Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba piano ve busra nasılsınız ? busracım senin adına çok sevindim işallah herşey güzel gider enkısa zamanda sende pianoda çoçuk sahibi olursunuz öpt bende dr gidiyorum 4 aya girmeme ragmen düşük tehlikesi oluştu yada erken doğum rahimde kasılma varmış bakalım ne olaçak canım çok sıkıldı kendinize iyi bakın yine yazarım.

kanaman olması dogal canım dr bana demişti ama bende olmadı benim zaten tutmadı inşallah tutar burdan haber ver bize korkma gez dolaş

amin canım inşallah. Zaten bu sefer hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum geziyorum günlük işimide yapıyorum, ama geceleri erken uyumaya başladım bilmem psikolojim yüzündenmi. kasıklarımda hafif bir ağrı var sadece. bu gün 4. gün ah günler geçmiyor bir türlü.

sevgili cmk umarım kötü bi durum oluşmaz,üzüldüm gerçekten dikkat et kendine ve haber ver mutlaka...sevgiler

busracım tekrar yazmadın merak ettim yeni bi gelişme varmı yeni doktorun nasıl ?arada bir yaz bize..Bu arada bu aşılama yöntemi nasıl birşey arkadaşlar doktorum onu önerdi ama korkuyorum biraz kaç gün sürüyor yine dış gebelik oluşurmu sizce...

biz iyiyiz beryal sen nasılsın paşa napıo ????buraya eskilerden kimse uğramaz oldu bende merak ediyom hepinizi aslında kızımın ilk dişi çıktı diğerleride çıkmak üzere çok sıkıntılı ağzına vurup duruyor atlatsaydık bu arada tayinim kocaeliye çıktı ana kucağına geri dönüyorum kızımı rahatlıkla emanet edebileceğim böyle işte bizdde durumlar beauty,parıl asude nerelerde ne yapar bilmiom...görüşürüz kendinize ii bakın öp yerime oğluşu:)))

teşekkür ederim şimdi daha iyim salı dr gidicem haber veririm aşılamayı hiç yaptırmadım ama yaptıranlardan bildiğim kadarıyla yine iğneyle yapılan bi uygulama adetten 13 gün sonra yapılan bi işlem yumurtaların durumuna göre yapılıyor hadi işallah hayırlı haberlerini alırız haber ver bana kib salı yeniden girerim.

merhabalar..ben aranıza yeni katıldım..Aslında kayıtlıydım ama hiç yazmamıştım..Bende bebek istiyorum ama yaklaşık 2 yıldır olmadı..ve 4 aydır tedavi görüyorum..Önce gitmedim hiç..ve en son 15 haziranda ovitrella iğne yapıldı..bakalım ne olacak? Çok takmak istemiyorum aslında..Rabbim inş bebek isteyen herkese nasip eder..Sizden de dua bekliyorum inşAllah..

merhaba ben ovitrelleyi ilk defa vuruldum hemen hamile kaldım darısı sana ve isteyen herkesin başına işallah allah snada burdaki kardelerim piano ,busra ve isteyen herkese sağlıklı sıhhatli tabiki sizinde sağlığınızın yerinde olacağı hamilelik nasip etsin bebeklerinizi kuçaklarınıza alın işallah kib bu arada bu iğneden 12 yada 12 sonra kanda sonuç çıkıyor ben 11 günde baktırdım şimdi dört aylık hamileyim emin ol dualarım bütün bebek isteyen annelerin yanında..............

Canım Allah yardımcın olsun, umarım ters bi durum olmaz, sen de bebeğine sağlıklı bişekilde kavuşursun, biz de seni öpüyoruz kendine iyi bak bebişimize de

canım cmk ve sen öyle iyisinizki.. kardeşim gibi oldunuz burda, heran her mesajınızda bunu belli ediyorsunuz ve ben çok mutlu oluyorum inanın iyiki sizn gibi arkadaşlarım var bana destek olan..
dr bir gittim ondan sonra vınnn :) ayagım cekmıyo artık doktorları. tahlil istemişti dedim ya onların sonucunu aldık götürmem gerekiyor ama nedense ayağım çekmiyo artık belki de cok bunaldım artık bu tedavı işleri canımı sıkmaya başladı ondan, bilemiyorum yine de. zaten ben şimdi başalamak istemiyorum. daha geçen tedavide aldığım kiloları veremedim, Ramazan bayramında Rabbim müsade ederse eşimle güzel bir tatil yapmak istiyoruz, tatil dönüşü başlamak benim için iyi olacaktır diye düşünüyorum. Temmuz sonu zaten anneciğimin babacığımın yanına gidicem memlekete inş.. moral depolayıp öyle başlamalıyım tedaviye kaydirigubbakcemile2
tatlım senin sorun hakkında bilgim yok ama benim fikrimi sorarsan aşılama deyince ürküyorum ben biraz.. olma oranı da düşük %15 şans var, öyle bi durumum olsa ben ne yapardım bilemiyorum. gerçi ilk dr um bana 2. ay aşılama yapcaz demişti, öyle dediği için de soğudum ondan. çünkü benim hiç sorunum yok. tek sorunum stresli bir insanım, en ufak bi bunalmada kusan, bayılan bi tipim :) mesela 2 haftadır bu durumdayım sıcak başladı iyice panik ataklıyım ben, bişeye canım sıkılsa küt bayılıyorum :)
maşallah senin cesaretin bol, çok sağlam duruyorsun sen her sıkıntının altından kalkarsın Allahın izniyle, Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez zaten.. Seni çok öpüyorum canım.. Ve cmk eğer sen de okuduysan bunu; ikinizi de çok seviyoruuuuumm..:1hug:

kızlar merhaba ben ece yeni katıldım bende beş günlük klomen tedavisi sonunda yumurtalarım yirmi iki milim oldu ve çatlatma iğnesi yaptık üç gün önce bugün doktora gittim çatlamış on gün sonra yine çağırdı acaba olurmu ne dersiniz?

arkadaşlaar beklemek nekadar zor...nasıl geçecek bu on gün....acaba olacakmı olmucakmı ????

merhaba
bence böyle stres yapma canım, senin içinden geçirdiğin her soru, heer stres yumurtanı etkiliyor.. kafanı dağıtmaya çalışmalısın, 10 gun ıcın oyalancak bişeler bul kendıne, güzel haberlerini bekliyoruz
elbet birgün olucaktır, ama zamanı var, biz de zamanını bekleyenlerdeniz, duanı esirgeme bizden...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…