Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

niye cumayı bakliyorsun benca ptesi yada salı yaptır eğer varsa kanda hemen çıkıyor işallah hayırlı haberler verirsin allah sanada isteyen bütün herkesede hayırlı bebişler nasip etsin kib.

kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum ovitrelle göbektenmi yapılıyor üstünde subkutan(deri altı) yaızyoda doktora sormayı unuttum kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

inş. canım ama ben bi dağ köyünde öğretmenlik yapıyorum ,doktora bile zor gidiyorum.O yüzden en erken cuma yaptırabilirim(Desteğin için öok teşekkür ederim hayırlı haberlerle dönerim inş.:)))

ay inş öle olur isteyen herkese verisn rabbim amin::Saruboceq:

arkadaşlar bugün eşimle ilşkiden sonra hafif kokulu ve pembemsi bir sıvı geldi.hamileysem ilişiye girmem zarar verirmi?şu kan testini bi olsam da rahatlasam

selam arkadaşlar..bende klomencilerdenim..bu ay ilk defa kullandım..doktor takip falan istemedi ama benim bunu kullan bu ay ve haziranda etkisi devam eder dedı hamile kalmassan gel rahim filmi cekelım eşine test yapalım dedı hayırlı artık..benim bi sorum var size siz bu klomeni kullandıktan sonra kasık yada karın agrısı cektınızmıilaç bittikten bi kaçgun ıcınde..benim pazar gunu bıttı ilacım gunde iki tane alıodum ve dunden berı hastalanacakmısım gıbı karnım agrıo sıızn ole oldumu bu ılaclan...sevgiler ve bebişli günler hepinize:)bayanssulusmile

güzelim izmirde kime gidiyosun tedavi şekli bana biraz çala kalem geldi.bir kere önce testler yapılır ondan sonra tedavi başlar.

güzelim izmirde kime gidiyosun tedavi şekli bana biraz çala kalem geldi.bir kere önce testler yapılır ondan sonra tedavi başlar.

yok canım izmirde degil orası eşimin memleketi ben ankarada oturuorum şimdi keçioren hastanesine gidiorum. 1 senelik evlı degılım ıo yuzden yanı snaıırm kendımı avutuorda olabılır( muane demıssın ya doktor muane ettı test yapmadı ama ıste hazıran basında doktorumu degıstırecem..formu takıp ettıkce guzevım dahda kırıldı..hakkımızda hayırlısı:bbo:

canım yumurta oluşurken bu tarz ağrılar oluşuyor normal çatlama olurken daha da vçok ağrıyacak hayırlısı artık

merhaba kızlar öncelikle Rabbım ısteyen herkese tez zamnda nasıp eder ınsallah.bende bu ay basladım tedavıye aslında daha 3 aylık evlıyım-tatlicadiarzu- klomen verdı doktor 2 gun sonra baslıcam bıtıncede kontrole gıdıcem dualarınızı beklıorum.sıteyı uzun zamndır takıp edıorum ve cok cok dua edıodum ısteyen herkese ama yazma mkanı sımdı bulabıldım sızlerde dualarınızı eksık etmeyın.Rabbım arattırmadan doktorlara dusurmeden herkese nasıp eder ınsallah.dualarım hep sızınle

Bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım.
Ne şişkinlik ne karın ağrısı hiçbir şey hisetmedim.
Neden acababilmiyorumkismile

klomenın butun yan etkılerını tasıyorum karnımda sıslık agrı sancı mıde bulantısı:bbo: 3 gun daha sabretmem gerekio acaba bu ilaç bana yaramadı mı:tomato:

Merhaba sevgili cmk ve busra aklıma geldiniz bu saatte:) nasılsınız umarım herşey yolundadır,ben beklemedeyim ve hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aslında.Sizler ne yaptınız? cmk bebeğin nasıl,ne kadarlık oldu?Busracım tedaviye devam ediyor musun?
Umarım ters bi durum yoktur. Kendinize iyi bakın.Sevgiler...a.s.

merhaba piano iyim sen nasılsın ben de çok uzun zamandır giremedim 3. ayın bitiyor bu hafta bakalım 1haziranda cinsiyetini öğrenicem yazarım sana allah en kısa zamanda önce sağlık sonra sağlıklı bir bebiş versin sana ve tabiki isteyen herkese kib ben de sırf sizin için girdim yazdığına sevindim umarım artık sağlık sorunun kalmamıştır. busrayı uzun zamandır göremiyorum girmiyor galiba en son c anı çok sıkkındı umarım oda iyidir. 1haziranda tekrar giricem ama akşamı bulur bakalım hayırlısı işallah allah sana gönlündekilerin en hayırlısını yaşatsın bütün güzellikler seninle olsun .

burdayım kızlar, ben de sizi merak ettiğim için giriyorum. ikinizin de iyi olduğuna sevindim. ben de beklemedeyim piano :ecrin_bebek: ama günler gecmıyor. sanırım uzun bır sure tedavı olmam.. cok yıpranıyorum, madem sorun yok elbet bıgun olur dıyorum.. Rabbimin takdirine kalmıs ne yaparsak yapalım zamanı gelmedıyse olmuyor. burada oyle ınsanların hıkayesını okudum kı... uğras uğras sonuc yok ama hıc ummadıgın zaman bı bakmıssın :CüvCüv: ...inşallah... dediğini duyar gibiyim canım.. bol bol dua et, bu sıkıntılı gunlerımde ancak boyle rahatlayabılıyorum. evet cmk.. canım cok sıkkındı, belkı hala sıkkın ve ben bastırmaya calısıyorum.. umarım sağlıklı nur topu gıbı bır bebegın olur canım cinsiyetini biz de merakla beklıyoruz.. eee artık hazırlık zamanı: pembe mı desem mavı mı desem :))) hersey gonlumuzce olsun inşallah..
sevgılerımle

Hepimiz için herşey çok çok iyi olsun.Şimdilik bi sağlık sorunum yok ama asıl yazın belli olacak şimdi düşünmemeye çalışıyorum sevgili cmk merakla bekliyorum güzel haberlerini.Busracım sende sakın moralini bozma aslında en önemlisi bu oyle ağır şeyler yaşadım ki şimdi anlıyorum sağlıklı olmanın değerini bence herşey yoluna girecek buna inanıyorum.Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…