Ooooo kalabalıklaşmış burası ne güzel mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorrum.....Dert ortaklarım benim...yeni gelenler hoşgeldiniz..gelip tekrar bırakmayın bizi sohbete devam sayenizde kafam dağılıyor walla..belki böyle dertleşerek kendimizi faha iyi hissederek bebekleri getircez..POZİTİF DÜŞÜNCE:))Bu arada harbiden manyak gibi olduk...bi yerlerimiz ağrısın şişsin,sızlasın kasılsın diye dört gözle bekliyoruz
muco sen kocayı bulduğun zaman çalış...bana doktorum sıkı sıkı hatta yazdı altını çizdi 36 saat sonraki ilişki kesin dedi.Sen gün aşırı yap ama 36 saat sonrasını mümkünse atlama...nöbetçi demişsin artık 10 dak eve kaçsın ne diyim yaaa...saatle şey yapar oldukkk.....
kardelenbhr, üzüldüm yaşadıklarına...inşallah bi daha öyle şerler yaşamazsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım....
izmirli katılıyorum yazdıkllarına...int.okuyunca yumurtayla spermin birleşmesi baya zor gözüküyor.yok yumurta 24 sat yaşar yok sperm şu kadar zamanda yumurtayı bulur...offff bizler iyi gelmişiz dünyaya walla...zoru başarmısız
bi kızlar bişy sorcam; ben şimdi iilk ilşikiye girdiğimn gün eşim haliyle bol geldi,bi sonraki asıl 36.saatte olan az geldi bana kalsa baya az geldi,3.gün olanda haliyle üsty üste yapınca az geldi.ne diyim eşimede bişy diyemiyorum adama şunu ye bunu ye kilo aldırdım.sizde de öyle mi geliyor???anlamadım ben bu doktorları yaww??herşeyi hesaplamaktan ayarlamaktan yoruldum yaaaaa.belimin altına yastık koydum ne bileyim herşeyi yapıyorum işte yinede olmuyorçççç
kızlar benim bi arkadaşım var o da 2.5 yıllık evli.yalnız onun adet düzensizliği vardı 3 ayda bir oluyordu.yani senede dört defa adet görüyo toplam .aynı bizim klasik tedavileri gördü.klomen kullandı 2 3 ay. progestan.ve şeker hapı.sonra bi bakıyo direk 2 aylık hamile çıkıyo.3 ayda bir adet gördüğü için gecikme diye bişey yok yani daha. şu an 3 aylık hamile.sürekli görüşüyoruz telefonda(uzak şehirlerdeyiz artık)benim tedavimde onunla aynı gitti.onun doktoru ona ne verdyse benimki de arkasından bana verdi.ve bana dioki arkadaşım ister inan ister inanma o şeker ilacının acayip faydası var dio.2.5. senedir büyümüyodu yumurta da neden şimdi büyümüş çatlamış dio not iğne kullanmadı kendiliğinden çatlamış ve döllenmiş.yani bı ilaçları en az 2 3 ay kullanmak yumurtaları süper bi hale getiriyo.o yüzden napcaz????
asla pes etmiycez. 1. ay olmazsa 2. ay . 2 ay olmazsa 3. ay. bu klomen tedavisi 5 ay kadar denenebiliyor sanırım.
göbüşlerimizin hayırlı bebişlerle dolması dileklerimle...
bu arada merak ediyorum ilk kim hamileyim müjdesi vercek bakalım...[/QUOTE
bende bole tıksınmeler faln oluo kar agrısı falan ıgneyı vurulduktan sonra sızce erken mı dusunuorm yoksa olabılır mı ya:?
bende bole tıksınmeler faln oluo kar agrısı falan ıgneyı vurulduktan sonra sızce erken mı dusunuorm yoksa olabılır mı ya:?
iyi akşamlar kızlar bişey sorucam benim sağ tarafım inanılmaz ağrıyo yumurtalar mı çatlıyoki bide sol tarafım ağrımıyo ozaman o teraftaki yumurtalar çatlamıyo anlamına mı geliyo:95:
kızlar benim bi arkadaşım var o da 2.5 yıllık evli.yalnız onun adet düzensizliği vardı 3 ayda bir oluyordu.yani senede dört defa adet görüyo toplam .aynı bizim klasik tedavileri gördü.klomen kullandı 2 3 ay. progestan.ve şeker hapı.sonra bi bakıyo direk 2 aylık hamile çıkıyo.3 ayda bir adet gördüğü için gecikme diye bişey yok yani daha. şu an 3 aylık hamile.sürekli görüşüyoruz telefonda(uzak şehirlerdeyiz artık)benim tedavimde onunla aynı gitti.onun doktoru ona ne verdyse benimki de arkasından bana verdi.ve bana dioki arkadaşım ister inan ister inanma o şeker ilacının acayip faydası var dio.2.5. senedir büyümüyodu yumurta da neden şimdi büyümüş çatlamış dio not iğne kullanmadı kendiliğinden çatlamış ve döllenmiş.yani bı ilaçları en az 2 3 ay kullanmak yumurtaları süper bi hale getiriyo.o yüzden napcaz????
asla pes etmiycez. 1. ay olmazsa 2. ay . 2 ay olmazsa 3. ay. bu klomen tedavisi 5 ay kadar denenebiliyor sanırım.
göbüşlerimizin hayırlı bebişlerle dolması dileklerimle...
bu arada merak ediyorum ilk kim hamileyim müjdesi vercek bakalım...
Aminnnnnnnnnnnnn...............
Kızlar belirtisi olan var mı? Bende hiçbirşey yok. Çok sağlıklıyım valla.
Hürrem senin ağrıların devam ediyor mu?
anladığım kadarıyla herkes ufacık şeylerden umutlanıyor.Yanlız olmadığımı bilmek iyi.Günü tek öğünle geçiren ve hiç acıkmayan ben şimdi gece midemin kazıntısıyla kalkıyorum.Biliyorum tamamen psikolojik :))) yoksa hamile olsam bile bu kadar çabuk etkisini göstermez.benim bir haftam kaldı.Ama beklemek çok zor...Merak ettiğim bişey var.Ne kadar süredir tedavi görüyorsunuz.benim dört yıl oldu
iğneyi 1 -2 gün içinde olduydan evet sağ tarafta yumurtan çatlıyordur....
iğneyi 1 -2 gün içinde olduydan evet sağ tarafta yumurtan çatlıyordur....
yani sol taraftakiler çatlamaz mı artık
benimde klomeni ilk deneyişim.2 yumuttam 19 mm olmuş.cuma günü çat.iğnesi oldum.şuan bekliyorum.progestan ve karın bandı kullanıyorum düşük tehlikesine karşı.İnşallah hamileyimdir.bu bekleyiş çok zor.Rabbim bize hayırlı evlatlar versin tez zamanda...
doktor sol taraftada yumurta gördüyse ve yeterli büyülükteyse oda çatlar ve süper olur.çünkü iki taraftada yumurta olması şansını baya arttırır:)))
canım aynı gün olmuşuz iğneyi.. hadi hayırlısı bakalım.. sende de ağrı falan var mı??
bir de doktor mu verdi progestanı sana? bana hiç demedi bile :26:
aaaa..ne tesadüf.evet cnm doktorum verdi birde karın bandı kullanıyorum..risk almak istemedi heralde.progestan 6 gün sonra bitiyor.bittiğinin ertesi günü kan tahlili yaptır dedi bana.ağrım olmadı ama kasıklarımda hafif bir baskı oluyor.2 gündürde ara ara ateşleniyorum.İnşallah hamişizidr yaaa...
hürrem canım nasılsın
iyiyim canım işte umutla beklemeye devam.. şu ağrı kafamı karıştırdı yaa..
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?