Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay kızlar çok ağrılarım var adet ağrısı gibi.. yumurta yeni çatlamıyodur herhalde de mi bugün 17. gün :26: çatlamıştır herhalde bu yumurtalar şimdiye kadar.. :97:

ay kızlar çok ağrılarım var adet ağrısı gibi.. yumurta yeni çatlamıyodur herhalde de mi bugün 17. gün :26: çatlamıştır herhalde bu yumurtalar şimdiye kadar.. :97:

canım belki bebeğinin tutunma ağrılarıdır inşallah canım inşalllah benimde sol trafımda ağrı başladı biraz önce bu kendimizi dinlerimiz hayırlısıyla son bulur inşallah

canım belki bebeğinin tutunma ağrılarıdır inşallah canım inşalllah benimde sol trafımda ağrı başladı biraz önce bu kendimizi dinlerimiz hayırlısıyla son bulur inşallah

aman ne bileyim canım kendi kendimi de umutlandırmak istemiyorum ama ağrılar da olunca merak ediyorum işte.. :26: inşallah dediğin gibi olur..

amin canım biz de seni çok sevdik.. görüşmek üzere

Ooooo kalabalıklaşmış burası ne güzel mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorrum.....Dert ortaklarım benim...yeni gelenler hoşgeldiniz..gelip tekrar bırakmayın bizi sohbete devam sayenizde kafam dağılıyor walla..belki böyle dertleşerek kendimizi faha iyi hissederek bebekleri getircez..POZİTİF DÜŞÜNCE:))Bu arada harbiden manyak gibi olduk...bi yerlerimiz ağrısın şişsin,sızlasın kasılsın diye dört gözle bekliyoruz
muco sen kocayı bulduğun zaman çalış...bana doktorum sıkı sıkı hatta yazdı altını çizdi 36 saat sonraki ilişki kesin dedi.Sen gün aşırı yap ama 36 saat sonrasını mümkünse atlama...nöbetçi demişsin artık 10 dak eve kaçsın ne diyim yaaa...saatle şey yapar oldukkk.....

kardelenbhr, üzüldüm yaşadıklarına...inşallah bi daha öyle şerler yaşamazsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım....

izmirli katılıyorum yazdıkllarına...int.okuyunca yumurtayla spermin birleşmesi baya zor gözüküyor.yok yumurta 24 sat yaşar yok sperm şu kadar zamanda yumurtayı bulur...offff bizler iyi gelmişiz dünyaya walla...zoru başarmısız

bi kızlar bişy sorcam; ben şimdi iilk ilşikiye girdiğimn gün eşim haliyle bol geldi,bi sonraki asıl 36.saatte olan az geldi bana kalsa baya az geldi,3.gün olanda haliyle üsty üste yapınca az geldi.ne diyim eşimede bişy diyemiyorum adama şunu ye bunu ye kilo aldırdım.sizde de öyle mi geliyor???anlamadım ben bu doktorları yaww??herşeyi hesaplamaktan ayarlamaktan yoruldum yaaaaa.belimin altına yastık koydum ne bileyim herşeyi yapıyorum işte yinede olmuyorçççç

Son düzenleme:

hoşgeldin canım
aynen bizde de dediğin gibi oldu ama doktor da ısrarla her gün dedi.. e vardır bi bildiği heralde ben onun yalancısıyım
benim de aklım hep bu konuda düşünmeden edemiyorum. bu ay olmazsa çok üzülürüm ya ben.. işin kötüsü eşim de acayip umutlandı olmazsa o da yıkılır

Canım inşallah olur yaaa...bu ay hepimizn olur inşallahhhhhhh....doktorların dediğini yaptık gerisi Allahtan ne diyelim...
yaa bişy diycem çok komik...az önce karnım sancıdı pek sevindim sonra anladım ki (pardon)tuvaletim gelmişşş...:86::86:kafayı yiyorum herhalde...kendimi salak gibi hissettim..."kızım kendine gel saçmalıyorsun"dedim...amannnnnnnnnn yaaaa

Son düzenleme:

kafayı yedik artık valla bazen ne oluyo biliyo musun? midem bulansa ya da en ufak bi belirtide hamile miyim acaba diyorum sonra bi farkediyorum ki adet dönemindeyim allahım diyorum aklıma mukayyet ol aklıma ne kadar yer ettiyse artık 7/24 aynı şeyleri düşünüyorum

gece gece güldürdün beni valla. çok komik yaa.
Allah seni de güldürsün.

36.saat yani tam o saatte olması şartmıymış kızlar. bizimki 40.saatte falan olmuştur.
aman ya neler düşünüyoruz.Ben oğlumda bunları hiç yaşamadım. beta-hcg nedir onu bile bilmiyordum.Sıpa bi olsun, bayağı çekeceği var benden.

anlamadım ben bu işi yumurta çatlayınca ağrı olamsı gerekir ben normalde her ay yumoş günlerinde akıntıyıda ağrıyıda yaşıyodum ama buay iğne oldum akıntı hiç olmadı ağrı çok hafif bi şekilde gösterdi kendini
canım büyüklüğünü doktor sölemedi benimde aklıma gelmemişki sormammışım bende merak ediyorm ne kadar olmuştu diye sadece istenilen büyüklükte iğneyi hemen ol demişti hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz

bana da çok geç geldi ama bu seferlik dinledik doktoru... eğer tutmazsa bida dinlemicem 7/24 yapıcam

kızlar benim bi arkadaşım var o da 2.5 yıllık evli.yalnız onun adet düzensizliği vardı 3 ayda bir oluyordu.yani senede dört defa adet görüyo toplam .aynı bizim klasik tedavileri gördü.klomen kullandı 2 3 ay. progestan.ve şeker hapı.sonra bi bakıyo direk 2 aylık hamile çıkıyo.3 ayda bir adet gördüğü için gecikme diye bişey yok yani daha. şu an 3 aylık hamile.sürekli görüşüyoruz telefonda(uzak şehirlerdeyiz artık )benim tedavimde onunla aynı gitti.onun doktoru ona ne verdyse benimki de arkasından bana verdi.ve bana dioki arkadaşım ister inan ister inanma o şeker ilacının acayip faydası var dio.2.5. senedir büyümüyodu yumurta da neden şimdi büyümüş çatlamış dio not iğne kullanmadı kendiliğinden çatlamış ve döllenmiş.yani bı ilaçları en az 2 3 ay kullanmak yumurtaları süper bi hale getiriyo.o yüzden napcaz????
asla pes etmiycez. 1. ay olmazsa 2. ay . 2 ay olmazsa 3. ay. bu klomen tedavisi 5 ay kadar denenebiliyor sanırım.

göbüşlerimizin hayırlı bebişlerle dolması dileklerimle...

bu arada merak ediyorum ilk kim hamileyim müjdesi vercek bakalım...

slm arkadasım bende de aynı seyler oldu bende yanı baslamıstım ılaca yumurtam baslamıs olusmya o yuzden ultraona gıttıgnde gorursun :) sonra da yumurtyı catlatmak ıcın ıgne vuruldum ılıskıye de gırdım ondan sonra sımdı beklıyrum baklm ne olcak doktra gıtmm gerekıo mu acaba?:)

arkadaslar benımde 25/18 dı ıgne verdı hemn doktr catlatmak ıcın ama sadece bı tanesı olusmustu sızce hamle kalabılırmıyım

Aminnnnnnnnnnnnn...............

Kızlar belirtisi olan var mı? Bende hiçbirşey yok. Çok sağlıklıyım valla.
Hürrem senin ağrıların devam ediyor mu?

bende bole tıksınmeler faln oluo kar agrısı falan ıgneyı vurulduktan sonra sızce erken mı dusunuorm yoksa olabılır mı ya:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…