Allah ım çok şükür sana. şaka gibi arkadaşlar dün akşam eve gittiğimde test yaptım her ay olduğu gibi adetim geçti ama bu sefer 16 gün geçti. Test yapıp yıne olmadığını görerek en azından içimde şüphe olmayacaktı test yaptım baktım 2 çizgi tekrar tekrar baktım 2 çizgi ve saatlerce ağladım..
Annemi eşimi herkesi aradım anne oluyorum dedim bağıra bağıra.. Ağladım hıçkıra hıçkıra.. Kaç ayın sıkıntısı kalmış içimde öyle rahatladım ki şimdi anlatamam size.
Sabaha kadar uyuyamadım. Bebeğimi sevdim. Normalde bu akşam tatile çıkacaktık eşimle. Sözde güzelce dinlenip tedaviye tekrar başlayacaktık bu ne güzel bir lütuftur arkadaşlar. Memlekete gittiğimde insanların sorularına maruz kalacağım için tekrar çok üzülüyordum ama şimdi herkes sorsun istediği kadar ben hamileyim... Rabbim sana şükürler olsunnn.. Ve arkadaşlar teşekkür ederim özellikle cmk ve piano.. Rabbim inşallah sizlere de yaşatır bu duyguyu. Dualarım hep sizinle olacak.. Sizde bana dua edin lütfen. çok mutluyum çok...
biz iyiyiz beryal sen nasılsın paşa napıo ????buraya eskilerden kimse uğramaz oldu bende merak ediyom hepinizi aslında kızımın ilk dişi çıktı diğerleride çıkmak üzere çok sıkıntılı ağzına vurup duruyor atlatsaydık bu arada tayinim kocaeliye çıktı ana kucağına geri dönüyorum kızımı rahatlıkla emanet edebileceğim böyle işte bizdde durumlar beauty,parıl asude nerelerde ne yapar bilmiom...görüşürüz kendinize ii bakın öp yerime oğluşu:)))
Allah ım çok şükür sana. şaka gibi arkadaşlar dün akşam eve gittiğimde test yaptım her ay olduğu gibi adetim geçti ama bu sefer 16 gün geçti. Test yapıp yıne olmadığını görerek en azından içimde şüphe olmayacaktı test yaptım baktım 2 çizgi tekrar tekrar baktım 2 çizgi ve saatlerce ağladım..
Annemi eşimi herkesi aradım anne oluyorum dedim bağıra bağıra.. Ağladım hıçkıra hıçkıra.. Kaç ayın sıkıntısı kalmış içimde öyle rahatladım ki şimdi anlatamam size.
Sabaha kadar uyuyamadım. Bebeğimi sevdim. Normalde bu akşam tatile çıkacaktık eşimle. Sözde güzelce dinlenip tedaviye tekrar başlayacaktık bu ne güzel bir lütuftur arkadaşlar. Memlekete gittiğimde insanların sorularına maruz kalacağım için tekrar çok üzülüyordum ama şimdi herkes sorsun istediği kadar ben hamileyim... Rabbim sana şükürler olsunnn.. Ve arkadaşlar teşekkür ederim özellikle cmk ve piano.. Rabbim inşallah sizlere de yaşatır bu duyguyu. Dualarım hep sizinle olacak.. Sizde bana dua edin lütfen. çok mutluyum çok...
arkadaşlar hiç ağustos ayından güzel haber verecek yok mu? galiba hepimiz beklemedeyiz.ben klomeni bu sabah bitirdim.pazartesi kontrol var. inşallah yumurtacıklarım oluşmuştur:)
canım merhaba daha yeni girebildim internete ve yeni okudum bu güzel haberi çook sevindim senin adına gerçekten çok mutlu oldum umarım çok çoook yolunda gider herşey aradabir haberdar et bizi.sevgili cmk sen nasılsın?umarım yolundadır herşey.ikinizede sevgilerimi gönderiyorum kendinize çok iyi bakın.arada ir yazmayı unutmayın:)hihoyyyt
canımbenimdorukta üst dişleriniçıkarıyor çok huysuz.
Sen nasılsın .özledim eski günleri ve eski arkadaşları
selam kızlar bende katıldım aranıza :) bugün çatlatma iğnemi oldum ovıtrelle ismi.. geçen hafta da klomen kullanmıştım adetim 5. gününden itibaren günde 1 adet.. bugün doktordaydım 1 adet yumurtam varmış olgunlaşmış olan 19 mm dedi doktor. :))) gıdaaaakkkk :))
hayırlısı olsun canımbenim.
bende ovitrelle ile hamile kalmıştım.
rabbime çok şükür oğlum geldi kollarıma
inşallah canım allah razı olsun, umarım sen ve diğer arkadaşlarım da bu mutluluğa erişir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?