lila seni çağırdımı doktor tekrar.Gitsek mi acaba yüzsüzlük edip. yada yok yok biz eve bir ultrason cihazı alalım, kurtulalım valla ne güzel olur. bakar bakar ...
Aynen bana da öyle dediler...Düşüğün eli içerde olurmuş dediler...Bunun arkasına hemen hamile kaırsın dediler.Üstünden benimde 1 yıl geçti.Sanırım içerde el mel,kıl mıl hiç bişy yok:)))bebeğin "B" si hiç uğramadı rahmime:))Neyse artık inşallah bu ay olurda bu yazdıklarımıza oturup güleriz....Bu arada benim bu gecede ilişki olması lazım ama hiç yapasım yok yaaa.....
bu arada doktor banada stres yapıyorsun dedi...üffff elimde değil yaaa...stres yapmıycam diye dahad a strese giriyorum..
ay aynen ben de diyorum eşime alıcam eve bi tane ultrason cihazı hamilelikte de lazım olur özledikçe bakarız bebeklerelila seni çağırdımı doktor tekrar.Gitsek mi acaba yüzsüzlük edip. yada yok yok biz eve bir ultrason cihazı alalım, kurtulalım valla ne güzel olur. bakar bakar ...
bu arada izmirli iğnen ayın 15 demi,benim 16sı ,hürremin 17si ...hadi bakalım...haberler peşpeşe gelecek demekki...benimn yeni yılda belli olacak..
adet tarihim...31 aralık 2010....
bu arada izmirli iğnen ayın 15 demi,benim 16sı ,hürremin 17si ...hadi bakalım...haberler peşpeşe gelecek demekki...benimn yeni yılda belli olacak..
adet tarihim...31 aralık 2010....
aynen öyle olacak , peş peşe. Okuduğum kadarıyla (doktora sormayı unutmuşum) 15. gün test yapınca çıkıyormuş.doktor sitesinde de doktora sormuşlar oda bu şekilde cevap vermiş.o zaman benim 30 aralıkta belli olur.ancak bu klomen benim adet tarihimi geciktirmişti geçen ay.bu ay birde iğne var.daha da geç belli olur mu acaba.
yok canım iğneyle adetini tam zamanında olursun.geciktirmez iğne.sen adet olmazsan gününde test al bak....hadi 2011 anneleri , hamişleri olalım...benim 2 tane yumurtam oluşmutu bu ay dr ikiz olabilir dedi.hadi bakalım inşallahhhhhhhhhh....sizde durum nedir???bu arada benim bu ay olmazsa sonraki ay rahim filmi çekilecek...sizlerin çekildimi????çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmm.....:18::18:
yok canım iğneyle adetini tam zamanında olursun.geciktirmez iğne.sen adet olmazsan gününde test al bak....hadi 2011 anneleri , hamişleri olalım...benim 2 tane yumurtam oluşmutu bu ay dr ikiz olabilir dedi.hadi bakalım inşallahhhhhhhhhh....sizde durum nedir???bu arada benim bu ay olmazsa sonraki ay rahim filmi çekilecek...sizlerin çekildimi????çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmm.....:18::18:
canım yumurtalar kaç mm olmuştu senin? benim de iki tane gelişti.. ben hsg çektirmiştim. anesteziyle olduğundan hiçbir şey anlamadım. :26: hadi hayırlısı bakalım..
11.günde ikiside 16mm di.ikiside sağ taraftaydı.solda bişy yoktu...senin nasıldı??
benim de 3 yumurtam oluşmuştu ama kaçı çatladı tabi bilmiyorum.''İkiz olabilir mi ''dedim doktora, ''biz birini yapalım da '' dedi.Ay ne güzel olur.zor olur ama demi.
ben rahim filmi çekilmedim henüz doktor bisey demedi.ama ben de korkuyorum isterse diye.Arkadaşım çekilmiş öyle korkulduğu gibi değil diyor hatta o narkoz bile almamış.Uyutulmadan olmuş yani.
benim sağdaki 19mm soldaki 21di canım valla çatladı mı ne oldu bilmiyorum :26:
11.günde ikiside 16mm di.ikiside sağ taraftaydı.solda bişy yoktu...senin nasıldı??
kızlar benim çıkmam lazım eşim uyuyakaldı tv karşısında ama bizim daha çalışma yapmamız lazımgideyim de uyandırayım bari aman işkence gibi yaa
hadi iyi geceler :79:
kızlar benim çıkmam lazım eşim uyuyakaldı tv karşısında ama bizim daha çalışma yapmamız lazımgideyim de uyandırayım bari aman işkence gibi yaa
hadi iyi geceler :79:
hadi başarılar.Adamlar havaya girdi valla.Herşey tersine döndü.
kızlar 19-20 olunca mı çatlıyormuş yumurtalar. lila sen iğne vurulupta hamile olan arkadaşların ağrıları devam ediyor diye yazmıştın, ben epey bir şey okudum ama böyle yazana rastlamadım. Öylemiymiş gerçekten.benim de içime şüphe düştü.ama mantıken bu kadar çabuk belirti olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?