Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba ben de bu ay klomene başlıyorum inşallah işe yarar
size bişey sormak istiyorum bu klomenin yaptığı yumurta geliştirme işini yapan iğneler varmış baya pahalıymış
bu iğnelerin adını bilen var mı acaba??

bendede aynı sorun var canım ben 3 ay serephone kullandım ve cumartesi iğne oldum 5gün ödevimize calıstık garanti olsun dıye ama gün asırılar ıcın bende tereddütteyim her ihtimale karsı yapalım mı dıyorum ama iğne olduktan sonra en gec 3gün içinde catlkıyo yumurta yumurta catladıktan sonra bir önemi kalmıyokı calısmaların bakalım hayırlısı 8gün sonra ben test yaptırcam doktor ole dedı ama acayıp kasık karın agrım var bıde mıdem kaynıyor sureklı umutlanmak ıstemıyorum ama bakalım

ovitrelle iğne 80 tl devlet karşılamıyor

eğer 24 yas üstü biriysen 3 hekim raporu alıyorsun devlet bi kısmını karsılyo ben o şekilde ovitrelleye 20 tl falan ödedim .fakat eğer diğer yumurta geliştirici iğnelerden alırsan evet onlar pahalıymış onlarıda yine 3 hekim rapouyla yüzde karsılığı alıyorsun .Fakat gittigim doktor ilk iğne tedavisine gecelim dedi sonrada devlet en fazla 3 seferlik kullanımı ödüyor o yüzden klomenden sonuç alamazsak onu aşılamada yada tüp bebekte kullanırsın dedi.

slm arkadaşlar ben klomen+ovitrelleyi 3 kez denedim her ay 2-3 yumurtam oluşuyodu hemde hepsi 20mm üzerinde oluyodu ama hamile kalamadım...dr türlerde bir sorun olabileceğini söyledi rahim filmi istedi önümüzdeki ay çektircem bakalım inşallah bir sorun çıkmaz...1 yıldır tedavi oluyorum eşiminde tahlilleri normal çıktı ama olmuyo demekki vakti var daha...

teşekkürler canım zaten anladığım kadarıyla bu iğneler yumurtlamada ciddi problemi olanlar için, öyle değil mi?

atlantis 82 neyaptın beta hcg yaptırdınmı görüşemiyoruz

slmmm evet cnm yaptırdım ama aklım çok karıştı.dr gittim karından ultrasonla baktı tam adet günümde ve hamilelik şüphesi var dedi kanda bakalım dedi.ama kanda negatif çıktı erken döllenme olabilir dedi ve duphaston adında bir ilaç verdi bu ilaç eğer hamilelik varsa bebeği besler yoksa ilaç bitiminden 2 içerisinde adet olursun dedi.şuan için hamile değilsin diyemem sana dedi.inş diyorum bebiş ben ona tutunduğum kadar tutunuyordur bana.Ve bu arada adetim 5 gün geçti hiç gezmezdi hep 28 günde olurdum.ayrıca bişi soracam bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.geçen akşam wc ye gittiğimde sadece peçeteye gelcek şekilde kahverengi bir akıntım oldu ama çamaşırımı dahi kirletmicek şekilde.Ade olucam sanırım dedim ama hala bişi yok sadce arada yine sadece peçeteyle silince gelen çok az arada kahverengi akıntım geliyor ama ne olduğunu anlmadım daha önce hiç böyle bişi yaşamadım sizce adet mi olacam yoksa hamilemiyim(((

cnm inş güzel haberlerini alırız burdan inş bu sefer olur ve meleğin sana sımsıkı tutunur.Rabbim tüm isteyenlere inş en kısa zamanda nasip eder.iğneden sonra benimde kasık ağrım olmuştu dr normal demişti yumurta çatladığından dolayı demişti.hadi inş cnm allah yardımcın olsun.bizi haberdar edersin

slm kızlar ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi öncelikle onu belirteyim doktor onuda yazabiliyo prenglyde ikiside aynı görevi görüyor yanlız ovitrelle raporla alınıyor pahalı çünkü doktor bu konuda yardım ediyor.. yumurtlama haplarının dışında iğneleride var benim mesela klomenle 3 yumurtam olmasına karşılık gonal-fl le 2 yumurtam oldu ama hamile kaldım yani önemli olan yumurtanın kalitesi ne kullandığın çokta önemli değil allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın

Arkadaşlar merhaba,
ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım.
Çoğunuz ovitrelle sonrası 3 gün demişsiniz ama doktorum gün aşırı 3 gün ilişki önerdi. yani toplam 5 6 günm gibi bir şey.
Ovitrelle öğrendiğim kadarıyla 36 saat sonra yumurtayı çatlatıyormuş ama ben ovitrelle vurulduktan 4 5 6 gün sonrasında hep yumurtalıklaımda ağrı hissettim. Özellikle son cinsel ilişki sırasında ağrım şiddetliydi. Sizce kist mi oluşturdu iğne? Yani büyük ihtimalle değil mi?

canım benim haydii hayırlıısıı:)o leke bebeğin yerleşme lekeside olabiliir adet önceside o tarz akıntılar olabilir.sabırla beklemelisin tatlım:)

iyi dileklerin için teşekkürler canım allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyorum benım daha test yapmama 1hafta var günler gecmıyo sanki ama hayırlısı en basta

canım benim haydii hayırlıısıı:)o leke bebeğin yerleşme lekeside olabiliir adet önceside o tarz akıntılar olabilir.sabırla beklemelisin tatlım:)

evet zaten beklemekten başka bir çarem de yok cnm ama inan okadar sinir bozcuki anlatamam.İnsan artık ne olacaksa olsun diyor ama umarım bu bekleyişin sonu müjdeli bir haber olur

evet zaten beklemekten başka bir çarem de yok cnm ama inan okadar sinir bozcuki anlatamam.İnsan artık ne olacaksa olsun diyor ama umarım bu bekleyişin sonu müjdeli bir haber olur

ah canım ya beklemek ne zordur bilirim canım benim.5 ekimde transferim oldu 16 ekime kadar nasıl bekledim ben bilirimnegatif aldım önümüzde ki ayda aşılama yapalım dediler reglimi nasıl bekledim.şimdiyse perşembe aşılamam oldu yine hayırlsını istiyorum Rabbim veriyor sabrını

cnm benim dualrım seninle inş rabbimin izniyle bu ay senden müjdeli haberleri alırız şöyle kocaman yazarsın hamişim diye:) rabbim yardımcın olsun inş emeklerini boşa çıkarmısın.kendine çok iyi bak

canım meraba benim gittiğim doktor rapor çıkarsan bile 2. çocukta karşılamıyo dedi bileniniz varsa cevap verebilirmi çünkü bu iğneler çok pahalı

canım bu gonal f yi ve ovitrelleyi 2. çocukta devlet ödemiyomu ödemiyo diye doktor sabah 2 akşam 2 klomen verdi ondada kist oluştu gonal f ye geçmemiz gerekiyo yani

daha biri yapamadan ikinciyi düşünmek bana biraz uzak geliyo biz biri yapalım da o zamana kadar Allah büyüktür 2.ciyi o zaman düşünürüz

daha biri yapamadan ikinciyi düşünmek bana biraz uzak geliyo biz biri yapalım da o zamana kadar Allah büyüktür 2.ciyi o zaman düşünürüz

size ikinciyi düşünüyomusunuz diye sormadım zaten bilgisi olan cevaplayabilirmi dedim ayrıca bu problrm varsa 2. dede var 5.dede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…