Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selam cmk13 ne zandır girmiyordum fırstım olmadı bakalım hayırlısı olsun..Takmak istemiyorum aslında, iğneden sonra hayatıma normal devam ettim..bugün iğne vurulalı 12 gün oldu, sabırla beklicem bakalım..Acele etmek istemiyorum çünkü olmadığında çok üzülüyorum, o yüsden Rabbim hayırlısını versin tüm isteyen arkadaşlarıma..Yazarım size sonucu..Sanada gerçekten çok sevindim ama tehlikeli oluşunada üzüldüm..inşallah hayırlısıyla atlatırsın..

SLM.
Benimde aşılama yaptıralı 11gün oldu.İlk denememizdi.Aşılamadan bir gün sonra hafif koyu leke geldi sanada olmuşmuydu acaba?

yok canım bende herhangi bir akıntı, kanama olmadı, hatta çok fazla ağrı falanda olmadı..Merak ediyorum sonuç ne olacak?? sabır gerekiyor gerçekten..senin tuttumu peki? bende aşılama olmadı ama sadece iğne vuruldu göbekten..

:a015:sonuç 30unda test yaptırıcaktım ama bugün damla damla kan geldi galiba regl olucam çok moralim bozuldu ağladım çok.Sonrada iyi gelsin diye çıktım dolaştım biraz annemlere gittim iyi geldi kafam dağıldı.Çok zormuş bu süreç

sakın üzülme canım benim..Sen ne kadardır uğraşıyorsun? benim 2 sendir olmuyor, ama asla umudumu kaybetmek istemiyorum ve Rabbimden ümidimi kesmiyorum, hep bir gün olacağına inanıyorum çünkü..Sende pozitif düşünmeye çalış..Belki ben pollyannacılık oynuyorum ama bana iyi geliyor..ben daha önce doktora gitmedim hiç ve yeni başladım yaklaşık 4 ay oldu tamda emin değilim..sakın ağlama dua et bol bol..Zekeriyya A.S dualarını oku..enbiya 89, Meryem 3-6 ve sanırım Al-i İmran 89. ayetler..

Sağol canım.Ben 3 yıllık evliyim.İlk yıl istememiştik ben aslında çok çocuk sevmiyordum ilk yıl eşim çok istedi ama ben istemedim.1,5 yıl sonra korunmayı bıraktık sonra bende adet düzensizliği başladı 1,5 2 ayda bir adet oluyordum herseferinde test yaptırdım negatif çıktı.Geçen yıl sonbaharda doktora gittim pco var dediler.Bunu için ilaç kullanıp öyle yumurtlatacaktı doktor eşimdende sperm testi istedi banada rahim filmi çekti.
Eşimin spermi biraz düşük çıktı benim rahim filmim çok güzel çıktı yanlız rahimde perde varmış çocuk olurmuş ama düşük riskim yüksekmiş ameliyat olmamı söyledi ankarada bir prof önerdi onda ameliyat oldum çok şükür iyi geçti sonra tedavimi o sürdürmek istedi.Eşime sperm testi istedi tekrar süper çıktı çok yüksek çıktı demekki küçük yerlerde yaptırmamak gerekir çok şaşırdık bizde böylece tedavilere başladık.

İşte böyle melisacım bu yıl çok çocuk sormaya başladı etrafımdakiler birazda onlara takılıyorum galiba inan bir ara sürekli ağlıyordum eşim artık istemiyorum çocuk diye bana üzülüp teselli etmeye çalışıyordu.Ne bileyim iş yerinde birisi hamileyim kazayla oldu diyince inanamıyorum ya çok kıskanıyorum bilemezsim gliba çok takıyorum.Bir süre yumurtlama tedavisi gördüm çok şükür yumurtlamalarım düzeldi ama çocuk olmadı bu dönemde.Doktorumla hep haberleşiyordum en son bu 2 ay önce gel konuşalım dedi bizde bu ay bsaşında gittik konuştuk.Oda hemen aşılama tedavisine başlayalım dedi yumurtalar güzel dedi apar topar başladık yani.Masraflıda oldu ama ne yapalım bir kez deniyelim dedik.Ve ben takip için bir gün arayla ankaraya gittim dönüştede işe çok yoruldum ama değerdi kısmet ne yapalım allah isteyen herkeze versin inşallah.

geçmiş olsun canım yaa..valla Rabbim sabır versin, gerçekten yok yorucu bir süreç bu, bak ben yeni başlama rağmen inan tükendiğimi hissediyorum bazen..Dediğin gibi kazara olan nasıl oluyor?? bazen benimde zoruma gidiyor ama aldırmamaya çalışıyorum..Örneğin çarş eltim doğum yaptı ve bunlar geçen sene haziranda evlendi, bu haziranda doğurdu..ve inan daha arayıp hayırlı olsun demedim..üzülüyorum çünkü bana teselli vermeye çalıştıklarında, hemde bu beni sinir ediyor..Sabırla devam edeceğiz bizde, ümit kesmicez.Çocuğun bile hayırlısı..sende üzme kendini, inş olacak birgün seninde benimde..Stress mahvediyor adamı..Yarın görüşürüz canım..merak edip girdim bu saatte yazmışmısındır diye..

Evet bakalım inşallah olur sende üzelme boşver ben karar aldım gezip umursamıycam ne kadar yapabilirim bilmiyorum.Zor ama olsun senin haberlerini bekliyorum.

Sevgili busra öncelikle cmk ve benim için soylediklerin emin ol benim içinde geçerli düşünsene ne zor zamanlar geçirdim sen ve cmk bana oyle destek oldunuz ki unutmak mümkün değil eşim bişe tanıyor sizleri neredeyse:) evet ağırdı yaşadıklarım ama insan iyi olunca unutuyor sanki, hala kararsızım aşılama konusunda hatta rahim filmi bile çektiresim yok bi süre deneyelim diyorum bazen ama bazende ya uzatıyorsam zamanı diyorum amaan ne bileyim arkadaşım en iyisi Tanrı bilir demektir belkide belli bir problem yok çünkü.Sende doktoruna sonuçlarını göstersen daha iyi olmazmı umarım hiç birşey yoktur ama riske atmasan derim...Sevgili cmk nerelerdesin senin ve bebeğinin durumu nasıl merak ediyorum arada bir yaz olmaz mı? busracım bende sizleri hiç tanımıyorum hatta isimlerinizi bile bilmiyorum ama( hepimiz için geçerli tabii...)belki yazmışlardır birşeyler diye girip bakıyorum bazen gerçekten yakın arkadaşlarım gibi oldunuz.Bellimi olur bir gün bir yarlarde karşılaşırız belki ki umarım olur....Kooocaman öpücükler ve sevgiler....

selamlar bugün iğne yapılalı 14 gün oldu.. hamile değilsem sizce ne zaman hastalanırım? Geçen ay yani haziranın 5 inde hastalanmıştım en son..Lütfen cevap bekliyorum..

selam dün yazdım ama malesef kimse cevap yazmamış..lütfen deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum..:Saruboceq:

selamlar bugün iğne yapılalı 14 gün oldu.. hamile değilsem sizce ne zaman hastalanırım? Geçen ay yani haziranın 5 inde hastalanmıştım en son..Lütfen cevap bekliyorum..

canım test yaparsan çıkar sonuç hamileysen pozitif çıkar 14. gün artık belli olur bakda merakını gider benimkinide hala olmadıysan adet umut var demektir:))):lepi::lepi:

canım test yaparsan çıkar sonuç hamileysen pozitif çıkar 14. gün artık belli olur bakda merakını gider benimkinide hala olmadıysan adet umut var demektir:))):lepi::lepi:

mevzey daha adet olmadım, olacak gibide hissetmiyorum şimdilik ama hayırlısı..ya ben kandan baktırmak istiyorum ama eşim istemiyor bi türlü, gününü bekle diyor..Ben 5 haziranda olmuştum ve hepte öne gelir adetlerim..bakacam 5 temmuza kadar olmadım pazartesi yaptırrım artık testi..Lütfen dua edin, İnşAllah olumlu bir haber alırımda sizede bildiririm.. teşekkür ediyorum bu arada cevapladığın için..

kızlar merhaba piano ve busra nasılsınız ben daha iyim ama yinede yatıyorum dr seyahatide yasaklasdı ağrılarım var biraz idrar yolu enfeksiyonu olmuş o nedenden yatıyorum buarada kızım oluyor kesin habire ilaç iciyorum serum takıldı bikaç kere size yazamadım bilgisayar çöktü daha yeni açabildim eğer diremezsem anlayınki benim bilgisyarım bana hainlik ediyor. umarım ikinizde iyisinizdir allah herzaman yanınızda olsun gönlünüzdekiler,i en güzeliyle yaşayın işallah kib görüşürüz ikin izide öpüyorum hayırlı haberler bekliyorum sizden bu arada aşılamayı neyaptın?

canlarım piano ve cmk.. ikinizin de iyi olduğuna çok sevindim. hatta üçünüzün :) minik prensesi unutmamak gerek tabi :)) hepinizi kocamn öpüyorum, erken çıkıcam işten bugün fazla yazamıyorum ama hergun bakıyorum sızden bır haber var mı dıye.. öpüyorum kızlar sizi Allah a emanet olun

merhaba birşey soracağım..şimdi benim bugün ilk gün ve doktorumu aradım ve adam il dışında bana pazartesi gel dedi ama sizce geç olmuyormu?? ya napcamı şaşırdım, bu doktorada sinir oldum..Allah'ım sen yardım et..Pzartesi 6.gün oluyor benim, ilaç için falanda geç olmazmı..

klomene mi başlicaksın? klomene 3. gun baslanır.. bu dr hep böyle çekilen sıkıntıları nıye anlamazlar kı 1 aylık kayıp bıle bızım ıcın cok fazla...

klomene mi başlicaksın? klomene 3. gun baslanır.. bu dr hep böyle çekilen sıkıntıları nıye anlamazlar kı 1 aylık kayıp bıle bızım ıcın cok fazla...

ya işte anlamıyorum..klomen kullanıyorum hep, 5. gün başlıyodum ben kullanmaya..baklım nolcak, yine 1 ay daha kayıp dediğin gibi..

arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır girmiyordum 2 senedir tedavi görüyorum bıktım artık olmuyor neden tedaviye cevap vermiyorum neden benim bebeğim olmuyor neden dünya ya gelmek istemiyor inanın daynacak sabrım kalmadı üzerine eşim artık çok sorun olmaya başladı bazen diyorum ki ALLAH biliyorda bana çocuk mu vermiyorki eşimden boşanmak istiyorum inanın dayanamıyorum...birbirmize düşdük ilk günlerimizi çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…