Canım benim allah rahmet eylesin bizde ağustosta kaybettik kayınpederi biliosun belki 1.6 sene öncede kayınvalideyi kaybettiydik ...allah yardım etsin canım kayınvalideli bir hayat başladı demek allah razı olsun demesi yeterli ..inş. kız bebişin olurda sana yardımcı olur annen .oğluşunada maşalah 2ye geçti demek ayy zordur senin işin allahım sağlık sıhhat versin de herşey yolunu bulur merak etme .. bizim kızda çok cadı teyzesi komutları anlıyor teyzesi bakıyor ona şimdi anne dedirtiyor dün herkese anne diyodu çok komik taktığına takıyor dedeyle çokii arası telefonu görünce dedeee diye bağırıyor tabi kapı gıcırtısına oynuyor söylemeden geçemicem:))) .. bu arada izmite tayinim çıktı karamürseldeyim artık aileme yakınım..diğer kıslardan da elifle facede görüşüoz arada oda türkiyeye geldi giitti onunda çok cadı ve tatlı minnoşu var beauty tramisudan haber yok asyaca zaten 2 yıldır girmior böyle canım uzun uzun anlatırsın bekliyorum öpüldünüz sizde oğluşunla
tebrikler duygu.sen de klomen mi kullanmıştın.
merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş.Bende iğne vurulup bekliyenlerdenim.17 kasım da iğnem koldan vuruldu ve şuan sabırsızlıkla bekliyorum.benim iğneden sonra kasıklarımda ağrı şişkinlik oldu çok fazla halen daha aynı şikayetler var.7 yıldır o mucizeyi bekliyorum inş bu sefer olur tüm isteyenlerin benimde.İğnesini vurulup bekliyenlerden sizler neler yaşadınız anlatırsanız sevinirim
merhabalar duygueveren nasılsın nasıl gidiyor hamilelik:)
iyi diyelim iyi olsun valla bu mide bulantılarıyla başımız dertte birde üstüne şu uyku hali öldürüyor beni ama olsun değer :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?