benim tek tesellim bir tane çocuğum olması ama yinede insan tekrar bu duyguyu tatmak istiyor rabbim ilk önce hiç olmayanlara versin
arkadaşlar ovitrelle iğne vuruldum göbekten bugün 10.günüm.idrar tahlili yaptım evde sonuç negatifti.p.tesi günü 12.günüm olacak acaba p.tesi günü kan tahlili yaptırsam çıkar mı acep?
birde perşembe günü kan tahlili yaptıracağım o gün 14 gün oluyor.off ne kadra zormuş bu olay yaa
3 tane gebelik testi aldım.az evwel birini kullandım ne gatif sonuç.gece yatarken 1 tane daha deneyeceğim 4 saat wc kullanmayacağım,birde sabah ilk idrarla denerim.offf bakalım ne olacak.zaten yarın yada salı günü kesin kan tahlili yaptırırım
3 tane gebelik testi aldım.az evwel birini kullandım ne gatif sonuç.gece yatarken 1 tane daha deneyeceğim 4 saat wc kullanmayacağım,birde sabah ilk idrarla denerim.offf bakalım ne olacak.zaten yarın yada salı günü kesin kan tahlili yaptırırım
benim kasık ağrılarım var.kasık ağrım sızı şeklinde ama uzun süre ayakta kalınca ağrım şiddetleniyor ve akıntım başladı.bel ağrımda oluyor. 3-5 gündür.vallahi ben bugün nöbetçi eczane bulup 2 gebelik tahlili daha alacağım yada 3 tane alırım.iki tanesini bugün kullanırım üçüncüsünü yarın sabah ilk idrarla denerim.hakkımızda hayırlı canım.
evte stres,heyecan yapmamak lazım ama gel bunu gönlüme söyle:))) neyse zaten bugün dr gittim ultrasondan baktı ve gebelik var gibi dedi.en iyisi kan tahlili yapalım dedi.14.00 te ssonuç alacağım.hayırlısı bakalım
slm arkadaşlar...bende klomen ve ovitrelle kullanıyorum 1.5 senelik evliyim 2 defa denedik.ilkinde çatlama olmamıştı 2.sinde yumurtam 29 mm ulaştı ve çatladı çok şükür ama gebelik oluşmadı.şuan 3.klomene başladım inşallah bu ay sonuç verir...bide merak ediyorum bu tedaviyle kesin sonuca ulaşan varmı.işe yarıyomu gerçekten...çok uzun sürermi?aranızda tecrubeli olanlar vardır lütfen içimi rahatlatın...
ben ilk aşılamamda hamile kaldım 3 yaşındakızım var 2. aşılama yaptırdım tutmadı 3. yü yaptırdım galiba oda tutmadı şans canım
benim de ilk aşılamam oldu. cumartesi günü oldu.ilkinde tutanları görünce umutlanıyorum tabii hayırlısı diyorum. ilk aşılaman tuttuysa 2. ve 3. yü neden yaptırdın canım?
ikinci bir çocuk istediğim için canım ben bir doğum yaptım benim normal yolla olmuyor açıklanamıyan infertilite diyor doktor çocuk özlei hiç geçmiyor kendi kendine olanlara imreniyorum 3. aşılamam da tutmadı aralıkta 4. yü yaptıracağım iğneyle
canım inş. 4. sü tutar. genellikle aşılamanın 2. 3. 4. sünde tutma oranı daha fazla okudum topiklerden . inş. senin de öyle olur. ilkinde tutan çok az. o yüzden ben de ilk olduğu için çok umutlanmamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?