- 16 Haziran 2010
- 668
- 153
- 103
bendede aynı sorun var canım ben 3 ay serephone kullandım ve cumartesi iğne oldum 5gün ödevimize calıstık garanti olsun dıye ama gün asırılar ıcın bende tereddütteyim her ihtimale karsı yapalım mı dıyorum ama iğne olduktan sonra en gec 3gün içinde catlkıyo yumurta yumurta catladıktan sonra bir önemi kalmıyokı calısmaların bakalım hayırlısı 8gün sonra ben test yaptırcam doktor ole dedı ama acayıp kasık karın agrım var bıde mıdem kaynıyor sureklı umutlanmak ıstemıyorum ama bakalımya bide bişi soracam aslında çekiniyorum ama artık bu dert utanma perdesini kaldırdı:44: şimdi dr ilişki zamanı önerdi ya o süreci geçtik şimdi aklıma takılan yine acaba gün aşırı devam etmelimiyiz ilşkiye yoksa beklemelimiyiz
kızlar merhaba ben de bu ay klomene başlıyorum inşallah işe yarar
size bişey sormak istiyorum bu klomenin yaptığı yumurta geliştirme işini yapan iğneler varmış baya pahalıymış
bu iğnelerin adını bilen var mı acaba??
eğer 24 yas üstü biriysen 3 hekim raporu alıyorsun devlet bi kısmını karsılyo ben o şekilde ovitrelleye 20 tl falan ödedim .fakat eğer diğer yumurta geliştirici iğnelerden alırsan evet onlar pahalıymış onlarıda yine 3 hekim rapouyla yüzde karsılığı alıyorsun .Fakat gittigim doktor ilk iğne tedavisine gecelim dedi sonrada devlet en fazla 3 seferlik kullanımı ödüyor o yüzden klomenden sonuç alamazsak onu aşılamada yada tüp bebekte kullanırsın dedi.
atlantis 82 neyaptın beta hcg yaptırdınmı görüşemiyoruz
bendede aynı sorun var canım ben 3 ay serephone kullandım ve cumartesi iğne oldum 5gün ödevimize calıstık garanti olsun dıye ama gün asırılar ıcın bende tereddütteyim her ihtimale karsı yapalım mı dıyorum ama iğne olduktan sonra en gec 3gün içinde catlkıyo yumurta yumurta catladıktan sonra bir önemi kalmıyokı calısmaların bakalım hayırlısı 8gün sonra ben test yaptırcam doktor ole dedı ama acayıp kasık karın agrım var bıde mıdem kaynıyor sureklı umutlanmak ıstemıyorum ama bakalım
slmmm evet cnm yaptırdım ama aklım çok karıştı.dr gittim karından ultrasonla baktı tam adet günümde ve hamilelik şüphesi var dedi kanda bakalım dedi.ama kanda negatif çıktı erken döllenme olabilir dedi ve duphaston adında bir ilaç verdi bu ilaç eğer hamilelik varsa bebeği besler yoksa ilaç bitiminden 2 içerisinde adet olursun dedi.şuan için hamile değilsin diyemem sana dedi.inş diyorum bebiş ben ona tutunduğum kadar tutunuyordur bana.Ve bu arada adetim 5 gün geçti hiç gezmezdi hep 28 günde olurdum.ayrıca bişi soracam bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.geçen akşam wc ye gittiğimde sadece peçeteye gelcek şekilde kahverengi bir akıntım oldu ama çamaşırımı dahi kirletmicek şekilde.Ade olucam sanırım dedim ama hala bişi yok sadce arada yine sadece peçeteyle silince gelen çok az arada kahverengi akıntım geliyor ama ne olduğunu anlmadım daha önce hiç böyle bişi yaşamadım sizce adet mi olacam yoksa hamilemiyim(((
iyi dileklerin için teşekkürler canım allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerini bekliyorum benım daha test yapmama 1hafta var günler gecmıyo sanki ama hayırlısı en bastacnm inş güzel haberlerini alırız burdan inş bu sefer olur ve meleğin sana sımsıkı tutunur.Rabbim tüm isteyenlere inş en kısa zamanda nasip eder.iğneden sonra benimde kasık ağrım olmuştu dr normal demişti yumurta çatladığından dolayı demişti.hadi inş cnm allah yardımcın olsun.bizi haberdar edersin
canım benim haydii hayırlıısıı:)o leke bebeğin yerleşme lekeside olabiliir adet önceside o tarz akıntılar olabilir.sabırla beklemelisin tatlım:)
evet zaten beklemekten başka bir çarem de yok cnm ama inan okadar sinir bozcuki anlatamam.İnsan artık ne olacaksa olsun diyor ama umarım bu bekleyişin sonu müjdeli bir haber olur
ah canım ya beklemek ne zordur bilirim canım benim.5 ekimde transferim oldu 16 ekime kadar nasıl bekledim ben bilirimnegatif aldım önümüzde ki ayda aşılama yapalım dediler reglimi nasıl bekledim.şimdiyse perşembe aşılamam oldu yine hayırlsını istiyorum Rabbim veriyor sabrını
eğer 24 yas üstü biriysen 3 hekim raporu alıyorsun devlet bi kısmını karsılyo ben o şekilde ovitrelleye 20 tl falan ödedim .fakat eğer diğer yumurta geliştirici iğnelerden alırsan evet onlar pahalıymış onlarıda yine 3 hekim rapouyla yüzde karsılığı alıyorsun .Fakat gittigim doktor ilk iğne tedavisine gecelim dedi sonrada devlet en fazla 3 seferlik kullanımı ödüyor o yüzden klomenden sonuç alamazsak onu aşılamada yada tüp bebekte kullanırsın dedi.
slm kızlar ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi öncelikle onu belirteyim doktor onuda yazabiliyo prenglyde ikiside aynı görevi görüyor yanlız ovitrelle raporla alınıyor pahalı çünkü doktor bu konuda yardım ediyor.. yumurtlama haplarının dışında iğneleride var benim mesela klomenle 3 yumurtam olmasına karşılık gonal-fl le 2 yumurtam oldu ama hamile kaldım yani önemli olan yumurtanın kalitesi ne kullandığın çokta önemli değil allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın
daha biri yapamadan ikinciyi düşünmek bana biraz uzak geliyo biz biri yapalım da o zamana kadar Allah büyüktür 2.ciyi o zaman düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?