Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hanımlar lafıma ilk önce allahım her isteyene çifter çifter evlat versin diyerek başlamak istiyorum.bende 3,aşılamamı yaptırdım 1 nisanda.adet tarihim geçeli 3 gün oluyor.klomen ve ovitrelle kullandım.bunlar gecikme yapabiliyor mu acaba bileniniz var mı .ayrıca evde test yaptım ilk önce negatif çıktı.üzüldüm attım bir kenara. sonra tekrar bi daha baktım ikinci çizgi belli belirsiz çıkmış.bunu dikkate alıp sevineyim mi bilmiyorum.offfff ya.allahım inş olur.

Son düzenleme:

sevgili cmk senin değerlerde çok yükselmemiş ama birde bende iğne yapıldığı günün akşamından beri lekelenme şeklinde kanamalar oluyor hala aynı şekilde oluyor sende yaşamışmıydın.aslında çok düşünmemek lazım baksana düşündükçe başıma neler geldi ama elinde değil insanın neyse bekleyelim bakalım.Sevgiler...

bende ilk oğlumda olmuştu dediğin gibi çok fazla takmakda olmasına engel oluyor ben ctesi senden güzel haberler bekliyorum. kib allah gönlüne göre versin

zeyno bence hemen kalk sabah en yakın hastanede veya bildiğim kadarıyla ankarada bazı sağlık ocaklarıda kanda bakıyr bi baktır için rahat eder bence büyük ihtimalle hamilesin ama sen hemen sabah kalk yaptır kan testini bizede öğleden sonra güzel haberler ver canım kib allah gönlündekini versin.

merhaba arkadaşlar bugün adetimin 9 günüydü 5. gününden itibaren klomen kullandım bugün yumurtalarıma baktı en büyüğü 11mm olmadı 12. günü gel dedi eğer büyürse ovitrelle yapılacakmış bu yumurtaların büyümeme gibi ihtimal varmı ?
ben de iğne olacam diye heveslenmiştim kendimi ona göre hazırlamıştım (

Son düzenleme:
bende ilk oğlumda olmuştu dediğin gibi çok fazla takmakda olmasına engel oluyor ben ctesi senden güzel haberler bekliyorum. kib allah gönlüne göre versin

merhaba maalesef güzel haberlerim yok , yarın Ankara ya gidiyorum bi operasyon geçireceğim ,artık bu ağrılardan kurtulmak istiyorum sonrasını ise oluruna bırakacağım hepinize sevgilerimi gönderiyorum umarım diğer arkadaşlardan alırız güzel haberleri şimdilik hoşçakalın...

merhaba yasmngu bence yumurtan çok iyi merak etme 12.güne kadar dahada büyüyecek süt ve ürünlerini tüket bol bol işe yarıyor ve incir ye benim 17.günde 19,55 anca olabildi ona rağmen iğnemi oldum bende beklemedeyim.hakkımızda hayırlısı inşallah ve çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalış bununda etkisi oluyoo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Piano Allah yardımcın olsun.Allah dermansız dert vermsin ve hepimize güç kuvvet ve sabır versin.Dilerim hayırlı haberlerle dönersin tekrar.

teşekkür ederim emel bunu duymak beni rahatlattı tavsiyelerin için teşekkür ederim mutlaka uygulayacağım.
inş hayırlısı olsun dediğin gibi teşekkürler:))

pianocum allah yardıcın olsun kardeşim herşeyin hayırlısın bakarsın hiç uandığın bir anda hamile kalırsın ümitsiliğe kapılma hiç bi zaman allah yardımcın olsun. hayırlı yolculuklar kendine dikkat et en kısa zamanda hayırlı haberini alırız işallah.

iğneyi vurduktan sonra 12. günde kanda belli oluyor. umarım allah gönlündekini nasip eder bende ilk iğneden 12 gün sonra dayanamayıp yaptırdım ve güzel haberi aldım şimdi1,5 aylık hamileyim allah bu güzelliği sizlerede nasip etsin. kib :Saruboceq: dualarım sizlerle

merhaba yumurtan büyüyebilir 12. güne kadar işallah allah hayırlısını verir sende bize iyi haber verirsin. emelin dediği gibi beslenmen edikkat etmen iyi olur.[/QUOTE]

Son düzenleme:

tabiki paylaşırız bi söz var sevinçler paylaştıkça büyürler, üzüntüler paylaştıkça azalırlar. bence yumurtaların senin sözünü tutup seni mutlu edecekler. işallah hayırlı haberler alırız. dualaım sizinle hadi kızlar hep birlikte anne olalım.

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin inşallah tez zamanda..

arkadaşlar ben 4 kere aşılama oldum şimdi ise dr'um 1 ay bı ara verelim sonra 5. aşılama yı deneyelim dedi ama ben aşılama olmak istemiyorum direk tüp bebek istiyorum sizce napayım ben ya...

arkadaşlar ben 4 kere aşılama oldum şimdi ise dr'um 1 ay bı ara verelim sonra 5. aşılama yı deneyelim dedi ama ben aşılama olmak istemiyorum direk tüp bebek istiyorum sizce napayım ben ya...

canım 3 ten sona tüpe geçiolar hazırsan tüp deene derim ben ama en iisini sen bilirsin ikisinede gerek kalmadan hamile:Saruboceq: kalırsın inş.

slm kızlar çokkk uzun zamandan beri giremedim bende problemlerden dolayı yeni gelen cok arkadaş olmuş her yazılanı okuyamadım malesef ki ama beni tanımayanlar için diyorum bende yıllarca burda yazdım durdum hep çok ıyı ınsanlarla karsılastım herseyımızı paylaştık annem dahil bu sıkınıtımızı bilmediği için bana ilaç gibi geldi kk 3 yıl kadar önce başladım bebek için ugraşmaya 4 ay boyunca ovıtrelle klomen kullandım 2 kez aşılama oldum sonuc hep negatif oldu malesefki ve tüp bebege yönlendim kendımı bu düşünceye alıştırmam çok zaman aldı tam 4 yıllık evliyim ..
geçen ay martta tamam dedim tüp bebek yapıcaz ama doktorum adetımın 2 gunu polip var olabılır dedı yuzde 1 ıhtımal bıle olsa göze alamam dedı ve histeroskopi oldum ama polip yokmuş rahim içi iyiymiş zaten tüp bebekten önce bı aksılık olmasın dıye genelde hısteroskopiyi öneriyorlarmış kısmet değilmiş marrtta mart ayı çöpe gitti yani bu ay yani nisanda başladık allahın izniyle 6 nisanda adet oldum 8 nisanda gonal f e başladım 15 nisan perşembe gecesi ovitrelle oldum cumartesi günü saat 10 da yumurtalarım toplandı çok şükür bi sorun yok ama agrılarım cok oldu zor bı aşamaymıs dogrusu bu asamalarda da ben ilçede oturuyorum ve bazen her gun bazen ıkı gunde bır ile gıttım ağrılarım coktu evimin işini bile yapamadım hiç giremedim nete bıle kucagıma pc agır gelıodu o kadar yanı pazar gunu embrıyolarım döllenmiş 6 tanesi döllenmiş 3 tanesi anormal döllenme olmuş bunun nedenını anlayamdım bılen varsa yazsın bana onlarda çöpe gitti bugun tekrar konuştuk embiriyologlar ile yarın salı günü saat 12 de transferim olucak yaş 23 oldugu için 1 tanesi en ıyı sı koyulacakmış allah yardımcımız olsun hepimizin benim için ne olur dua edin en çok buna ihtiyacım var teknolojının verdiği tüm faydalardan yararlandım en ıyı doktorlarla çalıştık bundan sonrası allaha kaldı allah hayırlısı ıle emeklerımızı bosa cıkartmasın allah hayırlısı ıle anne olmayı nasıp etsin bizlere yazmayı da özlemişim valla çok oldu umarım sıkılmadan okursunuz çok özledim sizleri yeni gelen arkadaşlarda en kısa zamanda bu aşamalara gerek kalmadan ınsallah hamıle kalırlar allah dualarımızı kabul etsın inşallah yarın için çok heyecanlıyım eve gelmem gece olur benım ama ıyı olursam yazarım yıne gelişmeleri dualarınızı eksik etmeyin benden yarından sonra ise embrıyoların tutunması 3 gunu bulabılıyormus sonrada 12 gunde sonucu alıcaz hem korku hem heyecan var içimde inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla sağlıklı bi evlat nasip eder yarabbim
kısacası allahın izniyle verdik bebişleri buyusun diye yarın allahın izniyle alıcaz bebişimizi :))
çokkkkkkk öpüyorum hepinizi..... ŞenizŞenizŞeniz

cnm bnce sen direk tüp bebege geç bosuna umudunu azaltma derim ben şansın zaten aşılamada çok değil allahın trakdırı sonucta bizlerde tüp bebek konusuna alışamıyoruz bır turlu ben öyle oldum 2. aşılamadan sonra tüp bebege geçmen 1 yılı aldı cnm hayırlısı ıle gerek kalmadan inşallah hamile kalırsın ama bı kez daha aşılama ile zaman kaybetme zaten doktorun sana 5. aşılamayı önerdiğine göre şansını fazla görmüştür çok sorun oldugunu sanmıyorum dolayısı ıle tüp bebektede şansın cok cok daha fazla olucak hayırlısı olsun tatlım...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…