- 16 Haziran 2010
- 668
- 153
- 103
slm derim2 inş hayırlısıyla tedavin sonuç verir ve bebişini kucağına alırsın
ya bide bişi soracam aslında çekiniyorum ama artık bu dert utanma perdesini kaldırdı:44: şimdi dr ilişki zamanı önerdi ya o süreci geçtik şimdi aklıma takılan yine acaba gün aşırı devam etmelimiyiz ilşkiye yoksa beklemelimiyiz
slmlar 17 aylık evlıyım ama bebek olmuyorr kasım 1de çatlatma iğnesi yapıldı ama pazartesı doktora gıttım 3gün adet oldum deyınce tutmamıs dedı geri gönderdı ne yapacagım sasırdımm.....bilgisi olan bişeler sölesın delırıcemmm...
insallahh cnmm yaaaa duyguevren hnmm cokk dualar edıyorumm....Allah herkese nasıp etsın o duyguyu....
aranıza yeni katıldım 28 yasındayım 1 yıllık evliyim adetlerim düzenliydi bence hersey yolundaydı.6 aylık evliyken hormon tahlillerimde lh yüksek cıktı diane 35 e basladım ilacı kullanmaya baslaıgım 2. ayda hormonlar normale döndü ama doktorumuz işi garantiye almak için 3 ay devam etmemi söyledi ilacı bıraktıgım ay yumurta fazla gelişti ve 47 mm lik kist olustu tabi bu arada lh yine fırladı.bu seferde kisti eritmek için yasmin kullandım 1 ay. en sonunda bu ay klomene basladım günde 2 tane ama tek yumurta gelişti oda 15. gün 19 mm oldu ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı bekliyoruz . 1 yıllık evllikte malesef 6 ay dogum kontrol hapı kullandım, bunun sonunda klomen ve 1 yumurta sadece ve benim hiç umudum yok tutacagından. size sormak istediğim bu durumda klomene ne kadar devam edeyim yada hiç beklemeden aşılama yada tüp bebeğe gecsem ne kadar mantıklı olur. yorumlarınız için şimdiden tsklr.
evet ilk defa kullanıyorum aslında doktorum hiç klomene başlamadan direk iğne tedavisine geçelim demişti ama sonra klomeni kullan dedi ondada 1 yumurta oluştu salı günü çatlatma yapıldı ayın 14 ü gibi belli olur dualarınızda benide unutmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?