canım benim aşılama ile oldu umutsuz olma çok basit bir yöntem sabrın kalmadıysa yaptır normal yolla oldu diyosun neden sonlandırılmak zorunda kaldınız peki???bir problem yoksa ve beklemek istemiyosan dene derim çok kişi kaldı bu yöntemle yetrki senden bir can dünyaya gelecek olsun herşey bahane belki aşılamayı bahane etmek istiyor gelmek için bende aşılamaya karar verdiğimde çok umutsuzlanmıştım ama boşunaymş
lütfen biri bana akıl versin ne yapacağım konusunda tedirginim, kafam çok karışık...
bu ay tedavi gördüğüm dr özel hast. de calışıyor. daha ilk tedavimizdi ve eger buay olmazsa kı olmadı zaten bıdahakı ay asılama yapıcaz dedı. o an soğudum dr dan. çunku klomen tedavısı bıkaç kez yapılır ve olmazsa asılama yapılıyor dıye bılıyordum. acaba dıyorum para için mi tum bunlar???
devlet hast. gitsem benımle ilgilenen olur mu onu da bilmiyorum, hos muamele edilmediğini duymustum. korkuyorum arkadaşlar.. ben ne yapmalıyım. hala adet olmadım bu sıkıntı yedı bıtırdı benı. kaç gundur uykusuzum oyle oturup düşünüyorum..
acaba ne yapmalıyım? aynı dr devam mı etmelıyım? yoksa devlete mi gıtmelıyım? yoksa oldugu gıbı bırakmalıyım. acıl bır karar almam gerek çunku adet olursam 3. gun tedavıye baslanıcak. lütfen benımle göruslerınızı ve tecrubelerınızı paylaşın, buna cok ıhtıyacım var..
sevgılerımle..
lütfen biri bana akıl versin ne yapacağım konusunda tedirginim, kafam çok karışık...
bu ay tedavi gördüğüm dr özel hast. de calışıyor. daha ilk tedavimizdi ve eger buay olmazsa kı olmadı zaten bıdahakı ay asılama yapıcaz dedı. o an soğudum dr dan. çunku klomen tedavısı bıkaç kez yapılır ve olmazsa asılama yapılıyor dıye bılıyordum. acaba dıyorum para için mi tum bunlar???
devlet hast. gitsem benımle ilgilenen olur mu onu da bilmiyorum, hos muamele edilmediğini duymustum. korkuyorum arkadaşlar.. ben ne yapmalıyım. hala adet
Giriş yaptığınız Rumuz piano olarak kayıtlara geçirilmiştir. Başlık:
Mesaj (Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !):
Yazı TipleriArialArial BlackArial NarrowBook AntiquaCentury GothicComic Sans MSCourier NewFixedsysFranklin Gothic MediumGaramondGeorgiaImpactLucida ConsoleLucida Sans UnicodeMicrosoft Sans SerifPalatino LinotypeSystemTahomaTimes New RomanTrebuchet MSVerdana
Boyut12
merhaba busracım öncelikle moralini bozma benim gebelik dış gebelikmiş pazartesi ameliyat oldum ve yumurtalıklarımda oluşan kistler kanama yapmış neyse şimdi iyileşmeyi bekliyorum.Bence bu durumlarda doktoruna güvenmen çok önemli eğer doktorun sana samimi gelmiyor rahatlamanı sağlamıyorsa başka bir doktora görün derim ama moralini bozma sağlığını bozacak durumlar oluşmasında mutlaka yoluna girer herşey...Sevgiler
m
slm arkadaşlar sonunda bende 1.5yıl sonra klomen kullanarak hamiş kaldım dün test yaptım ve sonunda o çift çizgiyi gördüm rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin
cnm inşallah ya dualrında oldugumu biliyorum allah razı olsun inşallah bu ay ilk denememde hersey iyi olurtramissu canım arkadaşım. rabbim yardımcın olsun. dualarım seninle. inşallah yıllardır beklediğin bebişine kavuşursun.
bende uzun zamandır yani yaklaşık 6 aydır felan siteye girmiyordum. bi baktımda toğin yeni sakinleri olmuş. bugün bana bi mail gelmişti kadınlar kulübünden. doğum günümü kutlamışlar. çok duygulandım ve burdaki arkadaşlarımı ihmal ettiğimi düşündüm. bende bu aralar baya sıkıntı çektim. yurt dışına tahlil göndermek için uğraştık. bugünlerde gitmiş olması lazım. ama sonuç en az 6 ay en çok 1 yıl içinde açıklanacak. yani bekleme sürecindeyim. inşallah bu arada yiğenlerim :ecrin_bebek: olurda onları severim
elif, mevzey, eser sizler nasılsınız kızlar. bebişleriniz nasıl? en son elifin kızı biraz rahatsızdı o nasıl oldu merak mediyorum. umarım sağlığına kavuşmuştur. kendinize iyi bakın
tamamen geçmes,ine sevindim cnm inşallah bir daha bu tarz bi üzüntü yaşamazsın bbğinle ilgili cnm öpüyorum sizi çokkkcanim benim insallah olumlu sonuc alicaksin allahin izniyle...cok heyecanlanma relax ol yasin cok gecn ve cok sagliklisin allalh ol diyecek ve senind emelegin gelicke hayirlisiyla canim dualarim seninle..iiy haber ve bize
cnm benım ya gerçekten de çok saol şuan çok tuaf duygular içindeyım gercektende geçen hafta salı gunu transferim oldu beklemedeyim pazartesi günü test yapmam gerek iki iğne ve bı ton ilaç kullanıyorum pazartesi ye kadar bu şekilde devam edicekmiş allah inşallah pozitif sonucu almayı nasip eder cnm hormon yüklenene yüklenene perişan oldum vara yoğa ağlıyorum sinirlerim iki gündür çok bozuk çok zor bi tedaviymiş gercektende allah burdakı kimseyi bu safhaya getirmesin inşallah ve ki,mseyi de klomenle herkes hamile kalsın inşallah inşallah allah herkesin yüzünü güldürsün allah hepimize anne olmayı nasip etsin gerçektende cnm çok zormuş çekmeyen yaşamayan anlamaz gercektende inan çok çok çok şükredin sizler anne olabildiniz diye allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ayırmasın kimseyi yavrusundan cnm .....
sende yeniden hosgeldin hazanyagmuru nasilsin iyimisin...
canim ben hic firsat bulamiyorum internete girmeye nisa pinar cok zor bi bebek bana nefes aldirmiyo desem fazla demis olmam..5,5 aylik oldu yerinde duramiyo bide cok agliyo bu siralar düzeni bozuldu.yemek bile yapamiyorum gündüz uyumuyoda devamli ilgi istiyo yaninda oturucam onunla konusucam biraz ilgilenmesem aglamaya basliyo...benim kizim korse giyiyodu teyzesi kalca sorunu vardi ama gecti cok sükür..
zeyneple görüsüyorum cemre hanimi byütüyo oda iyi kizida cok iyi...
slm cnm doktor değiliz tabiikide burda ahkam kesmek hiçbirimizin harcı değil ama inan ki klomen bil kullanmadan direk aşılama yada tüp bebek önerilenlerde oluyor onu doktorun daha iyi bilir mesela neddnin ne oldugu sperm kalitesi hormonların yaşın kaç yıllık evli olduguna da baglı bu aşamayı geçip aşılamaya atlamam hani tek bu olsaydı sorunun sormalıydın bence doktoruna ama sen bunu sormadıgına göre demkki çok içten samimi değilsiniz ve inan bana biz doktorumuzla ne kdr iyi anlaşırsak ne kdr pozitif enerji alırsak o kdr iyi bizim için bende 5 kez klomen ile denedim sonra aşılamaya geçti,k 2 kezde o nu denedım mesela aşılamadan sonra 5 -6 kez daha aşılama olabilrdim aslında çünkü belli bi sorun yok ama 2. aşılamadan sonra tüp bebek dendi vardır senin doktorununda bi bildiği belkide ama içinin rahat etmesi için devlet olmasada bende başka bi özel hastahane yad klinik falan daha rahat olabilirsin cnm ii düşüşün doktorunun başarılarını ve o nun hastalrıylada konuşabilirsin bu konu hakkında ha bu arada mevzey dmiş erkek doktor diye :)) bende aynı fikirdeyim onunla kendi doktorumda erkek tüp bebek doktorumda erkek ve emin ol daha iyiler bende kadın doktorları pek tavsiye edemicem acıkcası ya bizm cevremizde iyi bayan doktor yok bilemicem cnm :)))))))lütfen biri bana akıl versin ne yapacağım konusunda tedirginim, kafam çok karışık...
devlet hast. gitsem benımle ilgilenen olur mu onu da bilmiyorum, hos muamele edilmediğini duymustum. korkuyorum arkadaşlar.. ben ne yapmalıyım. hala adet olmadım bu sıkıntı yedı bıtırdı benı. kaç gundur uykusuzum oyle oturup düşünüyorum..
acaba ne yapmalıyım? aynı dr devam mı etmelıyım? yoksa devlete mi gıtmelıyım? yoksa oldugu gıbı bırakmalıyım. acıl bır karar almam gerek çunku adet olursam 3. gun tedavıye baslanıcak. lütfen benımle göruslerınızı ve tecrubelerınızı paylaşın, buna cok ıhtıyacım var..
sevgılerımle..
cnm nbr ya nası gidio özledim çokkk nohutun kocaman olmuş cnm ya maşallah öpüyorum çokkkkkkselam canlar
slm arkadaşlar sonunda bende 1.5yıl sonra klomen kullanarak hamiş kaldım dün test yaptım ve sonunda o çift çizgiyi gördüm rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin
2 kez aşılama oldu banada cnm ikisinde de ilişki önerildi 24 saat içindeydi galiba tam hatırlamıyorum çokkk oldu ikiside malesef ki negatif oldu .....
pianocum nasılsın sağlığın nasıl
yeniden bir ilaça başlayaçakmısın? yoksa birazcık dinleneçekmisin?
Merhaba cmk yarın dikişlerim alınacak tekrar doktorumla görüşeceğim ama başıma gelenlerden sonra o ilaçlara takrar cesaret edemiyorum zaten 2 3 ay kadar gebelik olmaması gerekiyor sonrası için bilemiyorum gerçekten...Sizler nasılsınız?
busra sen neyaptın nasıl gidiyor? dr dan memnun değilse gerçekten sana güven vermiyorsa bırak çünkü gerçekten güvenmeden olmuyor bide bu çok büyük gerçek eğer çok fazla kafana takarsan oda olmasına engel oluyor. ama dualrım sizlerle.
ben çok kötüyüm giremiyorum çok fazla mide bulantılarım felaket yataktan kalkamıyorum anlayacagınız fenayım. allahım sizlerede bu mutlulugu nasip etsin kib.
Merhaba cmk yarın dikişlerim alınacak tekrar doktorumla görüşeceğim ama başıma gelenlerden sonra o ilaçlara takrar cesaret edemiyorum zaten 2 3 ay kadar gebelik olmaması gerekiyor sonrası için bilemiyorum gerçekten...Sizler nasılsınız?
selam kızlar
bende klomen kullanıyorum. bu ay 3. aşılamamı oldum bakalım hayırlısı. busracım eşin başka ilde bir dr a gitmenen nasıl bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?