Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım amin
bizim durumlar da aşağı yukarı böyle.. tek fark bizim doktor 36 saat falan demedi. geçen seneki diyodu ama bu her gün dedi.. dediği gibi yaptık bakalım.. :26:bunun yanında preseed kullandım. birinden biri tutar inşallah..

slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım buraya bende klomen kullandım ovitrelle iğnesi oldum ayın 13nde size sormak istediğim şu bende akıntı ve fazla ağrı olmadı acaba normalmi yoksa yumurta çatlamadımı acaba sizlerde neler olmuştu

slm bende klomen ve ovitrelle iğneyi geçen ayda kullandım bu ayda kullandım.Geçen ay kullandığımda akıntım olmadı,kasıklarımda ağrıda olmadı.Bu ay yine kullandım 1 hafta önce aşılama yapıldı.5 gündür falan kasıklarım ağrıyor ve akıntım da var.Geçen ay neden olmadı şimdi neden oluyor anlamadım işte.Rabbim ne kadar bebiş isteyen varsa sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inş.

Günaydınnnnnnnnnnnn:))bende hala bi değişklik yok maleseffffffffya siz?????
merhabalar bende de bişey yok canım ara ara kasıklarım batıyo ama eskisi kadar değil.. belki de ben işim gereği çok ayakta duruyorum ondandır.. :26: ama belirti için çok erken. şu 10 gün geçmek bilmez artık.. bu arada ben her gün ilişkiyi bugün bırakıyorum artık. çatlamıştır bu yumurta şimdiye kadar değil mi? :44:

valla canım bende de akıntı hiç olmadığı kadar azaldı bu ay. süt buharı yapmıştım acaba onda iltihap falan varsa temizlendi de ondan mı azaldı diye düşünüyorum :26: benim de ağrı sadece iğneyi vurulduktan yarım saat sonra oldu. ondan sonraki ağrılar çok hafifti. ben yumurtanın o zaman çatladığını düşünüyorum.

amin canım amin Allah dualarımızı kabul etsin inşallah senin aşılaman da tutmuştur hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

merhabalar ovitrelle kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum benimbu ay 2 yumurtam oluşmuş biri 23 biri 18 mm bugün ovitelleyi oldum klomenden sonra size doktorunuz iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi

merhabalar ovitrelle kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum benimbu ay 2 yumurtam oluşmuş biri 23 biri 18 mm bugün ovitelleyi oldum klomenden sonra size doktorunuz iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi

hadi hayırlısı canım iyi olmu yumurtalar.. genelde doktorlar 36 saat diyor ama doktorum bana aynı gün başlamak üzere her gün ilişki önerdi.

Walla seni umutlandırmayayım ama genelde iğneden sonra bu belirtileri sürekli yaşayanlar hamile kaldı...İnşallah hamilesindir...Bize haber ver oldumu...çünkü bende hiç bi belirti yok...Eger sende hamileysen bu ay demekki bu çok yaşanan bi durum diye yorumluycam....

Oooo muco509 hoşgeldin...Bizim eski topicte görünmüyorsunuz terk ettiniz...bak burda buldum seni..bende bu ay tedaviye devam.walla iğneden 12 ve 36 saat sonra ilişki dedi.bakalım benim çalışmalr bitti...ne olacak bekliyorum....:26:

hadi hayırlısı canım iyi olmu yumurtalar.. genelde doktorlar 36 saat diyor ama doktorum bana aynı gün başlamak üzere her gün ilişki önerdi.

Canım bende öyle akıntı normal extra farklı hiç bişy yok....Off off...bende dün gece itibariyle bıraktım çaışmaları.bence yumurtlama çoktan oldu bitti.Dünküde hadi içimde kalmasın diye oldu...artık bekliycez görcez...walla nedense ümitsizim...hiç hareketlerimede dikkat etmiyorum.Sıkıldım walla..1 yıldır kendimi kasmaktan sıkıldım ve kilo aldım.ya bişy varsa diye iş güç yapamaz oldum...vermeyen allah vermiyor demekki...çok zormuş yaw.günün birinde anne olmayı bu kadar isteyeceğimi hiç düşünmezdim...İzmirli senden naber?????

Hepimiz aynı durumdayız canım.bu sanırım senin ilk denemen.Hadi bakalım arka arkaya girdik sıraya...ayın 30u,31i,1i ve 2si....İnşallah....

bende de bi bel ağrısı var arada musallat oluyo.. insan ağrıya bile sevinir mi yaa durumumuz içler acısı valla hakkımızda hayırlısı..

Hepimiz aynı durumdayız canım.bu sanırım senin ilk denemen.Hadi bakalım arka arkaya girdik sıraya...ayın 30u,31i,1i ve 2si....İnşallah....

evet yaa güzel haberler sıra sıra gelsin inşallah..

canım eşim polis memuru benim yani 36 saat sonra nöbette polisin çocuk yapmasıda bi değişik oluyo anam bari bugün yapalım

canım sağol ALLAH razı olsun ben dün gece 11 de yaptırdım aslında bu ay aşılama olucaktı ama vazgeçildi biraz anlatırmısın kendini ne zamandır bebek istiyosun

hepimizden inşallah :13: ben 3 yıldır uğraşıyorum canım 1.5 yıl önce doğal yolla hamile kaldım ama düştü maalesef o zamandan beri de işte bazen bıkıp usanıp bazen umutla devam ediyorum yoluma.. eşimde de bende de görünürde bi problem yok allaha şükür.. sebepsiz yani.. doktor stresten diyor ben de kafaya takmadan edemiyorum :26: bu ay klomen kullanmaya başladım bekliyoruz bakalım.. sende durum nedir?

bnim hikayem çok hüzünlü sılımazsan anlatıyım evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ama maalesef dış gebelikmiş 6 ay korundum sonra tekrar hamile kaldım bu kezde 8 haftalıkken meleğim karnımda öldü sonra 3 ay krundum işte tahliller flan derken tekrar haile kaldım yine dış gebelik oldu sağ tüpümü kaybettim 3 ay yine korundum 3 aydırda hamile kalmak için uğraşıyorum ya şte böyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…