amin canım inşallahdoğru söylüyosun canım bu halimize de çok şükür..birazcık acele ediyoruz işte sabredemiyoruz bazen isyan ediyoruz.. Allah sabır versin bize, dayanma gücü versin.. sabrımız tükenip umudu kesmeden de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi
amin canım inşallahkolay değil tabi durumumuz..insan başına gelince anlıyo...yalnız anlamadığım bu klomen adet gecikmesi yapmaz deniyo ben hala adet olmadım...ki benim hiç şaşmaz:26:
canım allah korusun kist falan olduysa gecikme olabilir. sen biraz daha bekle olmadı doktora gidersin..
kist olduysa ne oluyo peki ara vermek gerekiyo sanırım ama ne kadar acaba bilgin var mı?
canım doktor doğum kontrol hapı veriyo bir ayda erimişti benimki inşallah yoktur sende tabi de varsa da korkma kolayca kurtuluyosun ama bi ay ara vermek zorunda kalıyosun maalesef
canım çok üzüldüm.. ben de 1.5 yıl önce düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum çok acı bir olay.. Allah sabrını versin umarım en kısa zamanda o mutluluğu tekrar yaşatır rabbim
çok üzüldüm canım yaa..ama pes etmek yok sakın umudunu yitirme yılmak yok devam edicez hep birlikte.. inancımızla bu kötü günleri de atlatıcaz inşallah..
kan testi yaptırdım bu akşam....malesef sonuç 0,28...
arkadaşlar klomen ilacı kullananlardanım sadece 1 kutu kullandım ve bugun hamıle olduğumu öğrendim umarım herkes bu duyguyu yaşar.allahım tüm isteyenlere versin.
artık alıştım herhalde eskisi gibi üzülmüyorumbu arada halen hasta olmadım.eğer bu ay bi aksilik olmazsa kist filan aşılama yapıcaz bakalım...aşama aşama ilerliyoruz o da olmazsa tüp bebek...
(evet canım şükür şu an bi engel yok
amin canım ya ağzına sağlık valla duygularıma tercüman oldun...bende ikiz istiyorum diyorum . ikiz olsun biri kız biri erkek olsun diyorum eşim kızıyor hayırlısı olsun diyor.sipariş mi veriyorsun diyor :)))
mümkünse en hayırlısı tez zamanda gelsin inşallah hepimiz için
inşallah cnm ben de eşime diyorum ki ikiz istiyorum ama eğer ikiz olmazsa peş peşe iki tane,bi kaç yıl sonra bi tane daha:))))walla çok bekledim ben bu veledi yollar bi açılsın habire doğurucam,çatır çatır doğurucam inş. :)))) çevremdekiler de diyorki bir kere doğur bir daha zor istersiin .Bakalım görücez inş.
kızlar sizde duymuşsunuzdur yerleşme kanamasını. ilişkiden yaklaşık 7 gün sonra pembe leke şeklinde kan geliomuş.benim hamile olan arkadaşımda olmuştu.
SORUM ŞU:acaba bu her hamilede olmak zorundamı??? yani o kanama olmazsa hamile değiliz demek mi... yani bence kanama olursa kesin hamilelik vardır diyebiliriz. ama eğer kanama yoksa kesinlikle hamilelik yoktur diyemeyiz. sizce de böyle mi. ilişkisinden 7 gün geçenler oldu mu? kanaması olan oldu mu içinizde. bi cevap hadi kızlar. bilgisi olan aydınlatsın lütfen
esfacım aynen benim annemde 6 tane doğurmuş.Ablam korunurken 39 unda hamile kaldı.Maaşallah ailecek pek bir üretkenizde bu niye bana bulaşmamış onu anlamadım.Herkesin rüyasına giriyorum, herkesin falında çıkıyorum.Hep hamileyim.Bende rüyamda hamile olduğumu görüyorum.Diyorum ki Rabbim rüyalarımda yaşattığın o mutluluğu gerçek hayatta da yaşat.Ama isyan etmiyorum,hep diyorum ki bir zamanı vardır elbet.Mutlaka Mevlam bize de nasip edecek.Zamanı var evet beklemek çok zor ama en azından yatıp kalkıp şükredelim çaresiz değiliz.Önemli bir hastalığımız yok çok şükür...Ben inanıyorum bir gün evlerimize şenlik gelecek.
kızlar sizde duymuşsunuzdur yerleşme kanamasını. ilişkiden yaklaşık 7 gün sonra pembe leke şeklinde kan geliomuş.benim hamile olan arkadaşımda olmuştu.
SORUM ŞU:acaba bu her hamilede olmak zorundamı??? yani o kanama olmazsa hamile değiliz demek mi... yani bence kanama olursa kesin hamilelik vardır diyebiliriz. ama eğer kanama yoksa kesinlikle hamilelik yoktur diyemeyiz. sizce de böyle mi. ilişkisinden 7 gün geçenler oldu mu? kanaması olan oldu mu içinizde. bi cevap hadi kızlar. bilgisi olan aydınlatsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?