Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

belkide haklısın.
bebeğimde hidrops oluşmuştu yani ödem toplamıştı. birşeyde çıkmadı nedeni bulunamadı.

canım böyle konularda çokda şöyle yap böyle yap denemez sonuçta dr değiliz. benim 1 gebelik kaybım var. 1 sene oldu. geçen eylülden sonra aşılama yapmak istedim. ben tek dr lada kalmam emin olmak için. 3 ayrı dr a gittim. 2 si özel hastane 1 i özel muayene. bana hepsi normal yolla olur deyip beklememi söyledi. klomen tedavisi bile yapalım demedi. ama benim koşullarım gereği eşimle her dönem denk gelemiyoruz. en son gittiğim dr a aşılama istediğimi söyledim tekrardan. bana yine 6 ay bekle dediler. ondan 2 hafta sonra tekrar gittim ve ısrarla koşullarım ve yaşım nedeni ile tekrardan istedim. dr da tamam bu ay klomenle deneyelim dedi. biraz uzun oldu. sen karar vereceksin. bana kalsa daha önce başlardım dr lar, eşim ve çevrem nedeni ile bekledim. keşke beklemeseydim.

selam kızlar;
adetimin 5 . günü klomen kullanmaya başladım günde 2 tane.ctesi doktora gittim 16.günümdü ve 14 mm olmuştur bir tane yumoşum.Pazar günü ovitrelle vuruldum 19:30 da.3gün ilişki dedi ama biz pazartesi yapamadık.Sizce geç kalmışmıyımdır?Yine kısmetimde yok muydu bu ay yoksa?offfff

slm arkadaşlar sonunda bende 1.5yıl sonra klomen kullanarak hamiş kaldım dün test yaptım ve sonunda o çift çizgiyi gördüm rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin

slm arkadaşlar sonunda bende 1.5yıl sonra klomen kullanarak hamiş kaldım dün test yaptım ve sonunda o çift çizgiyi gördüm rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin

canım hayırlı olsun. bende ilk defa bu ay klomen kullanmaya başladım. aşılama olacağım haftaya.

cnm inşallah ya dualrında oldugumu biliyorum allah razı olsun inşallah bu ay ilk denememde hersey iyi olur
canım gerçekten ya çok özledim eskilerden kim kaldı ki herkes bebişleriyle ilgilenmekten yada hayat gayesinden giremiyor bir tek ben kaldım heralde eskilerden hamiş olmayan neyse inşallah hayırlısı ile hepimizin yüzü güler ....
cnm sonuçların gelmesi çok zaman alıyormuş ya neden o kdr çok presedür vardır eminim ki burdakı doktorlar tam olarak yaptıkları incelemelerde bişiy bulamamışlardı dimi cnm ya ??
hakkımızda hayırlısı olsun allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere cnm öpüyorum seni....

tamamen geçmes,ine sevindim cnm inşallah bir daha bu tarz bi üzüntü yaşamazsın bbğinle ilgili cnm öpüyorum sizi çokkk
slm cnm doktor değiliz tabiikide burda ahkam kesmek hiçbirimizin harcı değil ama inan ki klomen bil kullanmadan direk aşılama yada tüp bebek önerilenlerde oluyor onu doktorun daha iyi bilir mesela neddnin ne oldugu sperm kalitesi hormonların yaşın kaç yıllık evli olduguna da baglı bu aşamayı geçip aşılamaya atlamam hani tek bu olsaydı sorunun sormalıydın bence doktoruna ama sen bunu sormadıgına göre demkki çok içten samimi değilsiniz ve inan bana biz doktorumuzla ne kdr iyi anlaşırsak ne kdr pozitif enerji alırsak o kdr iyi bizim için bende 5 kez klomen ile denedim sonra aşılamaya geçti,k 2 kezde o nu denedım mesela aşılamadan sonra 5 -6 kez daha aşılama olabilrdim aslında çünkü belli bi sorun yok ama 2. aşılamadan sonra tüp bebek dendi vardır senin doktorununda bi bildiği belkide ama içinin rahat etmesi için devlet olmasada bende başka bi özel hastahane yad klinik falan daha rahat olabilirsin cnm ii düşüşün doktorunun başarılarını ve o nun hastalrıylada konuşabilirsin bu konu hakkında ha bu arada mevzey dmiş erkek doktor diye :)) bende aynı fikirdeyim onunla kendi doktorumda erkek tüp bebek doktorumda erkek ve emin ol daha iyiler bende kadın doktorları pek tavsiye edemicem acıkcası ya bizm cevremizde iyi bayan doktor yok bilemicem cnm :)))))))
cnm nbr ya nası gidio özledim çokkk nohutun kocaman olmuş cnm ya maşallah öpüyorum çokkkkkk

cnm çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah bebegını kucagına ....
inşallah bende pazrtesi günü çift çizgiyi görürüm dualarını eksik etme bizlerden de
2 kez aşılama oldu banada cnm ikisinde de ilişki önerildi 24 saat içindeydi galiba tam hatırlamıyorum çokkk oldu ikiside malesef ki negatif oldu .....

Son düzenleme:
cnm çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah bebegını kucagına ....
inşallah bende pazrtesi günü çift çizgiyi görürüm dualarını eksik etme bizlerden de
dualarım sizlerle arkadaşlar hayırlısıyla o cift cizgiyi sizde görün yanlız dün dr a gittim benımde düşük tehlıkesı var bırazda korkuyorum yınede herseyın hayırlısı tabıkı

pianocum nasılsın sağlığın nasıl
yeniden bir ilaça başlayaçakmısın? yoksa birazcık dinleneçekmisin?

busra sen neyaptın nasıl gidiyor? dr dan memnun değilse gerçekten sana güven vermiyorsa bırak çünkü gerçekten güvenmeden olmuyor bide bu çok büyük gerçek eğer çok fazla kafana takarsan oda olmasına engel oluyor. ama dualrım sizlerle.

ben çok kötüyüm giremiyorum çok fazla mide bulantılarım felaket yataktan kalkamıyorum anlayacagınız fenayım. allahım sizlerede bu mutlulugu nasip etsin kib.

pianocum nasılsın sağlığın nasıl
yeniden bir ilaça başlayaçakmısın? yoksa birazcık dinleneçekmisin?

Merhaba cmk yarın dikişlerim alınacak tekrar doktorumla görüşeceğim ama başıma gelenlerden sonra o ilaçlara takrar cesaret edemiyorum zaten 2 3 ay kadar gebelik olmaması gerekiyor sonrası için bilemiyorum gerçekten...Sizler nasılsınız?

allah gönlünw göre versin herşeyi sakın ümitsiz olma emin ol herşeyin bir zamanı var muhakkak ozaman geldiğinde seninde olacak dualarım hep sizinle allah önce sağlık versin işallah bebişlerini hayırlısıyla alırsın kucağına kib. geçmiş olsun.

canım sıkkın olduğu için içimden bişeyler yazmak da gelmiyor kusuruma bakmayın. 10 uncu gun adet oldum. cok sancılı ve sıkıntılı gectı, bıttı Allah a şükür. dr gıtmıyorum. eşim bayanın dışında dr a müsade etmıyor. kendı sıkıntım yetmıyor gıbı bırde bununla uğraşıyorum. bayan dr a gıtmıstım bır sene önce bana cok kötü muamele ettı o korkuyla bırsene yasadım dr gıtmedım. en son karar verıp tekrar bı bayan a gıttık gecen aykı tedavımı o yaptı. ama onunda bılgısınde eksıklık oldugunu dusunuyorum ve guvenemıyorum. cogu kısının onerdıgı erkek dr lar var ama bunun için de eşim ikna olmuyor. bende resti cektım ne yapayım dr a da gıtmıyorum bebek de yapmıyorum tek taraflı olmuyor dedım. bı tamam dıyor sonra ne dusunuyorsa olmaz baska bayana bakalım. offf offf cok yoruldum artık. cok bunaldım! şeytan dıyo gızlı gızlı gıt, bunada içim elvermıyor ne olcak benım bu hallerım arkadasım ya ne yapıcam ben....

çok çok gecmıs olsun canım tekrar, Allah yardımcımız olsun ne diyeyım herkesın sıkıntısı baska baska ama care tek o da bebeiş. inşallah bıgun dıyorum bıgun hepimizin yüzü gülecek tek dileğim bu...

selam kızlar

bende klomen kullanıyorum. bu ay 3. aşılamamı oldum bakalım hayırlısı. busracım eşin başka ilde bir dr a gitmenen nasıl bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…