Yankı yada Yağmur olabilir ama bilmiyorum.Bu isimleri eşim pek beğenmiyor.
canım ya çok geçmiş olsun.Nasıl bir doktormuş bu böyle.sen farketmesen ne olcaktı.Ki bu durum benim başıma gelse zarla alakalı bir durum olduğunu anlamazıdm heralde.ben ilk defa duydum böyle bir şey.Ama şu anda bir engeliniz yok anladığım kadarıyla.bir sene korunmasız düzenli ilişkiye gireceksin ki eğer o zaman hamilelik oluşmuyorsa doktorlar infertilite teşhisi koyuyorlar.Bence moralini yüksek tut.Senin daha bir sene olmamış.eğer kafana takmamayı becerebilirsen (ki ben bunu bir türlü yapamıyorum) o zaman olacaktır.Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı birer (hatta mümkünse ben ikiz istiyorum :)))) bebiş nasip etsin.Artık evlerimize renk gelsin,ışık gelsin,ses gelsin.......
Bizimde problem vardı doktorumuz klomen + ovitrell catlatma iğnesi tavsiye etti denedik ve ilk iğnemizden sonra hemen tuttu .Şuan 21+5 haftalık hamileyim hiçbiriniz umutsuzluğa kapılmayın allahın izniyle istedikten sonra allahım veriyor.Bizim ilk denememiz başarılı oldu umarım isteyen herkesin dualarını kabul eder rabbim soru sormak isteyenler varsa cevaplayabilirim.Allah yardımcınız olsun
allahım bu ne güzel şans ya... acaba bir gün bizde böyle diyebilecek miyiz..
slm kızlar.bende bu ay hamile olduğunu sanıp hüsrana uğrayanlardanım.yeni katıldım topiğinize herkese merhaba tekrar...
hoşgeldin canım.. diğer grupta millet hamile kaldı unuttu gittiler bizi...:))hepberaber yola devam...
şekerciiim bana taa ilkokul yıllarından bir sözü hatırlattın :)
gemiyi ilk kimler terkeder
en son kimdedir dümen
bizimle kalanlara teşekkürler
kalmayanlara ünlem
çok moralim bozukkk..regl dönemimde çıkan sivilceden çıktı yüzümde yoksa bebiş yok mu ya2 gündür çikolatayı fazla kaçırdım yoksa ondan mı çıktı anlamadım..offf yaaaa
er ya da geç deriz inşallah canım yaa
hoşgeldin canım aramıza.. testte pozitif mi çıkmıştı yoksa?
Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....
gfr .......13 aralık iğne.....?????????
izmirli....15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5......16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem...17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum....17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
esfa.......18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
HAYIRLISI.....yazmadığım arkadaşlar sizde yollayın ekleyeyim...
hoşbulduk cnm.hayır yapmamıştım test ama çok az adet görmüştüm.üstüne görme ddiye bi olay varya o sanmıştım.ama değilmiş stres dolayısıyla az adet görmüşüm.bu ay ilaç vermedi dr.adet gördükten sonra tekrar 2 kutu serophene başlıcam.ben mayıs ayında hamile kaldım klomen ile 2.kullanışta ama 2.5 aylıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum.şimdi tekrar başladık denemeye hayırlısı bakalım bu sefer ne olcak....
kan testi yaptırdım bu akşam....malesef sonuç 0,28...
canım çok üzüldüm.. ben de 1.5 yıl önce düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum çok acı bir olay.. Allah sabrını versin umarım en kısa zamanda o mutluluğu tekrar yaşatır rabbim
çok üzüldüm canım yaa..ama pes etmek yok sakın umudunu yitirme yılmak yok devam edicez hep birlikte.. inancımızla bu kötü günleri de atlatıcaz inşallah..
artık alıştım herhalde eskisi gibi üzülmüyorumbu arada halen hasta olmadım.eğer bu ay bi aksilik olmazsa kist filan aşılama yapıcaz bakalım...aşama aşama ilerliyoruz o da olmazsa tüp bebek...
anladım canım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe falan..
inşallah canım dualarımız seninle
allah hepimize nasip eder inşallah...şükürler olsun halimize...ne dertler var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?