inşallah cnmmmm...sıra sıra boy boy doğurmak dileğiyle...:82::82:
merhaba canım hoşbulduk.ilacı kesti doktor bu ay bende soğan suyu denemek istiyorum.varmı kızlar aranızda deniyen yada bilgisi olan..[
mrb cnm hoşgeldin.eşimin teyzesi önermişti bana beyaz kabuklu soğandan olacakmış.kaynatıp sabahları aç karna içecekmişsin.ama ben denemedim daha.inşallah işe yarar.iltihabik bir şeymi senin ki?:44:
araya girmek gibi olacak ama amiiiiiinnnn
arkadaşlar klomen ilacı kullananlardanım sadece 1 kutu kullandım ve bugun hamıle olduğumu öğrendim umarım herkes bu duyguyu yaşar.allahım tüm isteyenlere versin.
inşallah hepimiz hamile kalırız
Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....
pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet
seda01..........tedavi yok........19 ocak beklenmeyen adet
HAYIRLISI.....
tebrikleri canım...:92::92:Allah tamamına erdirsin...belirilerin varmıydı...bizimle paylaşırmısın...
merhaba canım hoşbulduk.ilacı kesti doktor bu ay bende soğan suyu denemek istiyorum.varmı kızlar aranızda deniyen yada bilgisi olan..
merhaba canım hoşbulduk.ilacı kesti doktor bu ay bende soğan suyu denemek istiyorum.varmı kızlar aranızda deniyen yada bilgisi olan..
bu arada ben de çok tebrik ederim.En güzel maili atlamışım.
ellerine sağlık cnm.dilerim bu topic ve bu liste bize uğur getirir.İnşallah göbişlerimiz boş kalmazzzz..
Lila,
sende de bir belirti yok galiba. Gerçi benim oğlumda da hiç bir belirtim yoktu,ağrı sancı falan. sadece son zamanda, adete yakın kendimi yorgun hissetmiştim.Herkesin aynı olmuyor demek ki.
birsum,
senin ağrıların devam ediyor mu?
evet cnm hala devam ediyor.otururken bilhassa.karnımda şişti gaz gibi sanki.karnımda bantlarım vardı onu çıkarttım bugün ama progestana devam.belkide ilaç yapıyordur bilmiyorum.
merhaba canım hoşbulduk.ilacı kesti doktor bu ay bende soğan suyu denemek istiyorum.varmı kızlar aranızda deniyen yada bilgisi olan..[
mrb cnm hoşgeldin.eşimin teyzesi önermişti bana beyaz kabuklu soğandan olacakmış.kaynatıp sabahları aç karna içecekmişsin.ama ben denemedim daha.inşallah işe yarar.iltihabik bir şeymi senin ki?:44:
hayır cnm sadece adet düzenszliği.lh hormonum biraz yüksekmiş ondan kaynaklanıyo..
walla sedacım deneyip faydasını gören çok var...sen bilirsin...sendeki problem neydi...ben geçen ay hatırlarsan diyer grupta yazmıştım kontrolüm bayram tatiline geliyor diye kendi haline bırakmıştık.bende ilaç kullanmıycam diye bari bol bol incir yiyim dedim kür falan yapmadım.Ömrümde ilk defa(kimyasal gebeliğim hariç)adetim 5 gün gecikti.ve o ay içinde ara ara sol kasığıma çok şiddetli sancılar girdi adete kadar da sürdü.ama hamilelikle alakası yoktu çünkü daha ilişkiye başlamadan o sancılar olmaya başlamıştı.bende bi terslik olduğunu anladım ve 10 gün yedikten sonra bıraktım.adetim de öyle gecikince ve hamilelik olmayınca sanırım kist oluştu ve (vücut gecikmeli adet olarak)attı.o yüzden bi daha denemem hazır düzenimde bozuldu geçen ay...herhalde yumurtalar büyüdü büyüdü iğnede olmayınca çatlayamadı:26::26:neyse bu ay ultrasonda bakıldı sorun yok demekki gitti...ve ilaca devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?