arkadaşlar ben 4 kere aşılama oldum şimdi ise dr'um 1 ay bı ara verelim sonra 5. aşılama yı deneyelim dedi ama ben aşılama olmak istemiyorum direk tüp bebek istiyorum sizce napayım ben ya...
cnm bnce sen direk tüp bebege geç bosuna umudunu azaltma derim ben şansın zaten aşılamada çok değil allahın trakdırı sonucta bizlerde tüp bebek konusuna alışamıyoruz bır turlu ben öyle oldum 2. aşılamadan sonra tüp bebege geçmen 1 yılı aldı cnm hayırlısı ıle gerek kalmadan inşallah hamile kalırsın ama bı kez daha aşılama ile zaman kaybetme zaten doktorun sana 5. aşılamayı önerdiğine göre şansını fazla görmüştür çok sorun oldugunu sanmıyorum dolayısı ıle tüp bebektede şansın cok cok daha fazla olucak hayırlısı olsun tatlım...Şeniz
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin inşallah tez zamanda..[/QUOTE
merhaba kaç gün kaldı teste hadi işallah hayırlı haberler alırız allah işallah gönlündekini versin.
merhaba kaç gün kaldı teste hadi işallah hayırlı haberler alırız allah işallah gönlündekini versin.
:1hug:
sağol canım benim.. bugün 10. gün ama umudum yok 2 gün sonra adet olurum büyük ihtimalle.. napalım bizimde sınavımız bu yönden.. Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. senin nasıl gidiyor hamillik, sıkıntın var mı?
sağol canım benim.. bugün 10. gün ama umudum yok 2 gün sonra adet olurum büyük ihtimalle.. napalım bizimde sınavımız bu yönden.. Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. senin nasıl gidiyor hamillik, sıkıntın var mı?
ya karamsar olma 2 gün sonra kan tahlilinde çok güzel haberler verebilirsin hadi hayırlısı allah hayırlısıyla sanada isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle........
merhabalar umarım güzel haberlerini alırız busracım ben ankarada tedavi görüyorum hergün bakamıyorum ama lütfen test yaparsan haber ver.herkese sevgiler..
ewet bende tüp bebek diyorum ama dr.um öle bir inatki tutturdu aşılama die....nie der anlamam...ALLAH'ım yardımcımız olsun ...bu son aşılama tutmadı ya 2 gündür ewe kapandım dudaklarım uçukladı nası kötüyüm anlıyorsunuzdur halimi....herkese küsüyorum ya...nası kurtulcam bu psikolojiden ...
slm kızlar çokkk uzun zamandan beri giremedim bende problemlerden dolayı yeni gelen cok arkadaş olmuş her yazılanı okuyamadım malesef ki ama beni tanımayanlar için diyorum bende yıllarca burda yazdım durdum hep çok ıyı ınsanlarla karsılastım herseyımızı paylaştık annem dahil bu sıkınıtımızı bilmediği için bana ilaç gibi geldi kk 3 yıl kadar önce başladım bebek için ugraşmaya 4 ay boyunca ovıtrelle klomen kullandım 2 kez aşılama oldum sonuc hep negatif oldu malesefki ve tüp bebege yönlendim kendımı bu düşünceye alıştırmam çok zaman aldı tam 4 yıllık evliyim ..
geçen ay martta tamam dedim tüp bebek yapıcaz ama doktorum adetımın 2 gunu polip var olabılır dedı yuzde 1 ıhtımal bıle olsa göze alamam dedı ve histeroskopi oldum ama polip yokmuş rahim içi iyiymiş zaten tüp bebekten önce bı aksılık olmasın dıye genelde hısteroskopiyi öneriyorlarmış kısmet değilmiş marrtta mart ayı çöpe gitti yani bu ay yani nisanda başladık allahın izniyle 6 nisanda adet oldum 8 nisanda gonal f e başladım 15 nisan perşembe gecesi ovitrelle oldum cumartesi günü saat 10 da yumurtalarım toplandı çok şükür bi sorun yok ama agrılarım cok oldu zor bı aşamaymıs dogrusu bu asamalarda da ben ilçede oturuyorum ve bazen her gun bazen ıkı gunde bır ile gıttım ağrılarım coktu evimin işini bile yapamadım hiç giremedim nete bıle kucagıma pc agır gelıodu o kadar yanı pazar gunu embrıyolarım döllenmiş 6 tanesi döllenmiş 3 tanesi anormal döllenme olmuş bunun nedenını anlayamdım bılen varsa yazsın bana onlarda çöpe gitti bugun tekrar konuştuk embiriyologlar ile yarın salı günü saat 12 de transferim olucak yaş 23 oldugu için 1 tanesi en ıyı sı koyulacakmış allah yardımcımız olsun hepimizin benim için ne olur dua edin en çok buna ihtiyacım var teknolojının verdiği tüm faydalardan yararlandım en ıyı doktorlarla çalıştık bundan sonrası allaha kaldı allah hayırlısı ıle emeklerımızı bosa cıkartmasın allah hayırlısı ıle anne olmayı nasıp etsin bizlere yazmayı da özlemişim valla çok oldu umarım sıkılmadan okursunuz çok özledim sizleri yeni gelen arkadaşlarda en kısa zamanda bu aşamalara gerek kalmadan ınsallah hamıle kalırlar allah dualarımızı kabul etsın inşallah yarın için çok heyecanlıyım eve gelmem gece olur benım ama ıyı olursam yazarım yıne gelişmeleri dualarınızı eksik etmeyin benden yarından sonra ise embrıyoların tutunması 3 gunu bulabılıyormus sonrada 12 gunde sonucu alıcaz hem korku hem heyecan var içimde inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla sağlıklı bi evlat nasip eder yarabbim
kısacası allahın izniyle verdik bebişleri buyusun diye yarın allahın izniyle alıcaz bebişimizi :))
çokkkkkkk öpüyorum hepinizi..... ŞenizŞenizŞeniz
slm kızlar çokkk uzun zamandan beri giremedim bende problemlerden dolayı yeni gelen cok arkadaş olmuş her yazılanı okuyamadım malesef ki ama beni tanımayanlar için diyorum bende yıllarca burda yazdım durdum hep çok ıyı ınsanlarla karsılastım herseyımızı paylaştık annem dahil bu sıkınıtımızı bilmediği için bana ilaç gibi geldi kk 3 yıl kadar önce başladım bebek için ugraşmaya 4 ay boyunca ovıtrelle klomen kullandım 2 kez aşılama oldum sonuc hep negatif oldu malesefki ve tüp bebege yönlendim kendımı bu düşünceye alıştırmam çok zaman aldı tam 4 yıllık evliyim ..
geçen ay martta tamam dedim tüp bebek yapıcaz ama doktorum adetımın 2 gunu polip var olabılır dedı yuzde 1 ıhtımal bıle olsa göze alamam dedı ve histeroskopi oldum ama polip yokmuş rahim içi iyiymiş zaten tüp bebekten önce bı aksılık olmasın dıye genelde hısteroskopiyi öneriyorlarmış kısmet değilmiş marrtta mart ayı çöpe gitti yani bu ay yani nisanda başladık allahın izniyle 6 nisanda adet oldum 8 nisanda gonal f e başladım 15 nisan perşembe gecesi ovitrelle oldum cumartesi günü saat 10 da yumurtalarım toplandı çok şükür bi sorun yok ama agrılarım cok oldu zor bı aşamaymıs dogrusu bu asamalarda da ben ilçede oturuyorum ve bazen her gun bazen ıkı gunde bır ile gıttım ağrılarım coktu evimin işini bile yapamadım hiç giremedim nete bıle kucagıma pc agır gelıodu o kadar yanı pazar gunu embrıyolarım döllenmiş 6 tanesi döllenmiş 3 tanesi anormal döllenme olmuş bunun nedenını anlayamdım bılen varsa yazsın bana onlarda çöpe gitti bugun tekrar konuştuk embiriyologlar ile yarın salı günü saat 12 de transferim olucak yaş 23 oldugu için 1 tanesi en ıyı sı koyulacakmış allah yardımcımız olsun hepimizin benim için ne olur dua edin en çok buna ihtiyacım var teknolojının verdiği tüm faydalardan yararlandım en ıyı doktorlarla çalıştık bundan sonrası allaha kaldı allah hayırlısı ıle emeklerımızı bosa cıkartmasın allah hayırlısı ıle anne olmayı nasıp etsin bizlere yazmayı da özlemişim valla çok oldu umarım sıkılmadan okursunuz çok özledim sizleri yeni gelen arkadaşlarda en kısa zamanda bu aşamalara gerek kalmadan ınsallah hamıle kalırlar allah dualarımızı kabul etsın inşallah yarın için çok heyecanlıyım eve gelmem gece olur benım ama ıyı olursam yazarım yıne gelişmeleri dualarınızı eksik etmeyin benden yarından sonra ise embrıyoların tutunması 3 gunu bulabılıyormus sonrada 12 gunde sonucu alıcaz hem korku hem heyecan var içimde inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla sağlıklı bi evlat nasip eder yarabbim
kısacası allahın izniyle verdik bebişleri buyusun diye yarın allahın izniyle alıcaz bebişimizi :))
çokkkkkkk öpüyorum hepinizi..... ŞenizŞenizŞeniz
sende yeniden hosgeldin hazanyagmuru nasilsin iyimisin...tramissu canım arkadaşım. rabbim yardımcın olsun. dualarım seninle. inşallah yıllardır beklediğin bebişine kavuşursun.
bende uzun zamandır yani yaklaşık 6 aydır felan siteye girmiyordum. bi baktımda toğin yeni sakinleri olmuş. bugün bana bi mail gelmişti kadınlar kulübünden. doğum günümü kutlamışlar. çok duygulandım ve burdaki arkadaşlarımı ihmal ettiğimi düşündüm. bende bu aralar baya sıkıntı çektim. yurt dışına tahlil göndermek için uğraştık. bugünlerde gitmiş olması lazım. ama sonuç en az 6 ay en çok 1 yıl içinde açıklanacak. yani bekleme sürecindeyim. inşallah bu arada yiğenlerim :ecrin_bebek: olurda onları severim
elif, mevzey, eser sizler nasılsınız kızlar. bebişleriniz nasıl? en son elifin kızı biraz rahatsızdı o nasıl oldu merak mediyorum. umarım sağlığına kavuşmuştur. kendinize iyi bakın
arkadaşlar bugün adetimin 14. günüydü 9. gününden beri yumurtalarım takip edildi ama büyümediler klomen kullanmıştım işe yaramadı ovitrelle yapamayız dedi doktor gelecek ay bi sonraki aşamaya geçicez ve iğne yapıcaz büyütmek için dedi ilk denememdi ümitlenmiştim aslında hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur( kloman sadece bir kez mi deneniyor yoksa ben de umut mu görmedi doktor 14. günde en büyük yumurtam 14mm di.
bu konuda tecrübesi olan çok arkadaş var lütfen fikir verirseniz çok sevinirim saolun şimdiden
arkadaşlar bugün adetimin 14. günüydü 9. gününden beri yumurtalarım takip edildi ama büyümediler klomen kullanmıştım işe yaramadı ovitrelle yapamayız dedi doktor gelecek ay bi sonraki aşamaya geçicez ve iğne yapıcaz büyütmek için dedi ilk denememdi ümitlenmiştim aslında hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur( kloman sadece bir kez mi deneniyor yoksa ben de umut mu görmedi doktor 14. günde en büyük yumurtam 14mm di.
bu konuda tecrübesi olan çok arkadaş var lütfen fikir verirseniz çok sevinirim saolun şimdiden
cnım ben 10. gün 11mm, 15. gün 14.9 mm olmustu ama buaralarda hep klomen içtim yaklaşık 3 kutu 20. gün 20mm oldu ve ovitrelle vuruldum 2 gün sonra tahlıl yapıcam bekliyorum bende. bu benim ilk tecrubem yenı basladık pek ümidim yok ama bakalım.. inşallah güzel şeyler de paylaşırız..
slm canım benim ilk kolmen denememde 1 yumurtam oluştu ve çok zor büyüdü bende yumurtanın büyüme dön spora başladım bal yumrta yedim ve kilo verdim ve yumurtam sanırım 19. gününde 20 ml oldu çatlatma iğnesi falan nihayetinde olmadı ama olabilirdide yumurta olması gereken büyüklükte vardı aslında hiç yumurtası olmayanlar için ikinci aşamaya geçilio ama nie öle yapmış anlamadım benim arkadaşımın 2 kere klomenle hiç yumurtası olmayınca iğneye geçti dok belki seni yıpratmak istememiştir aldığın klomenin miktarını arttırdımı dok bu sürede???neyse canım sen takma kafana oluşan o yumurtayı da değerlendir yani çalışın bu arada egzesiz yap protein ağırlıklı beslen benim verebileceğim fikir bunlar kolay gelsin sanaguclubacismile
slm mevzey aslında benim toplamda 5 yumurtam oluştu ama en büyüğü 14mm . klomene 5. gün başladım sabah akşam ve sadece 9. güne kadar kullandım sonrada 14. güne kadar takip etti ama senden ve diğer arkadaşlardan anladığım kadarıyla daha fazla da takip edebilirmiş aslında .. acaba aceleci mi davranıyor doktor emin olamamak ne kadar kötü . doktorumu değiştirmek de istemiyorum burda çok bilinen ve güvenilen bi adam çivar illerden bile gelenler oluyor. dediğin gibi çalışalım bari belki tutar değilmi :))
teşekkür ederim bu arada sen şimdi hamilemisin peki eğer öyleyse hangi aşamadan sonra oldu ?
doktoruna güveniyosan sorun yok belki ikinci aşamayada gerek kalmaz inş. ben kızımı 16 kasımda aldım kucağıma darısı sizin başınıza aşılama ile hamile kaldım ilk seferde tuttu ben pcosluyum
Allah yardımcın olsun kardeşim.. kelin ilacı olsa keşke başıma sürsem, ben de aynı bunalımlardayım, artık eşime de sarmayabaşladım olmadık yerde olmadık tepkiler kızmalar .. of of.. ne diyeyim.. bi gün bu kabus bitecek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?