Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadsım erkekler sureklı ılıskıye gırınce sperm sayısı azlıomus ondandır belkı:) baze bıze de ole olu ben de 36 saat sonra ılıskıye gırdım ama kocam yoldan gelmıstı tam denk dustu yane sımdı bıraz tıksınmem faln var karnım agrıo hastalık manyaga olcaz ya bebeıs hasretı yuzunden ha::)

mazoşist olduğumuz kesinde sado 'su değiliz şimdilik.Yalnız bu kadar peş peşe çalışma yaparsak yakında oda oluruz gibi[/QUOTE]

haha aynenn:)

bende bole tıksınmeler faln oluo kar agrısı falan ıgneyı vurulduktan sonra sızce erken mı dusunuorm yoksa olabılır mı ya:?

Canım senin kaç gün oldu iğne olalı???iğneden sonru 3 gün falan kasıklarda batma sancı oluyor.tam emin değilim ama okuduklarımdan hamiş kalanların genelllikli sancılrı şikayetleri devam ediyor.
Bu arada kızlar bende de hiç bi ufak değişklik yokk yaaaaaaaa

anladığım kadarıyla herkes ufacık şeylerden umutlanıyor.Yanlız olmadığımı bilmek iyi.Günü tek öğünle geçiren ve hiç acıkmayan ben şimdi gece midemin kazıntısıyla kalkıyorum.Biliyorum tamamen psikolojik :))) yoksa hamile olsam bile bu kadar çabuk etkisini göstermez.benim bir haftam kaldı.Ama beklemek çok zor...Merak ettiğim bişey var.Ne kadar süredir tedavi görüyorsunuz.benim dört yıl oldu

iyi akşamlar kızlar bişey sorucam benim sağ tarafım inanılmaz ağrıyo yumurtalar mı çatlıyoki bide sol tarafım ağrımıyo ozaman o teraftaki yumurtalar çatlamıyo anlamına mı geliyo:95:

iyi akşamlar kızlar bişey sorucam benim sağ tarafım inanılmaz ağrıyo yumurtalar mı çatlıyoki bide sol tarafım ağrımıyo ozaman o teraftaki yumurtalar çatlamıyo anlamına mı geliyo:95:

iğneyi 1 -2 gün içinde olduydan evet sağ tarafta yumurtan çatlıyordur....

haklısın canım.. benim doktor da öyle demişti.. şimdi sayıları tam hatırlamıyorum ama klomeni kullandıkça hamile kalma yüzdesi artıyomuş.. hatta 4 ay sonunda mı 5 ay sonunda mı %90 olur falan demişti. pes etmemek lazım yani..
inşallah sırayla hepimiz hamileyim, ben de hamileyim, ben de hamileyim diye yazarız buraya.. sonra da başka bi topic açarız kendimize

Aminnnnnnnnnnnnn...............

Kızlar belirtisi olan var mı? Bende hiçbirşey yok. Çok sağlıklıyım valla.
Hürrem senin ağrıların devam ediyor mu?

sorma canım yaa dün geceden beri sağ kasığımla beraber belimin sağ tarafında bi ağrı var ki.. geçmek bilmedi.. bugün okulda bile nerdeyse ağlıyodum ağrıdan üşüttüm de ondan diye düşünüyorum ama bi yanımda acaba?? :26: demekten kendini alamıyo

canım ben de günün her anını kendimde belirti aramakla geçiriyorum maalesef hah midem bulandı.. başım mı döndü ne?? delirdim artık..
bu arada ben de 3 yıldır deniyorum

Son düzenleme:
benimde klomeni ilk deneyişim.2 yumuttam 19 mm olmuş.cuma günü çat.iğnesi oldum.şuan bekliyorum.progestan ve karın bandı kullanıyorum düşük tehlikesine karşı.İnşallah hamileyimdir.bu bekleyiş çok zor.Rabbim bize hayırlı evlatlar versin tez zamanda...

canım aynı gün olmuşuz iğneyi.. hadi hayırlısı bakalım.. sende de ağrı falan var mı??
bir de doktor mu verdi progestanı sana? bana hiç demedi bile :26:

doktor sol taraftada yumurta gördüyse ve yeterli büyülükteyse oda çatlar ve süper olur.çünkü iki taraftada yumurta olması şansını baya arttırır:)))

canım maalesef ben dış gebelik yaşadım 2 defa ve sağ tüpüm alındı yani benim için önemli olan sol taraftaki yumurtaların çatlaması

canım aynı gün olmuşuz iğneyi.. hadi hayırlısı bakalım.. sende de ağrı falan var mı??
bir de doktor mu verdi progestanı sana? bana hiç demedi bile :26:

aaaa..ne tesadüf.evet cnm doktorum verdi birde karın bandı kullanıyorum..risk almak istemedi heralde.progestan 6 gün sonra bitiyor.bittiğinin ertesi günü kan tahlili yaptır dedi bana.ağrım olmadı ama kasıklarımda hafif bir baskı oluyor.2 gündürde ara ara ateşleniyorum.İnşallah hamişizidr yaaa...

inşallah canım.. ben de 31 aralıkta evde kendim test yapmayı düşünüyorum.. bakalım ne olacak.. :26: yeni yıla hüsranla mı sevinçle mi giricez
ama benim ağrım çok şiddetli yaa.. bence bu üşütmekten siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…