Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba
arkadaslar bende 3 ay klomen kullandım ama 2 ay fayda ettı ucuncu ayda ıse yaramadı 3 gun sonra bende gobekten ıgnelere geıyorum kac ayda ıse yarıyor hamıle kalan oldumu utfen cewap werırsenız sewınırım

selam arkadaşlar bende adet oldum tedavi işe yaramadı cumartesi günü dr gittim tekrar klomen ve ovitrella tadavisine başladık. eğer bu ayda olmazsa göbekten iğnelere başlayacaz moralim çoooook bozukmafoldumben

Arkadaslar 3-4 ay cocugumuz olmadı, 1 sene bekliyelim dedi doktor 1 sene gecti, klomen kullandım bu ay 2 tane yumurtan olmuş dedi ama kac mm oldugunu söylemedi, dünde catlatma ignemi oldum, garantiye alayım diye ilişkiye dün aksamdan basladık ama bende agrı filan hic bişey yok hic bişey hissetmiyorum, sadece biraz agresiflik var rabbim hepimiz için hayırlısını versin dualarım sizinle, sizde benden eksik etmeyin...

selam arkadaşlar bende adet oldum tedavi işe yaramadı cumartesi günü dr gittim tekrar klomen ve ovitrella tadavisine başladık. eğer bu ayda olmazsa göbekten iğnelere başlayacaz moralim çoooook bozukmafoldumben

selam canım bende 3 ay klomen kullandım ıse yaramado yumurta oldu ama dollenme olmadı gobekten ıgnelere baslıycam bende bugun rahım fılmı cektırdım temız cıktı kanallar acıkmıs doktorum 3 ay ara werelım dedı werdıgımız ılac yumurtlamayı saglıycak ozellıge sahıp 3 ay daha olmassa sonra gobekten ıgnelere baslıyalım dedı rahım fılmını cektırmeden bence baslama gobekten ıgnelere cunku herhangı bı kapalılık warsa ıgnelere bosuna para odemıs olmassın fılmden sonra gebelık olma ıhtıımalı yuksekmıs

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım... klomen kullandım bu ay ve bu akşam otriville kullanacağım... inş bu ay olur..stresli olmamaya çalışıyorum ama... elde değil... Allah her isteyene versin inş....

ben dün oldum iğnemi tek yumurta oluşmuş oda 22mm olmuş 5 gün hergün ilişki dedi dr iğne olduğum gün yoğun uzun yapışkan bir akıntı oldu vucudumun ısısı arttı gece hafif ateşim vardı çok hafif ama fakat bu gün akıntı falan yok ara ara yumurtalıklarımda hareketlilik oluyor hıssediyorum bakalım hayırlısı ...........

LÜTFEN BİR DESTEK ,BİLGİ WERIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merhabalar;benim tsh hormonumda dengesizlik var hormonlarım tam zıt orantıda çıktı.ultrasonografide tüplerime de baktırdım açık tüplerim.drum bana adet olmam için ılac werdı hastalandım bugun adetımın 5 günü klomene başladım 5 gün 1er tane içeceğim.bakıyorum da cogu kişi çatlatma iğnesınden bahsetmiş.e bana drum hiç gel demedım 4 ay bunu deneyeceğiz olmazsa tekrar gel aşılama yontemıne başlayacağız dedi.tekrar nezaman geleyım dedım,gebe kalınca dedi.kafam cok karıştı burdakılerı okuyunca neden hiç yumurta olustumu dıe kontrole cagırmadı benı dr?dewam edıyorum ılacıma ama bılmıyorum sonucu kafam cok karısık :S

Son düzenleme:

teşekkurler bılgınız ve onerılerınız için düşündüm acaba benım ılerı derecede değil mi sorunum dıye????bu dr dan baskasına gıdemem bulunduğu yerde ünlü ve hep cocugu olmayanları dogurtmasıyla bılınıyor,çok kişinin yüzünü güldürmüş.muayenesi pahalı olduğu halde gidiyorum istediğimiz gibi sonuçlansın dıye bu 2 dr.um zaten gunde 1 adet klomen bır de!herkes 2 içiyor ve bana catlatmadan da bahsetmedı oyuzden ılerı safhada degıl mıyım dıye düşünüyorum sizce????

canım onun yaptığı tedavi ileri safhadakilere değilde başlanması gereken noktadan başlıyor basitten zora doğru yanlış olan sadece yumurtalarını düzenli kontrol etmek istememesi yoksa başka bir sorun yok yumurta büyüyomu bakmalı ya büyümesse yada çatlamassa sende kist oluşacak sonraki ay gene ilaç kullanıcan bu sefer kistin büyüyecek daha sonrada allah korusun önünü aşamayacağın problemlerle karşılaşabilirsin güveniyosun tamam ama ekstra bişi yapmıoki o hamile kalanlar böle kalsaydı zaten kalacakları vardı onun mükemmel olmasından kaynaklanmamış bence bu şekildeyse hep önerileri o yüzden adet olursan ki umarım olmassın kist oluşmuşmu diye kendin kontrole git benim diyebileceğim bunlar en kötü ihtimalleri düşünmek zorundayız değilmi???

ben daha çook gencim 18 yaşındayım evli falan değilim ama hormon sorunum olduğu için buraları takip ediyorum.fsh'ım son ölçümde 136 çıktı!! siz bilirsiniz,fsh yüksekliğinde tüp bebek yapılabiliyor mu?yani kendi yumurtalarımla çocuk sahibi olma ihtimalim var mı??yardımcı olun ltfeenn

canım benim bunları düşünmen için daha çok erken ne olacağını kimse bilemez benim akrabama doktor senin çocuğun olmayacak dedi oda nasıl olur 3 tane var dediydi onunda fsh ve diğer hormonlar bozuktu yani kendini bunlarla üzme kaydirigubbakcemile3

merhabalar ben geldim sizleri çok özlemiişim ne oldu ne bitti henüz bilmiyorum ama eski bir dost olan mevzeyi yazayım resimdeki bebişin olmalı Allah bağışlasın çokk şeker..

merhabalar ben geldim sizleri çok özlemiişim ne oldu ne bitti henüz bilmiyorum ama eski bir dost olan mevzeyi yazayım resimdeki bebişin olmalı Allah bağışlasın çokk şeker..

ayyy parılcım nihayet girebildin nerelerdesin yahuu :18:eskiler hiç girmiyor evet beim bebişim canım 16 sında 1 yaşına giriyor allah kısmet ederse sen neler yapıosun bakalım görüşmeyeli

ayyy parılcım nihayet girebildin nerelerdesin yahuu :18:eskiler hiç girmiyor evet beim bebişim canım 16 sında 1 yaşına giriyor allah kısmet ederse sen neler yapıosun bakalım görüşmeyeli

Canım benim me yapayım çok uzun zaman oldu giremedim internetim kesildi,Daha sonra bilgisayarım bozuldu ne bileyim çok aksilik oldu ancak herşey tamam.

Bende durumlar aynı bebekle alakalı birşey yapmadım henüz klomen harici daha doğrusu fırsatta bulamadık.
Hayat o kadar hızlı akıp gidiyorki hiçç anlamıyorum kayınpederimi kaybettik 20 gün olacak neredeyse şuan tamamen dağınık durumdayız zaten kendimizi toparlamaya çalışıyoruz kayınvalidem bizimle beraber (eşim tek erkek çocuk).Yani üzüntü ve beraberinde hayatım 180 derce değişmiş durumda.O nedenle aşılama planımızı erteledik .
Bir evladım var biliyorsun onunla ilgileniyorum teyzesi 2.ci sınıfa geçti dersler yoğun .
Daha anlatacak çok şey var ama şimdilik bu kadar yeter heralde.
Senin kızın çoook şeker yaa Allah sizlere bağışlasın bende olursa bir kız istiyorum
Diğer arkadaşlar ne yapıyorlar çok merak ediyorum .
Neyse ben çok uzattım seni ve bebişini öpüyorum görüşürüz.

Canım benim allah rahmet eylesin bizde ağustosta kaybettik kayınpederi biliosun belki 1.6 sene öncede kayınvalideyi kaybettiydik ...allah yardım etsin canım kayınvalideli bir hayat başladı demek allah razı olsun demesi yeterli ..inş. kız bebişin olurda sana yardımcı olur annen .oğluşunada maşalah 2ye geçti demek ayy zordur senin işin allahım sağlık sıhhat versin de herşey yolunu bulur merak etme .. bizim kızda çok cadı teyzesi komutları anlıyor teyzesi bakıyor ona şimdi anne dedirtiyor dün herkese anne diyodu çok komik taktığına takıyor dedeyle çokii arası telefonu görünce dedeee diye bağırıyor tabi kapı gıcırtısına oynuyor söylemeden geçemicem:))) .. bu arada izmite tayinim çıktı karamürseldeyim artık aileme yakınım..diğer kıslardan da elifle facede görüşüoz arada oda türkiyeye geldi giitti onunda çok cadı ve tatlı minnoşu var beauty tramisudan haber yok asyaca zaten 2 yıldır girmior böyle canım uzun uzun anlatırsın bekliyorum öpüldünüz sizde oğluşunla

merhaba ben 3 yıllık evliyim 6 ay diana35 kullandım daha sonrada klomen ovitrelle kullandım bu ayı bekliyorum bakalım yüzümzz gülecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…