Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HAMILELIGI SABIRSIZLIKLA BEKLEYENLER.........................

-Asude80.............:Saruboceq:

--Parıl..................:Saruboceq:
--tramissu1986.....:Saruboceq:
--ahsenecem......:Saruboceq:
--mişha..............:Saruboceq:
--idilengin...........:Saruboceq:
--canimdacan ....:Saruboceq:
--belya...............:Saruboceq:
--kadisim..........:Saruboceq:
--şimal82...........:Saruboceq:
--nergis55.......:Saruboceq:
--BEBEĞİMİZ..........:Saruboceq:
--kukuleta09............:Saruboceq:

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2)EliFatihEFU.............kız :CüvCüv:22 kasım 2009

3) mevzey................... kiz:CüvCüv: 16 kasım 2009

4) 26eser26.................... erkek:CüvCüv: 17 aralık2009

4) hazanyagmuru......... :CüvCüv:

5) sadecesen21........... :CüvCüv::CüvCüv:

6) zeyhat.................:CüvCüv:

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ ........

-- BEAUTY --1 TEMMUZ 2009 -- KAYRA SENA bebek :)) :ecrin_bebek:

Sezeryan---3350 gr --51cm

a.s.a.s.a.s.

-- ASYACAN --- 6 TEMMUZ 2009 -- HÜSEYİN EFE bebek :)) :ecrin_bebek:

sezeryan--- 2900 gr -- 47 cm

a.s.a.s.a.s.

---BERYAL---5 EKİM 2009-- :ecrin_bebek: DORUK BEBEK :))

sezeryan-- 4540 gr-- 51,5 cm

bulantilar gecince en güzel günler basliyo...bebisin icin endiselenmekte haklisin ama kötü seyler getirme aklina canim..rabbim ikinizide korusun...hem yakinda tekmelerinide hissetmeye baslarsin ozaman mutlulugun katlanir...ben 15.haftada baslamistim hissetmeye seninde bugünlerde baslar

sagol arkadasim tmm zaten bekliyorum pazartesiyi.bu arada masallah cok tatli göbisin var bebesinde bi o kadar güzeldir inanniyorum hayirlisiyla dogsun insallah

sagol canim
insallah p.tesi hayirli haberler alirsin..almazsanda üzülmek yok asilama icin start vermis olursunuz...allah im yüzünü güldürsün

slm kızlar cuma gunu hastanedeydım kontrol ıcın nst ye gırdım hersey yıolunda dedı ama ultrasona baktı bebısın kordon dolanması yasamıs dedı kolye seklınde suanda dedı sıkma falan yok ama hareketlerını say takıp et dedı pazartesı de tahlıll sonucfu almaya gıdıcem bu zamana kadar geldık ınsallah sagsaglım dogumda yaparız kızlar

kızlar ya bu arada 2 yeni hamişimiz varmış çok sevindim. darısı bütün bekleyen arkadaşlarımıza (tabi ilk önce tramissu)
amin canım inşallah .....
inşallah cnm bi sorun ollmazda sağlıkla kavusursun bebeğine ....

Son düzenleme:

canım ya seninle benim sayfamda konuşmuştuk hatırlıyomusun bilmem kürlerle ilgili bu ay soğan kürüne devam etmiştim olmadı.....adet oldum 2 Y Dh DEVm edicem soğN KÜRÜNE umarım bu sefer olur.......

biz doktora gittik kizimla bugünnn
kizim heran dogabilirmis opuyorumnanaktanrahim agzi iyice yumusamis, rahim boyu kisalmis, acilma baslamis bebegin kafasida iyice asagida duruyo dedi.
önce daha 4 hafta biciyorum dedi sonra kontrol yapti okadar beklemez diye tahmin ediyorum vücut herseyiyle doguma hazirlamis kendini dedi
nst ye girdim sancim cikmadi yine idrar testinde idrarda protein biraz fazla cikmis ama normalmis artik bu zamanda vücutumda su toplamis aldigim kilo 15 i gösterdi akannehirama bu kilo degil su dedi icimi rahatlatti
bitek sanci bekliyoruz simdi kizimizin gelmesi icin artik o nezaman tesrif etmek isterse ozaman gelicekhihoyyyt

canım ya seninle benim sayfamda konuşmuştuk hatırlıyomusun bilmem kürlerle ilgili bu ay soğan kürüne devam etmiştim olmadı.....adet oldum 2 Y Dh DEVm edicem soğN KÜRÜNE umarım bu sefer olur.......

evet canim hatirliyorum hakkinda hayirlisi olsun
bir ay daha yap rahim iyice temizlensin belki ozaman olur....
yaradandan umut kesilmez

zeynep nerelerde yaaaaa dogrudu mu acabaaCADIARZUhic ugramaz oldu

evet canim hatirliyorum hakkinda hayirlisi olsun
bir ay daha yap rahim iyice temizlensin belki ozaman olur....
yaradandan umut kesilmez

zeynep nerelerde yaaaaa dogrudu mu acabaaCADIARZUhic ugramaz oldu

canım ya allah hakkımız da hatyırlısını versin bakalım artık.....ama adet dönemim acayip ağrılı oldu.....bakalım 2 ay daha yapmayı düşünüyorum artık.....

zeyhat nerdesın baska bı sayfada okudum sanırım dusuk tehlıkesı yasıyosun noldu nasılsın ınsallah hersey yolundadır

tiramissu canım şükür kavuşturana ya çok merak ettik birdaha böyle yapma neyse ii olduğuna sevindim Rabbim daha iyi yapsın inşallah.
Oğluşum okulunada sınıfınada alıştı çok şükür bende resmen okula başladım onunla beraber.
Sen nasılısn neler yaptın tedavi oluyomusun ben her duama seni ve asude yi unutmamaya çalışıyorum.

Beauty ciğim sen nasılısın -yazmışsın bebişinle uğraşıyorsun demekki Allah onu sana bağışlasın canım sende gir yaa özletmeyin kendinizi bak asyacandan ve mevzeyden haber yok .

Ayy Elifcik ne tatlı bir hamilesin yaa incecik sadece bir göbüş Allah nazardan saklasın çok güzel gürünüyor tabii içindekinin nasıl bir balpeteği olacağı şimdiden belli.

Beryal ciğim Bebişin çok tatlı Allah analı babalı büyütsün bizlerede dua etmeyi unutmayın.

aa ben sabah yazmistim ama cikmamis bu günlerde sitede hep problem cikiyo devamli kopuyo database sorunuuuu offfffffffffffffffff

bizim kizlarda ayni problemden ugramiyolar galiba
parilciimmsagol canim opuyorumnanaktan
sende bu aralar pek giremiyosun oglun okumayi ögrenebildi mi bari

parılcım canım hep aynı deval daha bişey yapmıyorum ....duaların için saol sende hepınızde benımde aklımdasınız her duamda sizleride unutmuyorum emının kı ....
elifcim maşallah allah yardımcın olsun artık sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah ....
önce ben şimdi de mevzey yok oldu bi sorun yoktur umarım ....
hepinizi öpüyorum ....

sagol canim benim bir avazda kurtuluruz insallah vakit az kalinca insan cok heyecan yapiyokaydirigubbakcemile3
zeyneple kasim anneleri topiginde bide face de yazisiyorum ben gayet iyiler kiziyla birlikte haberiniz olsun

Slm kıslar biliyorum sizi ihmal ettim ama kendimi moralmen ii hissetmiyodum ve sizin yazdıklarıınızı okuyup geçiodum bişey yazamıyodum nette bişey yazmak ölüm14 günümüz kaldı hayırlısıyla 16 kasım saat 8.30 da ameliyata giricem kısmetse tramisu seni gördüğüme çok sevindim yeni gelipte hamile olan kısları tebrik ediyorum darısı başına canım hep dua ediyorum elif size haber vermiş sağolsun benide uyarınca artık girip yazayım dedim hepinizi çok öptüm kendinize ii bakın arada girerim bayyyy

of kızlar ya yavas yavas sona yaklasıyoruz gun saymak ne kadar zor mevzey senden sonra sıra bende yazından sonra daha bı korku sardı benı 9 ay daha tasımaya razıyım ben ya dogumdan cok korkuyorumnasıl doguracagız bılmıyorum

Canım korkma ya her girişin bir çıkışı varkaydirigubbakcemile3 artık bebeğimizi dışarıda sevelim değilmi bendede senin zamanında korku sarmıştı ama salgın hastalıklar kötü koşulları düşündükçe bir an önce zamanım gelsede doğursam oldum dua et bol bol seni rahatlatır bu herkes doğuruyor eser neyimiz eksik kıs beceremiyecekmyiz o meleklere değer herşey umarım rabbim buradaki isteyen herkese bir an evvel bizim yaşadıkarımızı yaşatır hepimize kolay doğum nasip eder hurma la yanına ye bebişe çok fayydalı doğumada götürücem ben damağına sürmek sünnetmiş birde sezeryan olucaklar epiduralse bitter çikolata ve neskafe götürsünler daha sonraki ağrıya ii geliomuş hadi bize kolay gelsin

napıyonuz kızlarr Elifciğim sen nasılsın bebişin ne alemde heyecan sarmış bakıyom Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inaşallah.Benim oğluşum okumaya çalışıyo diyelim bayaa zormuş yanii.
Tramissum sen en son hani tedaviyi denedin canım yaaa ben unuttum da.
Ben bu aralar yine tedaviye başlayayım diyorum.Üff şimdiden sıktı ama ne yapayım yaşım ilerliyor yaa.

elif- eser- mevzey...
kızlar korkmakta yada telaşlanmakta cok haklısınız aslında ama allah size bu mucizeyi lütfetti ve emınım kı dogumda da allah yardım edecek bol bol dua edin allah korkutmasın sağlıkla alın inşallah bebişleri kucagınıza öpüyorum hepinizi ....
ha bu arada bi öneri de benden olsun sizden denemdım tabııkıde ama kesın olursa deneyecegım ben bebe dogdugu gıbı agzına bı ıkı damla nar damlatırsanız eger sütten önce ilk başta yanı bebekte gaz olmazmış tüm annelerin ortak sorunu bu cok yapan var herkes memnunmuş sonucta zararlı bişey değil ama yinede siz bilirsiniz.....

parılcım ben ara verdim aslında zaman ne cabul gecıyor 2010un ılk aylarında allah kısmet ederse eger tüp bebek yapmayı düşünüyorum aslında ama şurda ne kaldı bı yandan bı an önce olsun diyorum ama bı yandan da tüp bebekten cok korkuyorum içinde garip bi his var ya olmazsalar da var bebek için tüp bebek yapmaya deger mi? tabikide evet ama ya olmazsa o zaman ben ne halde olurum bilmiyorum işte onu ve bu yuzden psikolojim çok kotu bakıyorum arada 7. denemede 5. denemde olanlar var beım o kadar gücüm yok gibi geliyor bana canım allah yardımcımız olsun inşallah hiç bi şeye gerek kalmadan allah bizlerede anne olmayı nasip eder .....
sen neler yaptın sende bişey yağmadın gaşliba bu arada hangi tedaviye başlamayı düşünüyorsun peki aşılama falan mı yoksa klomen ovitrellemi...ogluşuna sevındım en kısa zmaanda sular seller gibi okusun inşallah öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…