Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

lstemiz hayırlı olur inşallah cnmmmm...kucağımız ve göbüşümüz boş kalmasın inşllah...bnm adet günüm 7 ocak canımcım

canım çok zor şeyler yaşamışsın Allah yardımcın olsun inşallah bu denemen hayırlı olur Allah dileiğini kabul eder

geçmiş olsun hayatım...epey badireler atlatmışsın sende.ben 15 aylık evliyim.hiç hamiş olamadım.adetim düzensiz 3-5 gün hep atar kendimi bildimbileli..yumurtlamam düzensizmiş doktorumn dediğine göre.hormon ,kan ve ultrasonun normal çıktı.ilk kez klomeni denedik bu ay iğnemi oldum.bekliyoruz bakalım.şuan düşük olmasın diye progestan ve karın bandı kullanıyorum doktor kontrolünde..doktorum çok iyi önce Allaha sonra ona çok güveniyorum.ama maşallah bak yine 1 evladın var dilerim en yakın zamanda 2.yide kucağına alırsın asla umudunu kaybetme

amin canım allah hepimizin gönlündeki muradı versin

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler :80:
yarın güzel haberlerle görüşmek üzere

ben 17sinde canım.. ilk senin galiba :44: hadi açılışı seninle yapalım inşallah
inş.canım hayırlısı

liste hayırlı olsun hepsi biranda boşalır inş.listeden hamişler listesine geçeriz
benimde beklenmeyen tarih 27aralık canım

iyi geceler hurremcim.bende çıkıyorum arkadaşlar hayırlı geceler Rabbim dualarımızı kabul etsin....

inş.canım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım 5gün var benim regl gününe inş.gelmez kırmızı canavar dualarımız birbirimizin için canım

lstemiz hayırlı olur inşallah cnmmmm...kucağımız ve göbüşümüz boş kalmasın inşllah...bnm adet günüm 7 ocak canımcım

canım sen 17 aralıkta olmadın mı iğneyi ???hürremle aynı neden senin adet o kadar oluyor anlamadım???iğneden ortalama 14 gün - 15 gün sonra adet olmam gerekmiyor mu???

Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....

albilda.......8 aralık iğne..... 22 aralık beklenmeyen adet
gfr ...........13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli.......15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5.........16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem......17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum......17 aralık iğne....7 ocak beklenmeyen adet
esfa.........17 aralık iğne....2 ocak test yapacak(6 ocak beklenmeyen adet)
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.....21 aralık iğne.....4 ocak beklenmeyen adet

Yanlış varsa düzeltelim...haydi bebişler sizi bekliyoruz....

Son düzenleme:
doğru diyosun cnmda bu testi yapanlar nasıl üstüne ilişkiden bir hafta sonra çıkar yazabiliyolar bilmiyorum....teste güvendim hamile değilim demekki diye stres yapmadım...daha hasta olmadım ama ne yapıcam bilmiyorum şimdi....beklemek çok zor...:18:

canım kan testi yaptırsana...Peki sen ne şekil bi tedavi gördün bu ay???

13 aralık..... iğne
15 aralık..... aşılama
1 ocak........b.a.

canım ya çok geçmiş olsun.Nasıl bir doktormuş bu böyle.sen farketmesen ne olcaktı.Ki bu durum benim başıma gelse zarla alakalı bir durum olduğunu anlamazıdm heralde.ben ilk defa duydum böyle bir şey.Ama şu anda bir engeliniz yok anladığım kadarıyla.bir sene korunmasız düzenli ilişkiye gireceksin ki eğer o zaman hamilelik oluşmuyorsa doktorlar infertilite teşhisi koyuyorlar.Bence moralini yüksek tut.Senin daha bir sene olmamış.eğer kafana takmamayı becerebilirsen (ki ben bunu bir türlü yapamıyorum) o zaman olacaktır.Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı birer (hatta mümkünse ben ikiz istiyorum :)))) bebiş nasip etsin.Artık evlerimize renk gelsin,ışık gelsin,ses gelsin.......

Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....

pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????

HAYIRLISI.....yazmadığım arkadaşlar sizde yollayın ekleyeyim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…