burdayım kızlar, ben de sizi merak ettiğim için giriyorum. ikinizin de iyi olduğuna sevindim. ben de beklemedeyim piano :ecrin_bebek: ama günler gecmıyor. sanırım uzun bır sure tedavı olmam.. cok yıpranıyorum, madem sorun yok elbet bıgun olur dıyorum.. Rabbimin takdirine kalmıs ne yaparsak yapalım zamanı gelmedıyse olmuyor. burada oyle ınsanların hıkayesını okudum kı... uğras uğras sonuc yok ama hıc ummadıgın zaman bı bakmıssın :CüvCüv: ...inşallah... dediğini duyar gibiyim canım.. bol bol dua et, bu sıkıntılı gunlerımde ancak boyle rahatlayabılıyorum. evet cmk.. canım cok sıkkındı, belkı hala sıkkın ve ben bastırmaya calısıyorum.. umarım sağlıklı nur topu gıbı bır bebegın olur canımcinsiyetini biz de merakla beklıyoruz.. eee artık hazırlık zamanı: pembe mı desem mavı mı desem :))) hersey gonlumuzce olsun inşallah..
sevgılerımle
Hepimiz için herşey çok çok iyi olsun.Şimdilik bi sağlık sorunum yok ama asıl yazın belli olacak şimdi düşünmemeye çalışıyorum sevgili cmk merakla bekliyorum güzel haberlerini.Busracım sende sakın moralini bozma aslında en önemlisi bu oyle ağır şeyler yaşadım ki şimdi anlıyorum sağlıklı olmanın değerini bence herşey yoluna girecek buna inanıyorum.Sevgilerimle...
cnm nbr ya nası gidio özledim çokkk nohutun kocaman olmuş cnm ya maşallah öpüyorum çokkkkkk
2 kez aşılama oldu banada cnm ikisinde de ilişki önerildi 24 saat içindeydi galiba tam hatırlamıyorum çokkk oldu ikiside malesef ki negatif oldu .....
iyi olmana çok sevindim dediğin gibi herşey ummadığın anda oluveriyor en güzeli dua etmek benim dualarımda sizinle allah işallah en doğru zmanda sağlığınızdan olmadan nasip etsin kib a.s.
Kılzar nolur bana acele cevap verebılırmısınız.4 gundur kafamı kemıren su sorudan benı kurtarın nolurrr..ovıtrelle vurulduktan kac gun sonra yapılan kan testı dogru sonuc verır.ben 14.gunu kanda baktırdım ve sonuc 35,51 cıktı.sızce ben hamılemıyım..
Kılzar nolur bana acele cevap verebılırmısınız.4 gundur kafamı kemıren su sorudan benı kurtarın nolurrr..ovıtrelle vurulduktan kac gun sonra yapılan kan testı dogru sonuc verır.ben 14.gunu kanda baktırdım ve sonuc 35,51 cıktı.sızce ben hamılemıyım..
KIZ MI ?
ERKEK Mİ ?
alkisalkisalkisdelikafaduldena.s.hihoyyyt
ÇOOOOK MERAK ETTTİİM AMAAAA :))))
ya ben dün girecektim ama çok yoruldum yolda ondan yazamadım büyük ihtimalle kızmış teyzesi allah sanada pianoyada herkese işallah bebişler nasip etsin öteki ay daha kesin belli olacakmış ama büyük ihtimalle kız dedi kib
hayırlısı olsun canım.. sağlıklı sıhhatlı vaktınde doğar inşallah..
busracım çok çok geçmiş olsun ama moralini bozma lütfen, umarım kötü birşey yoktur belki kist oluşmuştur,benim yaşadıklarımı hatırlıyormusun korkunçtu ama doğru tedavi ile düzeldi sende iyi bir doktora git keşke ankara ya gidebilsen sana doktor önerirdim.Kendine çok iyi bak ve lütfen haber ver kötü şeyler düşünme sakın.İyi haberlerini bekliyorum.
Kızlar inşallah pazartesi aşılama oluyorum. Fakat kafamı karıştıran bir durum söz konusu ovitrali bu gün öğlen 12 de vurulmamı istedi doktorum aşılama ise pazartesi günü 11 civarı olucam sizce çok geç değilmi ovitrali vurulduktan tam 36 saat sora aşılama yapılması gerekmiyormu? LÜTFEN CEVAP YAZIN DENEYİMLERİNİZE İHTİYACIM VAR. Yoksa boşunamı vesvese yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?