- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Allah ım çok şükür sana. şaka gibi arkadaşlar dün akşam eve gittiğimde test yaptım her ay olduğu gibi adetim geçti ama bu sefer 16 gün geçti. Test yapıp yıne olmadığını görerek en azından içimde şüphe olmayacaktı test yaptım baktım 2 çizgi tekrar tekrar baktım 2 çizgi ve saatlerce ağladım..
Annemi eşimi herkesi aradım anne oluyorum dedim bağıra bağıra.. Ağladım hıçkıra hıçkıra.. Kaç ayın sıkıntısı kalmış içimde öyle rahatladım ki şimdi anlatamam size.
Sabaha kadar uyuyamadım. Bebeğimi sevdim. Normalde bu akşam tatile çıkacaktık eşimle. Sözde güzelce dinlenip tedaviye tekrar başlayacaktık bu ne güzel bir lütuftur arkadaşlar. Memlekete gittiğimde insanların sorularına maruz kalacağım için tekrar çok üzülüyordum ama şimdi herkes sorsun istediği kadar ben hamileyim... Rabbim sana şükürler olsunnn.. Ve arkadaşlar teşekkür ederim özellikle cmk ve piano.. Rabbim inşallah sizlere de yaşatır bu duyguyu. Dualarım hep sizinle olacak.. Sizde bana dua edin lütfen. çok mutluyum çok...
çok sevindim canım tebrik ederim seni ve eşini darısı isteyen diğer arkadaşlara bu ay bişi yapmışmıydın nasıl oldu anlatsanaAllah ım çok şükür sana. şaka gibi arkadaşlar dün akşam eve gittiğimde test yaptım her ay olduğu gibi adetim geçti ama bu sefer 16 gün geçti. Test yapıp yıne olmadığını görerek en azından içimde şüphe olmayacaktı test yaptım baktım 2 çizgi tekrar tekrar baktım 2 çizgi ve saatlerce ağladım..
Annemi eşimi herkesi aradım anne oluyorum dedim bağıra bağıra.. Ağladım hıçkıra hıçkıra.. Kaç ayın sıkıntısı kalmış içimde öyle rahatladım ki şimdi anlatamam size.
Sabaha kadar uyuyamadım. Bebeğimi sevdim. Normalde bu akşam tatile çıkacaktık eşimle. Sözde güzelce dinlenip tedaviye tekrar başlayacaktık bu ne güzel bir lütuftur arkadaşlar. Memlekete gittiğimde insanların sorularına maruz kalacağım için tekrar çok üzülüyordum ama şimdi herkes sorsun istediği kadar ben hamileyim... Rabbim sana şükürler olsunnn.. Ve arkadaşlar teşekkür ederim özellikle cmk ve piano.. Rabbim inşallah sizlere de yaşatır bu duyguyu. Dualarım hep sizinle olacak.. Sizde bana dua edin lütfen. çok mutluyum çok...
silikte çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin canım hayırlısı olsun sonucu alırsan haber ver inş. sonuç doğrudur (bence kesin inş:)))
Allah ım çok şükür sana. şaka gibi arkadaşlar dün akşam eve gittiğimde test yaptım her ay olduğu gibi adetim geçti ama bu sefer 16 gün geçti. Test yapıp yıne olmadığını görerek en azından içimde şüphe olmayacaktı test yaptım baktım 2 çizgi tekrar tekrar baktım 2 çizgi ve saatlerce ağladım..
canım benim senin adına çok ama çok sevindim..Önceden yazdıklarını bir ara okumuştum ben..O kadar mutsuzdunki..Herşeyi bırakmıştın sanki..bak ama rabbim sana nasip etti gördünmü..Seni gördüm inan bende umutlandım..rabbim herkese nasip eder inş..Tekrar hayırlı, uğurlu olsun..
çok sevindim canım tebrik ederim seni ve eşini darısı isteyen diğer arkadaşlara bu ay bişi yapmışmıydın nasıl oldu anlatsana
çok mutlu oldum senin için inşallah benim durumum da kesindir.allahım isteyen herkese nasip etsin.
teşekkürler.. inşallah herkes bebişibe kavuşur. evet yaptık ev taşıdık :)) burada bi arkadaş yazmıştı. kım hatırlmıyorum. 2 sene ugrastık olmadı en son vazgectık o arada ev tasıdık demıstı o zamn hamıle kalmıs benım işim de ona döndü. herkes ev taşımaya kalkarmış şimdi.
ben bu işin yolunu buldum arkadaşım. stres.. bolca kafayı dınlendırıp sıleceksın herseyı. o yuzden herkese aynı seyı dıyorum ben. sorunu olan arkadaslar gıdıp guzelce dınlensın tatıl yapsın emınım cok ıyı gelecektır..
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
H A M İ L E Y İ M
selam arkadaslar ben ısık 24 yasındayım 10 aylık ewlıyım 3 ay önnce doktora gııtımm bana 2cm cıkolata kıstı var ama etkılemez hamıle kalmanı dedii o ay klomen ıctım 5 gun 2 adet ama yumurtalarım 16cm olmus yanı tam gelısmemıs 2 ay ara verdım suan yıne klomen kullanıyorum carsamba kontrole gıdıcem bakalım ne dıcek allh kımsenınn kucagını bos bırakmasın....:Saruboceq:
bu siteye ilk klomen ve ovitrelle iğne kullanırken girmiştim..ben tedavi görüyordum 5 aydır..ama bilmiyorduk eşimde sorun olduğunu(( önceki doktor hiç sperm testi istemedi, bende durumda bir anormallik var diye doktor değiştirdim ve ilk gitmemizde eşimden sperm istedi ve biz acı gereği öğrendik cuma günü..Eşimde 1 tane bile sperm çıkmadı ve test salı tekrarlanmak üzere bize bomboş bir A4 kağıdı verdiler..Şok olmuştuk halada atlatamadık..ikimizde oturduk ağldık..cuma ve bugün pazar, eşime belli etmemeye çalışıyorum ama içim yanıyor inanın..tek duam Allah'ımın bize salı günü bir mucize vermesi..lütfen duaya çok ihtiyacım var..herkesten dua bekliyorum kardeşlerim..Allah hepimizin yardımcısı olsun, hamile kardeşlerimede rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin..Perişan haldeyim ama insan kabulleniyor..belkide hiç bebeğim olmayacak..dayanacağım ve ümidimi kesmeyeceğim..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim. Dualarımız sizinle inşallah. Ben burda arkadaşlardan dua isteyerek destek alarak bişeyleri aştım umarım sen de bebişine kavuşursun umudunuzu yitirmeyin. RABBİMİN HAZİNESİ BOLDUR. Bunu sakın unutma Doktorlar ne derse desinler Allah ol dedi mi herşey olur.. Bunu kimse bilemez.. Dua edin bol bol inşaallah, Rabbim herşeyin en iyisini ve doğrusunu bilendir. Ona sığınmak bizim için en hayırlısı..
busra52 çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, o duyguları inşallah en kısa zamanda bizlerede tattırsın. bende aşılama yaptırdım 1 hafta önce inşallah senin gibi paylaşırım müjdeli haberimi :Saruboceq:
umudunu kaybetmee cunku allh herzamn dualarıı duyarr emınım bızımkılerıı de duyuyorr dualarımm senınnle canımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?