Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ah canım yaa.. Allah sabrını versin.. meleğinle cennette kavuşursunuz inşallah..
niye iki tane dış gebelik olmuş doktor bişey söyledi mi?

Günaydınnnnnnnnnnnn:))bende hala bi değişklik yok maleseffffffffya siz?????

kızlar merhaba,

malesef bende de hiç bir şey yok.Bir yerlerim ağrımaya başlasa sevineceğim valla.

yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, ne güzel burası kalabalık olmaya başladı.

bizim doktor gün aşırı dedide

canım genelde öyle diyolar ama benim doktor her gün dedi hatta ben de sordum gün aşırı değil mi diye yok çatlamayı kaçırmamalıyız dedi. ben de bi bildiği vardır dedim dediği gibi yaptım. 36 saat beklemek de bana yanlış geliyor hadi yumura daha önce çatlarsa? :26: yumurta çatladıktan sonra 24 saati var diye biliyorum ben. 36 saati beklerken kaçırırsak çatlamayı?

kızlar merhaba,

malesef bende de hiç bir şey yok.Bir yerlerim ağrımaya başlasa sevineceğim valla.

yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, ne güzel burası kalabalık olmaya başladı.

hoşgeldin canım sorma sado mazoşist midir nedir ondan olduk ağrı istiyoruz

ben de 15'inde iğne oldum canım.bende de öyle akıntı olmadı ama 36. saat civarı 5-6 saat süren ağrım oldu.herhalde ozaman çatladı diye düşünüyorum.Benim de öyle bir kaç gün süren ağrım olmadı.
Doktor yakında çatlar yumurtan demişti, herhalde ondan ağrı uzun sürmedi diye düşünüyorum.
kaç mm di canım senin.

merhabalar ovitrelle kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum benimbu ay 2 yumurtam oluşmuş biri 23 biri 18 mm bugün ovitelleyi oldum klomenden sonra size doktorunuz iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi

merhaba muco,

benim gittiğim doktor, 36 saat sonra ve daha sonraki günler de gün aşırı, bir hafta boyunca demişti.
ama formlarda okuduğum kadarıyla farklı söyleyen doktorlar da çok.aynı gün ve 36 saat sonra ilişki diyenler.peş peşe 3 gün ilişki diyenler ....vs.Anladığım kadarıyla aynı günde girmek lazım.çünkü yumurta hemen çatlarsa biliyosun 12-24 saat yaşama ömrü var.spermin hazır olması lazım.spermin tüplere ulaşması bile 10 saat sürüyormuş.off off ne ince hesaplar, sıkıldım valla.

kardelen, kısa sürede ne kadar çok üzücü şey yaşamışsın.Allah sabır versin,
inşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğine kavuşursun.

doktor söylemiştir, hangi taraftaki yumurtan gelişmiş.inşallah soldakidir.

ay canım haklısın valla hiç bunları hesaplamadan pırt diye hamile kalıverenler acaba farkında mı ne kadar büyük bi mucize olduğunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…