Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nerde oldgunu pek bilmiyorm cankayada yeri oraya gttm bgn ii şimdilik bakalm doktor prof buda.kistv buyumus 66 mm olms

66 mm mi? maşallah tugbrk sen bunları neyle besliyosun benim 5 cm di 1 hafta sonra kistim patladı ve acıl amelıyata girdim ve benim ıkıncı amelıyatımdı çok kötü bişey allah kimsenin başına vermesin sanada acil şifalar versin peki doktor nededi ameliyat falan öneriyormu

İlk ay herhangi bi ilac kullanmıcaz dedi.Kendi halıne bırakıp izlicekmişiz belki vucut atabilirmiş.Eger atmazsa ya da ufacık da bi kuculme olmazsa ilaç tedavisine baslıcakmısız.Eger ilac biraz da olsa kuculme yaparsa iimiş ama daha da buyur ya da sabit kalırsa ameliyat dedi.Benm yasım genc oldugundan boyle oluyomus vucuda cok yuklenilmiş.Klomen yaptı bunu aslında olma ihtimali tabi herkeste var ama bnm yastan dolayı bıraz fazla gelmıs.Ole dedi.Suna bak boynuz umduk kulaktan olduk.Çocuk tedavisi icn gittik basımıza iş actık.Dr dio ki 8 aydır beklıyoruz dedm bunun ilk ayını sayma yumurtlama donemı gecmıstır dıo iki ay da kistten dolayı umut kesık toplamda 4 5 aydır beklıyosunuz genc saglıklı problemsız bi ciftin bir sene içinde cocuk olma ihtimali yuzde 85 miş geri kalan 15 i dier yıla atılırmıs bunlar normal erken tedavıden dolayı sana ters etki yapmıs dedi.Kistim rahimden iki kat buyuk dusunebiliyo musun Allah razı olsn cnm inş tez zamanda kurtulurum sundan

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım lütfen benimlede ilgilenin...15 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk adet düzensizliğim vardı bunun için dr gittim dr korunmayı bırak dedi polikistik over varmış...ilk önce 3 ay progestan kullandım sonrasında klomen+ovitrelle ye başladım...yumurtalarım büyümüyo ve çatlamıyodu.ilk ay işe yaramadı ama 2.ay iki yumurtam 19 mm bitaneside 21 mm olmuştu.iğne vurulduktan 1 gün sonra dr gittim yumurtam 29 mm olmuştu çatlamaya hazır dedi...ve birkaç gün sonra gittiğimde çatlamış ve atılmıştı.ama döllenme olup olmadığı görünmüyodu sadece bi sıvı birikintisi vardı...sizce hamile kalmış olabilirmiyim.adetime 5 gün var test yapsam çıkarmı bilmiyorumki.neden bilmiyorum bu ay çok ümitliyim.ümidim kırılırsa çok üzülücem lütfen dua edin...aranızda bu tedaviyle hamile kalan varmı acaba rahatlatan bişeyler yazın noluuuur....

Cnm ben de 15 aylık evlıyım ve bende de adet duzensızlıgı var bende progestan kullandım dr.ama ben klomene gecınce ılk ay guzeldı ama ıkıncı ay kıst yaptı.İnş sennki guzel gidiyo hayırlı haber verrsn inş..Ama ben dr deiştirdim bi prof.a gidiyorm ve bana progestan kullandırmasına kızdı nedense.Galiba etkisi varmıs olmamasında

Slm bende pco hastasıyım yaklaşık 20aydır çocuk istiyoruz.Önce ilaçla adetimi düzene sokup ilişki önerdi doktor klomen kullandım 4 ay kadar yumurtlama oldu ama gebelik oluşmadı.Bundan sonra bir sürü bunun gibi şeyler en son haziran ayında aşılama yaptırdım çok umutluydum doktorumda çok başarılı geçti gebelik bekliyoruz dedi ama maalesef olmadı çok üzüldüm ağladım bu süreç beni çok yordu.Çok zor allah isteyen herkeze versin şimdi ara verdim biraz psikolojik olarak iyi hissetmiyordum.Bu arada adetim düzene girdi deniyoruz ama maalesef olmuyor.Aralık ayında tekrar aşılamaya gidicem bakalım o zamana kadar deniyoruz inşallah gerek kalmaz.:1closedeyes:

inşallah gerek kalmaz canım Allah gönlüne göre versin...yinede sen moralini yüksek tut bigün mutlaka olacaktır biliyosun artık tıp çok ilerledi.biz ne kadar uğraşsakta o vakti saatini bekleyecektir mevla ne zaman takdir buyurduysa o zaman verecektir...ama tabiki insan biran önce bebişini kucağına almak istiyo inşallah hepimiz en kısa sürede muradımıza ereriz...

yapma yaa ama benim doktorum hala progestana devam ettiriyo iğneyi vurulduktan sonra progestana başlıyorum iki aydır öyle...olmamasında etkisi varsa niye veriyoki...şimdi kafam karıştı...off allahım yaaa kime güvenicez bizzz....ama bende kist falan yapmadı yumurta gelişmeside çok güzel diyo dr...hayırlısı bakalım allah en acilinden şifalar versin inş...

arkadaşlar ben bugün dayanamayıp evde test yaptım negatif çıktı ama adetime henüz daha 3 gün var acaba sonuç kesinmidir.genelde idrarda adetten 1 hafta falan sonra kesin sonuç veriyoya...bazende duyuyoruz ama adetten önce test yapıpta pozitif çıkanı bu neye göre değişiyo acaba...bide bende şuan hamileliğin bir takım belirtileri var...göğüslerimin uçları normalde hiç yok gibi bişeydi 1 haftadır baya büyüdüler ve uç kısmının kenarlarında sivilceye benzer bişeyler çıktı vede çok sızlıyo...midem çok yanıyo sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum,sık idrara çıkıyorum ama bitek akıntım fazla yok en belirgin özelliğide bu sanırım...artık adetimi beklicem olmazsam kan da baktırırım...hayırlısı...

feyzanaz benim ilk gebeliğimde adetime 2 gun kala test pozitif çıkmıştı o genelde hcg hormonundan kaynaklanıyo belkide testte problem vardır anlattığın belirtiler erken gebelik belirtileri inşallah hamişsindir yarın bidaha test yap bakalım 1 gunde bıle hcg çok fazla yükselir yada yapma direk betahcg baktır kanda o kesin sonuç verir zaten hamileysende çıkar

Valla bilmiyorum ki cnm bende drun yalancısıyım.Bnm de cok kafam karısık gorelım bakalım nolacak.Allah yardım etsn inş. bekledigin olur..Tsk ederm bu arada.Devam edicez bakalım..

kızlar yaa bişey diycem ben bugün test yapmıştım negatif çıkmıştı.testi atmamıştım akşam üzeri tekrar baktığımda çift çizgi vardı.ama 2. çizgi T nin hizasında değildi C nin hizasında 2 çizgi oluşmuştu.bu ne demek oluyo yaa off..test bozukmu çıktı acaba bilmiyorumki

canım testlerde 15 dk bekliyosun 15 dk dan sonra test geçersiz oluyor

canım testlerde 15 dk bekliyosun 15 dk dan sonra test geçersiz oluyor

Evt cnm bnmde iki kere basıma geldı o atmadm bende daha dogrusu sınırlenıp bi daha elıme bile almamıstım o gun ertesi gun baktıgımda ıkı cızgı vardı hemde tam t nın ustunde eczacıya sordum yok dedi bozuluyomus testler ilk dakkadan sonra..Bizimki de umut dunyası ıste acaba?? diye herseye umutlanıyoruz Allah yardım etsin en önemlisi sabır versin cumlemıze..

inşallah canım yaa bu benim 3 .denemem olacak belirtide yok moral sıfır anlayacağın beauty

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…