bnim hikayem çok hüzünlü sılımazsan anlatıyım evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ama maalesef dış gebelikmiş 6 ay korundum sonra tekrar hamile kaldım bu kezde 8 haftalıkken meleğim karnımda öldü sonra 3 ay krundum işte tahliller flan derken tekrar haile kaldım yine dış gebelik oldu sağ tüpümü kaybettim 3 ay yine korundum 3 aydırda hamile kalmak için uğraşıyorum ya şte böyle canım
Günaydınnnnnnnnnnnn:))bende hala bi değişklik yok maleseffffffff ya siz?????
bizim doktor gün aşırı dedide
ah canım yaa.. Allah sabrını versin.. meleğinle cennette kavuşursunuz inşallah..
niye iki tane dış gebelik olmuş doktor bişey söyledi mi?
kızlar merhaba,
malesef bende de hiç bir şey yok.Bir yerlerim ağrımaya başlasa sevineceğim valla.
yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, ne güzel burası kalabalık olmaya başladı.
slm arkadaşlar daha öncede yazmıştım buraya bende klomen kullandım ovitrelle iğnesi oldum ayın 13nde size sormak istediğim şu bende akıntı ve fazla ağrı olmadı acaba normalmi yoksa yumurta çatlamadımı acaba sizlerde neler olmuştu
evet meleğim cennette canım benim sağ tüpüm tıkalıymış ondan olmuş
kızlar merhaba,
malesef bende de hiç bir şey yok.bir yerlerim ağrımaya başlasa sevineceğim valla.
Yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, ne güzel burası kalabalık olmaya başladı.
hımm anladım hadi bakalım inşallah bu seferki gebeliğin iyi gider bebeğini sağ salim kucağına alırsın
AMİN İNŞALLAH CANIM benim doktorda gün aşırı ilişki olsun demişti hergün olursa spemler kalitesiz oluyomş ben 36 saati bekliycem
merhabalar ovitrelle kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum benimbu ay 2 yumurtam oluşmuş biri 23 biri 18 mm bugün ovitelleyi oldum klomenden sonra size doktorunuz iğneden kaç saat sonra ilişki önerdi
kızlar merahaba benide aranıza alırmısınız
bnim hikayem çok hüzünlü sılımazsan anlatıyım evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ama maalesef dış gebelikmiş 6 ay korundum sonra tekrar hamile kaldım bu kezde 8 haftalıkken meleğim karnımda öldü sonra 3 ay krundum işte tahliller flan derken tekrar haile kaldım yine dış gebelik oldu sağ tüpümü kaybettim 3 ay yine korundum 3 aydırda hamile kalmak için uğraşıyorum ya şte böyle canım
merhaba muco,
benim gittiğim doktor, 36 saat sonra ve daha sonraki günler de gün aşırı, bir hafta boyunca demişti.
ama formlarda okuduğum kadarıyla farklı söyleyen doktorlar da çok.aynı gün ve 36 saat sonra ilişki diyenler.peş peşe 3 gün ilişki diyenler ....vs.Anladığım kadarıyla aynı günde girmek lazım.çünkü yumurta hemen çatlarsa biliyosun 12-24 saat yaşama ömrü var.spermin hazır olması lazım.spermin tüplere ulaşması bile 10 saat sürüyormuş.off off ne ince hesaplar, sıkıldım valla.
hoşgeldin canımsorma sado mazoşist midir nedir ondan olduk ağrı istiyoruz
hoşbulduk canım,
mazoşist olduğumuz kesinde sado 'su değiliz şimdilik.Yalnız bu kadar peş peşe çalışma yaparsak yakında oda oluruz gibi
hoşgeldin kardelen,
burdaki herkes aynı durumda.iğne vurulmuş ve heyecanla beklemede.inşallah önümüzdeki hafta iyi haberler duymaya başlarız.ben pek ümitli değilim ama.
kızlar iyi dilekleriniz için sağolun kusura bakmayın net gitti cevap yazamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?