anladım yani sorun yumurta büyümesinden kaynaklanıyor dediğim gibi her doktorun işleyişi farklı bence sen bi hsg çektir yani rahim filmi çünkü yapışıklılta oluyor bazen o işlemden sonra verilen ilaç tüpleri açıyor ben bu yöntemle hamile kalanları biliyorum genelde aslında yöntem başlamadan hsg çekilmesi lazım ama her doktor uygulamıyor işte peki daha önceden düşük yada küretajın varmıydı
kızlar banada yardım edin..bende 6 ay günde 2 kere klomen kullandım ancak yumurtam 7mm i geçmedi..sonra bir ay gonal f300 den 5 gün 50 lil 4 gün de 75 lik vurundum gene yumurtam 7mm oldu..doktor bu ayda iğneye devam edecekti ve ben iğneye yan etki oluşturdum..klomen istedim..doktor bukezde günde 3 kez kullan dedi.ancak ben günde 4 tane kullanıyorum..kullaanma talimatında günlük 5 taneye kadar içirilebilir diyor...ve benim doktorum işi aırdan alıyor...başından saviyor...devlet hastanesindeki doktor bişey olmaz dedi...kullan dedi ancak anladığım kadarıyla doktorlar risk almak istemiyo..ayrıca incir kürüde yapıyorum..keçiboynuzuda içiyorum..ammmaaaann nolucaksa olsun...kaç doktor değiştirdim hepside yumurtalıklarımın aşırı dirençli olduğunu söylüyorlar...
kızlar banada yardım edin..bende 6 ay günde 2 kere klomen kullandım ancak yumurtam 7mm i geçmedi..sonra bir ay gonal f300 den 5 gün 50 lil 4 gün de 75 lik vurundum gene yumurtam 7mm oldu..doktor bu ayda iğneye devam edecekti ve ben iğneye yan etki oluşturdum..klomen istedim..doktor bukezde günde 3 kez kullan dedi.ancak ben günde 4 tane kullanıyorum..kullaanma talimatında günlük 5 taneye kadar içirilebilir diyor...ve benim doktorum işi aırdan alıyor...başından saviyor...devlet hastanesindeki doktor bişey olmaz dedi...kullan dedi ancak anladığım kadarıyla doktorlar risk almak istemiyo..ayrıca incir kürüde yapıyorum..keçiboynuzuda içiyorum..ammmaaaann nolucaksa olsun...kaç doktor değiştirdim hepside yumurtalıklarımın aşırı dirençli olduğunu söylüyorlar...
merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım adetim 4 gün gecikti acaba adet gecikmesi yaparmı bu ilaçlar yarın doktora gideceğim ama dayanamıyorum sabah test yapsam belli olurmu? çok heyecanlıyım inş.isteyen herkes hamiş kalır
merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım adetim 4 gün gecikti acaba adet gecikmesi yaparmı bu ilaçlar yarın doktora gideceğim ama dayanamıyorum sabah test yapsam belli olurmu? çok heyecanlıyım inş.isteyen herkes hamiş kalır
Gecikme yapmıyo klomen inş beklediğin olur.ama cok umıtlenme olmayınca yıkılıyo ınsan.Moralini saglam tut Allah yardımcın olsun
:Saruboceq:
hadi inş.. hamilesindir yarın güzel haberlerni alırız inş.inş.:Saruboceq:mutlaka yaz unutma sevimçten....ovitrelle sende naı etki gösterio bende beklıorum 10 gün oldu iğneyi yapılalı sabırsızlıklabeklıorum kasığım belim çok ağrıor..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş.canım akşam 7 de randevum var bu 2.tedavim ilki sonuç vermedi çok kötü olmuştum ama bu sefer fazla ümitlenmek istemiyorum 8 aydır istiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin:CüvCüv:
Hayırlısı cnm bnm biz de 9 aydır istiyoruz 7 ay normal yolla bekledık ıkı aydır klomen kullanıyorum bugun hasta oldumbnde 3. gunu dktra gtcem asılamaya start vercz esimin de bnm de bi sorun yok ama nıe olmuyo anlamadım Rabbimin bi bildigi vardır.Hepimiz için hayırlısı olsun.Sen de ankaradasn anladgm kadaryla hngı hastaneye gıdıyosn??
üzülme canım moralini tam tut bu çok önemli sürekli olcakmı olmucakmı diye düşünmek insanı mahvediyor bizimde bu ay olmassa aşılamaya başlıcak doktor.Benim eşimde sorun var canım sperm sayısı düşük evet canım Rabbimin muhakkak bildiği vardır.Tedavi süreci çok zor bunalttı iyicecanım ben eskişehire taşındım doktorun özel muayenesine gidiyorum Fatih Öğüç dr adı
Haklısın dusunmek kotu yapıyo pek umursamıyorum son zamanlarda ama surekli tedavi içinde olan ben oldugumdan belki de sıkılmam.bakalım zaman ne gosterecek asılamaya baslamaya da korkuyorum ya tutmazsa yıkılırsam dıe ama baslamadan da olmuyo napım.Aslında doktorum gerek gormuyo asılamaya klomene falan cnku problem yok normal yolla beklemeliyiz diyo.Ama biz biraz sabırsızlanıyoruz.Ve benm cocuk istedigimi kmse bilmiyo sadece eşim ve benm aramda bi sır kımseye soylemedık kendı aılelerımız bile bizi korunuyorz sanıyo.Bu yuzden hep birlikte cabalıyoruz onunla da artk cok konusmak istemiyorum bu mevzuları o da bunalıyo.Yetmezmiş gibi cevre basksı da ustune geldıkce dha bi sinirleniyo.Surekli surekli herkes aynı seyı soyluyo.Kalabalık bi sulale ilk torun ilk evlenen bnm eşim.Ve 1,5 sene oldu gerisini düşün artık.Neyse uzun oldu bunaltmayım.Su sıralar doktor yolundasn sen inşallah mutlu habrle donersn.Bekliyorumm
canım dr gittim malesef hamilelik yokiki tane kist oluşmuş bunun için tedaviye başlanacak şimdi.Aşılama belki önümüzdeki ayda olabilirmiş.Yazdıklarını çok iyi anlıyorum canım bizim ailemizde çok kalabalık ve iki aileninde ilk torunu olucak iki taraftanda yoğun baskı var 2,5 yıllık evliyiz bizde daha düşünmüyoruz diyoruz ama anlamıyolar çocuğunuz olsun artık diye baskılar devam ediyor.Allahtan çalışıyorumda fazla düşünmemeye çalışıyorum.Hayırlısı bakalım herşeyde bir hayır vardır.İnş.en kısa zamanda hamiş kalırız.
kızlaaar 10 gün oldu ne zor beklemek yaaaaa hamieyimdir inşallah rabbim bilir ona havale edıorum beni ve burdaki herkesiiiii
Bugun oyle senden haber bekledmhayırlısı olsn yaa Bidahaki ay inşallah olur cnm uzulme sakın bi zamanı vardır herseyn.Bakalım ne zaman gelecek bize de bebekler.Allah yardım etsn.Ben calısmıyorum cnm baska bi ile evlenp geldgm içn iş olayı biraz askıya alındı o yuzden dusunmeye daha cok zamanım var ve bu benı cok bunaltıyo.Hayırlısı olsn.
yaa canım doktor bana bugun için kan tahlili verdi sabah yaptırdım.gebelik için ultrasonda yok dedi ve iki tane kist oluşmuş dedi kan tahlili sonuçlarım beta hcg 242H normal değer 0-10 yazıyor dr'un bugun ameliyat günüymüş sonuçları mesaj olarak gönderdim ama cevap gelmedi hala sabırsızlıkla sonucu bekliyorum son adet tarihim 17 ağustos çatlatma iğnesi yapıldığı gün 30 ağustos.Ümidimi yitirmek istemiyorum offfff çok kötüyüm.
yaa canım doktor bana bugun için kan tahlili verdi sabah yaptırdım.gebelik için ultrasonda yok dedi ve iki tane kist oluşmuş dedi kan tahlili sonuçlarım beta hcg 242H normal değer 0-10 yazıyor dr'un bugun ameliyat günüymüş sonuçları mesaj olarak gönderdim ama cevap gelmedi hala sabırsızlıkla sonucu bekliyorum son adet tarihim 17 ağustos çatlatma iğnesi yapıldığı gün 30 ağustos.Ümidimi yitirmek istemiyorum offfff çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?