ben pek dizi seyretmiyorum eşim maçları çok seviyo beraber çay demleyip maç izliyoruztekrardan hoşgeldin o zaman canım..ben de öyle bir geçer zamanki'yi izliyorum.. çok heyecanlı yaa :18:
ben pek dizi seyretmiyorum eşim maçları çok seviyo beraber çay demleyip maç izliyoruz
ay kızlar çok ağrılarım var adet ağrısı gibi.. yumurta yeni çatlamıyodur herhalde de mi bugün 17. gün :26: çatlamıştır herhalde bu yumurtalar şimdiye kadar.. :97:
canım belki bebeğinin tutunma ağrılarıdır inşallah canım inşalllah benimde sol trafımda ağrı başladı biraz önce bu kendimizi dinlerimiz hayırlısıyla son bulur inşallah
sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum ALLAH gönlümüzdekini versin inşallah yarın görüşmek üzere hoşçakalın
amin canım biz de seni çok sevdik.. görüşmek üzere
Ooooo kalabalıklaşmış burası ne güzel mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorrum.....Dert ortaklarım benim...yeni gelenler hoşgeldiniz..gelip tekrar bırakmayın bizi sohbete devam sayenizde kafam dağılıyor walla..belki böyle dertleşerek kendimizi faha iyi hissederek bebekleri getircez..POZİTİF DÜŞÜNCE:))Bu arada harbiden manyak gibi olduk...bi yerlerimiz ağrısın şişsin,sızlasın kasılsın diye dört gözle bekliyoruz
muco sen kocayı bulduğun zaman çalış...bana doktorum sıkı sıkı hatta yazdı altını çizdi 36 saat sonraki ilişki kesin dedi.Sen gün aşırı yap ama 36 saat sonrasını mümkünse atlama...nöbetçi demişsin artık 10 dak eve kaçsın ne diyim yaaa...saatle şey yapar oldukkk.....
kardelenbhr, üzüldüm yaşadıklarına...inşallah bi daha öyle şerler yaşamazsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım....
izmirli katılıyorum yazdıkllarına...int.okuyunca yumurtayla spermin birleşmesi baya zor gözüküyor.yok yumurta 24 sat yaşar yok sperm şu kadar zamanda yumurtayı bulur...offff bizler iyi gelmişiz dünyaya walla...zoru başarmısız
bi kızlar bişy sorcam; ben şimdi iilk ilşikiye girdiğimn gün eşim haliyle bol geldi,bi sonraki asıl 36.saatte olan az geldi bana kalsa baya az geldi,3.gün olanda haliyle üsty üste yapınca az geldi.ne diyim eşimede bişy diyemiyorum adama şunu ye bunu ye kilo aldırdım.sizde de öyle mi geliyor???anlamadım ben bu doktorları yaww??herşeyi hesaplamaktan ayarlamaktan yoruldum yaaaaa.belimin altına yastık koydum ne bileyim herşeyi yapıyorum işte yinede olmuyorçççç
hoşgeldin canım
aynen bizde de dediğin gibi oldu ama doktor da ısrarla her gün dedi.. e vardır bi bildiği heraldeben onun yalancısıyım
benim de aklım hep bu konuda düşünmeden edemiyorum. bu ay olmazsa çok üzülürüm ya ben.. işin kötüsü eşim de acayip umutlandı olmazsa o da yıkılır
Canım inşallah olur yaaa...bu ay hepimizn olur inşallahhhhhhh....doktorların dediğini yaptık gerisi Allahtan ne diyelim...
yaa bişy diycem çok komik...az önce karnım sancıdı pek sevindim sonra anladım ki (pardon)tuvaletim gelmişşş...:86::86:kafayı yiyorum herhalde...kendimi salak gibi hissettim..."kızım kendine gel saçmalıyorsun"dedim...amannnnnnnnnn yaaaa
Canım inşallah olur yaaa...bu ay hepimizn olur inşallahhhhhhh....doktorların dediğini yaptık gerisi Allahtan ne diyelim...
yaa bişy diycem çok komik...az önce karnım sancıdı pek sevindim sonra anladım ki (pardon)tuvaletim gelmişşş...:86::86:kafayı yiyorum herhalde...kendimi salak gibi hissettim..."kızım kendine gel saçmalıyorsun"dedim...amannnnnnnnnn yaaaa
ben de 15'inde iğne oldum canım.bende de öyle akıntı olmadı ama 36. saat civarı 5-6 saat süren ağrım oldu.herhalde ozaman çatladı diye düşünüyorum.Benim de öyle bir kaç gün süren ağrım olmadı.
Doktor yakında çatlar yumurtan demişti, herhalde ondan ağrı uzun sürmedi diye düşünüyorum.
kaç mm di canım senin.
canım genelde öyle diyolar ama benim doktor her gün dedi hatta ben de sordum gün aşırı değil mi diye yok çatlamayı kaçırmamalıyız dedi. ben de bi bildiği vardır dedim dediği gibi yaptım. 36 saat beklemek de bana yanlış geliyor hadi yumura daha önce çatlarsa? :26: yumurta çatladıktan sonra 24 saati var diye biliyorum ben. 36 saati beklerken kaçırırsak çatlamayı?
walla bende merak ediyorum hangimiz hamile kalacak diye...İnşallahhh hepimiz..
merhaba arkadaşlar ben de bu ay klomen kullanmaya başladım.dr .adetin 5.günü başla 5 gün kullan(günde 3kez)ve gel dedi.bugün ilk kez başladım.ilk 2 haptan sonra belim ve kasıklarımda ağrılar oldu.zaman zaman şiddeti epeyce arttı.az önce 3.yü içtim.sizde de böyle şeyler oldu mu?
kızlar 19-20 olunca mı çatlıyormuş yumurtalar. lila sen iğne vurulupta hamile olan arkadaşların ağrıları devam ediyor diye yazmıştın, ben epey bir şey okudum ama böyle yazana rastlamadım. Öylemiymiş gerçekten.benim de içime şüphe düştü.ama mantıken bu kadar çabuk belirti olmamalı.
Aminnnnnnnnnnnnn...............
Kızlar belirtisi olan var mı? Bende hiçbirşey yok. Çok sağlıklıyım valla.
Hürrem senin ağrıların devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?