slmmm evet cnm yaptırdım ama aklım çok karıştı.dr gittim karından ultrasonla baktı tam adet günümde ve hamilelik şüphesi var dedi kanda bakalım dedi.ama kanda negatif çıktı erken döllenme olabilir dedi ve duphaston adında bir ilaç verdi bu ilaç eğer hamilelik varsa bebeği besler yoksa ilaç bitiminden 2 içerisinde adet olursun dedi.şuan için hamile değilsin diyemem sana dedi.inş diyorum bebiş ben ona tutunduğum kadar tutunuyordur bana.Ve bu arada adetim 5 gün geçti hiç gezmezdi hep 28 günde olurdum.ayrıca bişi soracam bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.geçen akşam wc ye gittiğimde sadece peçeteye gelcek şekilde kahverengi bir akıntım oldu ama çamaşırımı dahi kirletmicek şekilde.Ade olucam sanırım dedim ama hala bişi yok sadce arada yine sadece peçeteyle silince gelen çok az arada kahverengi akıntım geliyor ama ne olduğunu anlmadım daha önce hiç böyle bişi yaşamadım sizce adet mi olacam yoksa hamilemiyim(((
o kanama büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir cevap yaz oldumu çok merak ettim
amin inşallah üzülme canım ya her şeyin bir vakti zamanı var bunu unutma nasıl bir tedavı başlayacak söyledimi drsana burdan güzel haberler vermek isterdim ama malesef yine başarısız bir tedavi olduDün dr gittim ve adet oldum tekrar dr yineledi tahlili her ihtimale karşı ve yine karşımda NEĞATİF yazısı.hayırlısı buymuş diyorum ama insan ne yazıkki üzülüyor yeni bir tedaviye başlıcaz dedi dr um bakalım cumartesi belli olacak ne olacağı .rabbimkimseyi bu yollarda bırakmasın inş tüm isteyenlere banada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder...
sana burdan güzel haberler vermek isterdim ama malesef yine başarısız bir tedavi olduDün dr gittim ve adet oldum tekrar dr yineledi tahlili her ihtimale karşı ve yine karşımda NEĞATİF yazısı.hayırlısı buymuş diyorum ama insan ne yazıkki üzülüyor yeni bir tedaviye başlıcaz dedi dr um bakalım cumartesi belli olacak ne olacağı .rabbimkimseyi bu yollarda bırakmasın inş tüm isteyenlere banada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder...[/QUOT
canım sıkma canını dicem ama olmuyo biliyorum benımde bugun moralım acayip bozuk 2gun sonra dra gıdıcektım ama dun akşam açık pembe renklı sulu bir akıntı geldı bugunde kahverengi lekelenmeler ve biraz kan geldi reglım baslıcak sanırım moralım cok bozuk neden bole oluyor herkes moral vermeye calısıyor hanı belkı üstüne görmüşündür belli olmaz diyolar bende bir umutla beklıyorum bakalım doktor yenı bir ilaç mı vercek yoksa baska seymı bılmıyorum ama her ihtimale karsı tahlil yaptırcam allahtan ümit kesilmiyor sonrada dıyorumkı her ıste bir hayır vardır
sevgili cmk ve büsra nerelerdesiniz...umarım ikinizde iyisinizdir...Sevgilerimle...
kızlar bişy sorcam doktor bana çatlama iğnesinden sonra 12 ve 36 saat sonra ilişki dedi.Söylemesi ayıptır ama ilk yani 12.saatteki ilşkide meni(sperm)daha bol oluyor haliyle 36.saaat te olan çok daha az geliyor ve asıl önemli olan 36ç saatte olan ilişki.Anlamadım yaaa...olsa 1 damladan da olur zaten...Sizin doktor ne diyor ilşki konusunda????
Klomen veya serephone + çatlatma iğnesi kullananlara bakıyorumda hamile kalanlartın hepsi çatlama iğnesinden sonra sürekli adet dönemine kadar adet olacakmış gibi kasık ağrıları ve batmalrı hissetmiş.Benim catlama iğnesinden sonra 4 gün sürdü ve geçti.Demek ki yumurta çatladı ve gitti.Adet olmama 10 gün var ama kasıklarımdaki tüm kasılma ve batmalar geçti.Demekki hiç bişy yok..yine yok yine olmadı.((Offfff Bu 3.denememdi.Eğer bişy yoksa rahim filmi çekilecek sonrada filmde problem çıkmazsa iğneli tedaviye geçilecek sanırım....:18:
valla canım doktor bana saat vermedi her gün ilişki dedi biz de iğne yapıldığı günden itibaren her gün çalışma yaptık :78: sen kasık ağrılarına da takılma benim bildiğim yumurta çatlarken çok ağrıyo sonra geçiyo. inşallah bu defa olmuştur. hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah canım...umarım beraber veririz güzel haberi..:)senin kaçıncı denemen???
inşallah canım inşallah..ben klomeni geçen sene iki defa kullandım ama yumurtam çatlamamıştı. bu sene ilk denemem galiba bu defa çatladı çünkü baya kasık ağrım oldu. çatlatma iğnen ne zaman yapıldı?
Ayın 16sında yapıldı.O gece bi sonraki gece ilişki oldu.Biz garanti olsun diye 3.günüde ilişkiye girdik.Bugün iğne olalı 4 gün oldu.Bu sabah karnımdaki batmalar,şişkinlikler yok oldu.Tık yok anlamadım.iğneden sonra 3 gün boyunca sürekli vardı.Bu ay bende 2 tane yumurta gelişti.bakalım inşallah...ama ne bileyim yaaa şu batmalr geçince umudum gitti((sen ne durumdasın???
benimki de 17sinde yapıldı canım. benim de 2 yumurta olmuştu. biri 20mm biri 19mm. biz o günden beri her gün ilişki denedik bakalım tutar inşallah. :26: benim hala ara ara sanki adet olacakmışım gibi tuhaf ağrılarım var karnım da acayip şiş. kaptırmıyim kendimi diyorum ama bu ay da olmazsa artık ben de umudumu yitiririm gibime geliyor.
hürrem, lila merhaba,
ben de bu ay çatlatma iğnesi oldum.ayın 15'inde.peş peşe iğne olmuşuz yani.Benimde hiç ağrım sancım yok. sadece 36 saat sonra 4-5 saat süren bir ağrım oldu. yumurta çatladığı için geçti galiba ağrım. benim de 3 tane yumurtam gelişti.inşallah bir tanesi tutar.hepimizin inşallah.kızlar yumurta 36 saat sonra hemen çatlıyormuymuş yoksa biri ogün diğerleri bir kaç gün sonra çatlayabilir mi?
kendinize iyi bakın.
canım o sorular hep benim de aklımda ama bi yanım doktora sor, araştır diyor. öteki tarafım aman bırak boşver bu kadar ayrıntıya takılma diyor. en iyisi takılmamak. elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış. Ay hadi inşallah arka arkaya da hamile haberlerini veririz.
hadi bakalım patlalatım bombayı bu ay:)))bu arada kızlar sizin kaçıncı deneme???benim 3. oluyor...tam 18 aydırda uğraşıyorum((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?