arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır girmiyordum 2 senedir tedavi görüyorum bıktım artık olmuyor neden tedaviye cevap vermiyorum neden benim bebeğim olmuyor neden dünya ya gelmek istemiyor inanın daynacak sabrım kalmadı üzerine eşim artık çok sorun olmaya başladı bazen diyorum ki ALLAH biliyorda bana çocuk mu vermiyorki eşimden boşanmak istiyorum inanın dayanamıyorum...birbirmize düşdük ilk günlerimizi çok özlüyorum
canım böyle yapmayın..Rabbimin bir sınavıdır bu..Sakın isyan etme, kalpten istersen inşallah birgün olur..Benimde 2 senedir olmuyor ve geçen ayda iğne yapıldı ama yine olmadı..ama asla ümidimi kaybetmedim ve kaybetmeyeceğimde..Allah'tan ümit kesilmez, sakın karamsar olmayın ve eşinizle karşılıklı anlayışla birbirnize destek olun..İnş herşey düzelir..
kimse uzun zamandır girmiyor sanırım. Klomen ve catlatma iğnesi kullanıp basarılı olan var mı?
Yada bunun istatistiklerini araştıran?
Olumlu örneklere hepimizin çok ihtiyacı var...guclubacismile
asla isyanım yok herşeye rağmen şükür sağlım aklım yerimde eşimle birgün iyiiz bir gün kötü onada katlanmaya çalışıyorum...bi arkadaşımın da 1 senedir bebeği olmuyordu oda tedaviyle şimdi hamile..beni bi düşünün artık o kadar kötü oldum ki arkadaşım adına çok sevindim ama insan üzülüyor kendi adına.. siinirlerimm çok bozuk hep ağlamklıyım bu aralar..tedaviyi bitirdim şimdilik gitmek istemiorum dr.'a şuanda da adet görüyorum yine geldi die canım bi sıkkın anlıyorsunuzdur beni....
canlarım piano ve cmk.. ikinizin de iyi olduğuna çok sevindim. hatta üçünüzün :) minik prensesi unutmamak gerek tabi :)) hepinizi kocamn öpüyorum, erken çıkıcam işten bugün fazla yazamıyorum ama hergun bakıyorum sızden bır haber var mı dıye.. öpüyorum kızlar sizi Allah a emanet olun
merhaba, cmk adında bir kardeşimiz var şuan o aklıma geldi. ilk klomen tedavisinde hamile kalmış ve şuan bir kız bebek bekliyor. bu ara dinlenmesi gerekiyormuş o yüzden giremiyor sanırım ama yazdıklarını okursa seninle tecrübelerini paylaşacaktır. ben de tedavi gördüm birkaç ay olmadı.. ama ben derdimi biliyorum beynimde halletmem gerek bazı şeyleri, çünkü stres sıkıntı merak çok etkiliyor. sağlıklı ve olumlu sonuç almak istersen önce güzelce dinlen kafan rahat olsun eminim ki o zaman olacaktır.. başka hiçbir sorun yok bizlerde. ben çok araştırdım ruhen dingin insan tedaviye daha çabuk yanıt veriyor. 2 hafta sonra tatile çıkıyorm, 15 gün tatil yapıcam ve geri döndüğümde tedavime tekrar başlicam bunu dr um da önerdi.. kendine bir sor dr bir sorun yok diyorsa sana içindeki stresi sıkıntıyı bir kenara itip sadece anne olmak için kendini hazırla.. umarım herşey gönlünüzce olur...
arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır girmiyordum 2 senedir tedavi görüyorum bıktım artık olmuyor neden tedaviye cevap vermiyorum neden benim bebeğim olmuyor neden dünya ya gelmek istemiyor inanın daynacak sabrım kalmadı üzerine eşim artık çok sorun olmaya başladı bazen diyorum ki ALLAH biliyorda bana çocuk mu vermiyorki eşimden boşanmak istiyorum inanın dayanamıyorum...birbirmize düşdük ilk günlerimizi çok özlüyorum
MACUNU MÜBAREK
Bu macunun faydaları: Bir kimse erkeklikten kalsa veya kadın doğurmasa, bu macundan (40) gün sabah akşam 25 gr yese erkek onsekiz yaşındaki delikanlı gibi olur Kadın yerse on yaşındaki kız gibi olur, hamile olmasına mani olan bütün hastalığı vücuttan giderir Hamile kalmaya bir vesile olur
Karabiber 30 gr
Karanfil 30 gr
Tarçın 15 gr
Kebabiye 30 gr
Udihindi 15 gr
Kereviz tohumu 50 gr
Üdül kahr 30 gr
Isırgan tohumu 30 gr
Anason 30 gr
Havuç tohumu 30 gr
Şalgam tohumu 30 gr
Turp tohumu 30 gr
Mesteki 30 gr
Sinameki 30 gr
Günlük 30 gr
Üzerlik tohumu 30 gr
Acı badem yağı 10 gr
Haşlanmış çöreotu 18 gr
Yapılışı: Bunların cümlesi toz haline getirilerek ateş görmemiş bal ile macun yapılarak içerisine 100 gr sakız(bitkisel) ilâve edilir Ve istimal edilir (
bunu kullanan var mı?
canım ewet yazdıklarında çok haklısın....sınav dönemi bu süreç bizler içinelif tedavinn ilk aşamalarında bunları bende yaşadım nerdeyse eşimi boşamaayı planlıyor avukat arıyordum.. oysaaki eşimi çok seviyorum ve biliyorumki seviliyorumda.... ama psikolojimiz bazen bizi hataya sürüklüyebiliyor. bizim hatamız bebek olayına fazla takılmamız canım elbetde yapmamız gerekenleri yapacağız ama zamanıda kaçırmayacağız. eşine eminimki dünyayı dar eden sensindir çünkü aynını bende yaptım... yapma hata... erkekler bizim gibi değiller onlar daha direyetliler bizler duygusal erkekler üzülür belli etmez biz üzünce illa birini üzmeye kalkarız yapımız bu kadın olarak... yapma kendine yaparsın... bak git eşine ufak bir hediye al bebek olayı beni çok yıpratdı biraz anla de.. hatanı kabul et ve ona hatalıyım biliyorum ama elimde değil de eminimki sana sımsıkı sarılacakdır....
uzun süredir okuyup takip ediyorum ve 1 yılı aşkın süredir bebek için uğraşıyorum.ilk defa kendimi bu kadar yakın hissettim gebeliğe. son adet tarihim 30 haziran, 12 temmuzda ovitrelle oldum ve dün dayanamayıp evde test yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı.lütfen yorum yapın acaba iğnenin etkisi olabilir mi, yoksa gerçekten hamilemiyim.bulunduğum yerde doktora gidemiyorum sizden cevap bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?