elifcim maşallah allah yardımcın olsun artık sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah ....
önce ben şimdi de mevzey yok oldu bi sorun yoktur umarım ....
hepinizi öpüyorum ....
of kızlar ya yavas yavas sona yaklasıyoruz gun saymak ne kadar zor mevzey senden sonra sıra bende yazından sonra daha bı korku sardı benı 9 ay daha tasımaya razıyım ben ya dogumdan cok korkuyorumnasıl doguracagız bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?