Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi olmana çok sevindim dediğin gibi herşey ummadığın anda oluveriyor en güzeli dua etmek benim dualarımda sizinle allah işallah en doğru zmanda sağlığınızdan olmadan nasip etsin kib a.s.

sağlıkla ilgili bi sorunun olmamasına çok sevindim işallah sanada sağlığından olmadan sağlıklı evlatlar nasip etsin kib sakın canını sıkma herşeyn gönlünce olsun dualarım sizinle kib.

canım benim hayırlısı olsun senin için.
hakkaında en hayırlısı neyse rabbim onu versin.
üzülmemek elde değil biliyorum ama sakın pes etme.
seni seviyorum canım arkadaşım .
biz iyiyiz bu arada .doruk uyuyo şu an hemen girip yazmak istedim .
öpüyorum .

iyi olmana çok sevindim dediğin gibi herşey ummadığın anda oluveriyor en güzeli dua etmek benim dualarımda sizinle allah işallah en doğru zmanda sağlığınızdan olmadan nasip etsin kib a.s.

KIZ MI ?

ERKEK Mİ ?

alkisalkisalkisdelikafaduldena.s.hihoyyyt

ÇOOOOK MERAK ETTTİİM AMAAAA :))))

Kılzar nolur bana acele cevap verebılırmısınız.4 gundur kafamı kemıren su sorudan benı kurtarın nolurrr..ovıtrelle vurulduktan kac gun sonra yapılan kan testı dogru sonuc verır.ben 14.gunu kanda baktırdım ve sonuc 35,51 cıktı.sızce ben hamılemıyım..

5 stü hamilesin diye biliyorum, gözün aydın inşallah hamilesindir

bence kesin hamilesin hayırlı olsun büyük ihtimalle geç döllemiştir inş sana sıkı sıkı tutunur:Saruboceq:

KIZ MI ?

ERKEK Mİ ?

alkisalkisalkisdelikafaduldena.s.hihoyyyt

ÇOOOOK MERAK ETTTİİM AMAAAA :))))

ya ben dün girecektim ama çok yoruldum yolda ondan yazamadım büyük ihtimalle kızmış teyzesi allah sanada pianoyada herkese işallah bebişler nasip etsin öteki ay daha kesin belli olacakmış ama büyük ihtimalle kız dedi kib

hayırlısı olsun canım.. sağlıklı sıhhatlı vaktınde doğar inşallah..

sevgili cmk çok sevindim iyi haberlerine kız yada erkek sağlıkla doğsun bebeğin.Ama yine de kesinleşince haber ver bize.Busracım sen de iyisindir umarım.ara da bir yazın olurmu?_Sevgiler...

canım çok sıkkın kızlar. diceksiniz şimdi zaten hiç iyi olmadı diye
o dr bir gittim bin pişman etti beni. bana verdiği onca ilaçlar mahvetti beni. o ay adetim 8 gun gecıkmıstı aradığımda normal iğneden ilaçtandır dedi. sonrakı ay 5 gun uzadı dedım hala iğnenın etkısı galıba. ama ıkı aydır tek bır tablet ilaç kullanmadım ve adetımın uzerınden 12 gun gectı hala bıse yok. gecenın bıyarısı müthiş sancılarla uyanıyorum. ve sağ kasığımda bır şışme oluyor cok agrıyor sert bır kıtle oluşmus. çıldırıcam bu gidişle! bu dr bana ne yaptı kızlar... çok korkuyorum yumurtalıklarıma ne oldu acaba dıye ölücem meraktan.. randevu alıp dr gıdıcem bı dr bulduk bakalım. gebelık testı de yaptım kaç tane... olsa şimdiye cıkardı kesın. bu gebelık degıl ama emınım. acı bıber gıbı yanıyor yumurtalıklarım.. coook moralım bozuk çokkkkkk...

busracım çok çok geçmiş olsun ama moralini bozma lütfen, umarım kötü birşey yoktur belki kist oluşmuştur,benim yaşadıklarımı hatırlıyormusun korkunçtu ama doğru tedavi ile düzeldi sende iyi bir doktora git keşke ankara ya gidebilsen sana doktor önerirdim.Kendine çok iyi bak ve lütfen haber ver kötü şeyler düşünme sakın.ıyi haberlerini bekliyorum.

canımmm çok şükür bir sorun cıkmadı dun de adet oldum zaten cok sancılıydım ama gectı bugun hepsı cok sukur. öncekı gun dr gıttım. burda cok ıyı bı dr bulduk (Erkek) :) eşim dayanamadı artık benı oyle gormeye gidelım dedı caresız. Dr. önce bebek olabılır dedı ona gore muayene ettı ama bıse goremeyınce butun kontrollerımı rahat rahat yaptı, kist yokmuş cok rahatladım, rahımde hafıf tahrıs var o da gebelıge engel değil dedı. tedavıye yenıden baslıcaz. kan, hormon, ıdrar testı verdı bana, eşimde test yaptırcak yenıden, düşüş varmı onu kontrol edıcek dr. yanı pıano bu dr gercekten işini bılıyor, diğerı gıbı bakmadan etmeden 3 kutu klomenı bı aya sığdırmadı. ayrıca devlet hastanesınde, o yonden de rahat edıcem inşallah. özel yerıne gittik biz neredeyse bır saate yakın bızımle ılgılendı. herseyı olumlu olumsuz tek tek anlattı. bakalım zaman neyı gosterıyor.. inş. hepımız ıcın en hayırlısı en guzelı olur.. ben de dıyorum kı beklım bıraz daha, çünkü dr 3 ay boyunca deneme yapıcaz dedı, ben temmuzda ızne ayrılıp memleketıme gıdıcem, donuste ramazan baslıyor, sanırım en guzelı bayramdan sonra baslamak.. hem belkı o zamana kendımı hazırlarım toparlanırım bıraz daha. ben cok hassaslastım son donemlerde bılıyor musun? canım yandıkca sankı küçülüverıyorum.. bu psıkolojıden kurtulmam lazım. mesela dun kan aldırıyordum 4 tup dolması gerekıyordu. damarım gerı kacıyormus korkudan. hemsıre rahat ol dıyo nıhayetınde ıgneyı soktu kan gelmıyo. baska yere soktu bı tup doldurdu 2. yı yarı etmeden kan durdu :) ne komık dımı, kanım korkudan gerı kacmıs, ben 3. ye dayanamadım artık actım bı de kuş gıbı hafıfleyıp oldugum yere yıgıldım :) çok dayanıklıyımdır ben aslında ama bu tedavı olayı benı psıkolojıkmen cok yıprattı, aslında muayeneler bunaltıyor benı... herseyden korkar kaçar oldum.. piano senın de basını agrıttım canım.. hakkını helal et. umarım hersey düzelır bızım de bebişimiz olur

sevgili busra,çok sevindim iyi olmana ve güvenebileceğin bir doktor bulmana.doktoruna güvenmen çok önemli.umarım herşey yolunda gider.Başımı ağrıtmakta nereden çıktı ben tüm zorluklarımda burada rahatladım eşim bile tanıyor sizleri neredeyse :) Varsa bi hakkım elbette helal olsun ve sende hakkını helal et.arada bir yaz bayramı bekleme :) Kendine çok iyi bak ve iyi ol..Sevgilerimle.Şimdilik hoşçakal

Kızlar inşallah pazartesi aşılama oluyorum. Fakat kafamı karıştıran bir durum söz konusu ovitrali bu gün öğlen 12 de vurulmamı istedi doktorum aşılama ise pazartesi günü 11 civarı olucam sizce çok geç değilmi ovitrali vurulduktan tam 36 saat sora aşılama yapılması gerekmiyormu? LÜTFEN CEVAP YAZIN DENEYİMLERİNİZE İHTİYACIM VAR. Yoksa boşunamı vesvese yapıyorum.

aşılama yapmadan 36 saat önce çatlatıcı igneyi vuruluyorsun... yanı bana doktor öyle demişti rabbim gönlüne göre versin... bende 2009 nisanda yaptırmışdım ve4 tane 19m lik yumurtam olmuşdu ama kafamdakı sıtresden dolayı olmadı ben 15 gun hiç kalkmadım yatdım eşim işlerımı yapdı allh razı olsun ama ben bunu sana tavsıye etmemm...kalabalık ortamlara gir hiç düşünmee ben vesvese yapdım öylemi böylemi dıye ve sıtresde bılıyorsun ki gebelige engel... buyuzden sevdıgın kişlerle iyi vakıt geçir rabbım yardımcın olsun zor bır süreç senı beklıyor ....

canım bence geç ama dr bildigi vardır bende 26 sonra aşılama oldu benimkide erken mi ama senin çok geç acaba geç mi çatlıyor

bu gün aşılamamı oldum hayırlısı kızlar dua edin bana. Ama biraz önce lavabona biraz kanamam oldu korkuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…