Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba ,sevgili busra ve cmk sizleri tanımıyorum ama bugüne kadar bana o kadar destek oldunuz ki çok sağolun arkadaşlarım.Dün kontrolüm vardı durumum şimdilik iyi oldukça dinlenmem gerekli yazın rahim filmi çekilecek eğer ameliyattan ve dış gebelikten dolayı tüplerim zarar görmemişse aşılama yapılacak ama korkuyorum tabii belki bi süre denemem diyorum ama Ankara da ki doktorum çok çok iyi bana güven diyor aşılama da neler yapılıyor bilmediğim için biraz tedirginim aslında,neyse nasılsa düzelir herşey diyorum umarım herşey gönlünüzce olur ve busracım moralini bozma ilk seferde olumlu sonuçlar olmaması gayet normalmiş sağlığında bi sorun olmasın da gerisi gelir zaten gönlünü ferah tut.Sevgiler...

ben bu ilaçları ilk kez kullandım.Ancak belirtildiği gibi ilk zaman yapılan testler bile hiç pozitif olmadı.Oysaki esasında negatif bile olsa pozitif gösterirmiş ilk 10 gün.Bende neden olmadı((
Bir de çatlatma iğnesini kolumdan yaptılar bunun olumsuz bir etkisi olmuş olabilir mi??benneyaptımki

sende sağol arkadaşım ve inşallah hep iyi ol.. Burada birbirimize destek için varız öyle değil mi.. yanı başımızdaki insanlara antamadıklarımızı anlatıp bir nebze olsun rahatlamaya çalışıyoruz. umarım herşey yoluna girer, herşey gönlümüzce olur, bizim de yüzümüz güler.. ben bir aylık tedavide cok kılo aldım, hem ruhen hem bedenen bıraz dınlenmeye karar verdım. bu sure içerisinde dr a gıtmıcem. belkı temmuzda yıllık iznimde memlekete gıdınce tanıdıgım ıyı bı dr var ona gıderım. ama bılemıyorum. önce eşimle aramızdaki tabuları kırmam gerekiyor.. herşeyın bası saglık arkadasım, saglık yoksa istedıklerımızın hıcbırının önemı yok aslında.. sen de dınlen bıraz amelıyat dıs gebelık oldu olmadı derken cok yıpranmıssındır emınım.. bol bol dua edelım, Rabbım hıcbır duayı gerı cevırmez ama zamana bırakır. demekkı zamanı var kardesım. Rabbımın hazınesı boldur, inşallah bız de nasıplenırız o hazıneden. senı cok opuyorum.. Allah a emanet olun.. sevgılerle..:gitme:

malesef ki benim ilk denemem NEGATİFFFF.......

tramissu canım benim inan çok üzüldüm :çok üzgünüm:. sırf senin sonuç için siteye girdim. rabbim herşeyin hayırlısını versin. biliyorum bu durumlarda kelimeler tükeniyor. kendiminki kadar üzüldüm. yaklaşık 1,5 senedir birbirimizi tanıyoruz. ne sıkıntılar çektiğimizi bizden iyi kimse anlayamaz. ben inanıyorum bizde anne olcaz ve bebeklerimizi kucağımıza alcaz. kendine iyi bak canım

merhaba piano sağlığına kavuşmana çok sevindim ama ben hep bunu söylüyorum herşeyin bir zamanı var o zaman geldiğinde sen bile inanamıyorsun ama asla umutsuz olma. aşılamadan korkma eğer çatlatma iğnesiyle olmasydı bende aşılama yaptıracaktım rahim filmi çektirdinmi daha önce bilmiyorum ama gerçekten canını çok yakaçak bişey değil allah yardımcın olsun. hem sende birazçık rahimini dinlendirmiş olursun işallah güzel haberlerini alırız. hem gerçekten bende sizi tanımıyorum ama büşrayıda senide çok uzun süredir tanıyormuşum gibi hissediyorum emin ol ben de bu sayfaya sizden güzel haberler almak için giriyorum eğer allahtan bir mani olmazsa güzel haberinizi alana kadar giricem kib eminim allah sizlerede şöyle sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

busracım seni okadar iyi anlıyorumki benim eşiminde erkek dr takıntısı var bende sürekli bayan dr aradım yaşadığım yer küçük biyer burdada erkek drlar var sırf bunun için önce ankaraya gittim daha sonra ıspartada bir bayan dr buldum oraya gidiyorum hamileyim ama hala ıspartadaki bayan dr gidiyorum hoş bende bayan dr la herşeyimi konuşabiliyorum o nedenle mutluyum ama allah yardımcın olsun işallah güvenebileceğin bir dr çıkar karşına tabiki bayan olsun . pianoyada dedim sanki sizleri uzun zamandır tanıyor gibiyim ama emin ol dualarım sizlerle güzel haberlerinizi alana kadar hep giricem allah gönlündekini nasip etsin sizlerede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kib işallah iyi bir dr bulursun ama asla ümitsiz olma hiç ummadığın anda oluverir sende şaşırırsın ama olacak merak etmeyim dualarım sizinle.

kimse bana bi cevap yazmayacak mı???eyvahedigeldismile

merhebe merak etme koldan vurdurdum bende daha ilk iğnemdi hamile kaldım ama kolumdan vuruldum bi arkadaşımda koldan vurdurdu oda hamile allah sizlerede hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin kib sakın canını sıkıp ümitsizliğe kapılma stres her zaman bu işin uzamasına neden oluyor. en kısa zamanda işallah bebişlerinize kavuşursunuz.

Merhaba arkadaşlar bende adetin 3.günü klomene başladım ve 10.günü tekrar gittim yani dün dr.ultrasonun sonucu gayet güzel dedi dr.m iğne verdi ovitrelle koldan dün vuruldum.cumartesi tekrar çağırdı.daha çok başındayım biliyorum ama bazen bunalmıyor değilim birde düşüğüm var.düşükten sonra 2 senedir uğraşıyoruz.Allahım hepimize en kısa sürede sağlıklı bebişler verir inşalla.

ignenin koldan yada göbekten yapilmasi pek bi önem arzetmiyomuslmaz: göbekten yapilmasi tercihen fakat koldanda olabilir demisti bana doktorum...

samimiyetine oyle guvenıyorum kı herşey için Allah razı olsun canım. sevgıler saygılar dualar hep karsılıklı, Rabbım sana da gönlundekılerı hayırlı eylesın inş.. Tefriciyeye başladım kafamı dağıtıyor en azından sıkıntılı halıme ıyı gelıyor. butun arkadaslara tavsıye ederım.. herşey için cok sağol..mafoldumben

bana cevap yazan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun:)))inş. bir an önce bebişlerimiz gelir kızlar:)))Bu arada 24 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum acaba kan tesitini ne zaman yapmalıyım,iğneden 4 gün ve 10 gün sonra idrar testi yaptırdım ama malesef negatif(-) çıktı.ERken miydi bilmiyorum. Bu konuda da fikir verebilir misinz????fisfisfis

gerçekten hissettiklerimi söyledim allah işallah en kısa zamanda sanada nasip eder bencede en güzelini yapıyorsun her şey dua üstüne allah dualarını dualarımızı kabul etsin kib.

merhaba ;
bende kullandım hayırlısı bakalım 15 gün sonra sonuç ne olursa sadce bişey sorcam benim normal zamanda yani bu ilaçı kullanmadığım zamanlarda yumurta oluşurken daha fazla ağrım ve akıntım oluyordu şuan kendimimi çok inliyorum bilemem ama olmuyo sanki yaaa sizded e böle durumlar varmı?

var canım bi de 4. gün 10. gün yaptığım idrar testleri negatif çıkınca olmadığına daha çok inandım hayırlısı inş.allahtan umut kesilmez cuma günü kan testi yaptıracağım ama bende de bi şey gibi...:1no2:

merhaba ben hem ilaçı kullanırken hem iğneden sonra çok ağrım şişkinliğim oldu ama kişiden kişiye değişiyor arkadaşımda benden 1 hafta sonra vurdurdu onun hiç ağrısı yoktu şuan oda hamile darısı başına işallah kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…