Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benide eklermisin listeye 21 aralık iğne 4 ocak adet tarihim diğer arkadaş eklemişti ama burda yokum

canım sen 17 aralıkta olmadın mı iğneyi ???hürremle aynı neden senin adet o kadar oluyor anlamadım???iğneden ortalama 14 gün - 15 gün sonra adet olmam gerekmiyor mu???

cnm benim geçen ayki adet tarihim 7 aralıktı ya o yüzden.birde zaten düzensiz ya muhakkak geçecektir eminim ben.ama iğneden sonra kaç gün oluyor bilmiyorum onu o konuyla ilgili bilgi vermedi doktorum.İnşallah gelmez kırmızı yaa..oturdğum zaman sağ ve sol kasığıma ağrı giriyor bugün neden acaba..acaba çatlamadı mı?

canım kan testi yaptırsana...Peki sen ne şekil bi tedavi gördün bu ay???

reglimin 3.günü klomen başladık.5gün günde 1tane kullandım.sonra 9.gün dr.a gittim.11.gün gittiğimde 2tane biri 18mm biri 20mm lik yumurta vardı.o akşam çatlatma iğnesi oldum 2gün sonra bi daha gittim.jel verdi bitane.içinde 15tane var ogünden beri her sabah onu kullanıyorum yarım saat yatıyorum...22sinde regl olmam gerekiyodu henüz bişey yok.

Bizimde problem vardı doktorumuz klomen + ovitrell catlatma iğnesi tavsiye etti denedik ve ilk iğnemizden sonra hemen tuttu .Şuan 21+5 haftalık hamileyim hiçbiriniz umutsuzluğa kapılmayın allahın izniyle istedikten sonra allahım veriyor.Bizim ilk denememiz başarılı oldu umarım isteyen herkesin dualarını kabul eder rabbim soru sormak isteyenler varsa cevaplayabilirim.Allah yardımcınız olsun

arkadaşlar birşey sorucam çatlatma iğnesi(ovitrella) size kalçadan mı koldan mı yapıldı?bana kolumdan yaptılar acil cevap verin lütfen..

canım hayırlısı olsun çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.iğneyi kalçadan mı vurdular yksa koldan mı?

Bana koldan yapmışlardı ve ilk iğnemde tuttu inşallah sizinde öyle olur

inşallah cnm.ben şuan progestan kullanıyorum eğer tutunduysa düşmesn diye..çarşamba günü kan tahlili yaptırıcam şuan ağrım var oturduğum zaman özellikle kasıklarımda seninde öyle olmuşmuydu?benimde ilk denemem.

bizde ilk defa bu ay aynı tedaviyi gördük.2gün geçti fakat ümitlenmek istemiyorum çünkü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.sizde hiçbelirti var mıydı?yardımcı olursanız sevinirim...

selam kızlar topiğin yeniden canlanması ne güzel bizde yapmıştık liste çoğunun bebişi kucağında inş. sizde bu topiğin uğurundan faydalanırsınız

bizde ilk defa bu ay aynı tedaviyi gördük.2gün geçti fakat ümitlenmek istemiyorum çünkü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.sizde hiçbelirti var mıydı?yardımcı olursanız sevinirim...

canım bence kan tahlili yaptır..inşallah hamişsindir.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bende çarşamba yaptırıcam.

canım ne jeliymiş o? adı ne?
selam kızlar baya kaynatmışsınız.. ben de yeni geliyorum okuldan.. belimde az da olsa ağrı devam ediyor.. onun dışında bişey yok gibi.. sizde ne var ne yok?

Allah razı olsun canım. darısı da bize olsun. sen de sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah.. böyle yazanlar bana çok umut veriyor.. hadi hayırlısı..
bu arada sizin problem neydi? kaç saat sonra ilişki önermişti doktorun?

arkadaşlar birşey sorucam çatlatma iğnesi(ovitrella) size kalçadan mı koldan mı yapıldı?bana kolumdan yaptılar acil cevap verin lütfen..

canım geçen sene kalça ve göbekten yapılmıştı ama bu sefer koldan yapıldı..

selam kızlar topiğin yeniden canlanması ne güzel bizde yapmıştık liste çoğunun bebişi kucağında inş. sizde bu topiğin uğurundan faydalanırsınız

sağol canım benim.. hadi hayırlısı bakalım darısı da bize olsun.. sen kaçıncı seferde hamile kalmıştın?

bana koldan yapıldı ya..bende korktum neden benimki böyle diye..karnım çok şişti otururken kasıklarımdada baskı hissediyorum..çokta akıntı geliyor.anlamadım ben bu işi ya.sendede var mı hürrem bu belirtiler cnm??:18::18::18:

canım kasıklarımda bişeyler oluyor hissediyorum ama ne :26: arada ağrı ve batma oluyor, belimin sağ tarafı azalsa da hala ağrıyor.. akıntım zaten çok olurdu benim normalde bu ay azalmıştı, bugün yeniden arttı :26: bu kadar şimdilik..
ay Allahım günler geçmek bilmiyor.. nolur şu yazdıklarımızı 10 gün sonra okusak da vay be neler çekmişim ama değdi desek

Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....

pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet

HAYIRLISI.....yazmadığım arkadaşlar sizde yollayın ekleyeyim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…