Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben 4 kere aşılama oldum şimdi ise dr'um 1 ay bı ara verelim sonra 5. aşılama yı deneyelim dedi ama ben aşılama olmak istemiyorum direk tüp bebek istiyorum sizce napayım ben ya...

işallah bunların hiç birine gerek kalmadan hamile kalırsın . ama bencede tüp bebeği dene allah gönlündekini nasip etsin.

canım dualarım seninle allah sanada isteyen herkesede nasip etsin işallah busefer hayırlısıyla bebişine kavuşursun. allah yardımcın olsun.

ewet bende tüp bebek diyorum ama dr.um öle bir inatki tutturdu aşılama die....nie der anlamam...ALLAH'ım yardımcımız olsun ...bu son aşılama tutmadı ya 2 gündür ewe kapandım dudaklarım uçukladı nası kötüyüm anlıyorsunuzdur halimi....herkese küsüyorum ya...nası kurtulcam bu psikolojiden ...

sevgili piano v cmk..
umarım dediğiniz gibi sizlere güzel haber verebilirim.. herşeyin hayırlısı.. keşke verebilsem

Allah yardımcın olsun kardeşim.. kelin ilacı olsa keşke başıma sürsem, ben de aynı bunalımlardayım, artık eşime de sarmayabaşladım olmadık yerde olmadık tepkiler kızmalar .. of of.. ne diyeyim.. bi gün bu kabus bitecek inşallah..

tramissu canım arkadaşım. rabbim yardımcın olsun. dualarım seninle. inşallah yıllardır beklediğin bebişine kavuşursun.

bende uzun zamandır yani yaklaşık 6 aydır felan siteye girmiyordum. bi baktımda toğin yeni sakinleri olmuş. bugün bana bi mail gelmişti kadınlar kulübünden. doğum günümü kutlamışlar. çok duygulandım ve burdaki arkadaşlarımı ihmal ettiğimi düşündüm. bende bu aralar baya sıkıntı çektim. yurt dışına tahlil göndermek için uğraştık. bugünlerde gitmiş olması lazım. ama sonuç en az 6 ay en çok 1 yıl içinde açıklanacak. yani bekleme sürecindeyim. inşallah bu arada yiğenlerim :ecrin_bebek: olurda onları severim

elif, mevzey, eser sizler nasılsınız kızlar. bebişleriniz nasıl? en son elifin kızı biraz rahatsızdı o nasıl oldu merak mediyorum. umarım sağlığına kavuşmuştur. kendinize iyi bakın

canim benim insallah olumlu sonuc alicaksin allahin izniyle...cok heyecanlanma relax ol yasin cok gecn ve cok sagliklisin allalh ol diyecek ve senind emelegin gelicke hayirlisiyla canim dualarim seninle..iiy haber ve bize

sende yeniden hosgeldin hazanyagmuru nasilsin iyimisin...
canim ben hic firsat bulamiyorum internete girmeye nisa pinar cok zor bi bebek bana nefes aldirmiyo desem fazla demis olmam..5,5 aylik oldu yerinde duramiyo bide cok agliyo bu siralar düzeni bozuldu.yemek bile yapamiyorum gündüz uyumuyoda devamli ilgi istiyo yaninda oturucam onunla konusucam biraz ilgilenmesem aglamaya basliyo...benim kizim korse giyiyodu teyzesi kalca sorunu vardi ama gecti cok sükür..
zeyneple görüsüyorum cemre hanimi byütüyo oda iyi kizida cok iyi...

arkadaşlar bugün adetimin 14. günüydü 9. gününden beri yumurtalarım takip edildi ama büyümediler klomen kullanmıştım işe yaramadı ovitrelle yapamayız dedi doktor gelecek ay bi sonraki aşamaya geçicez ve iğne yapıcaz büyütmek için dedi ilk denememdi ümitlenmiştim aslında hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur ( kloman sadece bir kez mi deneniyor yoksa ben de umut mu görmedi doktor 14. günde en büyük yumurtam 14mm di.
bu konuda tecrübesi olan çok arkadaş var lütfen fikir verirseniz çok sevinirim saolun şimdiden

cnım ben 10. gün 11mm, 15. gün 14.9 mm olmustu ama buaralarda hep klomen içtim yaklaşık 3 kutu 20. gün 20mm oldu ve ovitrelle vuruldum 2 gün sonra tahlıl yapıcam bekliyorum bende. bu benim ilk tecrubem yenı basladık pek ümidim yok ama bakalım.. inşallah güzel şeyler de paylaşırız..

slm canım benim ilk kolmen denememde 1 yumurtam oluştu ve çok zor büyüdü bende yumurtanın büyüme dön spora başladım bal yumrta yedim ve kilo verdim ve yumurtam sanırım 19. gününde 20 ml oldu çatlatma iğnesi falan nihayetinde olmadı ama olabilirdide yumurta olması gereken büyüklükte vardı aslında hiç yumurtası olmayanlar için ikinci aşamaya geçilio ama nie öle yapmış anlamadım benim arkadaşımın 2 kere klomenle hiç yumurtası olmayınca iğneye geçti dok belki seni yıpratmak istememiştir aldığın klomenin miktarını arttırdımı dok bu sürede???neyse canım sen takma kafana oluşan o yumurtayı da değerlendir yani çalışın bu arada egzesiz yap protein ağırlıklı beslen benim verebileceğim fikir bunlar kolay gelsin sanaguclubacismile

canım inş güzel haberler alırsın ben de merakla beklicem haberini. ben klomene 5. gün başladım ve sadece 5 gün sabah akşam kullandım sonra 9. günden itibaren hiçbir ilaç kullanmadan yumurta takibi yaptı doktor normalde 12. günde büyümüş olması lazımdı dedi bundan sonrası için belki kendi kendine çatlar diye günaşırı ilişki önerdi aslında ben de anlamıyorum her doktor farklı birşey öneriyo burdan takip etmeye çalışıyorum doktorkar herkeste farklı yöntemler ve zamanlamalar deniyor güvenmekten başka çare yok . inş herkes beklediği haberi en sağlıklı ve en güzel şek,lde alır :))

slm mevzey aslında benim toplamda 5 yumurtam oluştu ama en büyüğü 14mm . klomene 5. gün başladım sabah akşam ve sadece 9. güne kadar kullandım sonrada 14. güne kadar takip etti ama senden ve diğer arkadaşlardan anladığım kadarıyla daha fazla da takip edebilirmiş aslında .. acaba aceleci mi davranıyor doktor emin olamamak ne kadar kötü . doktorumu değiştirmek de istemiyorum burda çok bilinen ve güvenilen bi adam çivar illerden bile gelenler oluyor. dediğin gibi çalışalım bari belki tutar değilmi :))
teşekkür ederim bu arada sen şimdi hamilemisin peki eğer öyleyse hangi aşamadan sonra oldu ?

doktoruna güveniyosan sorun yok belki ikinci aşamayada gerek kalmaz inş. ben kızımı 16 kasımda aldım kucağıma darısı sizin başınıza aşılama ile hamile kaldım ilk seferde tuttu ben pcosluyum

doktoruna güveniyosan sorun yok belki ikinci aşamayada gerek kalmaz inş. ben kızımı 16 kasımda aldım kucağıma darısı sizin başınıza aşılama ile hamile kaldım ilk seferde tuttu ben pcosluyum

sağlıkla büyüt inş. Allah bağışlasın. bişey daha sorucam ama aşılama nasıl bi metod hangi aşamadan sonra yapılıyor ?

inşallah bitiecek diye dua ediyorum yeter kİ ALLAH sabır ve dayanma gücü versin bitecek bu sınav ya hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…