Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla ben de umutlanmak istemiyorum ama insan umut etmeden de yapamıyo :97: hadi hayırlısı canım inşallah..
işin tuhafı akıntım her zamankinden daha az.. normalde çok olur akıntım ama bu ay maydonoz süt buharı yapmıştım iltihap vardı da temizledi mi ondan mı akıntım azaldı diye düşünüyorum.. :26:
şimdilik başka hiç belirti yok canım daha erken zaten bikaç gün sonra başlar bişey varsa.. :44:
ayy hadi hayırlısı bakalım

canım hamile olduğumu öğrenirsem koşa koşa gelir yazarım.. ama yok değilsem buraya bi süre uğramayabilirim siz ordan anlarsınız

Offf öyle konuşma yaaa....bakın ne yapalım baya kalabalıklaştık...beklenmeyen adet günlerinizi ve iğne günlerinizi yazında sıralayalım....

canım ne bileyim en kötü ihtimali de göz önünde bulundurayım ki çok büyük hayal kırıklığına uğramıyim diye düşünüyorum.. olmayacak fikri de aklımda dursun diyorum.. aklıma geldikçe kendim için de sizler için de dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul eder, kucağımızı boş bırakmaz inşallah

Offf öyle konuşma yaaa....bakın ne yapalım baya kalabalıklaştık...beklenmeyen adet günlerinizi ve iğne günlerinizi yazında sıralayalım....

iyi fikir canım :13:
benim iğne 17 aralık beklenmeyen tarih 1 ocak hadi hayırlı olsun bakalım listemiz
izmirli de uğramadı bugün ne yaptı acaba :44:

benim iğne günüm 17 aralık adet günümde 7 ocak.benim 2-3 gündür akıntım çok,karnımda hafif bi şişlik var ara arada vücut ısım çok yükseliyor.belimdede özellikle sabahları çok ağrı var 2 gündür

hürrem sen adetin 5.günü ilaca başladın değil mi?birde günde kaç adet aldın ben 2 adet aldım.progestanıda 3 adet alıyorum günde folik asitte devam

hürrem sen adetin 5.günü ilaca başladın değil mi?birde günde kaç adet aldın ben 2 adet aldım.progestanıda 3 adet alıyorum günde folik asitte devam

evet canım 5. gün başladım. günde bir tane aldım. günde 2 tane de folik asit içiyorum.

Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....

gfr .......13 aralık iğne.....?????????
izmirli....15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5......16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem...17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum....17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
esfa.......18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????

HAYIRLISI.....yazmadığım arkadaşlar sizde yollayın ekleyeyim...

walla folic asidi ben bıraktım.sinirlerimi bozuyor.1,5 yıldır içmekten midem bulandı.doktorada dedim biraz sitem etti ama bana ne yaaaa...içtikçe ümitleniyorum sonra adet olunca alıp fırlatasım geliyor...

walla folic asidi ben bıraktım.sinirlerimi bozuyor.1,5 yıldır içmekten midem bulandı.doktorada dedim biraz sitem etti ama bana ne yaaaa...içtikçe ümitleniyorum sonra adet olunca alıp fırlatasım geliyor...

bende içmeyi bırakmıştım ama doktorum bana sen çocuk için niyet etmemişki dedi ve kızdı bana.bence devam et çünkü rahmi gebeliğe hazırlıyormuş cnm bnm.

canım ben 2.5 yıllık evliyim.ama bir sürü şey atlattım.ilk zamanlar ilişkiye bile giremedim korktum canım yandı ama ölünecek bi acıydı.muayene olmaya 3-5 ay sonra kara verdim. yaklaşık 2 3 ay da dokdor doktor gezdim.ilk ''vajinismus'' sun dediler.bende internetten araştırdım. daha adını bile duymamıştım.kitaplar aldım egzersizlere başladım vaji yi yenmek için:))) ama vaji falan diilmişim. ve bunu kendim keşfettim egzersiz yaparken tekar araştırdım septalı zar denen bir zardı benim zarım gittim doktoruma söyledim aaaa evet dedi!!! sonra ameliyat oldum zarın arasındaki ilişkiye engel olan perde alındı.2009 ekim sonu ameliyat oldum. 12 aralıkta eşim askere gitti. yani bir ay deneyebildik olmadı:)
işte mayısın 17 sinde geldi ama mayıs yumurtlama zamanım geçmişti.haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım aralık ...şimdi ben kendimi 7 aydır deniyoruz diye kendimi kandırıyorum. (ama gerçekten ilişkiye girmem bile söz konusu diildi o zaman.ama ben o halde bile test yapıyodum belki olmuştur diye
ne salakmışım ya...

bende klomen kullananlardanım.tek kutu kullandım doktor senın birşeyin yok ama yine de hızlandıralım dıyerekten vermişti.şimdi adetim 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum.ya çıkmazsa diye..kist yapar diye duydum bir de ondan korktum kist olsa nasıl farkederiz.

canım kist adet gecikmesi yapar ama kist olması düşük bi ihtimal...çatllama iğnesi yaptıysan hele çok çok düşük bi ihtimal..sen bence test yap...hamile olabilirsin...varmı belirtin falan???

cnm çatlatma iğnesi oldun mu? 3 gün geciktiyse senin yerinde olsam hemen gidip yarın kan tahlili yapardım.adet belirtilerin var mı peki?İnşallah hamişsindir..

canım benim iğne günüm cuma günüydü yani 17 aralık.
adet günümde 6 ocak ama doktor testi 2 sinde yap dedi. yani 2sinde belli olur o yüzden 2 ocak kalsın dimi

cnm çatlatma iğnesi oldun mu? 3 gün geciktiyse senin yerinde olsam hemen gidip yarın kan tahlili yapardım.adet belirtilerin var mı peki?İnşallah hamişsindir..

yok yok çatlatma iğnesi falan yapmadım.doktor senin bişeyin yok dedi.aslına bakarsanız izinde gittim doktora şimdi kaldığım yerde kadın doğum uzmanı yok.mecburen tedavıme devam edemedim.işte bugun de gelmedi akıntım var(beyaz) yani ne biliyim halsizliğim var kasıklarıma ara ara adet ağrısı giriyor...heveslenmek de istemiyorum.yarın diyorum sabah bi idrar tahlili yapsam soonra da diyorum hastaneye gitsem çıkar mı nasıl olur 3 gün gecikti işte..bi de ilişki esnasında akıntım çok oluyo bu normal mı bılmıyorum kı

cnm idrarda çıkımayabilir ama kan tahlilinde kesin çıkar.adet sancısıda olabilr seni umutlandırmak istemem ama her ay adet olamamaktan ağrı olurmuş bence sen en yakın zamanda kan tahlili yaptır bnmde 1 haftam var tahlil günüme..inşallah hamişizdirrr

inş yaa arkadaşşlarım da kirpiklerin döndü falan hamilesin diyorlar heveslenıyorum.allahım inş hamileyimdir

inş yaa arkadaşşlarım da kirpiklerin döndü falan hamilesin diyorlar heveslenıyorum.allahım inş hamileyimdir

merhaba bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım.bugün regl günümdü ama hiç sancım yok.gerçi dün dayanamadım medismart erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.büyük ihtimal gebelik yoktur.ama böyle gecikince insan ister istemez ümitleniyor.klomen tedavisi regl gecikmesine yol açar mı?bi fikriniz var mı?

yardımcı olursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…