tekrar hayırlı olsun çok sevindim gerçekten darısı piano ve isteyen herkese olsun işallah. evet çok ağırlaştım yerimedn kalkmak istemiyorum. buarada dr ultrasonu iyi iise 13. haftada cinsiyetini söyleyebilir. bakalımm allah gönlündekini versin bize yaz olurmu öpüyorum kib bebişede çok sakınma ama sakın kendinide zorlama kolay olmuyor onu beklemek dikkat et kendine allah hayırla dünyaya getirmeyi nasip etsin işallah sana bana ve bütün hamile arkadaşlara..............[/QUO
Allah razı olsun canım.. inşallah herşey yolunda gider.. Dr çok iyi hiç bi sorun yok dedi ya içim daha rahat. ikili tarama testi yapılcak bayram dönüşü. belki o zamana görünür cinsiyeti diye düşünüyorum. ben de ki şansa bak.. tedavi gördüğüm bayan dr vardı ya hani ben hep kızıyodum ona :)) bana ne yaptı böyle diye :)) şu an gittiğim drun eşi oluyormuş. baltayı taşa vurduk walla bi ton fırça yedim dr dan :)) neden ona gitmedim diye kızdı biraz :) yüzüm yokki nasıl gideyim :))) Sen de dikkat et canım kendine ve bebişine. isim düşündünüz mü? hayırlısıyla kucağına alırsın inş.. çok çok öpüyorum seni. ben de senin gibi inşallah diyorum tüm isteyenlere versin Rabbim..
dr olayı filmlerdeki gibi olmuş gerçekten çok güldüm okurken.umarım hiç ir problem yaşamadan geçirirsin ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum yerimden eger benimki gibi alttaki hafta takip ten yaptırmak istersen2010 kasım annelerine gir ordan yapabiliyorsun. ben 2li tarama testine gittidiğimde tahminen söyledi dr cinsiyetini büyük ihtimalle sende öğrenirsin. kızımın ismi hazr allah nasip eder hayırlısıyla dünyaya gelsin ismi SENA olacak. kib tatilde kendinede bebişede iyi bak buarada pianoyu göremedim tatildemi acaba allah işallah onada isteyen herkesede nasip etsin onunuda hayırlı haberlerini alalım işallah öpt İİYİ TATİLLAER
dr olayı filmlerdeki gibi olmuş gerçekten çok güldüm okurken.umarım hiç ir problem yaşamadan geçirirsin ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum yerimden eger benimki gibi alttaki hafta takip ten yaptırmak istersen2010 kasım annelerine gir ordan yapabiliyorsun. ben 2li tarama testine gittidiğimde tahminen söyledi dr cinsiyetini büyük ihtimalle sende öğrenirsin. kızımın ismi hazr allah nasip eder hayırlısıyla dünyaya gelsin ismi SENA olacak. kib tatilde kendinede bebişede iyi bak buarada pianoyu göremedim tatildemi acaba allah işallah onada isteyen herkesede nasip etsin onunuda hayırlı haberlerini alalım işallah öpt İİYİ TATİLLAER
Bende düşündükçe gülüyorum kendime :)) ben son aya kadar çalışmak istiyorum ama nasıl evden çıkıp işe gelirim bilemiyorum.. şimdi bile zorlanmaya başladım bel ağrılarım arttı iyice. gece uykularımda yok. Allah yardım etsin herkese, ne olursa olsun onun benimle olduğunu bilmek çok güzel. Rabbim bütün isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah..
2li yaptırdık herhangi bi sorun yok gelişimi normal gayet de iyi dedi. yalnız demir, vitamin hapı falan veriyor ya dr ben içemiyorum onları. hap içemezdim zaten şimdi hep tiksindim. bebeğe bi zarar olur mu bilemiyorum.. sen içmişmiydin düzenli? Allah nasip ederse doğum ne zamana canım?
Arkadaslar iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay iki yumurta olustu buyukluklerı gayet guzel dedi doktorum.ama bana catlatma iğnesi vermedi kendiliğinden catlamasını bekledı ve catladıgını soyledı.bu ay yıne kullandım yıne iki yumurta olustu ve yıne guzel buyudugunu soyledı 3. gunumde gidicem catlamış mı bakıcak.Catlatma iğnesi kullanmam daha mı sansı artırırdı.İstemeli miyim bu iğneyi.Ve bu ay hamile değilsem asılama istedigimi soyledm doktoruma.Buna gerek olmadıgını normal yollarla hamıle kalabilecegimi soyledi ama ben acele ettigim için bu gidişimde filmi cekip tupler tıkalı mı ona bakacak.Rahim filmi acı veriyo mu kimileri cok acıdıgını soyluyo yardım eder misinizzzz??bilmiyorumkismile
saol cnm napcamı bilmiyorum yaa cok bunaldım artık beklemekten ve testlerden gecmekten.artk doktor lafını bile duymak istemiyorumEziyet etme kendine benim durumum da senın gıbıydı, ben dr a sinirlenip tedavıyı bıraktım aşılama lafından dolayı, çünkü normal yolla olabılecegını de soylemıstı. tedavıyı bıraktım 4 ay sonra hamıle kaldım..
mrb..arkadaşlar..bende 3 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım..bekliorum bakalım şu an..çok ağrılarım oluor normal galiba.2 senedir bu kaçıncı çatlatma iğne --klomen kullanışım..inanın vücudum bünyem sarsıldı ilaçlardan ayrıca devamlı glukofen kullanıorum tipim felan çok değişti tabi psikolojimde...inş..bakalım içimde bi ümit var ama kaçıncı ümit acaba...
canım ya inşallah bu ay senin için hayırlı olur...bende senin gibi yeni başladım tedaviye...hayırlısı bakalım...özeline yazdım elifcim...arkadaş olarak ekledim...kabul edersen sevinirim...tecrübelerimizi paylaşırız...aşılama falan yapılırsa banada tecrübelerinden faydalanmak isterim canım...olumunekankayizsmile
Arkadaslar iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay iki yumurta olustu buyukluklerı gayet guzel dedi doktorum.ama bana catlatma iğnesi vermedi kendiliğinden catlamasını bekledı ve catladıgını soyledı.bu ay yıne kullandım yıne iki yumurta olustu ve yıne guzel buyudugunu soyledı 3. gunumde gidicem catlamış mı bakıcak.Catlatma iğnesi kullanmam daha mı sansı artırırdı.İstemeli miyim bu iğneyi.Ve bu ay hamile değilsem asılama istedigimi soyledm doktoruma.Buna gerek olmadıgını normal yollarla hamıle kalabilecegimi soyledi ama ben acele ettigim için bu gidişimde filmi cekip tupler tıkalı mı ona bakacak.Rahim filmi acı veriyo mu kimileri cok acıdıgını soyluyo yardım eder misinizzzz??bilmiyorumkismile
Tabi canım tüplerine bakılmalı her ihtimal düşünülmeli bende çektirdim çok acıdı 2 gün yattım ama arkadaşın 2 saniyede bitti hiçç acımadı dedi .. umarım açıktır birde ben rahim filminin 3. ayında gebe kaldım etkisi olabileceğini söylemişti doktorumArkadaslar iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay iki yumurta olustu buyukluklerı gayet guzel dedi doktorum.ama bana catlatma iğnesi vermedi kendiliğinden catlamasını bekledı ve catladıgını soyledı.bu ay yıne kullandım yıne iki yumurta olustu ve yıne guzel buyudugunu soyledı 3. gunumde gidicem catlamış mı bakıcak.Catlatma iğnesi kullanmam daha mı sansı artırırdı.İstemeli miyim bu iğneyi.Ve bu ay hamile değilsem asılama istedigimi soyledm doktoruma.Buna gerek olmadıgını normal yollarla hamıle kalabilecegimi soyledi ama ben acele ettigim için bu gidişimde filmi cekip tupler tıkalı mı ona bakacak.Rahim filmi acı veriyo mu kimileri cok acıdıgını soyluyo yardım eder misinizzzz??bilmiyorumkismile
tugbrk meraba bende bugun başladım çatlatma tedavisine daha önceki gebeliğim 8 haftada kaybetmiştim bnde o hamileliğimde iğnesiz klomenle hamile kalmıştım belki sende kalırsın biraz şans işi biliyosun sabret eğer bu ayda olmazsa başka tedaviye geçersin hiç olmadı dr unu değiştirirsin hayırlısı inşallah hepimiz hamile kalırız tek umudumuz o bu arada ben ebeyim sormak istediğniz bişey olursa özelden de yazabilirsiniz
Tabi canım tüplerine bakılmalı her ihtimal düşünülmeli bende çektirdim çok acıdı 2 gün yattım ama arkadaşın 2 saniyede bitti hiçç acımadı dedi .. umarım açıktır birde ben rahim filminin 3. ayında gebe kaldım etkisi olabileceğini söylemişti doktorum
tugbrk meraba bende bugun başladım çatlatma tedavisine daha önceki gebeliğim 8 haftada kaybetmiştim bnde o hamileliğimde iğnesiz klomenle hamile kalmıştım belki sende kalırsın biraz şans işi biliyosun sabret eğer bu ayda olmazsa başka tedaviye geçersin hiç olmadı dr unu değiştirirsin hayırlısı inşallah hepimiz hamile kalırız tek umudumuz o bu arada ben ebeyim sormak istediğniz bişey olursa özelden de yazabilirsiniz
Ya hakkaten drun etkisi varmı eşim de hep degiştirmemi soyluyo
tabiki varher doktorun yöntemi farklıdır kimisi sadece klomenle başlıyor kimisi hem klomen hem çatlama iğnesi ile başlıyor benim daha önceki doktorum sadece klomen başlamıştı şimdiki doktorum çatlama iğnesini de verdi sen nerdesin tuğbrk
Ben ankarada yasıyorum lina kadın hastalıkları ve dogum hastanesıne gıdıyorum bı arkadasmn tavsıyesı uzerıne gıttım.bnde pko hormonu yukseklıgı vardı ve bu yuzden adet duzensızlıgı yasıyodum bunu tavsıye ettıler gırrım pbir ay yasmin sonra progestan kullandırdı bana uc ay ama hala gecmedı yaklasık 7 aydır progestana devam edıyorum ama hormonumun duzeldıgını soylemesıne ragmen gecmedı duzensızlık hem de aynı zamanda cocuk tedavısı ıcın klomene basladm uciki aydır kullanıyorum yumurtalarım ıkı tane olustu biri 15 dieri 18 mmdi. biraz daha buyuyecegnı ve sonra da kırıldıgını soyledı bu ay da aynı buyuklukte ıkı tane oldu yıne adetn ucuncu gunu gıdıcem işte bakıcak kırılmısmı.basta bana iğne vermıcem kırılcak mı bakıcam dedi ve kırıldı dıe vermedı.artk bunaldım yaa son gıdısımde asılama ıstedıgımı soyledm buna gerek yok ama istiyosan filmini cekelim geldgnde dedi işte üçüncü günü gittigmde film cekıcek.ya cok uzun oldu ama kafam cok kotu artk sıkıldım.yardım istiyorum daha dogrusu psikolojik destek.esimle de her zaman aynı seyı konusmak istemiyorum o da uzuluyo.ve benm cevrem onun cevresı herkes bizi korunuyo sanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?