Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
klomen mi kullandın cnm sende bendede kullanırken hiç ağrı falan olmadı bittikten 5 gün snra falan adet sancısı gibi sancılarım olmuştu

kızlar merhaba, 12 haziranda ovitrelle olmuştum.10 gün sonra evdeki testler çift çizgi çıkmıştı.doktor 28 haziranda kan testi yaptır demişti.sonuç negatif çıktı.zaten 29 haziranda adet oldum.bugün tekrar doktora gitcem.doktorum bu ay da deneyelim klomeni dedi.size tavsiyem adet gününüz gelmeden evde test yapmayın.ben negatif sonucunu aldıktan sonra yaşadığım hayal kırıklığını asla unutamam.şuan daha iyiyim moral olarak.ama atlatmam çok zor oldu.allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım merhaba daha yeni girebildim internete ve yeni okudum bu güzel haberi çook sevindim senin adına gerçekten çok mutlu oldum umarım çok çoook yolunda gider herşey aradabir haberdar et bizi.Sevgili cmk sen nasılsın?umarım yolundadır herşey.ikinizede sevgilerimi gönderiyorum kendinize çok iyi bakın.Arada ir yazmayı unutmayın:)hihoyyyt

[q[/quote]

canımbenimdorukta üst dişleriniçıkarıyor çok huysuz.
Sen nasılsın .özledim eski günleri ve eski arkadaşları

Merhaba arkadaşlar bende klomen olmasada fostimon (iğne) ve serephone hap kullandım bu ay tabi iğnem ovitrelle SAT 9 Temmuz ama benim şöyle bir problemim var çok sayıda yumurtaya sahibim yani doktorun deyişiyle 10 kadında olması gereken yumurta sayısına sahibim.. ovitrelleyi dün vurundum tabi e2 sonucuma göre şimdi benim normalde bu ayın 7 si gibi adet olmam lazım ama bu durumu dün vurunduğum iğne nasıl etkiler bilmiyorum. doktorumda dün konuştuğumda 10 gün sonra gel progestana başlayalım dedi. bana yardımcı olabilirmisiniz sizce 7 sinde adet olmazsam ne zaman idrar testi yapsam çıkarı sonuç?
şimdiden teşekkür ederim :))

Sen nasılsın .özledim eski günleri ve eski arkadaşları[/QUOTE]

slm canım bizde iiyiz sıcaklar ve nem fena bunaltıyor kızımın dün üst dişleri pırtladı şükür düzelmeye başladı ama saman nezlesi olmuş dok gittik şurup verdi içirmicem ama şuan ii gibi ev ilaçtan geçilmiodorukta atlatırda rahatlarsınız inş.evet bende özledim arkadaşları ama gelmiolar hiç yazıom cvp yok umarım arada haber verirler kendilerinden

iyi akşamlar kızlar dün dr.a gittim kontrole yumurtalıklarımdan biri kist olmuş dieri çatlamış ama dr.umutlu konuştu normalde bu hafta sonu adet olmam gerekiyo ama 10una kadar zaman verdik kendimize olmazsam o zmn test yaptırıcam ama bu hasta sonu olucak olsam doktor anlardı dime çünkü bidefasında 3-4 gün önceden adet olucaksın demişti yinede kendimi çok fazla umutlandırmak istemiyorum ama tek yumurta çatlamasıyla hamiş olabilirmiyim sizce offf bide dr.stres yapma diyo gelde yapma şimdi

arkadaşlar hiç ağustos ayından güzel haber verecek yok mu? galiba hepimiz beklemedeyiz.ben klomeni bu sabah bitirdim.pazartesi kontrol var. inşallah yumurtacıklarım oluşmuştur:)

canı çok ama çok mutlu oldum işallah vaktinde zamanında bebeğini alırsın kucağına ay nasıl mutlu oldum anlatamam yazacak bişey bulamıyorum sevincimden darısı piano ve bütün bebiş isteyenlere uzun süre giremedim bilgisayar bozuldu ama şimdi iyi giricem seninde hamileliğinle ilgili herşeyi bilmek istiyorum kib ben yatıyorum ağrılarım var biraz öpt bebişine iyi bak

arkadaşlar bende umutla beklemekteyim bakalım hayırlısı belirtileri var ama ainş...hamileleik belirtisidir adet olmam ya hayırlısı RABBİM BİLİR! her zamanki gibi bi umutla beklıorum bakalım inş...yine her zamanki gibi şoke olmam inş...RABBİM herkesin gönlüne göre versin...

arkadaşlar hiç ağustos ayından güzel haber verecek yok mu? galiba hepimiz beklemedeyiz.ben klomeni bu sabah bitirdim.pazartesi kontrol var. inşallah yumurtacıklarım oluşmuştur:)

arkadaşım ne bu yumurtalardan çektiğimiz bende yumurtalarımdan müzdaribim nası bi yumurtalarmış kırıp kırıp pişirecen bu yumurtaları:))))))

inşallah canım allah razı olsun, umarım sen ve diğer arkadaşlarım da bu mutluluğa erişir..

selam kızlar bende katıldım aranıza :) bugün çatlatma iğnemi oldum ovıtrelle ismi.. geçen hafta da klomen kullanmıştım adetim 5. gününden itibaren günde 1 adet.. bugün doktordaydım 1 adet yumurtam varmış olgunlaşmış olan 19 mm dedi doktor. :))) gıdaaaakkkk :))

Sen nasılsın .özledim eski günleri ve eski arkadaşları

slm canım bizde iiyiz sıcaklar ve nem fena bunaltıyor kızımın dün üst dişleri pırtladı şükür düzelmeye başladı ama saman nezlesi olmuş dok gittik şurup verdi içirmicem ama şuan ii gibi ev ilaçtan geçilmiodorukta atlatırda rahatlarsınız inş.evet bende özledim arkadaşları ama gelmiolar hiç yazıom cvp yok umarım arada haber verirler kendilerinden[/QUOTE]

canım benim doruk üst dişlerini patlattı çok şükür
2 tane birden hemde.
geçen hafta doruku sünnet te ettirdik .biraz ağrısı oldu ağladı ama şimdi dha iyi.
yavrum kıyamam hepsi üst üste geldi.hem diş hem sünnet.birde sıcaklarda var.ishal de oldu.bu hafta çok huysuzluk yaptı.inşallah daha iyi olucaz.
sen nasılsın meleğin nasıl.öpüyorum ikinizide

hayırlısı olsun canımbenim.
bende ovitrelle ile hamile kalmıştım.
rabbime çok şükür oğlum geldi kollarıma

bugun 12.günüm dün gittim 3 yumurtam oluşmuş yarın aşılama yaptıracam kısmetse eşimde 17 milyon sperm var gebe kalma olasılığım nedir?:teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…