aşılama yapmadan 36 saat önce çatlatıcı igneyi vuruluyorsun... yanı bana doktor öyle demişti rabbim gönlüne göre versin... bende 2009 nisanda yaptırmışdım ve4 tane 19m lik yumurtam olmuşdu ama kafamdakı sıtresden dolayı olmadı ben 15 gun hiç kalkmadım yatdım eşim işlerımı yapdı allh razı olsun ama ben bunu sana tavsıye etmemm...kalabalık ortamlara gir hiç düşünmee ben vesvese yapdım öylemi böylemi dıye ve sıtresde bılıyorsun ki gebelige engel... buyuzden sevdıgın kişlerle iyi vakıt geçir rabbım yardımcın olsun zor bır süreç senı beklıyor ....
bu gün aşılamamı oldum hayırlısı kızlar dua edin bana. Ama biraz önce lavabona biraz kanamam oldu korkuyorum.
kanaman olması dogal canım dr bana demişti ama bende olmadı benim zaten tutmadı inşallah tutar burdan haber ver bize korkma gez dolaş
busracım tekrar yazmadın merak ettim yeni bi gelişme varmı yeni doktorun nasıl ?arada bir yaz bize..Bu arada bu aşılama yöntemi nasıl birşey arkadaşlar doktorum onu önerdi ama korkuyorum biraz kaç gün sürüyor yine dış gebelik oluşurmu sizce...
merhabalar..ben aranıza yeni katıldım..Aslında kayıtlıydım ama hiç yazmamıştım..Bende bebek istiyorum ama yaklaşık 2 yıldır olmadı..ve 4 aydır tedavi görüyorum..Önce gitmedim hiç..ve en son 15 haziranda ovitrella iğne yapıldı..bakalım ne olacak? Çok takmak istemiyorum aslında..Rabbim inş bebek isteyen herkese nasip eder..Sizden de dua bekliyorum inşAllah..
merhaba piano ve busra nasılsınız ? busracım senin adına çok sevindim işallah herşey güzel gider enkısa zamanda sende pianoda çoçuk sahibi olursunuz öpt bende dr gidiyorum 4 aya girmeme ragmen düşük tehlikesi oluştu yada erken doğum rahimde kasılma varmış bakalım ne olaçak canım çok sıkıldı kendinize iyi bakın yine yazarım.
busracım tekrar yazmadın merak ettim yeni bi gelişme varmı yeni doktorun nasıl ?arada bir yaz bize..Bu arada bu aşılama yöntemi nasıl birşey arkadaşlar doktorum onu önerdi ama korkuyorum biraz kaç gün sürüyor yine dış gebelik oluşurmu sizce...
arkadaşlaar beklemek nekadar zor...nasıl geçecek bu on gün....acaba olacakmı olmucakmı ????
arkadaşlar çatlatmadan kaç gün sonra test yapsam çıkar bilen varmı ....
Şu an kanamam başladı kızlar hemde 2 gün erken[/QUO
Bende regl oldum 3 gün sonra test yaptıracaktım moralim sıfır senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?