inşallah canım.. ben de 31 aralıkta evde kendim test yapmayı düşünüyorum.. bakalım ne olacak.. :26: yeni yıla hüsranla mı sevinçle mi giricez
ama benim ağrım çok şiddetli yaa.. bence bu üşütmekten siz ne dersiniz?
benimde canım sıkıldı sol tarafım hiç ağrımadı acaba yumurtalar çatlamadı mı ki
belkide cnm..klomenle hamile kalan çok insan var.sana tavsiyem bence fazla iş yapma yat mümkün olduğunca çünkü klomenle kalanlarda düşük olma riski var.kendini sıcak tut özellikle ayaklarını..İnşallah hamişizdir..haber ver muhakkak bende haftaya yaptırıcam testi.ama bir aklımda yaptırma diyor.
haklısın canım bu saatten sonra kendimize dikkat edip beklemek kaldı geriye.. ben bi kez düşük yaptım zaten bi daha olursa bünyem kaldırmazçok zor bişey Allah herkesi korusun
açıkçası ben de test yapmaktan korkuyorum tek çizgi görmekten :18:
test yaptırmaktan bende çok korkuyorum.çift çizgiyi görmeyi be bebişimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin yüce Mevlam...kaç yıllık evlisin ben 15 aylık evliyim
canım ben de o kadar taktım ki bu ağrı işini kafaya kendimi dinleye dinleye Allah en sonunda al sana ağrı dedi
canım benim kendimizi fazla dinlemeyelim akışına bırak inşallah çatlamıştır yumurtan sen çalışmalarını yap doktorun dediği gibi.. gerisi kısmet işi.. allah gönlüne göre versin arkadaşım
inşallah canım amin amin
ben 3.5 yıllık evliyim canım. 1.5 yıl önce bi düşüğüm oldu işte ondan beri uğraşıyorum..
canım benim sağol 1 saat sonra kuran okuycam sizleride duama katıcam
benide kat ne olur..duaya çok ihtiyacım var ve umuda..
Allah razı olsun sizden kızlarumudunu asla kaybetme ...klomeni ilk kez mi kullanıyorsun? bende de geç yumurtlama problemi varmı ilk denemem eğer bu olmazsa tekrar gidicem ama doktor ne uygular bilmiyorum.dualarım seninle İnşallah hamilesindir cnmmm
iyi akşamlar kızlarrr ben 13nde vurundum sizler ne zaman vurundunuz iğneyi ilk kimin günü yani ilk güzel haber kimden gelecek
Allah razı olsun sizden kızlarakrdelen Allah kabul etsin canım benim
birsum geçen sene iki defa kullandım ama ikisinde de kist oldu çatlamadı galiba sonra da bırakmıştım canım. bu defa daha üstünde durdum galiba çatladı da yumurtam ağrılarım oldu çünkü baya.. inşallah hepimiz de hamileyizdir.. ben artık başkalarının çocuklarına bakıp iç geçirmekten bıktım
iyi akşamlar kızlarrr ben 13nde vurundum sizler ne zaman vurundunuz iğneyi ilk kimin günü yani ilk güzel haber kimden gelecek
canım maalesef ben dış gebelik yaşadım 2 defa ve sağ tüpüm alındı yani benim için önemli olan sol taraftaki yumurtaların çatlaması
inşallah canım.. ben de 31 aralıkta evde kendim test yapmayı düşünüyorum.. bakalım ne olacak.. :26: yeni yıla hüsranla mı sevinçle mi giricez
ama benim ağrım çok şiddetli yaa.. bence bu üşütmekten siz ne dersiniz?
biz hurremle aynı gün vurulmuşuz.inşallah çatlamıştır.gfr sen bizden öncesin ilk haber senden İnşallah hamişizdir.Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş koymasın..dualarım sizlerle..haber verin muhakkak ama
canım hamile olduğumu öğrenirsem koşa koşa gelir yazarım..ama yok değilsem buraya bi süre uğramayabilirim siz ordan anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?