Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yok hayır 15 aylık evliyim ben hiç olmadı daha once.O zaman en mantklısı gidip filmi çektirmek yani..

Cnm ben hiç iğne kullanmadıgım içn bu konuda bi yardımım olmaz sana bilmiyorum cunku ancak destek olabilirim.İnşallah Allah gonlune gore versn.hayırlısıyla..

cnm bede bazen günde 3 kere klomen alıodum kist yapıodu bende çok ağrı çekıodum ama sonuç veriodu kistte kendiğinden kayboluordu sonrasında da hemen aşılama oluodum 4 kere oldum olmadı hiçbiri..ben şimdi macun u mübarek die bitkisel karışımlı macun duydum şimdi onu yiorum yumurtalarıma iyi gelmiş dr uma sölemedim şimdilik ilk defa geçen ay kullandığım klomen kist yapmadı ve yumurtalarım ilaçın geliştireceğinden de fazla gelişmiş bakalım şimdi ovitrelle nin sonucunu beklıom inş..rabbim bu defa hepimizin yüzünü güldürür

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım adetim 4 gün gecikti acaba adet gecikmesi yaparmı bu ilaçlar yarın doktora gideceğim ama dayanamıyorum sabah test yapsam belli olurmu? çok heyecanlıyım inş.isteyen herkes hamiş kalır

Gecikme yapmıyo klomen inş beklediğin olur.ama cok umıtlenme olmayınca yıkılıyo ınsan.Moralini saglam tut Allah yardımcın olsun

:Saruboceq:
hadi inş.. hamilesindir yarın güzel haberlerni alırız inş.inş.:Saruboceq:mutlaka yaz unutma sevimçten....ovitrelle sende naı etki gösterio bende beklıorum 10 gün oldu iğneyi yapılalı sabırsızlıklabeklıorum kasığım belim çok ağrıor..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlaaar 10 gün oldu ne zor beklemek yaaaaa hamieyimdir inşallah rabbim bilir ona havale edıorum beni ve burdaki herkesiiiii

Gecikme yapmıyo klomen inş beklediğin olur.ama cok umıtlenme olmayınca yıkılıyo ınsan.Moralini saglam tut Allah yardımcın olsun

inş.canım akşam 7 de randevum var bu 2.tedavim ilki sonuç vermedi çok kötü olmuştum ama bu sefer fazla ümitlenmek istemiyorum 8 aydır istiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin:CüvCüv:

inş.canım akşam 7 de randevum var yarın inş. iyi veya kötü haberini veririm ovitrelle bendede aynı etkiyi yaptı dr.sorduğumda çok normal çatladığına işaret olduğunu söyledi inş. sende hamişsindir benim bu ay olmassa aşılamaya geçiceğini söyledi doktor.Eşimin sperm sayısı yeterli değil hayırlısı bakalım beklemek çok zor.

Hayırlısı cnm bnm biz de 9 aydır istiyoruz 7 ay normal yolla bekledık ıkı aydır klomen kullanıyorum bugun hasta oldum bnde 3. gunu dktra gtcem asılamaya start vercz esimin de bnm de bi sorun yok ama nıe olmuyo anlamadım Rabbimin bi bildigi vardır.Hepimiz için hayırlısı olsun.Sen de ankaradasn anladgm kadaryla hngı hastaneye gıdıyosn??

üzülme canım moralini tam tut bu çok önemli sürekli olcakmı olmucakmı diye düşünmek insanı mahvediyor bizimde bu ay olmassa aşılamaya başlıcak doktor.Benim eşimde sorun var canım sperm sayısı düşük evet canım Rabbimin muhakkak bildiği vardır.Tedavi süreci çok zor bunalttı iyice canım ben eskişehire taşındım doktorun özel muayenesine gidiyorum Fatih Öğüç dr adı

Haklısın dusunmek kotu yapıyo pek umursamıyorum son zamanlarda ama surekli tedavi içinde olan ben oldugumdan belki de sıkılmam.bakalım zaman ne gosterecek asılamaya baslamaya da korkuyorum ya tutmazsa yıkılırsam dıe ama baslamadan da olmuyo napım.Aslında doktorum gerek gormuyo asılamaya klomene falan cnku problem yok normal yolla beklemeliyiz diyo.Ama biz biraz sabırsızlanıyoruz.Ve benm cocuk istedigimi kmse bilmiyo sadece eşim ve benm aramda bi sır kımseye soylemedık kendı aılelerımız bile bizi korunuyorz sanıyo.Bu yuzden hep birlikte cabalıyoruz onunla da artk cok konusmak istemiyorum bu mevzuları o da bunalıyo.Yetmezmiş gibi cevre basksı da ustune geldıkce dha bi sinirleniyo.Surekli surekli herkes aynı seyı soyluyo.Kalabalık bi sulale ilk torun ilk evlenen bnm eşim.Ve 1,5 sene oldu gerisini düşün artık.Neyse uzun oldu bunaltmayım.Su sıralar doktor yolundasn sen inşallah mutlu habrle donersn.Bekliyorumm

canım dr gittim malesef hamilelik yok iki tane kist oluşmuş bunun için tedaviye başlanacak şimdi.Aşılama belki önümüzdeki ayda olabilirmiş.Yazdıklarını çok iyi anlıyorum canım bizim ailemizde çok kalabalık ve iki aileninde ilk torunu olucak iki taraftanda yoğun baskı var 2,5 yıllık evliyiz bizde daha düşünmüyoruz diyoruz ama anlamıyolar çocuğunuz olsun artık diye baskılar devam ediyor.Allahtan çalışıyorumda fazla düşünmemeye çalışıyorum.Hayırlısı bakalım herşeyde bir hayır vardır.İnş.en kısa zamanda hamiş kalırız.

Bugun oyle senden haber bekledm hayırlısı olsn yaa Bidahaki ay inşallah olur cnm uzulme sakın bi zamanı vardır herseyn.Bakalım ne zaman gelecek bize de bebekler.Allah yardım etsn.Ben calısmıyorum cnm baska bi ile evlenp geldgm içn iş olayı biraz askıya alındı o yuzden dusunmeye daha cok zamanım var ve bu benı cok bunaltıyo.Hayırlısı olsn.

yaa canım doktor bana bugun için kan tahlili verdi sabah yaptırdım.gebelik için ultrasonda yok dedi ve iki tane kist oluşmuş dedi kan tahlili sonuçlarım beta hcg 242H normal değer 0-10 yazıyor dr'un bugun ameliyat günüymüş sonuçları mesaj olarak gönderdim ama cevap gelmedi hala sabırsızlıkla sonucu bekliyorum son adet tarihim 17 ağustos çatlatma iğnesi yapıldığı gün 30 ağustos.Ümidimi yitirmek istemiyorum offfff çok kötüyüm.

Cnm bnm sakin ol bekle bakalım o kadar bekledın olmazsa da saglık olsun napalım.Eşim hep boyle der ben sennle cocuk ıcın evlenmedm sen de bnmle.Bizim sevgimiz yeter olmazsa bile hiç bi onemı yok bnm içn der.Allah esinle aranızı bozmasın inşallah olur tabiki de ama napalım kısmet hersey

Cnm bnm bak bnm ablam saglıkcı bu sonucu ona sordum pozitif gebelik yani hamile dio ama tabi doktorun bişi demeden umıtlenme sonunu biliyosun inş olur optm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…