bana göbeğimin altından yaptılar tatlım.arkadaşlar birşey sorucam çatlatma iğnesi(ovitrella) size kalçadan mı koldan mı yapıldı?bana kolumdan yaptılar acil cevap verin lütfen..
canım ben 31 aralıkta test yapmayı düşünüyordum. eşim ya boşver o gün yapma olmazsa moralimiz bozulur dedio garibim de benim gibi testten korkar oldu artık ben de 1 ocakta yapıcam artık.. zaten yapmama bile gerek kalmaz belki de o zaman adet olurum ya da belirtilerden anlarım olup olmayacağını
kızlar böyle güzel haberler duydukça ben de çok umutlanıyorum.. neden olmasın diyorum..off şu zaman da geçmek bilmiyor.. :97: siz çocuklarınız için isim seçtiniz mi?
inşallah sırayla yazarız canım..bu arada varmı değişiklik???bende hiç bişy yok yaaa!!!!
hürremcim,
Ama, ya olursa!!!!! Süper olmaz mı? Yılbaşı gecesi süper.
sanki senin olacakmış gibi geliyor bana, baksana kasık ve bel ağrın var, bir de akıntıların da başlamış.
biliyorsun bunlar hamilelik belirtisi.İnşallah bu ay olur.
canım ben 31 aralıkta test yapmayı düşünüyordum. eşim ya boşver o gün yapma olmazsa moralimiz bozulur dedio garibim de benim gibi testten korkar oldu artık ben de 1 ocakta yapıcam artık.. zaten yapmama bile gerek kalmaz belki de o zaman adet olurum ya da belirtilerden anlarım olup olmayacağını
ayy çok sevindim yaadarısı başımıza bizi de gör Allahım!!
ben de çok sevindim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
canımmm umudumuzu asla kaybetmemeliyiz zaten..kız olursa birsu erkek olursa namık kerem.eşimin adı suat bende birsen ilk hecelerimizden bu ismi bulduk..namıkta rahmetli babamın ismi..Allahım bizlerede nasib et yarabbim...
hurrem ne yalan söylim bende senden umutluyum.aynı belirtileri taşıyoruz hemde..düşünsene hamileysek belki aynı gün doğum yapabiliriz..eeee ne de olsa iğne tarihlerimiz aynı değil mi cnmcımmmm
ne güzel yaa çok bekletmez inşallah şu nazlı bebişler bizi
biz de erkek olursa efe, kız olursa eylül düşünüyoruz inşallah.. Allahım zamanı gelmiş olsun artık hayırlısıyla ver yarabbim
ya benim bu ağrılarım normal mi değil mi anlamadım ben :44: hareket ettiğim an karnımdaki şişlik gaz sancısı gibi baskı yapıyor ya.acaba yumurtam çatlamadı mı ??
hurrem ne yalan söylim bende senden umutluyum.aynı belirtileri taşıyoruz hemde..düşünsene hamileysek belki aynı gün doğum yapabiliriz..eeee ne de olsa iğne tarihlerimiz aynı değil mi cnmcımmmm
süper olur yaa.. kızlar hepimiz sıra sıra hamile kalırsak başka bi topik açarız kendimize ordan devam ederiz güzel sohbetlerimize.. beraberce bekleriz sıpalarımızı
birsencim iğne günleri aynı belirtiler aynı aynı gün öğreniriz belki de hamile olduğumuzu.. aman ne heyecanlı yaa:97:
kızlar bulduğunuz isimler güzelmiş,
Benim bir oğlum var 6 yaşında.Onun adıda Yağız.Efeyi bende düşünmüştüm.
İnşallah sen de hamilesindir.İnşallah hepimiz.
Allah bağışlasın canım. yağız da güzel isim. kız olursa 2. ne koyarsın?
inşallah hayatım....benim tedavi gördüğümü pek bilen yok ailede.yengem aradı bu ay hamile kalacaksın dedi bana rüyaında görmüş.kuzenimde fal baktırmış çok cocuk isteyen biri var ailede o hamile kalacak demiş.hayırlısı bakalım.umutluyum ama olmazsada yola devam yılmak yok..
Yankı yada Yağmur olabilir ama bilmiyorum.Bu isimleri eşim pek beğenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?