slm herkeze nasılsınız varmı kızlar belirti felan bende hafif batmalar oluyo bide göğüslerim yeni acımaya başladı bugün normalde 10-11gün önce acırlardı şidi ise 3gün var dua edin kızlar pazartesi test yapacağıö hayırlısı bakalım
arkadaşlar klomen ilacı kullananlardanım sadece 1 kutu kullandım ve
bugun hamıle olduğumu öğrendim umarım herkes bu duyguyu yaşar.allahım tüm isteyenlere versin.
kızlar sizde duymuşsunuzdur yerleşme kanamasını. ilişkiden yaklaşık 7 gün sonra pembe leke şeklinde kan geliomuş.benim hamile olan arkadaşımda olmuştu.
SORUM ŞU:acaba bu her hamilede olmak zorundamı??? yani o kanama olmazsa hamile değiliz demek mi... yani bence kanama olursa kesin hamilelik vardır diyebiliriz. ama eğer kanama yoksa kesinlikle hamilelik yoktur diyemeyiz. sizce de böyle mi. ilişkisinden 7 gün geçenler oldu mu? kanaması olan oldu mu içinizde. bi cevap hadi kızlar. bilgisi olan aydınlatsın lütfen
slm herkeze nasılsınız varmı kızlar belirti felan bende hafif batmalar oluyo bide göğüslerim yeni acımaya başladı bugün normalde 10-11gün önce acırlardı şidi ise 3gün var dua edin kızlar pazartesi test yapacağıö hayırlısı bakalım
selam arkadaslar hemem hemen topıktekı butun yazılanları okudum ALLAH tüm ısteyenlere hayırlı saglıklı salıh evlatlar nasıp etsın.benım sorum su olacak bu ay purogon ıgne kullandım 75lık 4gun 35lık 2gun kulandım yumurtalarım 11 tane olmus hepsıde cok guzelmıs ama doktorum catlama ıgneyı vuramam cogu gebelık olur bunyen kaldırmaz hastaneden toplayamam senı dedı ılıskı gunlerı verdı.sorum su catlama ıgnesı olmadan bu yumurtalıklarla sansım ne olur bılgılendırırsenız sevınırım.
iyi akşamlar kızlar.benim de 3 günüm kaldı ama ara ara ağrım oluyo.sanki hasta olacakmışım gibi.bakalım hayırlısı olsn.
cnm batmalar bendede mevcut otururken tam yumurtalıklarıma baskı oluyor.göğüslerimdede ağrı falan yok.kırmızı canavara dair hiçbir belirti yok içimde ama ben yinede umutsuzum nedense.inşallah hamişizdir
mutsuz ve umutsuz
yok tatlım ya.sağ tarafımda çok hafif bir batma gibi birşey oluyor ama bence psikolojik.
Kendimi dinlemesm hiç anlamam bile.
lila bir şey sorucam, listeyi yaparken adet tarihi değilde iğneden sonra 15. günü baz almayacak mıyız?
ne güzel yaa çok bekletmez inşallah şu nazlı bebişler bizi
biz de erkek olursa efe, kız olursa eylül düşünüyoruz inşallah.. Allahım zamanı gelmiş olsun artık hayırlısıyla ver yarabbim
çatlamıştır çatlamıştırhamilesindir de ondan oluyodur batmalar
slm kızlar.bende bu ay hamile olduğunu sanıp hüsrana uğrayanlardanım.yeni katıldım topiğinize herkese merhaba tekrar...
amin canım inşallahkolay değil tabi durumumuz..insan başına gelince anlıyo...yalnız anlamadığım bu klomen adet gecikmesi yapmaz deniyo ben hala adet olmadım...ki benim hiç şaşmaz:26:
ne oldu canım benim anlat hadi
inşallah hepimiz hamile kalırız
birsum ve hurrem hadi bakalım belirtileri boşa çıkarmayın...inşallah.....bende hala tık ın t si yok:)))umarım anlaşılmıştır yazdıklarım:)))))))))))))
Düzeltiyorum,inşallah hepimiz hamile kalırız.
artık alıştım herhalde eskisi gibi üzülmüyorumbu arada halen hasta olmadım.eğer bu ay bi aksilik olmazsa kist filan aşılama yapıcaz bakalım...aşama aşama ilerliyoruz o da olmazsa tüp bebek...
sedacım merhabalr hoşgeldin...seni görmek çok güzel...hadi bakalım buradan yola devam...inşallah hepimize ugurlu gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?