canım yaşadıkların çok zor allah yardımcın olsun evet hamileyim şimdi bende inanamıyorum ilk iğnede olmaz diye düşünüyordum ama oldu. ben sana şimdiki bebektede değerimi yazayım 58.9 ilk baktırdığımda düşün bir hafta sonra perşembe baktırdığımda daha 767.1 olabilmişti. ilk çocuğumunkinıde yazayım onda iki günde bir baktırdımilk 100.90 iki gün sonra 178.6 iki gün sonra 422.2 en sonda 1650.72 çıktı ultrasonda gördük.
seni ümitlendirip sonrada üzülmeni istemem ama unutma insan oğlu ne mucizelerle karşılaşıyor arkadaşım 3 haftalık hamileydi kaza geçirdi komada kaldı ama bebğine hiç bişey olmadı bilemeyiz artık senle değilse bile bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyor inan sanada busrayada zeynoyada çok dua ediyorum allah sizlerede hayırlısıyla evlat nasip etsin. buarada ben ankaralıyım orda yaşıyordun normalde ben de evlendikten sonra buraya yerleştim . ama muhakkak cumartesi dr gidersen haber ver hayırlısı olur işallah üzülme sakın kib...........
sevgili cmk senin değerlerde çok yükselmemiş ama birde bende iğne yapıldığı günün akşamından beri lekelenme şeklinde kanamalar oluyor hala aynı şekilde oluyor sende yaşamışmıydın.aslında çok düşünmemek lazım baksana düşündükçe başıma neler geldi ama elinde değil insanın neyse bekleyelim bakalım.Sevgiler...
hanımlar lafıma ilk önce allahım her isteyene çifter çifter evlat versin diyerek başlamak istiyorum.bende 3,aşılamamı yaptırdım 1 nisanda.adet tarihim geçeli 3 gün oluyor.klomen ve ovitrelle kullandım.bunlar gecikme yapabiliyor mu acaba bileniniz var mı .ayrıca evde test yaptım ilk önce negatif çıktı.üzüldüm attım bir kenara. sonra tekrar bi daha baktım ikinci çizgi belli belirsiz çıkmış.bunu dikkate alıp sevineyim mi bilmiyorum.offfff ya.allahım inş olur.
bende ilk oğlumda olmuştu dediğin gibi çok fazla takmakda olmasına engel oluyor ben ctesi senden güzel haberler bekliyorum. kib allah gönlüne göre versin
merhaba yasmngu bence yumurtan çok iyi merak etme 12.güne kadar dahada büyüyecek süt ve ürünlerini tüket bol bol işe yarıyor ve incir ye benim 17.günde 19,55 anca olabildi ona rağmen iğnemi oldum bende beklemedeyim.hakkımızda hayırlısı inşallah ve çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalış bununda etkisi oluyoo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
teşekkür ederim emel bunu duymak beni rahatlattı tavsiyelerin için teşekkür ederim mutlaka uygulayacağım.
inş hayırlısı olsun dediğin gibi teşekkürler:))[/QUOT
merhaba yumurtan büyüyebilir 12. güne kadar işallah allah hayırlısını verir sende bize iyi haber verirsin. emelin dediği gibi beslenmen edikkat etmen iyi olur.
merhaba yasmngu bence yumurtan çok iyi merak etme 12.güne kadar dahada büyüyecek süt ve ürünlerini tüket bol bol işe yarıyor ve incir ye benim 17.günde 19,55 anca olabildi ona rağmen iğnemi oldum bende beklemedeyim.hakkımızda hayırlısı inşallah ve çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalış bununda etkisi oluyoo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
cmk13 ben daha önce o cümleni kaçırmışım kendi derdime düşünce herhalde.
1.5 aylık hamile olduğunu öğrenmişsin çok sevindim tebrik ederim sağlıkla tamamla inş.
ne kadar tuhaf değilmi birbirimizi hiç tanımasakta sevinçlerimizi de üzüntülerimizi de kendi sevinç ve üzüntülerimiz gibi hissediyoruz.
bu siteyi onun için seviyorum üzüldüğüm zaman üzüntümü paylaşıcak beni anlıcak insanlar var beni tanımasalar bile...
paylaşan herkese teşekkürler bu arada. a.s.
merhaba maalesef güzel haberlerim yok , yarın Ankara ya gidiyorum bi operasyon geçireceğim ,artık bu ağrılardan kurtulmak istiyorum sonrasını ise oluruna bırakacağım hepinize sevgilerimi gönderiyorum umarım diğer arkadaşlardan alırız güzel haberleri şimdilik hoşçakalın...
arkadaşlar ben 4 kere aşılama oldum şimdi ise dr'um 1 ay bı ara verelim sonra 5. aşılama yı deneyelim dedi ama ben aşılama olmak istemiyorum direk tüp bebek istiyorum sizce napayım ben ya...
cnm bnce sen direk tüp bebege geç bosuna umudunu azaltma derim ben şansın zaten aşılamada çok değil allahın trakdırı sonucta bizlerde tüp bebek konusuna alışamıyoruz bır turlu ben öyle oldum 2. aşılamadan sonra tüp bebege geçmen 1 yılı aldı cnm hayırlısı ıle gerek kalmadan inşallah hamile kalırsın ama bı kez daha aşılama ile zaman kaybetme zaten doktorun sana 5. aşılamayı önerdiğine göre şansını fazla görmüştür çok sorun oldugunu sanmıyorum dolayısı ıle tüp bebektede şansın cok cok daha fazla olucak hayırlısı olsun tatlım...Şenizarkadaşlar ben 4 kere aşılama oldum şimdi ise dr'um 1 ay bı ara verelim sonra 5. aşılama yı deneyelim dedi ama ben aşılama olmak istemiyorum direk tüp bebek istiyorum sizce napayım ben ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?