Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben biraz önce doktorumu aradım ona sordum klomen gecikme yapmaz dedi.adam tecrübeli baya ama.ben de kistse ya diye üzülüyorum.inş hamileyizdir.

inşallah hamilesindir cnm...

ben biraz önce doktorumu aradım ona sordum klomen gecikme yapmaz dedi.adam tecrübeli baya ama.ben de kistse ya diye üzülüyorum.inş hamileyizdir.
çok teşekkürederim işallah hamileyizdir.acaba bu medismart erken gebelik testi yanlış göstermiş olabilir mi?bi bilginiz var mı?

çok teşekkürederim işallah hamileyizdir.acaba bu medismart erken gebelik testi yanlış göstermiş olabilir mi?bi bilginiz var mı?

gebelik testlerinin yanılma payı var.ben kan tahlilinin kesinliğine daha çok inanıyorum.3 gün geciktşkten sonra kanda çıkıyormuş gebelik..istersen kan tahlili yaptır cnm.o yaptığın testi ilk defa duyuyorum ben.

canım benim hadi hayırlı olsun listemiz.. dolsun göbüşlerr.. yeni gelen arkadaşlar siz de söyleyin tarihlerinizi
ay canım neler yaşamışsın ya.. olsun bundan sonrası iyi olur inşallah daha yolun başındasın
yumurtan çatlamazsa kist olur canım.. inşallah hamilesindir. seni anlıyorum insan testlerden de korkuyor artık ama yine de yap bi test canım ya
bildiğim kadarıyla yol açmaz canım belki de daha erken olduğundan testte çıkmamıştır.. hadi hayırlısı inşallah hamilesindir

testin üzerinde ilişkiden bi hafta sonra çıkar yazıyodu....ama bilemiyorum tabi doğruluk payını...ben çatlatma iğnesi oldum ama acaba bende kist oluşmuş olabilir mi?o zaman gecikme olabiliyomuş öyle yazmışlar....insan çok sabırsız oluyo dimi:18:

7

insan cidden rahatlıyomuş burda paylaşıncaçok teşekkürederim...umarım hamileyimdir.ama ümitlenmek istemiyorum...
madem aranıza katıldım bende söylim o zaman 8aralık çatlatma iğnesi 22aralık beklenmeyen adet tarihi

cnm bence 3.günü geçince git ve kan tahlili yaptır inşallah hamişsindir.değilsende üzülme dilerimki Rbbim kucağımızı boş bırakmayacaktır..kist her bünyede oluşmyor.hem oluşsada doktor 1-2 ay ara veriyor ve ilaçla eritiyor kisti üzülme ve korkma cnm

evet canım gerçekten günler geçmek bilmiyor.. stresten de gecikmiş olabilir.. illa kist olacak diye bişey yok. hem kist gecikme yapar diye bir şey de yok.. istersen kan tahlili yaptır

arkadaşlar bu arada istanbuldan olan var mı aranızda??

maalesef canım ben maraştayım eşimin işinden dolayı buraya bu yıl geldik

o zaman ilk haber senden cnm.hayırlı haberlerini bekliyoruz inşalah hamişsindir...

biz teşekkür ederiz canım benim lila gelsince ekler seni de listeye

pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum kan testi için...sabredebilirsem tabi

Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....

albilda.......8 aralık iğne..... 22 aralık beklenmeyen adet
gfr ...........13 aralık iğne.....?????????
izmirli.......15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5.........16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem......17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum......17 aralık iğne....7 ocak beklenmeyen adet
esfa.........18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.....21 aralık iğne.....4 ocak beklenmeyen adet

Son düzenleme:
pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum kan testi için...sabredebilirsem tabi

görümcem hamileydi 9 gün geçmişti adeti ama sonuç negatif çıkmştı.diğer arkadaşımda 2 gün geçmişti onunkide pozitif çıkmıştı.o yüzden gebelik testleri istikrarlı değil cnmcım..

hayırlı olsun cnm ..inş. hamişsindir..ilk denemen mi?

geçen ayda denedim sabah 2 akşam 2 şeklinde kist oluştu bu ay çatlatma iğnesi oldum hayırlısı birbirimizi daha yakından tanımak adına kısaca kendimizi tanıtalım benim hayatta 9 yaşında oğlum var onun doğumundan hemen sonra rahatsızlandım romatoit artrit sonra oğlum 3 yaşındayke 2. bebeği istedik nerden bilebilirdimki bu kadar zor olacağını 3 düşük yaptım ardı ardına ilk 2 sinde hiç kalp atışı alınmadı 3. de 9 haftalıkken durdu tabi bunlar kolay hamilelikler olmadı hep tedaviyle son düşüğümden bu yana 1.5 sene oldu allah çekemeyeceğimiz yük vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…