Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olabilir ateşin yükselmesi genelde yumurtlama takibi esnasında yapılır ve normalden 1 derece yüksek çıkar yumurtlama günlerinde. gebelik için bişey diyemiycem şurda 4 gün kalmış idrar testi yapıpta moralini bozma bekleyelim biraz daha oldumu sabırlı oooool:):80:

birde bişey sorcam senin kaçıncı denemen klomen ve ovitrella daha öncede tedavi görmüşmüydün

evet cnm ben 7 yıllık evliyim denemediğimiz tedavi kalmadı dr lar hiç bir sorunuz yok diyor.ama bu sefer farklı olarak çatlatma iğnesiydi daha önce hep preglny kullanmıştım bu seferr ovitrelle kullandım.ve daha öncekilerde bu şekilde sancım filan olmamıştı.bide sürekli uyukluyorum ya bir tuhafım yani ama psikolojik olarak mı yoksa umutlanmalımıyım bilmiyorum

ya bide bişi soracam aslında çekiniyorum ama artık bu dert utanma perdesini kaldırdı:44: şimdi dr ilişki zamanı önerdi ya o süreci geçtik şimdi aklıma takılan yine acaba gün aşırı devam etmelimiyiz ilşkiye yoksa beklemelimiyiz

Kızlar merhaba:)ben ekimde tüp bebek denedim negatif neticelendieşimin sperm sayısı 1 milyon.o nedenle direk tüpe geçtik.ama tüp denemeleri arası 2 ay bekleniyo.gittiğim merkez bana ücretsiz aşılama denemeyi teklif etti.yani aralığa beklemektense arada bi aşılama attırlaım dedikşimdi dün reglimin ikinci günü idi.kontrole gittim.bana klomen yazdı.25 inde başlıycam 30 una kadar.30 unda kontrol var.tüp yaptım ama aşılama ilk olacak.kızlar nasıl oluyor.?bir deklomen ne işe yarayacak.yumurtamı büyütecek yoksa sayımı çoğaltacak?

mrb derin2 inş aşılamada olur cnm ne kadardır istiyorsunuz bebek.aşılamada kullandığın ilaçlar yumurtanı geliştirecek ve çatlatma iğnesi vurulacaksın daha sonrada eşinden alınan spermler direk dr tarfında rahime bırakılacak diye biliyorum ben

slm derim2 inş hayırlısıyla tedavin sonuç verir ve bebişini kucağına alırsın

Saol canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıklaa cümlemize nasip etsin Rabbim.Canım ben 5 yıllık evliyim 25 yaşındayım.bu sene düşündük iş güç derken.ağustosda ki reglimde sperm sayımızın 1 milyon olduğunu doğal yollardan çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendiksonraki reglimde 21 eylülde tedaviye başladık.16 ekimde sonuçlandı negatifyani herşey biraz hızlı gelişti.şimdi bu ayda boş olmasın diyerek aşılamaya başladık.Doktorum bi sperm bi yumurta değil mi bakarsın olur.kendini fokuslama şans az ama deneyelim dedi.herhangi bi ücrettte alınmayacak.bizde deneyelim dedik.böle canım hikayem

hayır canım benim zaten yumutlama günün geçince ilişkinin bi anlamı yok çatlama iğnesini yaptıktan sonra ilişkiye girmeniz gerekiyor zaten o süre bitti şu an beklemedeyiz ok

cnm dualarım seninle inş bakarsın hiç ummadığın anda meleğin sana gelir.bunda bir hayır vardır öyle düşünmek lazım. evet çok zor süreçler bunlar ama işte sabretmekten ve beklemekten başka çeremiz yok ne yazıkki.bende bekliyorum bakalım hayırlısıyla bende meleğime bu ay kavuşurum inş.tüm isteyenler bizlerde

slmlar 17 aylık evlıyım ama bebek olmuyorr kasım 1de çatlatma iğnesi yapıldı ama pazartesı doktora gıttım 3gün adet oldum deyınce tutmamıs dedı geri gönderdı ne yapacagım sasırdımm.....bilgisi olan bişeler sölesın delırıcemmm...

benim de 2 sefar olmadı 3. de oldu bidaha deniyeceksiniz korkma daha yeni başlamışsınız inşallah iyi sonuç alırsınız

aranıza yeni katıldım 28 yasındayım 1 yıllık evliyim adetlerim düzenliydi bence hersey yolundaydı.6 aylık evliyken hormon tahlillerimde lh yüksek cıktı diane 35 e basladım ilacı kullanmaya baslaıgım 2. ayda hormonlar normale döndü ama doktorumuz işi garantiye almak için 3 ay devam etmemi söyledi ilacı bıraktıgım ay yumurta fazla gelişti ve 47 mm lik kist olustu tabi bu arada lh yine fırladı.bu seferde kisti eritmek için yasmin kullandım 1 ay. en sonunda bu ay klomene basladım günde 2 tane ama tek yumurta gelişti oda 15. gün 19 mm oldu ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı bekliyoruz . 1 yıllık evllikte malesef 6 ay dogum kontrol hapı kullandım, bunun sonunda klomen ve 1 yumurta sadece ve benim hiç umudum yok tutacagından. size sormak istediğim bu durumda klomene ne kadar devam edeyim yada hiç beklemeden aşılama yada tüp bebeğe gecsem ne kadar mantıklı olur. yorumlarınız için şimdiden tsklr.

umudunuzu soldurmayın.allah buyuk.klomen ilk defa sanırım kullanıyorsunuz denemekte fayda var.doktorunuz önerilerini dinleyin.

evet ilk defa kullanıyorum aslında doktorum hiç klomene başlamadan direk iğne tedavisine geçelim demişti ama sonra klomeni kullan dedi ondada 1 yumurta oluştu salı günü çatlatma yapıldı ayın 14 ü gibi belli olur dualarınızda benide unutmayın lütfen

klomenin etkileride güzel çok yorum okudum 2 iz 3 üçüz oluyor.gene allah versinde sağlıklısını versin.bende yarın başlıorum klomene çok kaptırmıcam ama çokta umutsuz olmicam rahatım. allahın bi bildiği vardır .tabiki senın için dua ederim.yer gök duayla.en kısda zamanda allah hepimize bebiş nasip etsin :) moralini yuksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…