Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağlıkla büyüt inş. Allah bağışlasın. bişey daha sorucam ama aşılama nasıl bi metod hangi aşamadan sonra yapılıyor ?

sağol canım yumurtlama sağlandıktan vede yeterli büyüklüğe geldikten sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyor 36 saat sona hastanede dok eşinden alınan spermleri spektlum denilen alet yardımıyla içeri enjekte ediyor ilişki değil enjekte ama ertesi gün ilişki var sonrasında yapmamıştık biz belkide ilişkide oldu kimbilir ikl defa stressiz bir ilişkiydi bebek için yaptığımız canım yumurta takibinden sonraki aşama ben yönlendirdim dok ona kalsa 2 kere daha yumurta takibi yapıcaktı ben artık beklemek istemediğimi söyledim (beni takip edenler kusura bakmasın bin kere anlatmışımdır :))),yeni gittiğim doktora oda kabul etti başka problem yoksa aşılamaya karar verilio böyle canım

saol canım cevabın için ben de senin eski paylaşımlarını okumuştum merak edip :))
ben bir ay ara verip dinleneyim haziranda yeni tedaviye başlayayım arka arkaya ilaç almasın vücudum diye düşündüm ama ne dersiniz ?
hem okuldan sürekli doktor için izin almak zor oluyor anlayış göstermiyor müdür niye boş gününde gitmiyorsun tatilde yapmıyorsun diyor ona laf anlatmak sinirlerimi bozuyor yumurtlama günlerimi takip ediyoruz diyemiyorum tabi dersen de ayrı mesele. aslında anlatma zorunluluğum da yok ama neyse..

busracım neyaptın sen tatil günlerinde pek girmiyosun herhealde haberlerini bekliyorum sabırla kib.

kızlar herkese merhaba allah sizede isteyen herkesede nasip etsin dualarım sizlerle işallah en kısa zamanda annelik gibi kutsal bir duyguyu sizlerde tadarsınız.
pianocum sen neyaptın umarım sağlığın iyidir kib .

slm kızlar herkese ben iki ay üst üste ovitrelle iğnemi oldum sonuç alamadım hapların yan etkileride cabası bu ay bırakmaya karar verdik kendimiz acaba herhangi bi sorun olurmu bilmiyorum kendi halinde olsa daha iyi olur heralde sıkıntı stres yapıyoruz çok.

kızlar herkese merhaba allah sizede isteyen herkesede nasip etsin dualarım sizlerle işallah en kısa zamanda annelik gibi kutsal bir duyguyu sizlerde tadarsınız.
pianocum sen neyaptın umarım sağlığın iyidir kib .

Merhaba cmk ben Ankara dayım rahim temizleme işleme uygulandı şimdi yumurtalıklarımın ikisindede oldukça büyük kist oluşmuş onları takip ediyor doktorum oldukça ağrılı geçiyor ama sanırım alıştım.Sen nasılsın bebiş nasıl ve sevgili busra dan haber var mı? merak ettim onu.Sevgilerimle....

senağlama arkadaşlar size güzel haberler vermek isterdim bugün ama sabah test yaptırdım kan tahlili negatif cıktı, sonucu aldığımdan beri suratım yerlerde geziyorum.. senağlama cuma adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım haliyle cok sevındım ama hep boyle oluyor işte yıne yok yıne yok.......:1no2:......... sabahı zor ettim iyi haber alıcam diye.. simdi ne yapmalıyım bılemıyorum...:sm_confused:

merhaba arkadaşlar
bu ay aşılama olacağım.adetin 3.günü dr a gittim. klomen verdi. 5.gün yani p.tesi başla 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dediler. benim normal adet döngüm 27-28 civarı. oraya gideceğim zaman 12.gün olacak sanki bana geç gibi geldi.

çok geçmiş olsun hayırlısıyla kurtulup sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın işallah umarım hayırlı haberlerini kısa zamanda alırız. sağlık herşeyden önemli dikkat et kendine.

canım üzülme herşeyin bi vakti saati var sakın sıkma canını herşey bizler için allahım işallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin kibsakın umutsuzluğa düşme.

yok merak etme geç değil bende 12. gün yaptırdım tam zamanı allah işallah gönlüne göre versin.

yok merak etme geç değil bende 12. gün yaptırdım tam zamanı allah işallah gönlüne göre versin.

canım bak sen böyle deyince iyice kafama takıldı. 12.gün kontrole çağırdı aşılamayı yapmayacak ki. belki çatlama iğnesini vurur. hadi geç olursa. yani o zamana kadar çatlarsa.

canım bak sen böyle deyince iyice kafama takıldı. 12.gün kontrole çağırdı aşılamayı yapmayacak ki. belki çatlama iğnesini vurur. hadi geç olursa. yani o zamana kadar çatlarsa.

kafanı karıştırmak istemem bana 12. gün çatlatma iğnesi yapıldı şimdi iki aylık hamileyim darısı senin ve isteyen bütün herkesin başına hayırlısı olur işallah .

herkesin yumurtlaması farklı canım kimininki erken kimininki geç zamanı geldiğinde olacaksın hayırlısıyla aşılamanı kafanı bunlara takma rahat olzemuszemus

kafanı karıştırmak istemem bana 12. gün çatlatma iğnesi yapıldı şimdi iki aylık hamileyim darısı senin ve isteyen bütün herkesin başına hayırlısı olur işallah .

tşk canım.
ben senin aşılamanı 12.gün yaptılar sandım.
beni 12.gün kontrole çağırdı belki o zaman olmuşsa çatlama iğnesi olurum.

tşk canım.
öncelikle gözünaydın canım.Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.
ben senin aşılamanı 12.gün yaptılar sandım.
beni 12.gün kontrole çağırdı belki o zaman olmuşsa çatlama iğnesi olurum.

herkesin yumurtlaması farklı canım kimininki erken kimininki geç zamanı geldiğinde olacaksın hayırlısıyla aşılamanı kafanı bunlara takma rahat olzemuszemus

Tşk. benim geçen sene 3,5 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. normal yolla olmuştu.1 sene oldu. dr lar hep bekle bekle normal yolla olur. eşimlede aynı şehirde değiliz. herzaman denk gelemiyoruz o nedenle aşılama istedim. ama çok tedirginim işte. genelde insanlar hep umtsuz aşılamadan.

lütfen biri bana akıl versin ne yapacağım konusunda tedirginim, kafam çok karışık...
bu ay tedavi gördüğüm dr özel hast. de calışıyor. daha ilk tedavimizdi ve eger buay olmazsa kı olmadı zaten bıdahakı ay asılama yapıcaz dedı. o an soğudum dr dan. çunku klomen tedavısı bıkaç kez yapılır ve olmazsa asılama yapılıyor dıye bılıyordum. acaba dıyorum para için mi tum bunlar???
devlet hast. gitsem benımle ilgilenen olur mu onu da bilmiyorum, hos muamele edilmediğini duymustum. korkuyorum arkadaşlar.. ben ne yapmalıyım. hala adet olmadım bu sıkıntı yedı bıtırdı benı. kaç gundur uykusuzum oyle oturup düşünüyorum..
acaba ne yapmalıyım? aynı dr devam mı etmelıyım? yoksa devlete mi gıtmelıyım? yoksa oldugu gıbı bırakmalıyım. acıl bır karar almam gerek çunku adet olursam 3. gun tedavıye baslanıcak. lütfen benımle göruslerınızı ve tecrubelerınızı paylaşın, buna cok ıhtıyacım var..
sevgılerımle..

canım benim aşılama ile oldu umutsuz olma çok basit bir yöntem sabrın kalmadıysa yaptır normal yolla oldu diyosun neden sonlandırılmak zorunda kaldınız peki???bir problem yoksa ve beklemek istemiyosan dene derim çok kişi kaldı bu yöntemle yetrki senden bir can dünyaya gelecek olsun herşey bahane belki aşılamayı bahane etmek istiyor gelmek için bende aşılamaya karar verdiğimde çok umutsuzlanmıştım ama boşunaymş

slm büşracım en iyi yöntemi kendin bulacaksın dok öle bişi hissetiysen ona güvenmiyosun demektir ve önemli olan dok güvenmek ve allaha sığınmak başka imkanın yokmu yani başka özel bir doktor,ben doğum hastanesine gittim 1 kere çok övmüşlerdi kadını bana resmen muaynehanesine davet etti 5 kuruş etmez bir bayandı zayıfla gel dedi pcosluyum o kadar parayı bu lafı duymak içinmi vermiştim hemen başka dok gittim özel hastanede sağolsun devlet bu imkanı verdi bize yoksa eskiden kapılarından girmek mümkünmüydü 2 kere klomenle denendi olmadı ama dok ağır gitti hopp diye atlamadı sonra diyarbakıra atanınca burdaki dok klomen denedi 1 kere sonra dayanamadım aşılama istedim neden anlatıyorsun diyeceksin şimdi sana fikir verir diye ama feministler kızmasın erkek dok daha ii sen yavaş ilerlemesini istiyosan doktoruna söyle bu durumu yok derse değiştir ortalık doktor kaynıyor biz onların müşterileriyiz değilmi kaybetmek istemezlercokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…