slm kızlar ben aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim pco teshisi konuldu doktor klomen kullanmam gerektiğini söyledi ama yumurtlama takibi veya çatlatma iğnesi ile ilgili hiçbişe sölemedi 3 ay kullan sonrasında tekrar gel dedi sizce yumurtlama takibi yaptırmalımıyım yada direk kullanmalımıyım 3 ay doktorun dediği gibi
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim pco teshisi konuldu doktor klomen kullanmam gerektiğini söyledi ama yumurtlama takibi veya çatlatma iğnesi ile ilgili hiçbişe sölemedi 3 ay kullan sonrasında tekrar gel dedi sizce yumurtlama takibi yaptırmalımıyım yada direk kullanmalımıyım 3 ay doktorun dediği gibi
geçmiş olsun canparçam.. bende tedavide yeniyim ilk defa bu ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım buyüzden pek tecrubeli değilim ama acil yardım dediğin için yazmak istedim bende yumurtlama takibi yapılmadı adetimin 3. günü hormon testlerimi istedi doktor testler normal çıkınca adetin 5. günü klomen kullan dedi hergün 1 tane almak süretiyle 5 gün kullan ve gel dedi muayene sonucu 1 yumurta gördü olgunlaşmış. çatlatma iğnesi verdi ogün ve yarın ilişki öneriyorum haftaya gel çatlamışmı bakıcam dedi.. yarın randevum var hatta..
senin tedavin ile ilgili bişey diyemiyorum canparçam ama şunu söyliyim bende de yumurta takibi yapılmadan direk klomene başlandı.
sevgili ckm ve busra sizler ve bebekleriniz nasılsınız umarım herşey yolundadır..sevgilerimle...
mrb arkadaşlar, klomenle ilgili sizlere sormak istiyourm. bu ay günde 1 tane klomen kullandım ancak kendi kendime kullanmış oldum. klomenden sonra mutlaka çatlatma iğnesinin olması gerekiyor mu? doktora gitsem mi yoksa çatlatma iğnesi olmadan doğal yoldan denesek mi karar veremiyorum. çatlama ile ilgili sağlığa zararlı bir şeyler oluşabilir mi kafama takıldı??
Sevgili ckm ve busra sizler ve bebekleriniz nasılsınız umarım herşey yolundadır..Sevgilerimle...
merhaba piano.. Allah a şükür gayet iyiyiz. Ben de cmk yi merak edıyrm cok oldu yazmayalı umarım ters gıden bırseyler yoktur.. Sen nasılsın neler yapıyosun? Asılamaya ne zaman baslayacaksınız? Ya da karar verdın mı.. öpüyorum senı cok rabbım mubarek gunlerın hatrına dualarımızı kabul eylesın ıns.. Hayırlı ramazanlar kardeşim..
merhaba nasılsın busra bebiş nasıl dr gittin mi kaç haftalık beni haberdar et allah vaktinde zamanında kucağına almayı nasip etsin öpüyorum haberlerini bekliyorum cinsiyetini kaç hafta olduğunu merak ediyoırum yaz mutlaka işallah allah gönlünüze göre verir dün dr daydım kesin kız bakalım 3 ay kaldı öpüyorum kib
Merhaba canım.. Bebiş de ben de çok iyiyiz Allah a şükür Dr herşey çok güzel diyor, inşallah bi sorun da çıkmaz. hiç hamile gibi değilim. ne bulantı ne kusma :) sadece göbek çıktı :)) 10 haftayı doldurduk Allah ın izniyle bayram dönüşü 2li tarama testi yaptırıcaz. cinsiyeti ne zaman belli olur bilemiyorum canım. ama bana kız gibi geliyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah herkese. sende iyice ağırlaşmışsındır. Allah yardımcın olsun arkadaşım. öpüyorum çok...
hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı sihhatli doğar inşallah merhabalar ben bal20 nasılsınız
aşılamaylamı oldu bebşiniz
Merhaba canım.. Bebiş de ben de çok iyiyiz Allah a şükür Dr herşey çok güzel diyor, inşallah bi sorun da çıkmaz. hiç hamile gibi değilim. ne bulantı ne kusma :) sadece göbek çıktı :)) 10 haftayı doldurduk Allah ın izniyle bayram dönüşü 2li tarama testi yaptırıcaz. cinsiyeti ne zaman belli olur bilemiyorum canım. ama bana kız gibi geliyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah herkese. sende iyice ağırlaşmışsındır. Allah yardımcın olsun arkadaşım. öpüyorum çok...
tekrar hayırlı olsun çok sevindim gerçekten darısı piano ve isteyen herkese olsun işallah. evet çok ağırlaştım yerimedn kalkmak istemiyorum. buarada dr ultrasonu iyi iise 13. haftada cinsiyetini söyleyebilir. bakalımm allah gönlündekini versin bize yaz olurmu öpüyorum kib bebişede çok sakınma ama sakın kendinide zorlama kolay olmuyor onu beklemek dikkat et kendine allah hayırla dünyaya getirmeyi nasip etsin işallah sana bana ve bütün hamile arkadaşlara..............[/QUO
Allah razı olsun canım.. inşallah herşey yolunda gider.. Dr çok iyi hiç bi sorun yok dedi ya içim daha rahat. ikili tarama testi yapılcak bayram dönüşü. belki o zamana görünür cinsiyeti diye düşünüyorum. ben de ki şansa bak.. tedavi gördüğüm bayan dr vardı ya hani ben hep kızıyodum ona :)) bana ne yaptı böyle diye :)) şu an gittiğim drun eşi oluyormuş. baltayı taşa vurduk walla bi ton fırça yedim dr dan :)) neden ona gitmedim diye kızdı biraz :) yüzüm yokki nasıl gideyim :))) Sen de dikkat et canım kendine ve bebişine. isim düşündünüz mü? hayırlısıyla kucağına alırsın inş.. çok çok öpüyorum seni. ben de senin gibi inşallah diyorum tüm isteyenlere versin Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?