Hürrem senin sancılar beni umutlandıryor...inşallahhhhhhhhhhhh hadi bakalım...sen yinede çok ümitlenme emi üzülme diye....ve çok ağır işler yapma....başka belirti varmı???göğüs ağrısı ,akıntı falan...
canım hamile olduğumu öğrenirsem koşa koşa gelir yazarım..ama yok değilsem buraya bi süre uğramayabilirim siz ordan anlarsınız
neden uğramıyorsun yatamda arkadaş bulmuşken.hiçbir zaman umudunu yitirme.Hatırlı ve doğru zamanı tutturamıyoruz heralde.bol bol dua et.birbirimize teselli verelimki daha çabuk atlatalım bazı şeyleri.pozitif düşün.
Offf öyle konuşma yaaa....bakın ne yapalım baya kalabalıklaştık...beklenmeyen adet günlerinizi ve iğne günlerinizi yazında sıralayalım....
hürrem sen adetin 5.günü ilaca başladın değil mi?birde günde kaç adet aldın ben 2 adet aldım.progestanıda 3 adet alıyorum günde folik asitte devam
walla folic asidi ben bıraktım.sinirlerimi bozuyor.1,5 yıldır içmekten midem bulandı.doktorada dedim biraz sitem etti ama bana ne yaaaa...içtikçe ümitleniyorum sonra adet olunca alıp fırlatasım geliyor...
anladığım kadarıyla herkes ufacık şeylerden umutlanıyor.Yanlız olmadığımı bilmek iyi.Günü tek öğünle geçiren ve hiç acıkmayan ben şimdi gece midemin kazıntısıyla kalkıyorum.Biliyorum tamamen psikolojik :))) yoksa hamile olsam bile bu kadar çabuk etkisini göstermez.benim bir haftam kaldı.Ama beklemek çok zor...Merak ettiğim bişey var.Ne kadar süredir tedavi görüyorsunuz.benim dört yıl oldu
bende klomen kullananlardanım.tek kutu kullandım doktor senın birşeyin yok ama yine de hızlandıralım dıyerekten vermişti.şimdi adetim 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum.ya çıkmazsa diye..kist yapar diye duydum bir de ondan korktum kist olsa nasıl farkederiz.
bende klomen kullananlardanım.tek kutu kullandım doktor senın birşeyin yok ama yine de hızlandıralım dıyerekten vermişti.şimdi adetim 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum.ya çıkmazsa diye..kist yapar diye duydum bir de ondan korktum kist olsa nasıl farkederiz.
Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....
gfr .......13 aralık iğne.....?????????
izmirli....15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5......16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem...17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum....17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
esfa.......18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
HAYIRLISI.....yazmadığım arkadaşlar sizde yollayın ekleyeyim...
cnm çatlatma iğnesi oldun mu? 3 gün geciktiyse senin yerinde olsam hemen gidip yarın kan tahlili yapardım.adet belirtilerin var mı peki?İnşallah hamişsindir..
yok yok çatlatma iğnesi falan yapmadım.doktor senin bişeyin yok dedi.aslına bakarsanız izinde gittim doktora şimdi kaldığım yerde kadın doğum uzmanı yok.mecburen tedavıme devam edemedim.işte bugun de gelmedi akıntım var(beyaz) yani ne biliyim halsizliğim var kasıklarıma ara ara adet ağrısı giriyor...heveslenmek de istemiyorum.yarın diyorum sabah bi idrar tahlili yapsam soonra da diyorum hastaneye gitsem çıkar mı nasıl olur 3 gün gecikti işte..bi de ilişki esnasında akıntım çok oluyo bu normal mı bılmıyorum kı
inş yaa arkadaşşlarım da kirpiklerin döndü falan hamilesin diyorlar heveslenıyorum.allahım inş hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?