Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim pco teshisi konuldu doktor klomen kullanmam gerektiğini söyledi ama yumurtlama takibi veya çatlatma iğnesi ile ilgili hiçbişe sölemedi 3 ay kullan sonrasında tekrar gel dedi sizce yumurtlama takibi yaptırmalımıyım yada direk kullanmalımıyım 3 ay doktorun dediği gibi

mrb canparçam
bende klomen kullanıyorum
ama klomen dr. kontrolü olmadan kullanmak pek doğru olmaz die biliorum
çünkü klomenin kist yapma ihtimali var
ve böle bişi olursa bunu bilmeyeceksin
en önemlisi klomen kaliteli yumurtlama için kullanılıyor
kontrol edilmezse vücudunun buna cevap verip vermediği nasıl anlaşılacak
ve klomeni en fazla 3-6 ay kullandırıo dr.lar
bence başka bi dr.a görün derim

geçmiş olsun canparçam.. bende tedavide yeniyim ilk defa bu ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım buyüzden pek tecrubeli değilim ama acil yardım dediğin için yazmak istedim bende yumurtlama takibi yapılmadı adetimin 3. günü hormon testlerimi istedi doktor testler normal çıkınca adetin 5. günü klomen kullan dedi hergün 1 tane almak süretiyle 5 gün kullan ve gel dedi muayene sonucu 1 yumurta gördü olgunlaşmış. çatlatma iğnesi verdi ogün ve yarın ilişki öneriyorum haftaya gel çatlamışmı bakıcam dedi.. yarın randevum var hatta..
senin tedavin ile ilgili bişey diyemiyorum canparçam ama şunu söyliyim bende de yumurta takibi yapılmadan direk klomene başlandı.

mrb arkadaşım
canparçamın dediği yumurta takibi ilacı kullanırken yapılan takip
yani senin dr.unun yaptığı takip
yumurta olgunlaşmış mı die bakması
olgunlaştığını görünce iğne yapması ve çatlayıp çatlamadığını kontrol etmesi
yani senn dr.un yumurta takibi yapıor ve yapması da lasım
klomen takipsiz kullanılacak bi ilaç diil çünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ene-hamilelige-ugrasanlar-hamileler-4114.html
biz bu linkte de bu konuyu paylaşıyoruz birbirimizle
buradanda yararlanabilirsiniz
inş. bebeğiniz sizi fazla bekletmez

mrb arkadaşlar, klomenle ilgili sizlere sormak istiyourm. bu ay günde 1 tane klomen kullandım ancak kendi kendime kullanmış oldum. klomenden sonra mutlaka çatlatma iğnesinin olması gerekiyor mu? doktora gitsem mi yoksa çatlatma iğnesi olmadan doğal yoldan denesek mi karar veremiyorum. çatlama ile ilgili sağlığa zararlı bir şeyler oluşabilir mi kafama takıldı??

sevgili ckm ve busra sizler ve bebekleriniz nasılsınız umarım herşey yolundadır..sevgilerimle...

merhaba piano.. Allah a şükür gayet iyiyiz. Ben de cmk yi merak edıyrm cok oldu yazmayalı umarım ters gıden bırseyler yoktur.. Sen nasılsın neler yapıyosun? Asılamaya ne zaman baslayacaksınız? Ya da karar verdın mı.. öpüyorum senı cok rabbım mubarek gunlerın hatrına dualarımızı kabul eylesın ıns.. Hayırlı ramazanlar kardeşim..

Bence kendi kendine tedavi uygulama, altından kalkamayacağın sorunlarla karşılaşabilirsin. Doktora gitmelisin. Çatlatma iğnesinin belirli ölçüleri var sonuçta, dr her muayenede ne kdar yumurta buyumus soyluyor ve gerek gorurse vurduruyor. Ayrıca gereksız klomen cok zararlı Allah korusun kist oluşabilir ya da yumurtalarına zarar gelebilir. sonucta o da catlatma iğnesi gibi yumurta takıp edılerek alınan bır ilaç kendı kendıne kullanman büyük cesaret. Dr bana klomenı ılk verdığınde kullanmak ıstememıstım. hatta coğu zman içmediğim halde içtim dedim. Çünkü yararının yanında zararı da çok. Yumurtan var mı ne kadar buyudu bunları bılmeden hergun bır klomen içmen doğru değil kesınlıkle. bi an önce dr git ve aksı bı durum olmuşmu kontrol ettir. Umarım yumurtalarına zarar vermemişsindir... lmaz:

Sevgili ckm ve busra sizler ve bebekleriniz nasılsınız umarım herşey yolundadır..Sevgilerimle...

merhaba canım nasılsın sende iyimisin aşılamayı neyaptın allah sana işallah gönlüne göre evlat verir. ben ve bebiş iyi altıncı ayın bitmesine 2 hafta var dün dr daydım kesin kızım oluyor sağlığı çok iyi alışverişe başladım. busrayada çok sevindim aslında biara yazdım ama okumadınız galiba şimdi busrayada yazıcam buarada sende yaz muhakak öpüyorum kib güzel haberlerini bekliyorum herşeyin hayırlısı olsun.

merhaba nasılsın busra bebiş nasıl dr gittin mi kaç haftalık beni haberdar et allah vaktinde zamanında kucağına almayı nasip etsin öpüyorum haberlerini bekliyorum cinsiyetini kaç hafta olduğunu merak ediyoırum yaz mutlaka işallah allah gönlünüze göre verir dün dr daydım kesin kız bakalım 3 ay kaldı öpüyorum kib

arkadaşlar bende bu ay klomen kullanmaya başlıcam henüz 6 aylık evliyim pcos teshisi konuldu. bu siteden okuduğum biçok yazıda kist yaptığı yazıyodu açıkçası çok stres oldum klomen size klomen kullanırken nası ilişki önerdi günde kaç tane içiyorsunuz

çok teşekkür ederim hepinize evet doktorumu değiştirmem gerek çünkü hiçbir konuda sorularıma yanıt alamadım daha çok strese girdim

ben günde 2 kez içtim 1 ay oldu kullanalı henüz sonucunu görmedik,1 haftaya belli olcak.
klomene gelince doktor bana en fazla 6 ay deneriz sonra olmazsa tüp bebek dedi.bu ilacı her kullanmadan önce muayene olman gerek, o zaman kis ihtimali olmaz.6 aydan fazlada kullanınca kötü yan etkiler yapabilirmiş sanırım.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım formu sürekli takip ediyordum.2 yıllık evliyim ve artık bebiş istiyoruz bunun için dr.gittiğimizde bana günde 3 kere 5 gün boyunca kullanacağım klomen hap verdi bugun klomen bitiyo.Perşembe günü dr.gideceğim sonuçlara göre heralde ovitrelle iğneyi verecek değilmi? isteyen herkes hamiş kalır inş.:CüvCüv:

Merhaba canım.. Bebiş de ben de çok iyiyiz Allah a şükür Dr herşey çok güzel diyor, inşallah bi sorun da çıkmaz. hiç hamile gibi değilim. ne bulantı ne kusma :) sadece göbek çıktı :)) 10 haftayı doldurduk Allah ın izniyle bayram dönüşü 2li tarama testi yaptırıcaz. cinsiyeti ne zaman belli olur bilemiyorum canım. ama bana kız gibi geliyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah herkese. sende iyice ağırlaşmışsındır. Allah yardımcın olsun arkadaşım. öpüyorum çok...

hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı sihhatli doğar inşallah merhabalar ben bal20 nasılsınız
aşılamaylamı oldu bebşiniz

hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı sihhatli doğar inşallah merhabalar ben bal20 nasılsınız
aşılamaylamı oldu bebşiniz

Allah razı olsun kardeşim. Aşılama değil ben bir ay tedavi gördüm o ay dr bana çok yüklendi ya da ben öyle düşündüm. canım da yandı bayağı hergün innohep adında bir iğne vurdurdu bana, klomen+ovitrelle de kullandım o ay. bu tedaviyle olur deyip ümitledirdi ben o ay cok bekledım hatta burda benı tanıyan arkadaslar bılırler cok üzüldüm olmadığında hayattan koptum uzun bi süre. 1-2 ay böyle geçti ama aydan aya adetim uzadı. ben hala dr a kızıyorum yumurtalıklarıma zarar verdı nıye böyle oluyorum dıye ağlıyodum sürekli. baska bı dr gıdıp kıst olup olmadıgına baktırdım cok sukur kıst yoktu. 10-12 gun uzuyordu boyle. o dr da tedavıye baslamadım. önce dedık esımle guzel bır tatıl yapalım dınlenelım bayram dönüşü tedavıye sakın kafayla baslayalım. 1 ay boyle avuttum kendımı. tatıle cıkıp rahatlıcam sonra dönücez tedavı olucam ve bebeğim olacak dıye. bıletlerı aldık yola cıkıcaz o gun ben hala olmadım.bu sefer 16 gun gecmıstı. her ay oldugu gıbı test aldım olmadıgını göreyım en azından sıkıntı olmasın ıcımde dıye. hamile oldugumu öğrendım. saatlerce ağladım. iğnenın etkısı devam etmıs. bosuna dr un gunahına da gırdım :)) çok şükür şuan 11 haftalık hamıleyım. ama bence tedavı su bu hıkaye içten bır dua tevekkül ve dingin bir kafa stresten uzak bır hayat.. herkese bunu söyluyorum suanda. stres mahvetti beni. tam rahatlattım kafamdan attım o düşüncüleri bebeğim geldi buldu beni çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin inşaallah.. sevgiler..

tekrar hayırlı olsun çok sevindim gerçekten darısı piano ve isteyen herkese olsun işallah. evet çok ağırlaştım yerimedn kalkmak istemiyorum. buarada dr ultrasonu iyi iise 13. haftada cinsiyetini söyleyebilir. bakalımm allah gönlündekini versin bize yaz olurmu öpüyorum kib bebişede çok sakınma ama sakın kendinide zorlama kolay olmuyor onu beklemek dikkat et kendine allah hayırla dünyaya getirmeyi nasip etsin işallah sana bana ve bütün hamile arkadaşlara..............

kendi kendine kullanman çok tehlikeli .doktor klomeni her kullanmaya başlamadan önce çatlacuma mamış yumurta kalmışmı diye ultrasonla bakıyor eğer yoksa kullandırıyor.
bana geçen ay 5 gün ıkı kez kullandırdı 12. gün yumurta büyüklüğüne baktı malesef büyüme yetersiz olduğundan iğne yapmadı.
bu ay 3 e çıkardı,kontrolden sonra tabi, sonucu beklicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…