canım serephone topiğinde gördüm linkini.bende geldim.iğnem 11 aralık beklenmeyen adetim 27 aralık.beni de eklermisin?gerçi hiçbir belirtim yok ama.
lilacım senin yumurtalar kaç mm olmuştu bide tedaviye başlamadan eşindednde sperm analizi istedilermi
reglimin 3.günü klomen başladık.5gün günde 1tane kullandım.sonra 9.gün dr.a gittim.11.gün gittiğimde 2tane biri 18mm biri 20mm lik yumurta vardı.o akşam çatlatma iğnesi oldum 2gün sonra bi daha gittim.jel verdi bitane.içinde 15tane var ogünden beri her sabah onu kullanıyorum yarım saat yatıyorum...22sinde regl olmam gerekiyodu henüz bişey yok.
canım kasıklarımda bişeyler oluyor hissediyorum ama ne :26:arada ağrı ve batma oluyor, belimin sağ tarafı azalsa da hala ağrıyor.. akıntım zaten çok olurdu benim normalde bu ay azalmıştı, bugün yeniden arttı :26: bu kadar şimdilik..
ay Allahım günler geçmek bilmiyor.. nolur şu yazdıklarımızı 10 gün sonra okusak da vay be neler çekmişim ama değdi desek
canım inanırmısın bilmiyorum ama aynı belirtiler bendede mevcut..dilerim dediğin gibi olur.çok sık idrara çıkmaya başladım bende.akıntı bendede hep olurdu ama kesilirdi bu seferki kesilmedi.inşallah hamişizdir ALLAHIM DUY SESİMİZİ
[ı]canım ne jeliymiş o? Adı ne?[/ı]
[ı]selam kızlar baya kaynatmışsınız..Ben de yeni geliyorum okuldan.. Belimde az da olsa ağrı devam ediyor.. Onun dışında bişey yok gibi.. Sizde ne var ne yok? [/ı]
[ı]allah razı olsun canım. Darısı da bize olsun. Sen de sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah..Böyle yazanlar bana çok umut veriyor.. Hadi hayırlısı..
Bu arada sizin problem neydi? Kaç saat sonra ilişki önermişti doktorun? [/ı]
[ı]canım geçen sene kalça ve göbekten yapılmıştı ama bu sefer koldan yapıldı..[/ı]
[ı]sağol canım benim.. Hadi hayırlısı bakalım darısı da bize olsun.. Sen kaçıncı seferde hamile kalmıştın?[/ı]
kullandığım jelin ismi crınone.progesteron hormonuymuş.bebek olursa tutunmasını sağlıyomuş...
Bu arada bu akşam test yaptırıcam.bekleyip daha fazla stres yaşamak istemiyorum..yoksada olmadığını bilirim...
kullandığım jelin ismi crınone.progesteron hormonuymuş.bebek olursa tutunmasını sağlıyomuş...
Bu arada bu akşam test yaptırıcam.bekleyip daha fazla stres yaşamak istemiyorum..yoksada olmadığını bilirim...
inşallah...çokta ümitlenmek istemiyorum.sonra hüsran oluyo...2gün gecikti...öğrenimde daha fazla sıkıntı yapmim dedim...[ı]ayy hadi hayırlısı canım inşallah pozitif çıkar :18: çok heyecanlandım haa
Bize de haber ver sonucunu.. Kaçıncı günündü senin?[/ı]
inşallah...çokta ümitlenmek istemiyorum.sonra hüsran oluyo...2gün gecikti...öğrenimde daha fazla sıkıntı yapmim dedim...
iyi akşamlar kızlarrr ben 13nde vurundum sizler ne zaman vurundunuz iğneyi ilk kimin günü yani ilk güzel haber kimden gelecek
benim de ayın 15'inde canım, hadi bakalım ilk haberler senden.
Kızlar önümüzdeki hafta hepimiz test yapacağız.2011 'e iyi haberlerle gireriz inşallah.
Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....
gfr .......13 aralık iğne.....?????????
izmirli....15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5......16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem...17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum....17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
esfa.......18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
HAYIRLISI.....yazmadığım arkadaşlar sizde yollayın ekleyeyim...
benim de ayın 15'inde canım, hadi bakalım ilk haberler senden.
Kızlar önümüzdeki hafta hepimiz test yapacağız.2011 'e iyi haberlerle gireriz inşallah.
merhaba canım,
iyi olmuş ellerine sağlık.inşallah önümüzdeki hafta yanına da sırayla hamile diye yazarsın.
bende klomen kullananlardanım.tek kutu kullandım doktor senın birşeyin yok ama yine de hızlandıralım dıyerekten vermişti.şimdi adetim 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum.ya çıkmazsa diye..kist yapar diye duydum bir de ondan korktum kist olsa nasıl farkederiz.
bende klomen kullananlardanım.tek kutu kullandım doktor senın birşeyin yok ama yine de hızlandıralım dıyerekten vermişti.şimdi adetim 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum.ya çıkmazsa diye..kist yapar diye duydum bir de ondan korktum kist olsa nasıl farkeder
kızlar.bu arkadaş başka bir topicte yazmış.bugün kan tahlili yaptırmış hamileymiş.Allahım bizede nasib et
bende klomen kullananlardanım.tek kutu kullandım doktor senın birşeyin yok ama yine de hızlandıralım dıyerekten vermişti.şimdi adetim 3 gün gecikti test yapmaya korkuyorum.ya çıkmazsa diye..kist yapar diye duydum bir de ondan korktum kist olsa nasıl farkeder
kızlar.bu arkadaş başka bir topicte yazmış.bugün kan tahlili yaptırmış hamileymiş.Allahım bizede nasib et
ayy çok sevindim yaadarısı başımıza bizi de gör Allahım!!
Bizimde problem vardı doktorumuz klomen + ovitrell catlatma iğnesi tavsiye etti denedik ve ilk iğnemizden sonra hemen tuttu .Şuan 21+5 haftalık hamileyim hiçbiriniz umutsuzluğa kapılmayın allahın izniyle istedikten sonra allahım veriyor.Bizim ilk denememiz başarılı oldu umarım isteyen herkesin dualarını kabul eder rabbim soru sormak isteyenler varsa cevaplayabilirim.Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?