Perşembeye kadar beklicem canım. Çok fazla Stres yapmamaya çalışıyorum. Ama heyecandan ölecem o ayrı.. Bakalım güzel haberler verebilecek miyim sizezeyno işallah hayırlı haber verirsin bence bekleme yaptır testi zaten belli olmuştur artık güzel haberler verrirsin işallah.
canım işallah hayırlı haberini alırız. ovitrelleden sonra bendede çok ciddi şişlik ağrı oldu dr sordum yuurtaların çatlamaya başladığı için ağrır dedi buarada 12 saat sonra ilişki on un takibindede 3 gün ilişki dedi bide bi tavsiye sana bunu dr söyledi ilişki sırasında belinin altına yastık koyup ilişki sonrasındada bi süre yat . umarım iyi haberlerini alırız.
SEVGİLİ CMK13;
Tavsiye için teşekkürler, bende ilişkiden sonra yastık koyup uzandım 2 saat kadar.. İnşallah etkili olmuştur. Birşey sorucam ama çekiniyorum, özelden yazıp konuşsak daha iyi olacakağrıların hiç önemi yok aslında, yeterki iyi sonuçlar çıksın ortaya.. Bel kısmım özellikle çok ağrıyor, nelere dikkat etmeliyim bu dönemde bilgilerini paylaşırsan sevinirim..
Sevgilerle...
merhaba busra ben ovitrelle vurulalı 13 gün oldu o yüzden bugün yine test yaptım yine aynı sonuç çıktı ama kasık ağrım çok fazla daha önce testlerde hiç bu sonuçlar çıkkmamıştı bu arada lekelenme vardı bugün sanırım iğneden dolayı bu sonuç çıkıyor ama ben bir daha ovitrelle olamayacağım için bu ay olumlu şeyler olmasını çok istiyorum.umarım hepimiz için iyi olur herşey..Sevgiler..
canm bugün neyaptın dr a gittin mi merak ettim sonuç nasıl işallah hayırlıdır. merakla bekliyorum akşam girince bakarım muhakkak yaz allah gönlündekini versin canım.
mehaba ben senin özele msj attım senin sormak istediğin nevarsa bilgi sahibiysem severek cevaplarım. işallah hayırlı sonuçlar alırsın kaç yıllık vlisin ilk çocuk için mi uğraşıyosun?
evet bende merak edıyorum, bize haber ver canım.. İnşallah hayırlı haberler gelir..:CüvCüv:
merhabalar hepinize, salı günü hastaneye kaldırıldım yine iç kanama, sonra aynı gün hamile olduğumu öğrendim ama dr dış gebelikte olabilir eğer normal gebelikse 2 gün sonra değerlerinin iki katına çıkmış olması gerekir dedi bugün maalesef boyle bir yükselme olmadı ama dış gebelikte değil %90 bebek ölmüş karnında yine de cumartesi sabah tekrar HCG bakıp emin olalım dedi doktor. ilk değerim 936.4 bugün yapılan ise1062 çıktı 1800 ü geçmesi gerekirmiş ilk yapılan testten 36 saat sonra ben ne beklerken ne öğrendim..herşey üstüste geldi umarım kimsenin başına gelmesin bunlar, bana iyi haberler verin.
CANIM BENıM, ÇOK GEÇMıŞ OLSUN.. ÇOK ÜZÜLDÜM YA.. NıYE BÖYLE BıŞE OLDU Kı.. ŞıMDı DIŞ GEBELıK Mı DURUMUN? OF YA.. RABBIM ŞıFA VERSIN KARDEŞıM, NE DıYEYıM.. GÜZEL HABER BEKLıYORDUM SENDEN.. UMARIM HERSEY YOLUNA GıRER, ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM senağlama
çok teşekkür ederim busracım inan durumumun ne olduğunu bende bilmiyorum dış gebelik az bi ihtimal ama dr en bebeğin ölmüş olduğundan şüpheleniyor.cumartesiyi bekleyeceğim bunun için ya regl kanaması gibi olacak umarım çok ağrılı olmaz,regl olmazsa ne olacağını bilmiyorum,korkuyorum aslında neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırım...
çok teşekkür ederim busracım inan durumumun ne olduğunu bende bilmiyorum dış gebelik az bi ihtimal ama dr en bebeğin ölmüş olduğundan şüpheleniyor.cumartesiyi bekleyeceğim bunun için ya regl kanaması gibi olacak umarım çok ağrılı olmaz,regl olmazsa ne olacağını bilmiyorum,korkuyorum aslında neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırım...
ÇİĞDEM HANIM,
50 mesaj ı tamamlamadan özelde konusamıyomusum maalesefben 1.5 yıldır evlıyım, ilk cocuk olucak Allah nasip ederse inşallah.. hiç korunmadık ama hatta ilk ay hemen olsun istedik, o zmandan beri uğraşıyoruz kardeşim..ohaoldumsmile
Perşembeye kadar beklicem canım. Çok fazla Stres yapmamaya çalışıyorum. Ama heyecandan ölecem o ayrı.. Bakalım güzel haberler verebilecek miyim size
merhaba busra bende ilk çocuğumda hiç korunmadım ve ilk 1,5 yıl bizde çok uğraştık gezmediğimiz dr kalmadı artık hiç kafama takmadığım anda ilaç bile kullanmadan hamile kaldım . ben buna inanıyorum herşeyin bir vakti zamanı var. o zaman gelince inan olur sadece çok fazla kafaya takmamak lazım. ya bu arada pianoya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun . allah seninde onunda gönlüne göre versin tabiki isteyen herkesin kib umarım buay seninde çok üzel haberlerini alırız .
pianoyu kafama taktım sanırım farkında olmadan.. dünden beri canım çok sıkkın, hangi siteye baksam klmen kullananlarda bir sıkıntı çıkıyor.. çok yoruldum çok bunaldım artık.. ben böyle ağır şeyleri kaldıracak kadar güçlü değilim, bu ay belli olsun gitmicem artık doktora. kendimi çok aptal hissediyorum aciz ve çaresizim zaten bunu biliyorum ama herşeye ağlamaktan bebek gördüğümde iç çekip içime atmaktan yoruldum.. ailemin yanına da gidemiyorum, herkes konu komşu bebek soruyor sordukları bişe değil hiç akla gelmedik şeylerle devamını getiriyorlar..neden olmuyo? sen mi istemiyosun da olmuyo? sorun kimde? madem yok niye böyle bol giyindin? Allah ım yardım et lütfeeen.. dayanacak gücüm kalmadıpianoya üzülünce ben de saldım kendimi artık.. Dua edin lütfen bize dua edin.. senağlama
canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun çoküzüldüm anlatamam ben duygusalım biraz ağladım okurken . buarada dış gebelik olma ihtimali çok düşük benim değerlerimde çok yavaş yükseldi oğlumda da bu bebektede çok yavaş ilerledi işallah bebeğine de bişey olmamıştır senden ctesi güzel haberi alırız dualrım seninle allah bebeğini korusun her türlü kötü şeyden bişey olmamıştır işallah . canım samiyetime nekadar inanırsın bilmiyorum ama kardeşime bi yakına olmuş gibi üzüldüm ama dediğim gibi allah yanında olsun dikkat et kendine ağır iş yapmamaya belki hala karnındadır üzülme herşey yoluna girer.kib
merhaba sevgili cmk yazdıklarını okurken gözlerim doldu gerçekten,yazdıkların içimi rahatlattı aslında ama çok ta umutlanmak istemiyorum senin bir oğlun var sanırım Allah bağışlasın hormon testlerini hatırlıyormusun ve bu bebektede çok yavaş ilerledi demişsin hamilemisin şimdi.Eğer hormon testinde HCG lerini hatırlıyorsan bana yazarmısın benim ilk teste 934,4 çıktı ikincisinde ise 1062 çıktı dün dr soylediğinde çok üzülmüştüm herkes hayırlısı olsun derken bunu bile kabullenemedim çektiğim ağrılar iç kanamalardan dolayı çok fazla oldu sonu boyle olmamalıydı diye düşündüm ama tabiiki hayırlısı olsun ve lütfen kimse benim yaşadıklarımdan etkilenmesin benim yaşadıklarım doktorunda soylediğine göre milyonda hatta milyarda bir rastlanan şeylermiş o da beni buldu hayallerinizi umutlarınızı etkilemek istemem buna çok üzülürüm ve yazamam bir daha lütfen tedavilerinizi bırakmayın benin asıl doktoeum ankarada biz eşimle tuncelide görevli olduğumuzudan elazığda doktora gittim cumartesi sonuçlarımı alıp ankara ya gidicem bakalım neler olacak hepinize kooocaman sevgiler...Sevgili busra lütfen tedavini bırakma dediğim gibi benim yaşadıklarım çok çok nadir görülen şeyler çok üzülürüm boyle düşünürsen ben başta çok kafama taktım ama şimdi daha iyiyim sende iyi ol ve pozitif düşün. sevgilerimle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?