Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arkadaslar bende klomen ve catlatma ignesi ile tedavi olmak istiyorum bana yardimci olurmusunuz? Nerede ve kime yaptirayim tavsiye edeceginiz doktor veya hastane varmi? Istanbul avrupa yakasinda oturuyorum.

merhaba arkadaşlar bende adı konanamayan infertil sorunu yaşayan biri olarak ilaç tedavisi denendi üç ay klomen kullandım yumurtalar uyarlıdı 3 tane olgunlaşmış yumurta oldu her seferinde sonra yumurta çatlatma iğnesi kullanıldı progeston verildi hormonlar için fakat kulomen bende her seferinde adet dönemine yakın aşırı bel ağrısı yaptı sonuç olarak yumurta olgunlaştırma ve yumurta çatlatma iğneleri bir işe yaramadı. şuan 8 aydır doktora gitmiyorum doktor biraz bekleyelim kendiliğinden gebelik oluşmazsa aşılama yöntemine geçeriz dedi fakat maliyeti yüksek 1000 ytl yi bulucak izmir de aşılama yaptıranınız varsa bilgilendirirsenşiz çok mutlu olurum.

mrb..arkadaşlar..bende 3 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım..bekliorum bakalım şu an..çok ağrılarım oluor normal galiba.2 senedir bu kaçıncı çatlatma iğne --klomen kullanışım..inanın vücudum bünyem sarsıldı ilaçlardan ayrıca devamlı glukofen kullanıorum tipim felan çok değişti tabi psikolojimde...inş..bakalım içimde bi ümit var ama kaçıncı ümit acaba...

Arkadaslar iki aydır klomen kullanıyorum ilk ay iki yumurta olustu buyukluklerı gayet guzel dedi doktorum.ama bana catlatma iğnesi vermedi kendiliğinden catlamasını bekledı ve catladıgını soyledı.bu ay yıne kullandım yıne iki yumurta olustu ve yıne guzel buyudugunu soyledı 3. gunumde gidicem catlamış mı bakıcak.Catlatma iğnesi kullanmam daha mı sansı artırırdı.İstemeli miyim bu iğneyi.Ve bu ay hamile değilsem asılama istedigimi soyledm doktoruma.Buna gerek olmadıgını normal yollarla hamıle kalabilecegimi soyledi ama ben acele ettigim için bu gidişimde filmi cekip tupler tıkalı mı ona bakacak.Rahim filmi acı veriyo mu kimileri cok acıdıgını soyluyo yardım eder misinizzzz??bilmiyorumkismile

Eziyet etme kendine benim durumum da senın gıbıydı, ben dr a sinirlenip tedavıyı bıraktım aşılama lafından dolayı, çünkü normal yolla olabılecegını de soylemıstı. tedavıyı bıraktım 4 ay sonra hamıle kaldım..

saol cnm napcamı bilmiyorum yaa cok bunaldım artık beklemekten ve testlerden gecmekten.artk doktor lafını bile duymak istemiyorum

canım ya inşallah bu ay senin için hayırlı olur...bende senin gibi yeni başladım tedaviye...hayırlısı bakalım...özeline yazdım elifcim...arkadaş olarak ekledim...kabul edersen sevinirim...tecrübelerimizi paylaşırız...aşılama falan yapılırsa banada tecrübelerinden faydalanmak isterim canım...olumunekankayizsmile

cnm ben 4 kere aşılama oldum 2 senedir görüorum tedaaviyi..şuan kendiliğinden olmasını beklıoruz buda olmazsa artık tüp bebek ..

tugbrk meraba bende bugun başladım çatlatma tedavisine daha önceki gebeliğim 8 haftada kaybetmiştim bnde o hamileliğimde iğnesiz klomenle hamile kalmıştım belki sende kalırsın biraz şans işi biliyosun sabret eğer bu ayda olmazsa başka tedaviye geçersin hiç olmadı dr unu değiştirirsin hayırlısı inşallah hepimiz hamile kalırız tek umudumuz o bu arada ben ebeyim sormak istediğniz bişey olursa özelden de yazabilirsiniz

Tabi canım tüplerine bakılmalı her ihtimal düşünülmeli bende çektirdim çok acıdı 2 gün yattım ama arkadaşın 2 saniyede bitti hiçç acımadı dedi .. umarım açıktır birde ben rahim filminin 3. ayında gebe kaldım etkisi olabileceğini söylemişti doktorum

Ya hakkaten drun etkisi varmı eşim de hep degiştirmemi soyluyo

Evet ben de bi yerde okumustum ilacla yıkandıgı için yapıskan maddeler orayı tıkıyorsa yıkanırken acılıp kendılıgınden gebe kalınabiliyomus.hayırlı olsn bebegn inşallah allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasp etsn.darısı tum bekleyenlereee

Ben bugun hasta olucam galıba bu ay da umıt bitti.Ama kararımı verdm once rahm filmi sonra asılamaya gecıcem Allahın gucune gitmesn ama cok bunaldm.Ya hiç bi sorun yok dio doktrm esmde de bende de hersy ck normal ama olmuyo

Ya hakkaten drun etkisi varmı eşim de hep degiştirmemi soyluyo

tabiki varher doktorun yöntemi farklıdır kimisi sadece klomenle başlıyor kimisi hem klomen hem çatlama iğnesi ile başlıyor benim daha önceki doktorum sadece klomen başlamıştı şimdiki doktorum çatlama iğnesini de verdi sen nerdesin tuğbrk

Ben ankarada yasıyorum lina kadın hastalıkları ve dogum hastanesıne gıdıyorum bı arkadasmn tavsıyesı uzerıne gıttım.bnde pko hormonu yukseklıgı vardı ve bu yuzden adet duzensızlıgı yasıyodum bunu tavsıye ettıler gırrım pbir ay yasmin sonra progestan kullandırdı bana uc ay ama hala gecmedı yaklasık 7 aydır progestana devam edıyorum ama hormonumun duzeldıgını soylemesıne ragmen gecmedı duzensızlık hem de aynı zamanda cocuk tedavısı ıcın klomene basladm uciki aydır kullanıyorum yumurtalarım ıkı tane olustu biri 15 dieri 18 mmdi. biraz daha buyuyecegnı ve sonra da kırıldıgını soyledı bu ay da aynı buyuklukte ıkı tane oldu yıne adetn ucuncu gunu gıdıcem işte bakıcak kırılmısmı.basta bana iğne vermıcem kırılcak mı bakıcam dedi ve kırıldı dıe vermedı.artk bunaldım yaa son gıdısımde asılama ıstedıgımı soyledm buna gerek yok ama istiyosan filmini cekelim geldgnde dedi işte üçüncü günü gittigmde film cekıcek.ya cok uzun oldu ama kafam cok kotu artk sıkıldım.yardım istiyorum daha dogrusu psikolojik destek.esimle de her zaman aynı seyı konusmak istemiyorum o da uzuluyo.ve benm cevrem onun cevresı herkes bizi korunuyo sanıyo

kızlar banada yardım edin..bende 6 ay günde 2 kere klomen kullandım ancak yumurtam 7mm i geçmedi..sonra bir ay gonal f300 den 5 gün 50 lil 4 gün de 75 lik vurundum gene yumurtam 7mm oldu..doktor bu ayda iğneye devam edecekti ve ben iğneye yan etki oluşturdum..klomen istedim..doktor bukezde günde 3 kez kullan dedi.ancak ben günde 4 tane kullanıyorum..kullaanma talimatında günlük 5 taneye kadar içirilebilir diyor...ve benim doktorum işi aırdan alıyor...başından saviyor...devlet hastanesindeki doktor bişey olmaz dedi...kullan dedi ancak anladığım kadarıyla doktorlar risk almak istemiyo..ayrıca incir kürüde yapıyorum..keçiboynuzuda içiyorum..ammmaaaann nolucaksa olsun...kaç doktor değiştirdim hepside yumurtalıklarımın aşırı dirençli olduğunu söylüyorlar...

anladım yani sorun yumurta büyümesinden kaynaklanıyor dediğim gibi her doktorun işleyişi farklı bence sen bi hsg çektir yani rahim filmi çünkü yapışıklılta oluyor bazen o işlemden sonra verilen ilaç tüpleri açıyor ben bu yöntemle hamile kalanları biliyorum genelde aslında yöntem başlamadan hsg çekilmesi lazım ama her doktor uygulamıyor işte peki daha önceden düşük yada küretajın varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…