Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İyi dileklerin için sağol canım.Sizinde başınız sağolsun haberim yoktu Allah rahmet eylesin
Ne güzel ailenin yakınında olman.Ben çok uzaktayım ne yazıkki geçende aynı anda hem annem hem babam hastanede yattılar ama ne yazıkki ben gidemedim ne garip dört evalttan bir tanesi yanlarında yoktu.Şuan iyiler gerçi ama olsun yineden gitmek isterdim.
Bu arada kayınvalide bir hayat beni gerebilir diye çok endişeleniyorum açıkcası
ben 10 senelik evliyim hayatımın birden 180 derce dğişmesi beni etkilemiyor değil ama kimseyi kırmakda istemiyorum üfff ne bilim hayırlısı.
Kapı gıcırtısına oynayan meleğini öp benim için.
Allaha emanet olun

slmlar arkadaslar 1kasım pazartesi yumurtalık olusmus bu iğne yapıldı agrım var acaba ne kadar süre içinde bebe olup olmadıgı anlasılır bilgisi olanlar varsa agrılar neyın işareti olabılır bılgı verırsenız sevınırım....

ben de hsg den sonra 3 ay bekledim... bu ay da klomen kullanarak ovitrelle vurduk... döllenme olmadı... 3 ay beklemek keza ben bekledim biraz gereksiz gibi... ben boşa geçmiş 3 ay buluyorum....

slm arkadaşlar kim varsa bana cvp verebilirmi beni bilen bilio tedavi ile oldu çocuğum son adet tarihim 1 ekimdi 1kasımda olmam lazımdı doğumdan hemen sonra oldum çünkü düzenliydi 2 aydır falan korunmuyoz nasılsa tedavi ile oluyor diye adetim geçince test yaptım sonradan belirgin çizgi çıktı ertesi gün tekrar yaptım bu sefer çıkmadı aynı testi ...hala adet olmadım dok gidemedim kasık ağrılarım ve bel ağrım dışında bişi yok birde akıntım çok fazlaydı sizce hamile olabilirmiyim başta sıcak baktıydım ama sezeryan olunca hey heyler aldı beni korkuyorum uykularım kaçtı istemediğimden değil işte anlarsınız daha karnım uyuşuk hiç geçmeyeceğini söylüyolar dok gidemedim yoğunluktan ve buraya uzak yerde var kim ii değil öğrenemedim offf biri bişey desin

tebrikler duygu.sen de klomen mi kullanmıştın.

evet benim 3. denememdi bu ayda olmasaydı progen 600 başlayacaktık allaha şükür 6. haftadayım şu an allah herkese nasip etsin inşallah 1 buçuk yıl sonra gelen mucize sizinde haberlerinizi alırız inşallah en kısa zamanda

merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş.Bende iğne vurulup bekliyenlerdenim.17 kasım da iğnem koldan vuruldu ve şuan sabırsızlıkla bekliyorum.benim iğneden sonra kasıklarımda ağrı şişkinlik oldu çok fazla halen daha aynı şikayetler var.7 yıldır o mucizeyi bekliyorum inş bu sefer olur tüm isteyenlerin benimde.İğnesini vurulup bekliyenlerden sizler neler yaşadınız anlatırsanız sevinirim

şikayetlerin normal benımde göğüs ağrım ve kasık ağrılarım vardı o iğnenin etkileri

selam kizlar bizde 2 seneden beri deniyoruz olmuyor bebegimiz bugun doktora gitik oda bana klomefen ilac verdi geleicek ay basliyacagim insallah bizdeki sorum esimin spermlerin fazla canili olmamasi benim adetim duzenli ben neden bunu bana yazdigini daha hala dusunmekteyim

iyi diyelim iyi olsun valla bu mide bulantılarıyla başımız dertte birde üstüne şu uyku hali öldürüyor beni ama olsun değer :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

rabbim yardımcın olsun cnm.tek onlar bize tutunsunda boşver uyu nasılsa hayırlısıyla kucağına aldığında uykuzuz geceler başlıcak şimdiden tatını çıkar.gerçi insan herşeye razı geliyor yeterki o kçük meleklere kavuşalım...

haklısın gerçekten tüm sıkıntılara değiyor. inşallah seninde bu şikayetlerin tez zamanda olurda hyırlı haberlerini alırız senin için dua edicem:)

çok saol cnm allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş.bu arada birşey sormak istiyorum.ben klomen tedavine başlamadan 3 4 ay ateşimi ölçerek yumurtlmamı takip ediyordum.ateşim en yüksek 35.6 lara çıkıyordu. ama şuan da yaklaşık 1 haftadır yine ölçmeye başladım hep 36,5 36,9 bu şekilde seyrediyor acaba hamiş olabilirmiyim.normal adet tarihim 28 de olmam gerekiyor ama inşşşş olmam da sizce şuan idrarda yapmsam çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…