Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

(evet canım şükür şu an bi engel yok

amin canım ya ağzına sağlık valla duygularıma tercüman oldun...bende ikiz istiyorum diyorum . ikiz olsun biri kız biri erkek olsun diyorum eşim kızıyor hayırlısı olsun diyor.sipariş mi veriyorsun diyor :)))
mümkünse en hayırlısı tez zamanda gelsin inşallah hepimiz için

allahım bu ne güzel şans ya... acaba bir gün bizde böyle diyebilecek miyiz..

slm kızlar.bende bu ay hamile olduğunu sanıp hüsrana uğrayanlardanım.yeni katıldım topiğinize herkese merhaba tekrar...

allahım bu ne güzel şans ya... acaba bir gün bizde böyle diyebilecek miyiz..

er ya da geç deriz inşallah canım yaa

slm kızlar.bende bu ay hamile olduğunu sanıp hüsrana uğrayanlardanım.yeni katıldım topiğinize herkese merhaba tekrar...

hoşgeldin canım aramıza.. testte pozitif mi çıkmıştı yoksa?

çok moralim bozukkk..regl dönemimde çıkan sivilceden çıktı yüzümde yoksa bebiş yok mu ya 2 gündür çikolatayı fazla kaçırdım yoksa ondan mı çıktı anlamadım..offf yaaaa

çok moralim bozukkk..regl dönemimde çıkan sivilceden çıktı yüzümde yoksa bebiş yok mu ya 2 gündür çikolatayı fazla kaçırdım yoksa ondan mı çıktı anlamadım..offf yaaaa

canım dur bakalım daha 1 hafta var.. umutsuzluğa kapılma hemen.. benim de çok ağrım var sanki adet oluverecekmişim gibi..

er ya da geç deriz inşallah canım yaa

hoşgeldin canım aramıza.. testte pozitif mi çıkmıştı yoksa?

hoşbulduk cnm.hayır yapmamıştım test ama çok az adet görmüştüm.üstüne görme ddiye bi olay varya o sanmıştım.ama değilmiş stres dolayısıyla az adet görmüşüm.bu ay ilaç vermedi dr.adet gördükten sonra tekrar 2 kutu serophene başlıcam.ben mayıs ayında hamile kaldım klomen ile 2.kullanışta ama 2.5 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum.şimdi tekrar başladık denemeye hayırlısı bakalım bu sefer ne olcak....

canım benide yazarmısın bu ay ilaç içmicem ama 19 ocak beklenmeyen adet tarihim..

canım çok üzüldüm.. ben de 1.5 yıl önce düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum çok acı bir olay.. Allah sabrını versin umarım en kısa zamanda o mutluluğu tekrar yaşatır rabbim

kan testi yaptırdım bu akşam....malesef sonuç 0,28...

çok üzüldüm canım yaa.. ama pes etmek yok sakın umudunu yitirme yılmak yok devam edicez hep birlikte.. inancımızla bu kötü günleri de atlatıcaz inşallah..

artık alıştım herhalde eskisi gibi üzülmüyorumbu arada halen hasta olmadım.eğer bu ay bi aksilik olmazsa kist filan aşılama yapıcaz bakalım...aşama aşama ilerliyoruzo da olmazsa tüp bebek...

artık alıştım herhalde eskisi gibi üzülmüyorumbu arada halen hasta olmadım.eğer bu ay bi aksilik olmazsa kist filan aşılama yapıcaz bakalım...aşama aşama ilerliyoruzo da olmazsa tüp bebek...

anladım canım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe falan..

allah hepimize nasip eder inşallah...şükürler olsun halimize...ne dertler var...

doğru söylüyosun canım bu halimize de çok şükür.. birazcık acele ediyoruz işte sabredemiyoruz bazen isyan ediyoruz.. Allah sabır versin bize, dayanma gücü versin.. sabrımız tükenip umudu kesmeden de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…