Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....
pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????[/COLO
HAYIRLISI.....yazmadığım arkadaşlar sizde yollayın ekleyeyim...
canım sen 17 aralıkta olmadın mı iğneyi ???hürremle aynı neden senin adet o kadar oluyor anlamadım???iğneden ortalama 14 gün - 15 gün sonra adet olmam gerekmiyor mu???
canım kan testi yaptırsana...Peki sen ne şekil bi tedavi gördün bu ay???
Bizimde problem vardı doktorumuz klomen + ovitrell catlatma iğnesi tavsiye etti denedik ve ilk iğnemizden sonra hemen tuttu .Şuan 21+5 haftalık hamileyim hiçbiriniz umutsuzluğa kapılmayın allahın izniyle istedikten sonra allahım veriyor.Bizim ilk denememiz başarılı oldu umarım isteyen herkesin dualarını kabul eder rabbim soru sormak isteyenler varsa cevaplayabilirim.Allah yardımcınız olsun
arkadaşlar cevap verin lütfennnn...
canım göbekten ve koldan yapılıyo
arkadaşlar birşey sorucam çatlatma iğnesi(ovitrella) size kalçadan mı koldan mı yapıldı?bana kolumdan yaptılar acil cevap verin lütfen..
Bana koldan yapmışlardı ve ilk iğnemde tuttu inşallah sizinde öyle olur
Bizimde problem vardı doktorumuz klomen + ovitrell catlatma iğnesi tavsiye etti denedik ve ilk iğnemizden sonra hemen tuttu .Şuan 21+5 haftalık hamileyim hiçbiriniz umutsuzluğa kapılmayın allahın izniyle istedikten sonra allahım veriyor.Bizim ilk denememiz başarılı oldu umarım isteyen herkesin dualarını kabul eder rabbim soru sormak isteyenler varsa cevaplayabilirim.Allah yardımcınız olsun
bizde ilk defa bu ay aynı tedaviyi gördük.2gün geçti fakat ümitlenmek istemiyorum çünkü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.sizde hiçbelirti var mıydı?yardımcı olursanız sevinirim...
reglimin 3.günü klomen başladık.5gün günde 1tane kullandım.sonra 9.gün dr.a gittim.11.gün gittiğimde 2tane biri 18mm biri 20mm lik yumurta vardı.o akşam çatlatma iğnesi oldum 2gün sonra bi daha gittim.jel verdi bitane.içinde 15tane var ogünden beri her sabah onu kullanıyorum yarım saat yatıyorum...22sinde regl olmam gerekiyodu henüz bişey yok.
arkadaşlar birşey sorucam çatlatma iğnesi(ovitrella) size kalçadan mı koldan mı yapıldı?bana kolumdan yaptılar acil cevap verin lütfen..
selam kızlar topiğin yeniden canlanması ne güzel bizde yapmıştık liste çoğunun bebişi kucağında inş. sizde bu topiğin uğurundan faydalanırsınız
bana koldan yapıldı ya..bende korktum neden benimki böyle diye..karnım çok şişti otururken kasıklarımdada baskı hissediyorum..çokta akıntı geliyor.anlamadım ben bu işi ya.sendede var mı hürrem bu belirtiler cnm??:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?