Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm bnm bak bnm ablam saglıkcı bu sonucu ona sordum pozitif gebelik yani hamile dio ama tabi doktorun bişi demeden umıtlenme sonunu biliyosun inş olur optm

Canım dr'dan dün beklenen haber geldi sonunda evet hamileymişimm :teytey: ne yapacağımı şaşırdım bu sefer mutluluktan gözyaşı döktüm :) okadar zamandır bu haberi bekliyodum ki Rabbim isteyen herkese hamiş olmayı nasip etsin.Canım inş.en kısa zamanda sende bu duyguları tadarsın beklemek çok zor.Dediğin gibi benim eşimde senin gibiydi Allahtan eşlerimiz anlayışlıda biraz olsun rahatlıyoruz bu konuda.

Cnm benm yaa cok sevindim hayırlı ugurlu olsun.Ya sanki kendimmişm gbi oldm nedense bende beklıyodum cnku sndn hberı.Senin durumunu su an dusunemıyorum heyecandan ucuyosundur.:) Esinin tepkisi ne oldu cnm bn en cok onu merak edıyorm acaba esm ne yapar dıe :)

saol canım evet ikimizde sevinçten havalara uçuyoruz ben işteyim şuan eşim hiç aramadıysa 5 kere aramıştır nasılsın kendini nasıl hissediyosun diye bence eşinde aynı tepkileri vericek sürekli soru soruyo dr nezaman gitcez,cinsiyeti ne zamn belli olcak diye çok hoşuma gidiyo :) canım benim inş.bu ay sendende güzel haberleri alırız beraber büyütürüz artık bebişleri gelişmeleri yaz tamammı öptm canım kib.

ayyy hayırlı olsun canım ne doktormuş o be kana bakmadan nasıl gebelik yok dedi baştan bende yazını takip ettim niyeyse ümitlenmiştim adına 10 geçerse gebelik mutlaka vardır değerin ii çıkmış doğurmak büyütmek nasip olsun inş. verin millete müjdeyi:))))))))))

Ve bnm esm cok heyecanlanır bu tıp şeylerde cok panık bı ınsandır.Canm bnm yaa inan cok sevndm butun arkadaslarıma kardesıme fln hep sendn bahsettm.Allah tamamına erdırsın ıns kucagına aldıgın gunun sevncnı de beraber yasarız umarım.Bu ay benden umut kesık canm hasta oldm ıkıncı gunum yarın yıne kontrol var yarın randevuyu verıcek fılm ıcın ben asılamaya gecıcem boyle bekleyemıyorum.Hayırlısı inşallah bnm haberıme de sevınırız beraber..

Cnm sn nerde calısıyosn?Ve nerde oturuyosn :)

canım özel bir şirkette memur olarak çalışıyorum.gökmeydan mah.oturuyorum sen nerde oturuyosun? neler yapıyosun.

Ben kayseriden geldm evlenp pek bilmiyorum buraları kecıorende oturuyorm.İş konusu biraz askıda buraları bilmedigim içn alısma surecndeym.Canm benm bugun kontrol vardı.Yumurtann bırı kırılmamıs kist olusmus.Dogum kontrol verdı bı ay.Onu kullanıcam.Haftaya persembe de film cekılecek.Yaa canm bu filme 400 istiyo normal mi bna cok geldı napcksam.Bugun kayınvalıdemle konustum kıstı duyunca agladm moralm bozuldu eve gelıcektm esımen soyleynce baktı moralm bozuk kendsı geldı aldı eve bırakmadan önce bıraz arabada konustuk.Ben agladm falan o da meseleden cok bnm uzulmeme uzuluyo ona da kıyamıyorum napıcaksam.Artık anneme anlat istersen ben sana yardmcı olamıyorum bılmedıgım ıcn dedı.Bende annmzle konustm.Daha once paylasmadıgım ıcın cok kızdı Allah razı olsun o zaten bana her yonde en buyuk destek.Esımle kavgamı bıle oturup onnla konusurum.Hakkaten bşi öz anne kadar yakn bna.İşte bi onnla bi de sennle konusuyorm bu konuları baska kmse bılmıyo catlıcam artık

Canım benim geçmiş olsun üzülme herşeyin bir vakti saati vardır demekki onunda daha vakti var kıyamam çok zor biliyorum ama kafaya takmamaya çalış.Canım gittiğim polikinliktede rahim filmine 350 istediler anesteziliymiş ama ben yaptırmadım devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyomuş canım anestezisiz ama olsun 5-10 dk sürüyomuş ağrı kesici hap yut gitmeden öyle tavsiye ettiler bana bilgin olsun.Canım annene anlattığında iyi olmuş içine atma konuş herşeyini sana bişey söyleyim mi çevremdeki çoğu akrabamın gelinleri ve komşu gelinlerinin hemen hemen hepsi tedavi görüyo okadar çoklarki mevlütlerde dua bile ettiriyolar yalnız biz değiliz anlıcağın üzülme canım doktor bana dediki hamile miyim değilmiyim diye düşünmüceksin normal yaşantına devam etceksin stres yaparsanda olmaz dedi.canım kendini üzme öpüyorum çok.

Bilmiyorm yaa dr deiştirmeye karar verdm.Çankayada bi prof. varms netten arastırdık esmle aksam bugun onu arıcam muayene bile cok cok pahalıdır ama esım de buraya az verıyoruz ama sık gidiyoruz yıne aynı oluyo barı ıı bılen bırıne gidelm parası onemlı deıl dedi.Adamn calısmasını okudum cocuk dusunen ailelere ilk önce rahm filmi sperm testiyle ciftlerin buna uygun olup olmadıgını arastırıyorz faln dıo.Biz 10 ay snra film cektırcez suna bak.Esim de once yapması cok mantıklıydı film cektirince olma sansı yuksekmıs madem belki de ilk önce film cekılseydı olurdu faln dıo.Anlıcan artk gıtmeyı dusunmuyorum o hastaneye ozel muayenehane burası prof.un ama napm naslsa annemızle de knustm o bana maddıyatı takmayn kafanıza bız karsılarız dedi.Durumu da ii zaten.Adam tahlıller içn devlete fln yonlendırme yapıyoms onlar bedavaya gelıyo yanı.Boyle işte cnm dun cok agladm esm faln cok uzuluyo bana.Olmazsa olmasn kısmet nıe takıyosun fln dıo ama sennde basndan gectı gelde takma.Ya bi de bnm vucudum uzernde ugrasıldıgı ıcn kndmı kotu hıssedıyorum bnm yuzumden olmuyo gbı.Oysakı oyle bsı yok hersey normal.Amaan bakalım işte bu profa guvendk anlasırsak ona gıderm artk.prof Dr. Esat Orhon bak istersen sen ne dıceksın bklm.

Canım bizim doktorda ilk önce yazdıklarını rahim filmi,sperm testi horman tahlilleri bütün bunları topladıkdan sonra tedaviye başladı yalnız benim rahim filmi çkilceği zaman yurtdışına gitmek zorunda kaldı buyüzden ertelenmişti evet rahim filmi çekildikten sonra olma şansı yüksekmiş.Bizden ilkbaşta 150 lira aldı sonra yaklaşık 15 gün sonra 80 lira istedi bundan sonra hep bu şekilde ödiceğim ama bizim özel sağlık sigortamızda var yani 20 lira kadar ödüyoruz onuda önemsemiyoruz zaten testleride devlet hastanesinde yaptırıyoz ii yani şimdilik memnunuz.Yazdığın doktoru nette araştırdım iyiye benziyo bence değiştir bakalım tahlilleri devlette yaptırman daha iyi olur senin içinde bu aydan itibarn bu doktara git zaten iyi mi kötümü ilgilenmesinden anlarsın canım.Seni çok iyi anlıyorum canım aynı yaşadıklarını bende yaşamıştım gözlerim şişiyodu ağlamaktan eşim üzülme diyodu ama üzülmemenin imkanı yoktu dinleyemiyodum ama kendi kendime artık takmıcam olmassa olmasın diye frenledim kendimi hakkaten işe yarıyor canım olursa olsun de sende benim gibi düşünmeye başla ve tedavinide ol inş.önümüzdeki günlerde duyarız böylece güzel haberlerini :) hiçbir sorununda yok kist önemli değil 1-2 ay sonra başlarsınız nolcak canım sonuçta eşinle mutlusun bak

Biz de özel saglık sigortası yaptırmayı dusunuyoruz karsıladıgını bılmıyodum o zaman önce onu yaptıralım.Esimin kendi adına yaptırması yeterli olur degl mi bn de ondan yararlanabilr miyim ki ??Dogru soyluyosun stres buyuk etken takmamaya calıscam.Ya bi 50 olsaydı msj sayım özele yazıcam sana da

50 ye az kalmış senin canım benim daha baya bir var canım özel sağlık sigortasını biz doğum dahil yaptırdık benimkini yalnız 1 sene prim yatırmak zorundasın sonra karşılıyo sigorta canım eşinden yararlanabiliyomusun onu detaylı olarak sigortacınızla konuşun aksilik çıkasın sonra

evt neyse bn sna msn yazarm olmazsa 50 olsn da yarın eşim arastırcak cnm sigorta işini bnde o sana soyledgm prof.a gidiyorum yarn aksam 6 da bakalm o ne dıcek yazarım sana gelnce optm

canım ankarada gazi üniversitesindeki profesörlerde çok iyiymiş bide orayı araştır istersen

merhaba arkadaşlar

eylül 14 te adet oldum ve adetimin 5.günü klomene başladım.adetimin 12.günü yani bugün dr gittim yumurtalarıma baktı ve en büyüğü 11 mm olmuş dedi.3 yumurtam oluşmuş.diğer ikisi 9 ve 8 mm miş.dr küçük kistler olduğunuda söyledi ve pko olduğumu öğrendim.doktorum salı günü tekrar yumurtalarımı ölçecek acaba salı gününe kadar gerekli olan büyüklüğe ulaşır mıki yumurtalarım.
kafam karmakarışık,aslında 2 çocuğum var ve onlar doğal yollarla olmuştu.3. bebeği istediğimde hamile kalamadım ve adetlerim geç olduğu için doktorum klomen tedavisine başladı.
moralim çok bozuldu.canım sıkkın kafam karışık.acaba salı gününe kadar büyürmü yumurtalarım.aslında kasıklarımda çok ağrıdı 3-5 gün.tamam güzelce yumutluyorum dedim ama....

Buyur tabi cnm yumurlama donemının baslangıcında buyume durur dıe bısey yok.bnm de 12.gun 18 mmdi ve bi kaç gunu var bunun dedi doktor.Ne guzel iki cocugun varmıs Allah bagıslasın darısı üçe inşallah.Hiç merak etme pko bnde de var etkılemedıgını soyledı doktor.bnm de adetlerım cok erken olur mesela

bende bugün doktora gittim arkadaşlar herşey çok güzel dedi kistimde yok alkisalkisalkis yarın iğnemi vurcam inşallah hayırlı haberleri verirrim en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…