Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim tek tesellim bir tane çocuğum olması ama yinede insan tekrar bu duyguyu tatmak istiyor rabbim ilk önce hiç olmayanlara versin

Amiiiiiiiiiiinnnnnnn inşallaaaaaaahh.Allah herkesn gonlune gore versn cnm Allah o cocugunun yoklugunu aratmasın sızlere bagıslasın..Bi de kardes versin :)) bi de bizlere bebek kardes dusunmuyorum bıle :)

arkadaşlar ovitrelle iğne vuruldum göbekten bugün 10.günüm.idrar tahlili yaptım evde sonuç negatifti.p.tesi günü 12.günüm olacak acaba p.tesi günü kan tahlili yaptırsam çıkar mı acep?
birde perşembe günü kan tahlili yaptıracağım o gün 14 gün oluyor.off ne kadra zormuş bu olay yaa

bende 9.gun yaptim evde negatif cikti bende carsamba gunu kanda baktiracagim 15.gunum oluyor bence persembe baktir garanti olsun evde yaptigim o testten sonra pek bir heyecanim kalmadi benim senin herhangibir belirtin varmi?

benim kasık ağrılarım var.kasık ağrım sızı şeklinde ama uzun süre ayakta kalınca ağrım şiddetleniyor ve akıntım başladı.bel ağrımda oluyor. 3-5 gündür.vallahi ben bugün nöbetçi eczane bulup 2 gebelik tahlili daha alacağım yada 3 tane alırım.iki tanesini bugün kullanırım üçüncüsünü yarın sabah ilk idrarla denerim.hakkımızda hayırlı canım.

3 tane gebelik testi aldım.az evwel birini kullandım ne gatif sonuç.gece yatarken 1 tane daha deneyeceğim 4 saat wc kullanmayacağım,birde sabah ilk idrarla denerim.offf bakalım ne olacak.zaten yarın yada salı günü kesin kan tahlili yaptırırım

bence hiç idrar testiyle uğraşma çünkü 2 aydır benim pozitif verdi ama hamile değildim bence 14. gününde kan testi yaptır benimde bugün 12. günüm feci kasık ağrım var ve aşırı vajinal akıntım var göğüslerim çok acıyor ve dokunamıyorum ben geçen yıl bi düşük yaptım gebelik belirtilerim aynı şu anda salı günü test yaptırcam inşallah vardır.:Saruboceq:

canım yaa benim idrarda negatif çıkıyor.yarın 12.günüm belki çıkar diyorum.bazı dr lar 12.gün çıkar diyor.inşaallah hamilesindir

cnm benm hıc stres yapma hersey olacagına varır Rabbim gonlunuze gore versin..

evte stres,heyecan yapmamak lazım ama gel bunu gönlüme söyle:))) neyse zaten bugün dr gittim ultrasondan baktı ve gebelik var gibi dedi.en iyisi kan tahlili yapalım dedi.14.00 te ssonuç alacağım.hayırlısı bakalım

bence idrar tahliliyle uğraşma derim bırak haline ben 9. gün yaptım negatif çıkınca bir daha yapmadım ama senin şikayetlerin sanki birşeyler varmış gibi geliyor kan tahlilini bekle her testte insan yıpranıyor çünkü sonucunu heyecanla bekleyeceğim b enim umudum bari senin olsun canım

doktor nereden anladıda söyledi test yapmadan keseyimi gördü canım?

canım tahlil sonucumu aldım.biri bana yardım etsin adında bir başlık açtım orda yazıyor canım olanlar.kese falanda görmemiş

slm arkadaşlar...bende klomen ve ovitrelle kullanıyorum 1.5 senelik evliyim 2 defa denedik.ilkinde çatlama olmamıştı 2.sinde yumurtam 29 mm ulaştı ve çatladı çok şükür ama gebelik oluşmadı.şuan 3.klomene başladım inşallah bu ay sonuç verir...bide merak ediyorum bu tedaviyle kesin sonuca ulaşan varmı.işe yarıyomu gerçekten...çok uzun sürermi?aranızda tecrubeli olanlar vardır lütfen içimi rahatlatın...

ben ilk aşılamamda hamile kaldım 3 yaşındakızım var 2. aşılama yaptırdım tutmadı 3. yü yaptırdım galiba oda tutmadı şans canım

ben ilk aşılamamda hamile kaldım 3 yaşındakızım var 2. aşılama yaptırdım tutmadı 3. yü yaptırdım galiba oda tutmadı şans canım

benim de ilk aşılamam oldu. cumartesi günü oldu.ilkinde tutanları görünce umutlanıyorum tabii hayırlısı diyorum. ilk aşılaman tuttuysa 2. ve 3. yü neden yaptırdın canım?

benim de ilk aşılamam oldu. cumartesi günü oldu.ilkinde tutanları görünce umutlanıyorum tabii hayırlısı diyorum. ilk aşılaman tuttuysa 2. ve 3. yü neden yaptırdın canım?

ikinci bir çocuk istediğim için canım ben bir doğum yaptım benim normal yolla olmuyor açıklanamıyan infertilite diyor doktor çocuk özlei hiç geçmiyor kendi kendine olanlara imreniyorum 3. aşılamam da tutmadı aralıkta 4. yü yaptıracağım iğneyle

canım inş. 4. sü tutar. genellikle aşılamanın 2. 3. 4. sünde tutma oranı daha fazla okudum topiklerden . inş. senin de öyle olur. ilkinde tutan çok az. o yüzden ben de ilk olduğu için çok umutlanmamaya çalışıyorum.

ama benim ilk aşılamamı doktorum iğneyle yapmıştı daha sonra gittiğimde ısrarla iğneyle yap dedim yapmadı herhalde bir tane doğum yaptığım için hapla olmazsa iğneyle yaparız dedi şimdide utmadı tekrar iğneye geçeceğiz aralık ayında inşallah seninde ilkinde tıtar ben sonucu aldığım zaman ağladıımı hatırlıyorum umarım sende sevinç gözyaşlarına boğulursun herhangi bir belirtin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…