Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim senin adına çok ama çok sevindim..Önceden yazdıklarını bir ara okumuştum ben..O kadar mutsuzdunki..Herşeyi bırakmıştın sanki..bak ama rabbim sana nasip etti gördünmü..Seni gördüm inan bende umutlandım..rabbim herkese nasip eder inş..Tekrar hayırlı, uğurlu olsun..

çok sevindim canım tebrik ederim seni ve eşini darısı isteyen diğer arkadaşlara bu ay bişi yapmışmıydın nasıl oldu anlatsana

çok mutlu oldum senin için inşallah benim durumum da kesindir.allahım isteyen herkese nasip etsin.

Allah razı olsun kardeşim. evet burda baştan beri yaşadığım herşeyi yazdım, iyi kötü.. ve en kötü zamanlarımda da destek buldum hepinizden çok teşekkürler hepinize de. kesinlikle umudunuzu yitirmeyin ama olacakmı dıye de endıselenmeyın 1,5 yıldır ılk defa bu ay zaten olmuyor amaan bosver dedım o da tuttu ınanmazsınız belkı ama umut ınsanda cok stres yapıyor. biz bu ay kendımızı tatıle odaklamıstık. gidicez rahatlıcaz dönucez ve tedavı olup bebeğimiz olacak demıstık. sımdıkı durum hayret verıcı :)

çok sevindim canım tebrik ederim seni ve eşini darısı isteyen diğer arkadaşlara bu ay bişi yapmışmıydın nasıl oldu anlatsana

teşekkürler.. inşallah herkes bebişibe kavuşur. evet yaptık ev taşıdık :)) burada bi arkadaş yazmıştı. kım hatırlmıyorum. 2 sene ugrastık olmadı en son vazgectık o arada ev tasıdık demıstı o zamn hamıle kalmıs benım işim de ona döndü. herkes ev taşımaya kalkarmış şimdi.
ben bu işin yolunu buldum arkadaşım. stres.. bolca kafayı dınlendırıp sıleceksın herseyı. o yuzden herkese aynı seyı dıyorum ben. sorunu olan arkadaslar gıdıp guzelce dınlensın tatıl yapsın emınım cok ıyı gelecektır..

eser26 tıydı o ev taşırken hamile kalmıştı demek kafayı boşaltmak gerek kafada bitiyor hayırlısıyla kucağna almak nasip olsun:CüvCüv: endişe dolu bir hayata hoşgeldin:))):lepi::lepi:sağlık sıhhat versin bol bol rabbim herkese:Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın busra52 çok sevindim ALLAH inş.kucağına almayı nasip etsin..bizleride benide unutma dularında hep an bizleri....inan çok sevindim...tebrikler..

inş...bende ramazandan sonra iyi bi tatil yapcam bu bayram burda olmak istemiorum akraba aile kimseleri görmek istemiorum eşimle anlaştık arefe günü gtcez 10 gün gelmeyecez hem bölelikle sorulardan kurtulurum birazda olsa...kafayıda boşaltırım en azından gelince bebeğe daha çok yoğunlaşırım yada inş.bana da bir süpriz olur

selam arkadaslar ben ısık 24 yasındayım 10 aylık ewlıyım 3 ay önnce doktora gııtımm bana 2cm cıkolata kıstı var ama etkılemez hamıle kalmanı dedii o ay klomen ıctım 5 gun 2 adet ama yumurtalarım 16cm olmus yanı tam gelısmemıs 2 ay ara verdım suan yıne klomen kullanıyorum carsamba kontrole gıdıcem bakalım ne dıcek allh kımsenınn kucagını bos bırakmasın....:Saruboceq:

inşallah yumurtaların doktorun istediği büyüklüğe kavuşur.ben de bekleme aşamasındayım bu hafta adet olmam lazım normalde.eğer hamile değilsem ovitrelleden sonra ne zaman adet olunur bilgisi olan var mı?

bu siteye ilk klomen ve ovitrelle iğne kullanırken girmiştim..ben tedavi görüyordum 5 aydır..ama bilmiyorduk eşimde sorun olduğunu (( önceki doktor hiç sperm testi istemedi, bende durumda bir anormallik var diye doktor değiştirdim ve ilk gitmemizde eşimden sperm istedi ve biz acı gereği öğrendik cuma günü..Eşimde 1 tane bile sperm çıkmadı ve test salı tekrarlanmak üzere bize bomboş bir A4 kağıdı verdiler..Şok olmuştuk halada atlatamadık..ikimizde oturduk ağldık..cuma ve bugün pazar, eşime belli etmemeye çalışıyorum ama içim yanıyor inanın..tek duam Allah'ımın bize salı günü bir mucize vermesi..lütfen duaya çok ihtiyacım var..herkesten dua bekliyorum kardeşlerim..Allah hepimizin yardımcısı olsun, hamile kardeşlerimede rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin..Perişan haldeyim ama insan kabulleniyor..belkide hiç bebeğim olmayacak..dayanacağım ve ümidimi kesmeyeceğim..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim. Dualarımız sizinle inşallah. Ben burda arkadaşlardan dua isteyerek destek alarak bişeyleri aştım umarım sen de bebişine kavuşursun umudunuzu yitirmeyin. RABBİMİN HAZİNESİ BOLDUR. Bunu sakın unutma Doktorlar ne derse desinler Allah ol dedi mi herşey olur.. Bunu kimse bilemez.. Dua edin bol bol inşaallah, Rabbim herşeyin en iyisini ve doğrusunu bilendir. Ona sığınmak bizim için en hayırlısı..

busra52 çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, o duyguları inşallah en kısa zamanda bizlerede tattırsın. bende aşılama yaptırdım 1 hafta önce inşallah senin gibi paylaşırım müjdeli haberimi :Saruboceq:

saol büşracım ama azda olsa bir umut ışığı gördük dün..Çok şükür biraz sperm çıktı..İnş dahada iyi olur..dua istiyorum lütfen..

umudunu kaybetmee cunku allh herzamn dualarıı duyarr emınım bızımkılerıı de duyuyorr dualarımm senınnle canımmm....

kızlar merhabaaaranızda yeniyim bende bu ay ilk defa klomen kullandım ama iğne kullanmadım bizimde 8 aydır olmuyor eşimin sadece morfoloji sorunu var %4 bende herşey normal çok şükür geçen hafta çarşamba bitti klomen 2,3 gündür adet sancısı gibi sancılarım oluyo göğüslerde acı hissi ve şişlik var acaba ilacın etkisimi yoksa hamilelik belirtisimi gerçi bu kadar kısa zamnda belirti olurmu bilmiyorum yardımınıza htiyacım cevap lütfeen bu ayda olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapılacak inşallah gerek kalmaz allahım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah...

inşallah canım sabır ve duayla.. Rabbim yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…