Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar böyle güzel haberler duydukça ben de çok umutlanıyorum.. neden olmasın diyorum.. off şu zaman da geçmek bilmiyor.. :97: siz çocuklarınız için isim seçtiniz mi?

hürremcim,

Ama, ya olursa!!!!! Süper olmaz mı? Yılbaşı gecesi süper.
sanki senin olacakmış gibi geliyor bana, baksana kasık ve bel ağrın var, bir de akıntıların da başlamış.
biliyorsun bunlar hamilelik belirtisi.İnşallah bu ay olur.

kızlar böyle güzel haberler duydukça ben de çok umutlanıyorum.. neden olmasın diyorum.. off şu zaman da geçmek bilmiyor.. :97: siz çocuklarınız için isim seçtiniz mi?

canımmm umudumuzu asla kaybetmemeliyiz zaten..kız olursa birsu erkek olursa namık kerem.eşimin adı suat bende birsen ilk hecelerimizden bu ismi bulduk..namıkta rahmetli babamın ismi..Allahım bizlerede nasib et yarabbim...

inşallah sırayla yazarız canım..bu arada varmı değişiklik???bende hiç bişy yok yaaa!!!!

yok tatlım ya.sağ tarafımda çok hafif bir batma gibi birşey oluyor ama bence psikolojik.
Kendimi dinlemesm hiç anlamam bile.

lila bir şey sorucam, listeyi yaparken adet tarihi değilde iğneden sonra 15. günü baz almayacak mıyız?

inşallah canım yaa.. ben yine dayanamam yaparım test valla neyse çıksın ortaya.. zaten yılbaşında da dışarı falan çıkmıycaz.. test yapmamam için bi sebep yok yani.. diyorum ki gizlice yaparım testi pozitifse al sana yılbaşı hediyesi eşime acayip sürpriz olur negatifse de beraberce oturup ağlaşırız

hurrem ne yalan söylim bende senden umutluyum.aynı belirtileri taşıyoruz hemde..düşünsene hamileysek belki aynı gün doğum yapabiliriz..eeee ne de olsa iğne tarihlerimiz aynı değil mi cnmcımmmm

canımmm umudumuzu asla kaybetmemeliyiz zaten..kız olursa birsu erkek olursa namık kerem.eşimin adı suat bende birsen ilk hecelerimizden bu ismi bulduk..namıkta rahmetli babamın ismi..Allahım bizlerede nasib et yarabbim...

ne güzel yaa çok bekletmez inşallah şu nazlı bebişler bizi
biz de erkek olursa efe, kız olursa eylül düşünüyoruz inşallah.. Allahım zamanı gelmiş olsun artık hayırlısıyla ver yarabbim

hurrem ne yalan söylim bende senden umutluyum.aynı belirtileri taşıyoruz hemde..düşünsene hamileysek belki aynı gün doğum yapabiliriz..eeee ne de olsa iğne tarihlerimiz aynı değil mi cnmcımmmm

süper olur yaa.. kızlar hepimiz sıra sıra hamile kalırsak başka bi topik açarız kendimize ordan devam ederiz güzel sohbetlerimize.. beraberce bekleriz sıpalarımızı
birsencim iğne günleri aynı belirtiler aynı aynı gün öğreniriz belki de hamile olduğumuzu.. aman ne heyecanlı yaa :97:

ya benim bu ağrılarım normal mi değil mi anlamadım ben :44: hareket ettiğim an karnımdaki şişlik gaz sancısı gibi baskı yapıyor ya.acaba yumurtam çatlamadı mı ??

ne güzel yaa çok bekletmez inşallah şu nazlı bebişler bizi
biz de erkek olursa efe, kız olursa eylül düşünüyoruz inşallah.. Allahım zamanı gelmiş olsun artık hayırlısıyla ver yarabbim

kızlar bulduğunuz isimler güzelmiş,

Benim bir oğlum var 6 yaşında.Onun adıda Yağız.Efeyi bende düşünmüştüm.

ya benim bu ağrılarım normal mi değil mi anlamadım ben :44: hareket ettiğim an karnımdaki şişlik gaz sancısı gibi baskı yapıyor ya.acaba yumurtam çatlamadı mı ??

çatlamıştır çatlamıştır hamilesindir de ondan oluyodur batmalar

inşallah hayatım....benim tedavi gördüğümü pek bilen yok ailede.yengem aradı bu ay hamile kalacaksın dedi bana rüyaında görmüş.kuzenimde fal baktırmış çok cocuk isteyen biri var ailede o hamile kalacak demiş.hayırlısı bakalım.umutluyum ama olmazsada yola devam yılmak yok..

hadi hayırlısı canım.. benim kayınvalidemle annesi de yani eşimin anne annesi de beni görmüşler rüyalarında ikisi de. bebekle. aradılar hatta. dedim inşallah çıkar rüyalarınız. ben önceki düşüğümde hamile kalmadan önceki ay bi arkadaşım falıma bakmıştı ve bilmişti hamile kalacağımı. tesadüf müdür artık içine mi doğdu bilmiyorum :26: bu ara ben de baktırsam diyorum bi falıma. çok da inanmam ama umut dünyası işte..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…