Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım serephone topiğinde gördüm linkini.bende geldim.iğnem 11 aralık beklenmeyen adetim 27 aralık.beni de eklermisin?gerçi hiçbir belirtim yok ama.

hoşgeldin canım.. diğer grupta millet hamile kaldı unuttu gittiler bizi...:))hepberaber yola devam...

lilacım senin yumurtalar kaç mm olmuştu bide tedaviye başlamadan eşindednde sperm analizi istedilermi

evet canım istediler.eşimde bi problem yok...bende de görünürdü bi problem yok ama bebekte yok..bu ay 2 yumurtam oluştu 11.günü 16 mm idi ikidside.13 günü vuruldum demekki 20mm olunca iğne yapışmış oldu...sende durum nedir bu ay??

hamilelik adına bi belirtin varmı....hamile olabilirsin...

canım inanırmısın bilmiyorum ama aynı belirtiler bendede mevcut..dilerim dediğin gibi olur.çok sık idrara çıkmaya başladım bende.akıntı bendede hep olurdu ama kesilirdi bu seferki kesilmedi.inşallah hamişizdir ALLAHIM DUY SESİMİZİ

inşallah canım umutlanma diyorum bi yandan kendime ama umutsuz da olmuyo :26: hayırlısı bakalım..

slm kızlar bende pek bi belirti yok arada batma oluyo bacaklarda hafif ağrı
bide benim adetten 10-11gün önce göğüslerim şişerdi ama şimdi 4gün var hala göğüslerimde tık yok neden acaba bilemedim dolgunluk var acı yok

kullandığım jelin ismi crınone.progesteron hormonuymuş.bebek olursa tutunmasını sağlıyomuş...
Bu arada bu akşam test yaptırıcam.bekleyip daha fazla stres yaşamak istemiyorum..yoksada olmadığını bilirim...

ayy hadi hayırlısı canım inşallah pozitif çıkar :18: çok heyecanlandım haa
bize de haber ver sonucunu.. kaçıncı günündü senin?

inşallah pozitif çıkarrr hadi hayırlısı...bende progestan kullanıyorum.ilaç yüüznden uyku kumkuması oldum.içiyorum yarım saat sonra hemen uyku..:82::82:

iyi akşamlar kızlarrr ben 13nde vurundum sizler ne zaman vurundunuz iğneyi ilk kimin günü yani ilk güzel haber kimden gelecek

benim de ayın 15'inde canım, hadi bakalım ilk haberler senden.
Kızlar önümüzdeki hafta hepimiz test yapacağız.2011 'e iyi haberlerle gireriz inşallah.

merhaba canım,

iyi olmuş ellerine sağlık.inşallah önümüzdeki hafta yanına da sırayla hamile diye yazarsın.

benim de ayın 15'inde canım, hadi bakalım ilk haberler senden.
Kızlar önümüzdeki hafta hepimiz test yapacağız.2011 'e iyi haberlerle gireriz inşallah.

canım ben 31 aralıkta test yapmayı düşünüyordum. eşim ya boşver o gün yapma olmazsa moralimiz bozulur dedi o garibim de benim gibi testten korkar oldu artık ben de 1 ocakta yapıcam artık.. zaten yapmama bile gerek kalmaz belki de o zaman adet olurum ya da belirtilerden anlarım olup olmayacağını

tatlım seni üzmek istemem ama benim geçen ay klomen kullandığımda 5 gün gecikmişti.ben de bir umut beklemiştim.böyle bir etkisi varmış doktor da söylemişti.

sağol denizcim,

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Tatlım birkaç soru soracağım.Beklenen adet tarihinden önce hiç belirtin oldu mu?Ağrın olduysa ne zaman başladı adet tarihine yakın mı yoksa iğneden hemen sonra olup devam etti mi?cevaplarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…