Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeyno işallah hayırlı haber verirsin bence bekleme yaptır testi zaten belli olmuştur artık güzel haberler verrirsin işallah.
Perşembeye kadar beklicem canım. Çok fazla Stres yapmamaya çalışıyorum. Ama heyecandan ölecem o ayrı.. Bakalım güzel haberler verebilecek miyim size

sevgili Zeyno;
inşallah iyi haberlerini alırız, :ecrin_bebek: siz böyle söyleyince umutlanmaya başladım, inşallah bu ay olur diyorum diğer arkadaşlar gibi... Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah..a.s.

SEVGİLİ CMK13;
Tavsiye için teşekkürler, bende ilişkiden sonra yastık koyup uzandım 2 saat kadar.. İnşallah etkili olmuştur. Birşey sorucam ama çekiniyorum, özelden yazıp konuşsak daha iyi olacak ağrıların hiç önemi yok aslında, yeterki iyi sonuçlar çıksın ortaya.. Bel kısmım özellikle çok ağrıyor, nelere dikkat etmeliyim bu dönemde bilgilerini paylaşırsan sevinirim..
Sevgilerle...

mehaba ben senin özele msj attım senin sormak istediğin nevarsa bilgi sahibiysem severek cevaplarım. işallah hayırlı sonuçlar alırsın kaç yıllık vlisin ilk çocuk için mi uğraşıyosun?

canm bugün neyaptın dr a gittin mi merak ettim sonuç nasıl işallah hayırlıdır. merakla bekliyorum akşam girince bakarım muhakkak yaz allah gönlündekini versin canım.

canm bugün neyaptın dr a gittin mi merak ettim sonuç nasıl işallah hayırlıdır. merakla bekliyorum akşam girince bakarım muhakkak yaz allah gönlündekini versin canım.

evet bende merak edıyorum, bize haber ver canım.. İnşallah hayırlı haberler gelir..:CüvCüv:

mehaba ben senin özele msj attım senin sormak istediğin nevarsa bilgi sahibiysem severek cevaplarım. işallah hayırlı sonuçlar alırsın kaç yıllık vlisin ilk çocuk için mi uğraşıyosun?

ÇİĞDEM HANIM,
50 mesaj ı tamamlamadan özelde konusamıyomusum maalesef ben 1.5 yıldır evlıyım, ilk cocuk olucak Allah nasip ederse inşallah.. hiç korunmadık ama hatta ilk ay hemen olsun istedik, o zmandan beri uğraşıyoruz kardeşim..ohaoldumsmile

evet bende merak edıyorum, bize haber ver canım.. İnşallah hayırlı haberler gelir..:CüvCüv:

merhabalar hepinize, salı günü hastaneye kaldırıldım yine iç kanama, sonra aynı gün hamile olduğumu öğrendim ama dr dış gebelikte olabilir eğer normal gebelikse 2 gün sonra değerlerinin iki katına çıkmış olması gerekir dedi bugün maalesef boyle bir yükselme olmadı ama dış gebelikte değil %90 bebek ölmüş karnında yine de cumartesi sabah tekrar HCG bakıp emin olalım dedi doktor. ilk değerim 936.4 bugün yapılan ise1062 çıktı 1800 ü geçmesi gerekirmiş ilk yapılan testten 36 saat sonra ben ne beklerken ne öğrendim..herşey üstüste geldi umarım kimsenin başına gelmesin bunlar, bana iyi haberler verin.

CANIM BENİM, ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.. ÇOK ÜZÜLDÜM YA.. NİYE BÖYLE BİŞE OLDU Kİ.. ŞİMDİ DIŞ GEBELİK Mİ DURUMUN? OF YA.. RABBIM ŞİFA VERSIN KARDEŞİM, NE DİYEYİM.. GÜZEL HABER BEKLİYORDUM SENDEN.. UMARIM HERSEY YOLUNA GİRER, ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM senağlama

çok teşekkür ederim busracım inan durumumun ne olduğunu bende bilmiyorum dış gebelik az bi ihtimal ama dr en bebeğin ölmüş olduğundan şüpheleniyor.cumartesiyi bekleyeceğim bunun için ya regl kanaması gibi olacak umarım çok ağrılı olmaz,regl olmazsa ne olacağını bilmiyorum,korkuyorum aslında neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırım...

kardeşim benim ya üzülme inşallah herşey yoluna girer sağlığına kavuşursun.. Ne diyeyim.. Allah yar ve yardımcın olsun.. sen moralini yüksek tutmaya çalış, dua et bol bol Rabbim sana sabır versin dayanma gücü versin inşallah.

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun çoküzüldüm anlatamam ben duygusalım biraz ağladım okurken . buarada dış gebelik olma ihtimali çok düşük benim değerlerimde çok yavaş yükseldi oğlumda da bu bebektede çok yavaş ilerledi işallah bebeğine de bişey olmamıştır senden ctesi güzel haberi alırız dualrım seninle allah bebeğini korusun her türlü kötü şeyden bişey olmamıştır işallah . canım samiyetime nekadar inanırsın bilmiyorum ama kardeşime bi yakına olmuş gibi üzüldüm ama dediğim gibi allah yanında olsun dikkat et kendine ağır iş yapmamaya belki hala karnındadır üzülme herşey yoluna girer.kib

merhaba busra bende ilk çocuğumda hiç korunmadım ve ilk 1,5 yıl bizde çok uğraştık gezmediğimiz dr kalmadı artık hiç kafama takmadığım anda ilaç bile kullanmadan hamile kaldım . ben buna inanıyorum herşeyin bir vakti zamanı var. o zaman gelince inan olur sadece çok fazla kafaya takmamak lazım. ya bu arada pianoya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun . allah seninde onunda gönlüne göre versin tabiki isteyen herkesin kib umarım buay seninde çok üzel haberlerini alırız .

Perşembeye kadar beklicem canım. Çok fazla Stres yapmamaya çalışıyorum. Ama heyecandan ölecem o ayrı.. Bakalım güzel haberler verebilecek miyim size

zeynocum sen neyaptın işallah hayırlı haber verirsin bugün güzel bi haber bekledim senden de ama hiç yazmamışsın haberdar et bizi.

slm kızlar tedavye yeı baslayan ve baslamıs arkadaslar ınsallah sızlerde bebıslerınızı kucagınıza alırsınız bende tedavı sonucunda bebısıme kavustum kızlar cok zor ama sıze tavsıyem tedavı suresınce tedavınızı normal grıp olmussunuzda kontrollere gıdıyomussunuz gıbı dusunn.sıze hamıle kalısımı anlatayım belkı sızede umut olur belkı bızde bebıs ıcın 5 yıl bekledık 3 yılımız tedavıyle gectı son 1 yıl dahada ustune dustuk yumurta kontrollerı pregly snrada ovıtrelle.drum 3 aylık ovıtrelle ıgnesıyle denemyı sonuc alamazsak hsgyı oda olmazsa asılamaya baslayacagımızı soyledı hsgden cok korkuyodum 3.ovıtrelleye kadar souc alamadık bu arada klomende kullanıyordum bende cok takardm kafama arık bı arkadasımın bebgını gormek bıle benı cok uzer olmustu ınsann elınde deılkı sankı kendını hep eksık kusurlu gıbı hıssedıyor ınsan sankı hıc bı zaman bebek sahıbı olamayacakmıssın gıbı gelıyor ınsana her adet odugumda aglamaya baslamıstım her ay yıne kırmızı kaıt yedım derdım drum hep senınn sorunn psıkoljık derdı ama bunu nasıl kafamdan cıkarcam kı ıkmıyo aklımız hep orda neden sorusu dılımden hıc dusmuyo.son ıgnemde o ay klomenı kullandım yumurta kontrolum yapıldı ama ıgnemı vurunacagım gun bız ev tasıdık ve gıdıp vurunamadım ustunede dusmedım ertesı gun ılıskıye gırdık ve sadece 1 kere kızlar ınann ne ılıskıye gırecek bı ortam ne zaman nedebelımın altına yastık koyup yarım saat yatacak zamanım vardı cunku kafamda hep orasını yerlestıreyım sunu yapayım bunu koyayım kafayı bunlara takmıstm hıcde umudum yoktu ve ben o ay hamıle kaldım kızlar ıste bu tatlı cocuk dunyaya geldı dra gıttım ve adet olmadıgımı soyledım sen bu ay ıgnenıde yaptırmadın sen neyle mesguldun dedı cunku psıklojık olduguna cok ınanıyrdu ev tasıdıımı soyledım evet bız beklenmedık zamanlarda hastalarımızdan bunlarıda duyabılıyoruz dedı yanı kızlar tedavı sık ılıskı denıyosun denıyosun sonuc alamıyosun ama gercekten pskıolojıde tedavınn bı asaması moral bızım ıcın cok onemlı tedavı suresınce psıklojık olarak kendınızı rahatlatın bebısı dusunmeyın keske sunuda yapsaydım deyıp saplanıda kalmayın hıc ummadıgınıza anda bebısınız sızı bulacak buna ınanın..

pianoyu kafama taktım sanırım farkında olmadan.. dünden beri canım çok sıkkın, hangi siteye baksam klmen kullananlarda bir sıkıntı çıkıyor.. çok yoruldum çok bunaldım artık.. ben böyle ağır şeyleri kaldıracak kadar güçlü değilim, bu ay belli olsun gitmicem artık doktora. kendimi çok aptal hissediyorum aciz ve çaresizim zaten bunu biliyorum ama herşeye ağlamaktan bebek gördüğümde iç çekip içime atmaktan yoruldum.. ailemin yanına da gidemiyorum, herkes konu komşu bebek soruyor sordukları bişe değil hiç akla gelmedik şeylerle devamını getiriyorlar..neden olmuyo? sen mi istemiyosun da olmuyo? sorun kimde? madem yok niye böyle bol giyindin? Allah ım yardım et lütfeeen.. dayanacak gücüm kalmadı pianoya üzülünce ben de saldım kendimi artık.. Dua edin lütfen bize dua edin.. senağlama

busra işallah bu ay hayırlı haber alırsın ama umutsuzluk daha çok bu işi zora koşuyor çok fazla takmamamk ve üzülmemek gerekiyor tabi bunu söyleyene kolay geliyor bende geçtim aynı evrelerden ama umutsuz olma inan olur işallah dualarım seninle ve diğerleriyle sakın canını sıkma olurmu bak üzülüyorum böyle yapmayın allah yardımcınız olsun .

merhaba sevgili cmk yazdıklarını okurken gözlerim doldu gerçekten,yazdıkların içimi rahatlattı aslında ama çok ta umutlanmak istemiyorum senin bir oğlun var sanırım Allah bağışlasın hormon testlerini hatırlıyormusun ve bu bebektede çok yavaş ilerledi demişsin hamilemisin şimdi.Eğer hormon testinde HCG lerini hatırlıyorsan bana yazarmısın benim ilk teste 934,4 çıktı ikincisinde ise 1062 çıktı dün dr soylediğinde çok üzülmüştüm herkes hayırlısı olsun derken bunu bile kabullenemedim çektiğim ağrılar iç kanamalardan dolayı çok fazla oldu sonu boyle olmamalıydı diye düşündüm ama tabiiki hayırlısı olsun ve lütfen kimse benim yaşadıklarımdan etkilenmesin benim yaşadıklarım doktorunda soylediğine göre milyonda hatta milyarda bir rastlanan şeylermiş o da beni buldu hayallerinizi umutlarınızı etkilemek istemem buna çok üzülürüm ve yazamam bir daha lütfen tedavilerinizi bırakmayın benin asıl doktoeum ankarada biz eşimle tuncelide görevli olduğumuzudan elazığda doktora gittim cumartesi sonuçlarımı alıp ankara ya gidicem bakalım neler olacak hepinize kooocaman sevgiler...Sevgili busra lütfen tedavini bırakma dediğim gibi benim yaşadıklarım çok çok nadir görülen şeyler çok üzülürüm boyle düşünürsen ben başta çok kafama taktım ama şimdi daha iyiyim sende iyi ol ve pozitif düşün. sevgilerimle canım

Son düzenleme:

canım yaşadıkların çok zor allah yardımcın olsun evet hamileyim şimdi bende inanamıyorum ilk iğnede olmaz diye düşünüyordum ama oldu. ben sana şimdiki bebektede değerimi yazayım 58.9 ilk baktırdığımda düşün bir hafta sonra perşembe baktırdığımda daha 767.1 olabilmişti. ilk çocuğumunkinıde yazayım onda iki günde bir baktırdımilk 100.90 iki gün sonra 178.6 iki gün sonra 422.2 en sonda 1650.72 çıktı ultrasonda gördük.
seni ümitlendirip sonrada üzülmeni istemem ama unutma insan oğlu ne mucizelerle karşılaşıyor arkadaşım 3 haftalık hamileydi kaza geçirdi komada kaldı ama bebğine hiç bişey olmadı bilemeyiz artık senle değilse bile bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyor inan sanada busrayada zeynoyada çok dua ediyorum allah sizlerede hayırlısıyla evlat nasip etsin. buarada ben ankaralıyım orda yaşıyordun normalde ben de evlendikten sonra buraya yerleştim . ama muhakkak cumartesi dr gidersen haber ver hayırlısı olur işallah üzülme sakın kib...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…