Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım üç kutu biraz fazla bana iğneden 12 saat sonra ve onun takibinde 3 gün ilişki dedi dr ama bazı drlar 36 saat sonra ilişki diyolar bi dr sor istersen allah gönlüne göre versin

buarada kızlara hamile olanlarda hamilelik düşünenelerde burdan devam edelim gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi. kaydirigubbakcemile5

TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMIN İÇİN CANIM.. BİR DE ADETİME 12 GÜN KALDI OVİTRELLE İÇİN GEÇ BİR TARİH DEĞİL Mİ? SANIRIM BU DR BİŞE ANLAMIYO klava:klava:

TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMIN İÇİN CANIM.. BİR DE ADETİME 12 GÜN KALDI OVİTRELLE İÇİN GEÇ BİR TARİH DEĞİL Mİ? SANIRIM BU DR BİŞE ANLAMIYO klava:klava:

yok canım yumurtan olgunluğa geldiyse o zaman vurulucan iğnenei doktor anlıyor geç yumurtlamışsın sen büyük ihtimalle hadi bakalım hayırlısı olsun 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı

bence kanada yaptır çünkü kanda daha net sonuç alıyorsun en azından aklında kalmamış olur ama mutlaka sonuçu yaz hadi işallah hamilesindir. hayırlı haberlerini bekliyorum . :sm_cool:

bugün 12.gün idrarda ki tamamen yanıltıcımıdır perşembe den önce kanda yaptıramam burada hastane yok maalesef 13.gün idrarda yanıltıcımı olur.Çok soru soruyorum ama çook heyecanlyım:)

heyecanlı diyosun ama oturuyosun oturduğun yerde :mymeka:kalkıp bir test alsana kasık ağrısı bende olmuştu hemde çok fena eyvah dedim olmadı gene ama değilmiş rahmimi sıkıyolar gibiydi hadi git git sona inş. ver bize müjdeyiopuyorumnanaktan

bugün 12.gün idrarda ki tamamen yanıltıcımıdır perşembe den önce kanda yaptıramam burada hastane yok maalesef 13.gün idrarda yanıltıcımı olur.Çok soru soruyorum ama çook heyecanlyım:)

hayır sıkmıyorsun nedemek sen bize müjdeli haber vermeye bak eğer varsa idrardada çıkar ben kanda daha rahat ediyorum çünkü garanti ama idrarda bak bize üjdeli haberi ver. dualarımz seninle :Saruboceq:

Mevzeycim dr a perşembe gidicem kanda baktırayım birde bu iğneden dolayı idrarda yanlış çıkabiliyormuş şimdi hayal kırıklığı olmasın....:)

sevgili piano geçen ay benim de 11 gün uzamıştı adetim, çok seviniyordum olmadığım için dr aradım ve söyledim hemen test yaptır demişti, bende de 2. çizgi silik çıktı yine heyecanlandım ama 2 gün daha bekleyince adet oldum olup olmama sıkıntısından kurtulduğum için çok sevinmiştim çünkü sürekli oldu mu olmadı mı yedi bitirdi beni.. ılaçlar çok uzatabiliyormuş böyle, bakalım bu ay ne olacak, dün ovitrelle vuruldum pek umudum yok. Hemşireye özellikle göbekten vurmasını söyledim o ısrarla koldan vurucam dedi. Koldan etki etmiyormuş, Çok sinirlendim aylardır tedavi görüyosun bi inat hemşire yüzünden tedavi batıyor!

merhaba busra ben ovitrelle vurulalı 13 gün oldu o yüzden bugün yine test yaptım yine aynı sonuç çıktı ama kasık ağrım çok fazla daha önce testlerde hiç bu sonuçlar çıkkmamıştı bu arada lekelenme vardı bugün sanırım iğneden dolayı bu sonuç çıkıyor ama ben bir daha ovitrelle olamayacağım için bu ay olumlu şeyler olmasını çok istiyorum.umarım hepimiz için iyi olur herşey..Sevgiler..

merhaba canım bende koldan vurdurdum ilk iğnemde hamile kaldım bence kişiden kişiye değişiyor ama allah gönlüne göre versin ben ce günleri say ve 12 veya 13 gün sonra kanda baktır işallah hamile kalırsın dualırım sizinle. :CüvCüv:

Mevzeycim dr a perşembe gidicem kanda baktırayım birde bu iğneden dolayı idrarda yanlış çıkabiliyormuş şimdi hayal kırıklığı olmasın....:)

canım perşembe günü hayırlı haberlerini bekliyorum bize yaz işallah alah gönlündekini nasip etsin. hamilelik haberlerini sabırsızla bekliyorum heycanlandım şimdi.

Sevgili cmk 13

inanki beni çok rahatlattın, çok teşekkür ederim sana. 12 gün sonra bellli oluyor demek, bende saymaya başlıyorum o zaman opuyorumnanaktan senin adına da çok sevindim canım, Rabbim çocuğunla eşinle mutlu huzurlu bir hayat yaşamayı nasip etsin inşallah...
ınşallah diğer arkadaşlar da isteklerine kavuşurlar.. Ben dün iğne vuruldum ama dünden bu yana sancım var kasıklarımda sizde oldu mu sancı? ayrıca ovitrelle den nekadar zaman sonra ilişki oldu sizde? Benim dr açık açık anlatmadı bunları bilemiyorum...

Selam Büşra..
Benim Şansıma da Hemşire inat etti ve Koldan vurdu. Göbekten vurmamıştı. Ama benim Yumurtam Koldan vurmasına rağmen çatladı canım. Demekki herkeste farklı etki gösteriyor.

Ben ığneden sonra bir hafta boyu çektim canım o ağrıları. Sanki kasıklarıma bıçak saplıyorlar gibi zıplıyordum. ığne olduğum günde dahil 4 gün ilişki demişti benim Doktorum. ıki hafta önce vuruldum iğneyi. Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. Normalde yarın falan adet olmam lazım. ınşallah hepimizde hayırlı haberler veririz.:Saruboceq:

meraba canım bende klomen kullandım ama yumurtalarımı geliştirmedi iğnenin adı neydi senin hangi tedavi

canım işallah hayırlı haberini alırız. ovitrelleden sonra bendede çok ciddi şişlik ağrı oldu dr sordum yuurtaların çatlamaya başladığı için ağrır dedi buarada 12 saat sonra ilişki on un takibindede 3 gün ilişki dedi bide bi tavsiye sana bunu dr söyledi ilişki sırasında belinin altına yastık koyup ilişki sonrasındada bi süre yat . umarım iyi haberlerini alırız.

zeyno işallah hayırlı haber verirsin bence bekleme yaptır testi zaten belli olmuştur artık güzel haberler verrirsin işallah.

meraba canım bende iğne tedavisi oldum 2 ay 1. ay kendisi çatladı 2. ay iğneyle ama inanılmaz şişlik ve ağrı hissediliyo kasık bölgesinde bunlar yumurtanın geliştiğini gösterir ve korkmaya gerek yok paylaşmak istedim

meraba canım bende klomen kullandım ama yumurtalarımı geliştirmedi iğnenin adı neydi senin hangi tedavi
Canım bende Klomen kullandım. Adetimin 3. günü başladım. 7 gün boyunca günde 4 tane. Sonra Doktora kontrole gittim. Yumurtalar büyümüşmü diye. Sonrada Çatlatma iğnesi ( Ovitrelle). Bu 3. denemem. Sabırla bekliyorum bakalım. Sen ne zaman başladın Klomene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…