Herkese merhaba ,sevgili busra ve cmk sizleri tanımıyorum ama bugüne kadar bana o kadar destek oldunuz ki çok sağolun arkadaşlarım.Dün kontrolüm vardı durumum şimdilik iyi oldukça dinlenmem gerekli yazın rahim filmi çekilecek eğer ameliyattan ve dış gebelikten dolayı tüplerim zarar görmemişse aşılama yapılacak ama korkuyorum tabii belki bi süre denemem diyorum ama Ankara da ki doktorum çok çok iyi bana güven diyor aşılama da neler yapılıyor bilmediğim için biraz tedirginim aslında,neyse nasılsa düzelir herşey diyorum umarım herşey gönlünüzce olur ve busracım moralini bozma ilk seferde olumlu sonuçlar olmaması gayet normalmiş sağlığında bi sorun olmasın da gerisi gelir zaten gönlünü ferah tut.Sevgiler...
malesef ki benim ilk denemem NEGATİFFFF.......
malesef ki benim ilk denemem NEGATİFFFF.......
Herkese merhaba ,sevgili busra ve cmk sizleri tanımıyorum ama bugüne kadar bana o kadar destek oldunuz ki çok sağolun arkadaşlarım.Dün kontrolüm vardı durumum şimdilik iyi oldukça dinlenmem gerekli yazın rahim filmi çekilecek eğer ameliyattan ve dış gebelikten dolayı tüplerim zarar görmemişse aşılama yapılacak ama korkuyorum tabii belki bi süre denemem diyorum ama Ankara da ki doktorum çok çok iyi bana güven diyor aşılama da neler yapılıyor bilmediğim için biraz tedirginim aslında,neyse nasılsa düzelir herşey diyorum umarım herşey gönlünüzce olur ve busracım moralini bozma ilk seferde olumlu sonuçlar olmaması gayet normalmiş sağlığında bi sorun olmasın da gerisi gelir zaten gönlünü ferah tut.Sevgiler...
canım sıkkın olduğu için içimden bişeyler yazmak da gelmiyor kusuruma bakmayın. 10 uncu gun adet oldum. cok sancılı ve sıkıntılı gectı, bıttı Allah a şükür. dr gıtmıyorum. eşim bayanın dışında dr a müsade etmıyor. kendı sıkıntım yetmıyor gıbı bırde bununla uğraşıyorum. bayan dr a gıtmıstım bır sene önce bana cok kötü muamele ettı o korkuyla bırsene yasadım dr gıtmedım. en son karar verıp tekrar bı bayan a gıttık gecen aykı tedavımı o yaptı. ama onunda bılgısınde eksıklık oldugunu dusunuyorum ve guvenemıyorum. cogu kısının onerdıgı erkek dr lar var ama bunun için de eşim ikna olmuyor. bende resti cektım ne yapayım dr a da gıtmıyorum bebek de yapmıyorum tek taraflı olmuyor dedım. bı tamam dıyor sonra ne dusunuyorsa olmaz baska bayana bakalım. offf offf cok yoruldum artık. cok bunaldım! şeytan dıyo gızlı gızlı gıt, bunada içim elvermıyorne olcak benım bu hallerım arkadasım ya ne yapıcam ben....
kimse bana bi cevap yazmayacak mı???eyvahedigeldismile
ben bu ilaçları ilk kez kullandım.Ancak belirtildiği gibi ilk zaman yapılan testler bile hiç pozitif olmadı.Oysaki esasında negatif bile olsa pozitif gösterirmiş ilk 10 gün.Bende neden olmadı((
Bir de çatlatma iğnesini kolumdan yaptılar bunun olumsuz bir etkisi olmuş olabilir mi??benneyaptımki
busracım seni okadar iyi anlıyorumki benim eşiminde erkek dr takıntısı var bende sürekli bayan dr aradım yaşadığım yer küçük biyer burdada erkek drlar var sırf bunun için önce ankaraya gittim daha sonra ıspartada bir bayan dr buldum oraya gidiyorum hamileyim ama hala ıspartadaki bayan dr gidiyorum hoş bende bayan dr la herşeyimi konuşabiliyorum o nedenle mutluyum ama allah yardımcın olsun işallah güvenebileceğin bir dr çıkar karşına tabiki bayan olsun . pianoyada dedim sanki sizleri uzun zamandır tanıyor gibiyim ama emin ol dualarım sizlerle güzel haberlerinizi alana kadar hep giricem allah gönlündekini nasip etsin sizlerede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kib işallah iyi bir dr bulursun ama asla ümitsiz olma hiç ummadığın anda oluverir sende şaşırırsın ama olacak merak etmeyim dualarım sizinle.
bana cevap yazan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun:)))inş. bir an önce bebişlerimiz gelir kızlar:)))Bu arada 24 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum acaba kan tesitini ne zaman yapmalıyım,iğneden 4 gün ve 10 gün sonra idrar testi yaptırdım ama malesef negatif(-) çıktı.ERken miydi bilmiyorum. Bu konuda da fikir verebilir misinz????fisfisfis[/QU
merhaba ben iğneyi yaptırdıktan 12 gün sonra kanda baktırdım pozitif çıktı allah sanada nasip etsin işallah kib.
samimiyetine oyle guvenıyorum kı herşey için Allah razı olsun canım. sevgıler saygılar dualar hep karsılıklı, Rabbım sana da gönlundekılerı hayırlı eylesın inş.. Tefriciyeye başladım kafamı dağıtıyor en azından sıkıntılı halıme ıyı gelıyor. butun arkadaslara tavsıye ederım.. herşey için cok sağol..mafoldumben
merhaba ;
bende kullandım hayırlısı bakalım 15 gün sonra sonuç ne olursa sadce bişey sorcam benim normal zamanda yani bu ilaçı kullanmadığım zamanlarda yumurta oluşurken daha fazla ağrım ve akıntım oluyordu şuan kendimimi çok inliyorum bilemem ama olmuyo sanki yaaa sizded e böle durumlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?