kızlar merhaba... bende 2.5 yıllık evliyim.bende şu an klomen+ovitrelle tedavisi görüyorum.
şöyle anlatıyım; adetimin 3.günü kontrole gittim ve aynı gün klomene başladım.5günde bitti.6.gün muayeneye gittim yani adetimin 8.günü oluyo
8.gününde 13.5 mm dedi.
10.günde 17.5 mm
12 günde ise 20 mm olmuş dedi ve aynı gün ovitrelleyi verdi öğlen 12 ye kadar vurul dedi.gittim mecburen aldım 80 lira bayıldım:)36 saat sonra yani bir sonraki gece (cumartesiydi)saat 10 11 gibi ilişkiye gir dedi pazar sabahta progestana başla dedi
15 gün sonra da test yap dedi(2 ocak pazar a gelio) eğer pozitif çıkarsa gel dedi :)
durum böyle böyle...
rabbim hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah.AMİN
kızlar bu klomen ile tedavi süreci ne kadar sürüyor acaba....
slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım buraya bende klomen kullandım ovitrelle iğnesi oldum ayın 13nde size sormak istediğim şu bende akıntı ve fazla ağrı olmadı acaba normalmi yoksa yumurta çatlamadımı acaba sizlerde neler olmuştu
merhabalar bende de bişey yok canım ara ara kasıklarım batıyo ama eskisi kadar değil.. belki de ben işim gereği çok ayakta duruyorum ondandır.. :26: ama belirti için çok erken. şu 10 gün geçmek bilmez artık.. bu arada ben her gün ilişkiyi bugün bırakıyorum artık. çatlamıştır bu yumurta şimdiye kadar değil mi? :44:Günaydınnnnnnnnnnnn:))bende hala bi değişklik yok maleseffffffff ya siz?????
valla canım bende de akıntı hiç olmadığı kadar azaldı bu ay. süt buharı yapmıştım acaba onda iltihap falan varsa temizlendi de ondan mı azaldı diye düşünüyorum :26: benim de ağrı sadece iğneyi vurulduktan yarım saat sonra oldu. ondan sonraki ağrılar çok hafifti. ben yumurtanın o zaman çatladığını düşünüyorum.slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım buraya bende klomen kullandım ovitrelle iğnesi oldum ayın 13nde size sormak istediğim şu bende akıntı ve fazla ağrı olmadı acaba normalmi yoksa yumurta çatlamadımı acaba sizlerde neler olmuştu
amin canım amin Allah dualarımızı kabul etsinslm bende klomen ve ovitrelle iğneyi geçen ayda kullandım bu ayda kullandım.Geçen ay kullandığımda akıntım olmadı,kasıklarımda ağrıda olmadı.Bu ay yine kullandım 1 hafta önce aşılama yapıldı.5 gündür falan kasıklarım ağrıyor ve akıntım da var.Geçen ay neden olmadı şimdi neden oluyor anlamadım işte.Rabbim ne kadar bebiş isteyen varsa sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inş.
merhabalar ovitrelle kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum benimbu ay 2 yumurtam oluşmuş biri 23 biri 18 mm bugün ovitelleyi oldum klomenden sonra size doktorunuz iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi
slm bende klomen ve ovitrelle iğneyi geçen ayda kullandım bu ayda kullandım.Geçen ay kullandığımda akıntım olmadı,kasıklarımda ağrıda olmadı.Bu ay yine kullandım 1 hafta önce aşılama yapıldı.5 gündür falan kasıklarım ağrıyor ve akıntım da var.Geçen ay neden olmadı şimdi neden oluyor anlamadım işte.Rabbim ne kadar bebiş isteyen varsa sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inş.
merhabalar ovitrelle kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum benimbu ay 2 yumurtam oluşmuş biri 23 biri 18 mm bugün ovitelleyi oldum klomenden sonra size doktorunuz iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi
hadi hayırlısı canım iyi olmu yumurtalar.. genelde doktorlar 36 saat diyor ama doktorum bana aynı gün başlamak üzere her gün ilişki önerdi.
kızlar merhaba... bende 2.5 yıllık evliyim.bende şu an klomen+ovitrelle tedavisi görüyorum.
şöyle anlatıyım; adetimin 3.günü kontrole gittim ve aynı gün klomene başladım.5günde bitti.6.gün muayeneye gittim yani adetimin 8.günü oluyo
8.gününde 13.5 mm dedi.
10.günde 17.5 mm
12 günde ise 20 mm olmuş dedi ve aynı gün ovitrelleyi verdi öğlen 12 ye kadar vurul dedi.gittim mecburen aldım 80 lira bayıldım:)36 saat sonra yani bir sonraki gece (cumartesiydi)saat 10 11 gibi ilişkiye gir dedi pazar sabahta progestana başla dedi
15 gün sonra da test yap dedi(2 ocak pazar a gelio) eğer pozitif çıkarsa gel dedi :)
durum böyle böyle...
rabbim hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah.AMİN
Canım bende öyle akıntı normal extra farklı hiç bişy yok....Off off...bende dün gece itibariyle bıraktım çaışmaları.bence yumurtlama çoktan oldu bitti.Dünküde hadi içimde kalmasın diye oldu...artık bekliycez görcez...walla nedense ümitsizim...hiç hareketlerimede dikkat etmiyorum.Sıkıldım walla..1 yıldır kendimi kasmaktan sıkıldım ve kilo aldım.ya bişy varsa diye iş güç yapamaz oldum...vermeyen allah vermiyor demekki...çok zormuş yaw.günün birinde anne olmayı bu kadar isteyeceğimi hiç düşünmezdim...İzmirli senden naber?????
Hepimiz aynı durumdayız canım.bu sanırım senin ilk denemen.Hadi bakalım arka arkaya girdik sıraya...ayın 30u,31i,1i ve 2si....İnşallah....
Oooo muco509 hoşgeldin...Bizim eski topicte görünmüyorsunuz terk ettiniz...bak burda buldum seni..bende bu ay tedaviye devam.walla iğneden 12 ve 36 saat sonra ilişki dedi.bakalım benim çalışmalr bitti...ne olacak bekliyorum....:26:
hadi hayırlısı canım iyi olmu yumurtalar.. genelde doktorlar 36 saat diyor ama doktorum bana aynı gün başlamak üzere her gün ilişki önerdi.
kızlar merahaba benide aranıza alırmısınız
gel canım benim almaz mıyız.. hoşgeldinsen ne zaman yaptırdın çatlatma iğnesini?
canım sağol ALLAH razı olsun ben dün gece 11 de yaptırdım aslında bu ay aşılama olucaktı ama vazgeçildi biraz anlatırmısın kendini ne zamandır bebek istiyosun
hepimizden inşallah :13: ben 3 yıldır uğraşıyorum canım 1.5 yıl önce doğal yolla hamile kaldım ama düştü maalesefo zamandan beri de işte bazen bıkıp usanıp bazen umutla devam ediyorum yoluma.. eşimde de bende de görünürde bi problem yok allaha şükür.. sebepsiz yani.. doktor stresten diyor ben de kafaya takmadan edemiyorum :26: bu ay klomen kullanmaya başladım bekliyoruz bakalım.. sende durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?