yeni bir serüvene tekrar başladım gecen ay klomeni denemiştim ama malesef negatifbugun tekrar basladım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
hadi bakalım patlalatım bombayı bu ay:)))bu arada kızlar sizin kaçıncı deneme???benim 3. oluyor...tam 18 aydırda uğraşıyorum((((((((((((((((
Ayy ne güzel olur, peş peşe ''kızlar hamileyim'' diye yazarız.Ben hemen havaya girdim.
Benim klomen 2.denemem ama geçen ay bayrama denk geldiği için yumurta takibi yaptıramadım.
Bu ay da klomen kullandım ve doktor 11.günü kontrol etti.çatlatma iğnesi istersen vereyim dedi ben de daha fazla vakit kaybetmemek için olur dedim.Nisan ayında benim de düşüğüm olmuştu(kimyasal gebelikmiş).inşallah bu ay hepimizin olur.
Kızlar sizde belirti var mı?ama erken demi daha.
Ayy ne güzel olur, peş peşe ''kızlar hamileyim'' diye yazarız.Ben hemen havaya girdim.
Benim klomen 2.denemem ama geçen ay bayrama denk geldiği için yumurta takibi yaptıramadım.
Bu ay da klomen kullandım ve doktor 11.günü kontrol etti.çatlatma iğnesi istersen vereyim dedi ben de daha fazla vakit kaybetmemek için olur dedim.Nisan ayında benim de düşüğüm olmuştu(kimyasal gebelikmiş).inşallah bu ay hepimizin olur.
Kızlar sizde belirti var mı?ama erken demi daha.
valla canım baya erken ama insan kendinde belirti aramadan da edemiyo. ben hamile kalsam da belirti aramaya devam ederim herhalde çünkü alışkanlık olmuş artık. ne olsa acaba hamile miyim diyorum
ben de karnımda çok şişkinlik var ve kasıklarım ara ara adet olacakmış gibi ağrıyo batıyo ama ilaçtandır diye düşünüyorum ya da iğneden :44: bilmiyorum ki.. çok kaptırdım kendimi çoookk.. hüsrana uğramasam bari sonunda.. çok korkuyorum :18:
valla canım baya erken ama insan kendinde belirti aramadan da edemiyo. ben hamile kalsam da belirti aramaya devam ederim herhalde çünkü alışkanlık olmuş artık. ne olsa acaba hamile miyim diyorum
ben de karnımda çok şişkinlik var ve kasıklarım ara ara adet olacakmış gibi ağrıyo batıyo ama ilaçtandır diye düşünüyorum ya da iğneden :44: bilmiyorum ki.. çok kaptırdım kendimi çoookk.. hüsrana uğramasam bari sonunda.. çok korkuyorum :18:
walla öyle kafayı yedim artık her ay göğüsleri mıncıklamadaktan:)))şişmi ağrı varmı??diye...karınımda sancı varmı bilmem ne bilmem ne bir sürü ıvır zıvır aslında.En bariz belirti adet gecikmesi bence ama işte elde olmuyor.seni ümitlendirmeyeyim ama genelde hamile olanlar iğneden sonra 1 hafta sonrasında bile hep karındaki batmlardan şişkinlikten söz etmiş.İnşallah hamilesindir.bende böyle bişy yok şimdilik o yüzden ümitlerim biraz suya düştü şimdiden....
walla öyle kafayı yedim artık her ay göğüsleri mıncıklamadaktan:)))şişmi ağrı varmı??diye...karınımda sancı varmı bilmem ne bilmem ne bir sürü ıvır zıvır aslında.En bariz belirti adet gecikmesi bence ama işte elde olmuyor.seni ümitlendirmeyeyim ama genelde hamile olanlar iğneden sonra 1 hafta sonrasında bile hep karındaki batmlardan şişkinlikten söz etmiş.İnşallah hamilesindir.bende böyle bişy yok şimdilik o yüzden ümitlerim biraz suya düştü şimdiden....
inşallah arkadaşım valla psikolojik olarak bu benim için son şans diyebilirim
valla benim de aynı. o kadar çok kendimi dinliyorum ki dış dünyayla bağlantım kalmadı resmen.içimden de gelmiyor.sadece çocuk fikrine odaklanmışım.neyse.
canım sen ayın 17'sinde vurulmuştun.acaba yumurtaların yeni mi çatlıyor, ağrın devam ediyor çünkü.
ama ağrı olması iyimiş. yumurtanın çatladığını gösterirmiş.bence belirtiler bir hafta sonra başlar gibi geliyor, yerleşme olduktan sonra yani.hemen belirtisi olan varmı acaba.
canım ben hamila kaldığımda hiç belirtim olmamıştı ya da ben hamilelik fikrini o kadar kafamdan atmışım ki farkında değildim belirtilerin.. :44: sadece adetim yaklaşınca bi akşam midem yanmıştı tuhaf tuhaf.. bir de adet olacakmışım gibi kasık ve karın ağrılarım vardı. bir defasında da tam ayağa kalkarken sol kasığım acayip battı o kadar :26:
üzüldüm şimdi.öyle düşünme bence.bu yöntemle olmazsa başka yöntemler deneriz.Üzme kendini.Olacak eninde sonunda.bunların hepsini hatırlamayacağız bile.
canım ya doktor tekrar kontrole çağırdı mı?yumurta çatlamışmı kontrol etmek için.burda özel doktor ve hastane yok o yüzden devlete gitmek zorundayım onlarda malum.resmen başından savıyorlar.beni çağırmadı.
dediğin gibi ikisi de olabilir.kendini dinlemiş de olabilirsin ama bazılarının belirtisi falan da olmuyor.kasık ve karın ağrısı ne zaman başlamıştı senin. hemen olmuş muydu yoksa adetine yakın mı?en önemli belirti sol kasıkta batma galiba, herkes bunu yazıyor.
tatlım senin düşüğün neden oldu?
canım adete yakın başlamıştı benim belirtiler.. düşüğün sebebini bilmiyorum o zaman doktor ilk düşükte normal demişti araştırmamıştı.. herkes de demişti ki düşükten sonra daha kolay hamile kalırsın.. ben bi gaza geldim tabi ama 1.5 yıl oldu hala bişey olduğu yok.. :26: doktor kafaya çok takıyosun stres yapıyosun ondandır dedi ama takmadan da olmuyo..
ben de adet ağrısı gibi ağrı yokta ondan merak etmiştim.Ama hamile kalınınca adete yakın oluyormuş.
O zaman şimdilik rahat edebilirim. Bana da öyle demişlerdi ama olmadı.doktor bize düşükten sonra 3 ay korunun demişti.biz korunmadıkta ama tarihlere de dikkat etmedik ama olmadı. valla söylemek kolay da,
olmuyor işte. ben de adet olunca bu ay hiç takmayacağım diyorum sonra yine başlıyorum oldu mu olmadımı demeye.
haklısın canım ne olacak halimiz bilmem.. :26: aşure yapmıştım da komşulara dağıtıp geliyorum canım..
Ohh ne güzel.Allah kabul etsin.
Ben de öğreneyim bari yapmayı.
canım adete yakın başlamıştı benim belirtiler.. düşüğün sebebini bilmiyorum o zaman doktor ilk düşükte normal demişti araştırmamıştı.. herkes de demişti ki düşükten sonra daha kolay hamile kalırsın.. ben bi gaza geldim tabi ama 1.5 yıl oldu hala bişey olduğu yok.. :26: doktor kafaya çok takıyosun stres yapıyosun ondandır dedi ama takmadan da olmuyo..
Allah razı olsun canım ben de bildiğimden değil hazır aldım kaynattım ama çok güzel oldu tavsiye ederim..
ama hazırdan yaparsan 3.5 bardak yerine 5-6 bardak su koy daha iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?