Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb benımde doktorum klomene ve igneye başlıcamızı soledi yumurtalarım çatlamıormus sanırım ıns gusel etkılerını görürüm ii etkı veriyormu kullananlar memnunmu?

o kanama büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir cevap yaz oldumu çok merak ettim

o kanama büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir cevap yaz oldumu çok merak ettim

sana burdan güzel haberler vermek isterdim ama malesef yine başarısız bir tedavi olduDün dr gittim ve adet oldum tekrar dr yineledi tahlili her ihtimale karşı ve yine karşımda NEĞATİF yazısı.hayırlısı buymuş diyorum ama insan ne yazıkki üzülüyor yeni bir tedaviye başlıcaz dedi dr um bakalım cumartesi belli olacak ne olacağı .rabbimkimseyi bu yollarda bırakmasın inş tüm isteyenlere banada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder...

amin inşallah üzülme canım ya her şeyin bir vakti zamanı var bunu unutma nasıl bir tedavı başlayacak söyledimi dr

:2:
sevgili cmk ve büsra nerelerdesiniz...umarım ikinizde iyisinizdir...Sevgilerimle...

canım benım ben de arada girip sana bakıyorum, ne güzel bir tevafukki sayfaya girer girmez seni gördüm.. cmk bu ay doğum yapıcaktı.. arada mesaj atıyor bana. ben de 26 haftamı doldurdum çok şükür. Oğlum olacak.. Rabbim isteyen her arkadaşa nasip etsin. umudunuzu kırmayın asla.. gecen hafta kuzenım de tedavi sonucu hamıle kaldı. bu sabır işi.. sabır ve duayla inş. bebişlerinize kavuşursunuz, size herzaman duacıyım. sizde dualarınızı eksik etmeyin inş..
sen neler yaptın piano? cmk de senı soruyordu bana görüşemedim hiç ne yaptı acaba diyordu. bir gelişme varmı sende? özelden de msj at arada. Allah a emanet ol kardeşim..

mrb arkadaşlar bende klomen kullandım ve bugün çatlatma iğnesi yapındım hayırlısı bakalım ilk denemem ilkde tutan varmı acaba aranızda

kızlar merhaba dün adetimin 13. günüydü çatlatma iğnesi vuruldu. ama dhaa eve gelir gelmez kasıklarım belim acayip ağrımaya başladı. birkaç saat sonra geçti.
acaba yumurtam mı çatladı? erken değil mi ama??
ne dersiniz? lütfen acele cevap yazın meraktan çatlamak üzereyim :26:

kızlar bişy sorcam doktor bana çatlama iğnesinden sonra 12 ve 36 saat sonra ilişki dedi.Söylemesi ayıptır ama ilk yani 12.saatteki ilşkide meni(sperm)daha bol oluyor haliyle 36.saaat te olan çok daha az geliyor ve asıl önemli olan 36ç saatte olan ilişki.Anlamadım yaaa...olsa 1 damladan da olur zaten...Sizin doktor ne diyor ilşki konusunda????
Klomen veya serephone + çatlatma iğnesi kullananlara bakıyorumda hamile kalanlartın hepsi çatlama iğnesinden sonra sürekli adet dönemine kadar adet olacakmış gibi kasık ağrıları ve batmalrı hissetmiş.Benim catlama iğnesinden sonra 4 gün sürdü ve geçti.Demek ki yumurta çatladı ve gitti.Adet olmama 10 gün var ama kasıklarımdaki tüm kasılma ve batmalar geçti.Demekki hiç bişy yok..yine yok yine olmadı.((Offfff Bu 3.denememdi.Eğer bişy yoksa rahim filmi çekilecek sonrada filmde problem çıkmazsa iğneli tedaviye geçilecek sanırım....:18:

valla canım doktor bana saat vermedi her gün ilişki dedi biz de iğne yapıldığı günden itibaren her gün çalışma yaptık :78: sen kasık ağrılarına da takılma benim bildiğim yumurta çatlarken çok ağrıyo sonra geçiyo. inşallah bu defa olmuştur. hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallah canım...umarım beraber veririz güzel haberi..:)senin kaçıncı denemen???

İnşallah canım...umarım beraber veririz güzel haberi..:)senin kaçıncı denemen???

inşallah canım inşallah.. ben klomeni geçen sene iki defa kullandım ama yumurtam çatlamamıştı. bu sene ilk denemem galiba bu defa çatladı çünkü baya kasık ağrım oldu. çatlatma iğnen ne zaman yapıldı?

Ayın 16sında yapıldı.O gece bi sonraki gece ilişki oldu.Biz garanti olsun diye 3.günüde ilişkiye girdik.Bugün iğne olalı 4 gün oldu.Bu sabah karnımdaki batmalar,şişkinlikler yok oldu.Tık yok anlamadım.iğneden sonra 3 gün boyunca sürekli vardı.Bu ay bende 2 tane yumurta gelişti.bakalım inşallah...ama ne bileyim yaaa şu batmalr geçince umudum gitti((sen ne durumdasın???

benimki de 17sinde yapıldı canım. benim de 2 yumurta olmuştu. biri 20mm biri 19mm. biz o günden beri her gün ilişki denedik bakalım tutar inşallah. :26: benim hala ara ara sanki adet olacakmışım gibi tuhaf ağrılarım var karnım da acayip şiş. kaptırmıyim kendimi diyorum ama bu ay da olmazsa artık ben de umudumu yitiririm gibime geliyor.

hürrem, lila merhaba,

ben de bu ay çatlatma iğnesi oldum.ayın 15'inde.peş peşe iğne olmuşuz yani.Benimde hiç ağrım sancım yok. sadece 36 saat sonra 4-5 saat süren bir ağrım oldu. yumurta çatladığı için geçti galiba ağrım. benim de 3 tane yumurtam gelişti.inşallah bir tanesi tutar.hepimizin inşallah.kızlar yumurta 36 saat sonra hemen çatlıyormuymuş yoksa biri ogün diğerleri bir kaç gün sonra çatlayabilir mi?
kendinize iyi bakın.

canım o sorular hep benim de aklımda ama bi yanım doktora sor, araştır diyor. öteki tarafım aman bırak boşver bu kadar ayrıntıya takılma diyor. en iyisi takılmamak. elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış. Ay hadi inşallah arka arkaya da hamile haberlerini veririz.

hadi bakalım patlalatım bombayı bu ay:)))bu arada kızlar sizin kaçıncı deneme???benim 3. oluyor...tam 18 aydırda uğraşıyorum((((((((((((((((

hadi bakalım patlalatım bombayı bu ay:)))bu arada kızlar sizin kaçıncı deneme???benim 3. oluyor...tam 18 aydırda uğraşıyorum((((((((((((((((

ay hadi inşallah benim klomenle ilk deneme sayılır ama 1.5 yıl önce düşük yaptım o zamandan beri hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…