Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canım inşallahkolay değil tabi durumumuz..insan başına gelince anlıyo...yalnız anlamadığım bu klomen adet gecikmesi yapmaz deniyo ben hala adet olmadım...ki benim hiç şaşmaz:26:

amin canım inşallahkolay değil tabi durumumuz..insan başına gelince anlıyo...yalnız anlamadığım bu klomen adet gecikmesi yapmaz deniyo ben hala adet olmadım...ki benim hiç şaşmaz:26:

canım allah korusun kist falan olduysa gecikme olabilir. sen biraz daha bekle olmadı doktora gidersin..

kist olduysa ne oluyo peki ara vermek gerekiyo sanırım ama ne kadar acaba bilgin var mı?

canım doktor doğum kontrol hapı veriyo bir ayda erimişti benimki inşallah yoktur sende tabi de varsa da korkma kolayca kurtuluyosun ama bi ay ara vermek zorunda kalıyosun maalesef

canım doktor doğum kontrol hapı veriyo bir ayda erimişti benimki inşallah yoktur sende tabi de varsa da korkma kolayca kurtuluyosun ama bi ay ara vermek zorunda kalıyosun maalesef

sende de kist olduğunda gecikme mi yaptı cnm?benim hiç böyle olmazdı 25.günde olurdum.1 ay bişey değil ne yapalım olduysa ara veririz artık.hem beynim dinlenir birazcık:)

amin cnm inşallah hepimiz yaşarız...

arkadaşlar klomen ilacı kullananlardanım sadece 1 kutu kullandım ve bugun hamıle olduğumu öğrendim umarım herkes bu duyguyu yaşar.allahım tüm isteyenlere versin.

arkadaşlar klomen ilacı kullananlardanım sadece 1 kutu kullandım ve bugun hamıle olduğumu öğrendim umarım herkes bu duyguyu yaşar.allahım tüm isteyenlere versin.

gözün aydın canım darısı başımıza ne için klomen kullanmıştın sorunun varmıydı

kızlar sizde duymuşsunuzdur yerleşme kanamasını. ilişkiden yaklaşık 7 gün sonra pembe leke şeklinde kan geliomuş.benim hamile olan arkadaşımda olmuştu.
SORUM ŞU:acaba bu her hamilede olmak zorundamı??? yani o kanama olmazsa hamile değiliz demek mi... yani bence kanama olursa kesin hamilelik vardır diyebiliriz. ama eğer kanama yoksa kesinlikle hamilelik yoktur diyemeyiz. sizce de böyle mi. ilişkisinden 7 gün geçenler oldu mu? kanaması olan oldu mu içinizde. bi cevap hadi kızlar. bilgisi olan aydınlatsın lütfen

inşallah cnm ben de eşime diyorum ki ikiz istiyorum ama eğer ikiz olmazsa peş peşe iki tane,bi kaç yıl sonra bi tane daha:))))walla çok bekledim ben bu veledi yollar bi açılsın habire doğurucam,çatır çatır doğurucam inş. :)))) çevremdekiler de diyorki bir kere doğur bir daha zor istersiin .Bakalım görücez inş.

aynen kuzum benimde çok pis çatır çatır doğurasım var.artık 3 mü olur 4 mü bilemem inş.
ya benim annem 7 tane doğurmuş maşallah.şimdi 50 yaşında kadın hala korkuyo korunuyo yok spiral bilmemne taktırıyo eğer boşta kalsa kesinlikle hamile kalır ya... ırsi de değil herhalde bu meret:26:
annem 50 yaşında menopozun m sinin milimi yok. benim tahlillerimde doktor bana çok sinirlisin değerlerin neredeyse menopoz öncesi gibi görünüyo dedi

her hamilelikte olmuyor canım.üstelik geçen ay benim öyle oldu.Bir haftadan fazla kanamam oldu(adet olmadan önce).Bende korktum acaba hamile kaldım da zorlandı mı diye.Ama hamile değilmişim tabi.Neden kanama olduğunu da anlayamadı doktor.Merdivenlerden düşmüştüm bide,belki onunla bir ilgisi vardır.Ama doktor kafama takmamamı söylemişti.Herkesin hamilelik belirtileri farklı oluyor.

esfacım aynen benim annemde 6 tane doğurmuş.Ablam korunurken 39 unda hamile kaldı.Maaşallah ailecek pek bir üretkenizde bu niye bana bulaşmamış onu anlamadım.Herkesin rüyasına giriyorum, herkesin falında çıkıyorum.Hep hamileyim.Bende rüyamda hamile olduğumu görüyorum.Diyorum ki Rabbim rüyalarımda yaşattığın o mutluluğu gerçek hayatta da yaşat.Ama isyan etmiyorum,hep diyorum ki bir zamanı vardır elbet.Mutlaka Mevlam bize de nasip edecek.Zamanı var evet beklemek çok zor ama en azından yatıp kalkıp şükredelim çaresiz değiliz.Önemli bir hastalığımız yok çok şükür...Ben inanıyorum bir gün evlerimize şenlik gelecek.

inşallah canım inşallah...

cnm valla ilk kez duyuyorum.bnm yarın tam 1 hafta olacak ben dikkat ederim:26::26:

slm herkeze nasılsınız varmı kızlar belirti felan bende hafif batmalar oluyo bide göğüslerim yeni acımaya başladı bugün normalde 10-11gün önce acırlardı şidi ise 3gün var dua edin kızlar pazartesi test yapacağıö hayırlısı bakalım

selam arkadaslar hemem hemen topıktekı butun yazılanları okudum ALLAH tüm ısteyenlere hayırlı saglıklı salıh evlatlar nasıp etsın.benım sorum su olacak bu ay purogon ıgne kullandım 75lık 4gun 35lık 2gun kulandım yumurtalarım 11 tane olmus hepsıde cok guzelmıs ama doktorum catlama ıgneyı vuramam cogu gebelık olur bunyen kaldırmaz hastaneden toplayamam senı dedı ılıskı gunlerı verdı.sorum su catlama ıgnesı olmadan bu yumurtalıklarla sansım ne olur bılgılendırırsenız sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…