merhaba bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım.bugün regl günümdü ama hiç sancım yok.gerçi dün dayanamadım medismart erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.büyük ihtimal gebelik yoktur.ama böyle gecikince insan ister istemez ümitleniyor.klomen tedavisi regl gecikmesine yol açar mı?bi fikriniz var mı?
yardımcı olursanız sevinirim...
çok teşekkürederim işallah hamileyizdir.acaba bu medismart erken gebelik testi yanlış göstermiş olabilir mi?bi bilginiz var mı?ben biraz önce doktorumu aradım ona sordum klomen gecikme yapmaz dedi.adam tecrübeli baya ama.ben de kistse ya diye üzülüyorum.inş hamileyizdir.
çok teşekkürederim işallah hamileyizdir.acaba bu medismart erken gebelik testi yanlış göstermiş olabilir mi?bi bilginiz var mı?
canım benim hadi hayırlı olsun listemiz.. dolsun göbüşlerr..Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....
gfr .......13 aralık iğne.....?????????
izmirli....15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5......16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem...17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum....17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
esfa.......18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
HAYIRLISI.....yazmadığım arkadaşlar sizde yollayın ekleyeyim...
ay canım neler yaşamışsın ya..canım ben 2.5 yıllık evliyim.ama bir sürü şey atlattım.ilk zamanlar ilişkiye bile giremedim korktum canım yandı ama ölünecek bi acıydı.muayene olmaya 3-5 ay sonra kara verdim. yaklaşık 2 3 ay da dokdor doktor gezdim.ilk ''vajinismus'' sun dediler.bende internetten araştırdım. daha adını bile duymamıştım.kitaplar aldım egzersizlere başladım vaji yi yenmek için:))) ama vaji falan diilmişim. ve bunu kendim keşfettim egzersiz yaparkentekar araştırdım septalı zar denen bir zardı benim zarım gittim doktoruma söyledim aaaa evet dedi!!! sonra ameliyat oldum zarın arasındaki ilişkiye engel olan perde alındı.2009 ekim sonu ameliyat oldum. 12 aralıkta eşim askere gitti. yani bir ay deneyebildik olmadı:)
işte mayısın 17 sinde geldi ama mayıs yumurtlama zamanım geçmişti.haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım aralık ...şimdi ben kendimi 7 aydır deniyoruz diye kendimi kandırıyorum. (ama gerçekten ilişkiye girmem bile söz konusu diildi o zaman.ama ben o halde bile test yapıyodum belki olmuştur diye
ne salakmışım ya...
yumurtan çatlamazsa kist olur canım.. inşallah hamilesindir. seni anlıyorum insan testlerden de korkuyor artıkbende klomen kullananlardanım.tek kutu kullandım doktor senın birşeyin yok ama yine de hızlandıralım dıyerekten vermişti.şimdi adetim 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum.ya çıkmazsa diye..kist yapar diye duydum bir de ondan korktum kist olsa nasıl farkederiz.
bildiğim kadarıyla yol açmaz canım belki de daha erken olduğundan testte çıkmamıştır.. hadi hayırlısı inşallah hamilesindirmerhaba bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandım.bugün regl günümdü ama hiç sancım yok.gerçi dün dayanamadım medismart erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.büyük ihtimal gebelik yoktur.ama böyle gecikince insan ister istemez ümitleniyor.klomen tedavisi regl gecikmesine yol açar mı?bi fikriniz var mı?
yardımcı olursanız sevinirim...
gebelik testlerinin yanılma payı var.ben kan tahlilinin kesinliğine daha çok inanıyorum.3 gün geciktşkten sonra kanda çıkıyormuş gebelik..istersen kan tahlili yaptır cnm.o yaptığın testi ilk defa duyuyorum ben.
7canım benim hadi hayırlı olsun listemiz.. dolsun göbüşlerr..yeni gelen arkadaşlar siz de söyleyin tarihlerinizi
ay canım neler yaşamışsın ya..olsun bundan sonrası iyi olur inşallah daha yolun başındasın
yumurtan çatlamazsa kist olur canım.. inşallah hamilesindir. seni anlıyorum insan testlerden de korkuyor artıkama yine de yap bi test canım ya
bildiğim kadarıyla yol açmaz canım belki de daha erken olduğundan testte çıkmamıştır.. hadi hayırlısı inşallah hamilesindir
testin üzerinde ilişkiden bi hafta sonra çıkar yazıyodu....ama bilemiyorum tabi doğruluk payını...ben çatlatma iğnesi oldum ama acaba bende kist oluşmuş olabilir mi?o zaman gecikme olabiliyomuş öyle yazmışlar....insan çok sabırsız oluyo dimi:18:
testin üzerinde ilişkiden bi hafta sonra çıkar yazıyodu....ama bilemiyorum tabi doğruluk payını...ben çatlatma iğnesi oldum ama acaba bende kist oluşmuş olabilir mi?o zaman gecikme olabiliyomuş öyle yazmışlar....insan çok sabırsız oluyo dimi:18:
arkadaşlar bu arada istanbuldan olan var mı aranızda??
7
insan cidden rahatlıyomuş burda paylaşıncaçok teşekkürederim...umarım hamileyimdir.ama ümitlenmek istemiyorum...
madem aranıza katıldım bende söylim o zaman 8aralık çatlatma iğnesi 22aralık beklenmeyen adet tarihi
ben istanbuldanımarkadaşlar bu arada istanbuldan olan var mı aranızda??
7
insan cidden rahatlıyomuş burda paylaşıncaçok teşekkürederim...umarım hamileyimdir.ama ümitlenmek istemiyorum...
madem aranıza katıldım bende söylim o zaman 8aralık çatlatma iğnesi 22aralık beklenmeyen adet tarihi
cnm bence 3.günü geçince git ve kan tahlili yaptır inşallah hamişsindir.değilsende üzülme dilerimki Rbbim kucağımızı boş bırakmayacaktır..kist her bünyede oluşmyor.hem oluşsada doktor 1-2 ay ara veriyor ve ilaçla eritiyor kisti üzülme ve korkma cnm
hiç sanmıyorum ama hayırlısı hepimiz için:)o zaman ilk haber senden cnm.hayırlı haberlerini bekliyoruz inşalah hamişsindir...
kızlar merhaba bende 21 aralıkta çatlatma iğnesi oldum muhtemel adet tarihim 4 ocak
pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum kan testi için...sabredebilirsem tabi
hayırlı olsun cnm ..inş. hamişsindir..ilk denemen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?