Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar kızlar.benim de 3 günüm kaldı ama ara ara ağrım oluyo.sanki hasta olacakmışım gibi.bakalım hayırlısı olsn.

cnm batmalar bendede mevcut otururken tam yumurtalıklarıma baskı oluyor.göğüslerimdede ağrı falan yok.kırmızı canavara dair hiçbir belirti yok içimde ama ben yinede umutsuzum nedense.inşallah hamişizdir

arkadaşlar klomen ilacı kullananlardanım sadece 1 kutu kullandım ve
bugun hamıle olduğumu öğrendim umarım herkes bu duyguyu yaşar.allahım tüm isteyenlere versin.

canım çok sevindim tebrikler.. darısı başımıza olsun..

canım bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması döllenmiş yumyrtanın rahim içine yerleşirken kılcal damarlardan birini zedelemesi sonucu oluşan bir kanama.. aşağı yukarı normaldeki adet dönemin ne zamansa o zaman oluyor ve adet kanamasından daha farklı ve daha kısa oluyor.. herkeste de olmak zorunda da değil.. :13:

selam canım vala bende şimdilik şişme, akıntı, ara ara kasık ve bel ağrısı :26: hadi az kaldı

ayy canım maşallah yaa.. kendiliğinden de çatlayabilir ama çok büyüklerse kiste de dönüşebilir.. :26:

iyi akşamlar kızlar.benim de 3 günüm kaldı ama ara ara ağrım oluyo.sanki hasta olacakmışım gibi.bakalım hayırlısı olsn.

olmaz inşallah canım yaa.. 9 ay adet ağrısı çekip hamile olanlar da var. inşallah hamilesindir.

cnm batmalar bendede mevcut otururken tam yumurtalıklarıma baskı oluyor.göğüslerimdede ağrı falan yok.kırmızı canavara dair hiçbir belirti yok içimde ama ben yinede umutsuzum nedense.inşallah hamişizdir

neden umutsuzmuşsun canım benim yaa.. inşallah hepimiz de hamiel olucaz

neden umutsuzmuşsun canım benim yaa.. inşallah hepimiz de hamiel olucaz [/QUOTE]

bilmiyorum hürremcim.zaten ilaç beni mahvediyor günün yarısını uyuyarak geçiriyorum.gün yaklaştıkçada stresten ümidim kırılıyor.yine tek çizgi kabusu geri gelecek sanıyorum

ben geldimmmmmmmmmmm.... ne var ne yok demiyorum meraktyım hamiş var mı yazdıklarınızı okuyup döncem...:82::82::82:

evet canım öyle olması gerek diye biliyorum bende ama bazı arkadaşların adetleri düzensiz o yüzden farklı tarih verdiler...emin olmak için herhalde...

ne güzel yaa çok bekletmez inşallah şu nazlı bebişler bizi
biz de erkek olursa efe, kız olursa eylül düşünüyoruz inşallah.. Allahım zamanı gelmiş olsun artık hayırlısıyla ver yarabbim

Ayyy ne güzel isimler bile oluşmaya başlamız....off kızlar yapmayın böyle yaaa çok hevesleniyorummmm...

slm kızlar.bende bu ay hamile olduğunu sanıp hüsrana uğrayanlardanım.yeni katıldım topiğinize herkese merhaba tekrar...

sedacım merhabalr hoşgeldin...seni görmek çok güzel...hadi bakalım buradan yola devam...inşallah hepimize ugurlu gelir...

amin canım inşallahkolay değil tabi durumumuz..insan başına gelince anlıyo...yalnız anlamadığım bu klomen adet gecikmesi yapmaz deniyo ben hala adet olmadım...ki benim hiç şaşmaz:26:

canım adet gecikmesi yapıyormuş malesef, geçen ay benim 5 gün geçti ve adet oldum.Daha sonra doktora sordum yapar dedi.Üzgünüm.İnşallah sen adet olmazsında hamile kalırsın

birsum ve hurrem hadi bakalım belirtileri boşa çıkarmayın...inşallah.....bende hala tık ın t si yok:)))umarım anlaşılmıştır yazdıklarım:)))))))))))))

ayy canım ya inşallah...ama diyorum ya bugün bende hiç umut yok .inşallah hamişizdir ....inşallah hepimiz """BEBEK in the GÖBEK"""" oluruz

artık alıştım herhalde eskisi gibi üzülmüyorumbu arada halen hasta olmadım.eğer bu ay bi aksilik olmazsa kist filan aşılama yapıcaz bakalım...aşama aşama ilerliyoruzo da olmazsa tüp bebek...

hayırlısı olsun ne diyelim...üzüldüm...neyse artık yola devam..aşılama ilk olacak demi??kaç ay kullandın klomen??hadi bakalım inşallah bu son olur...

sedacım merhabalr hoşgeldin...seni görmek çok güzel...hadi bakalım buradan yola devam...inşallah hepimize ugurlu gelir...

merhaba canım hoşbulduk.ilacı kesti doktor bu ay bende soğan suyu denemek istiyorum.varmı kızlar aranızda deniyen yada bilgisi olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…