var canım bi de 4. gün 10. gün yaptığım idrar testleri negatif çıkınca olmadığına daha çok inandım hayırlısı inş.allahtan umut kesilmez cuma günü kan testi yaptıracağım ama bende de bi şey gibi...:1no2:
kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum ovitrelle göbektenmi yapılıyor üstünde subkutan(deri altı) yaızyoda doktora sormayı unuttum kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
merhaba ben hem ilaçı kullanırken hem iğneden sonra çok ağrım şişkinliğim oldu ama kişiden kişiye değişiyor arkadaşımda benden 1 hafta sonra vurdurdu onun hiç ağrısı yoktu şuan oda hamile darısı başına işallah kib
selam arkadaşlar..bende klomencilerdenim..bu ay ilk defa kullandım..doktor takip falan istemedi ama benim bunu kullan bu ay ve haziranda etkisi devam eder dedı hamile kalmassan gel rahim filmi cekelım eşine test yapalım dedı hayırlı artık..benim bi sorum var size siz bu klomeni kullandıktan sonra kasık yada karın agrısı cektınızmıilaç bittikten bi kaçgun ıcınde..benim pazar gunu bıttı ilacım gunde iki tane alıodum ve dunden berı hastalanacakmısım gıbı karnım agrıo sıızn ole oldumu bu ılaclan...sevgiler ve bebişli günler hepinize:)bayanssulusmile
güzelim izmirde kime gidiyosun tedavi şekli bana biraz çala kalem geldi.bir kere önce testler yapılır ondan sonra tedavi başlar.
yok canım izmirde degil orası eşimin memleketi ben ankarada oturuorum şimdi keçioren hastanesine gidiorum. 1 senelik evlı degılım ıo yuzden yanı snaıırm kendımı avutuorda olabılır( muane demıssın ya doktor muane ettı test yapmadı ama ıste hazıran basında doktorumu degıstırecem..formu takıp ettıkce guzevım dahda kırıldı..hakkımızda hayırlısı:bbo:
Merhaba sevgili cmk ve busra aklıma geldiniz bu saatte:) nasılsınız umarım herşey yolundadır,ben beklemedeyim ve hala ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aslında.Sizler ne yaptınız? cmk bebeğin nasıl,ne kadarlık oldu?Busracım tedaviye devam ediyor musun?
Umarım ters bi durum yoktur. Kendinize iyi bakın.Sevgiler...a.s.
merhaba piano iyim sen nasılsın ben de çok uzun zamandır giremedim 3. ayın bitiyor bu hafta bakalım 1haziranda cinsiyetini öğrenicem yazarım sana allah en kısa zamanda önce sağlık sonra sağlıklı bir bebiş versin sana ve tabiki isteyen herkese kib ben de sırf sizin için girdim yazdığına sevindim umarım artık sağlık sorunun kalmamıştır. busrayı uzun zamandır göremiyorum girmiyor galiba en son c anı çok sıkkındı umarım oda iyidir. 1haziranda tekrar giricem ama akşamı bulur bakalım hayırlısı işallah allah sana gönlündekilerin en hayırlısını yaşatsın bütün güzellikler seninle olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?