Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....
albilda.......8 aralık iğne..... 22 aralık beklenmeyen adet
gfr ...........13 aralık iğne.....?????????
izmirli.......15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5.........16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem......17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum......17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
esfa.........18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.....21 aralık iğne.....4 ocak beklenmeyen adet
lstemiz hayırlı olur inşallah cnmmmm...kucağımız ve göbüşümüz boş kalmasın inşllah...bnm adet günüm 7 ocak canımcım
geçen ayda denedim sabah 2 akşam 2 şeklinde kist oluştu bu ay çatlatma iğnesi oldum hayırlısı birbirimizi daha yakından tanımak adına kısaca kendimizi tanıtalım benim hayatta 9 yaşında oğlum var onun doğumundan hemen sonra rahatsızlandım romatoit artrit sonra oğlum 3 yaşındayke 2. bebeği istedik nerden bilebilirdimki bu kadar zor olacağını 3 düşük yaptım ardı ardına ilk 2 sinde hiç kalp atışı alınmadı 3. de 9 haftalıkken durdu tabi bunlar kolay hamilelikler olmadı hep tedaviyle son düşüğümden bu yana 1.5 sene oldu allah çekemeyeceğimiz yük vermesin
geçen ayda denedim sabah 2 akşam 2 şeklinde kist oluştu bu ay çatlatma iğnesi oldum hayırlısı birbirimizi daha yakından tanımak adına kısaca kendimizi tanıtalım benim hayatta 9 yaşında oğlum var onun doğumundan hemen sonra rahatsızlandım romatoit artrit sonra oğlum 3 yaşındayke 2. bebeği istedik nerden bilebilirdimki bu kadar zor olacağını 3 düşük yaptım ardı ardına ilk 2 sinde hiç kalp atışı alınmadı 3. de 9 haftalıkken durdu tabi bunlar kolay hamilelikler olmadı hep tedaviyle son düşüğümden bu yana 1.5 sene oldu allah çekemeyeceğimiz yük vermesin
geçmiş olsun hayatım...epey badireler atlatmışsın sende.ben 15 aylık evliyim.hiç hamiş olamadım.adetim düzensiz 3-5 gün hep atar kendimi bildimbileli..yumurtlamam düzensizmiş doktorumn dediğine göre.hormon ,kan ve ultrasonun normal çıktı.ilk kez klomeni denedik bu ay iğnemi oldum.bekliyoruz bakalım.şuan düşük olmasın diye progestan ve karın bandı kullanıyorum doktor kontrolünde..doktorum çok iyi önce Allaha sonra ona çok güveniyorum.ama maşallah bak yine 1 evladın var dilerim en yakın zamanda 2.yide kucağına alırsın asla umudunu kaybetme
inş.canım hayırlısıben 17sinde canım.. ilk senin galiba :44: hadi açılışı seninle yapalım inşallah
Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....
albilda.......8 aralık iğne..... 22 aralık beklenmeyen adet
gfr ...........13 aralık iğne.....?????????
izmirli.......15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5.........16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem......17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum......17 aralık iğne....7 ocak beklenmeyen adet
esfa.........18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
muco509.....21 aralık iğne.....4 ocak beklenmeyen adet
biz hurremle aynı gün vurulmuşuz.inşallah çatlamıştır.gfr sen bizden öncesin ilk haber senden İnşallah hamişizdir.Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş koymasın..dualarım sizlerle..haber verin muhakkak ama
lstemiz hayırlı olur inşallah cnmmmm...kucağımız ve göbüşümüz boş kalmasın inşllah...bnm adet günüm 7 ocak canımcım
doğru diyosun cnmda bu testi yapanlar nasıl üstüne ilişkiden bir hafta sonra çıkar yazabiliyolar bilmiyorum....teste güvendim hamile değilim demekki diye stres yapmadım...daha hasta olmadım ama ne yapıcam bilmiyorum şimdi....beklemek çok zor...:18:görümcem hamileydi 9 gün geçmişti adeti ama sonuç negatif çıkmştı.diğer arkadaşımda 2 gün geçmişti onunkide pozitif çıkmıştı.o yüzden gebelik testleri istikrarlı değil cnmcım..
doğru diyosun cnmda bu testi yapanlar nasıl üstüne ilişkiden bir hafta sonra çıkar yazabiliyolar bilmiyorum....teste güvendim hamile değilim demekki diye stres yapmadım...daha hasta olmadım ama ne yapıcam bilmiyorum şimdi....beklemek çok zor...:18:
canım kan testi yaptırsana...Peki sen ne şekil bi tedavi gördün bu ay???
gfr .......13 aralık iğne.....?????????
izmirli....15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5......16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem...17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum....17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
esfa.......18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
HAYIRLISI.....yazmadığım arkadaşlar sizde yollayın ekleyeyim...
canım ben 2.5 yıllık evliyim.ama bir sürü şey atlattım.ilk zamanlar ilişkiye bile giremedim korktum canım yandı ama ölünecek bi acıydı.muayene olmaya 3-5 ay sonra kara verdim. yaklaşık 2 3 ay da dokdor doktor gezdim.ilk ''vajinismus'' sun dediler.bende internetten araştırdım. daha adını bile duymamıştım.kitaplar aldım egzersizlere başladım vaji yi yenmek için:))) ama vaji falan diilmişim. ve bunu kendim keşfettim egzersiz yaparkentekar araştırdım septalı zar denen bir zardı benim zarım gittim doktoruma söyledim aaaa evet dedi!!! sonra ameliyat oldum zarın arasındaki ilişkiye engel olan perde alındı.2009 ekim sonu ameliyat oldum. 12 aralıkta eşim askere gitti. yani bir ay deneyebildik olmadı:)
işte mayısın 17 sinde geldi ama mayıs yumurtlama zamanım geçmişti.haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım aralık ...şimdi ben kendimi 7 aydır deniyoruz diye kendimi kandırıyorum. (ama gerçekten ilişkiye girmem bile söz konusu diildi o zaman.ama ben o halde bile test yapıyodum belki olmuştur diyene salakmışım ya...
arkadaşlar bu arada istanbuldan olan var mı aranızda??
canım çok zor şeyler yaşamışsın Allah yardımcın olsuninşallah bu denemen hayırlı olur Allah dileiğini kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?