Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım..........

ilacın yan etiklerinde yazıyor mu bak istersen. inşallah hamileliktendir.

canım valla ilacın yan etkilerinde maşallah yok yok depresyondan tut sarılığa kadar bir ton şey var.ama ilacı 5 gündür kullanıyorum bu rahatsızlığım 2 gündür var.yumurtalıklarımda bir baskı ve belimden sanki birşeyler beni çekiyor.şu bekleyiş hayırlısıyla bir bitsede şu bebişlere kavuşsak biran önce...:97::97::97:

selam kızlar nasılsınız bakalım..
belirtim yok diyenler, umutsuzluğa kapılanlar.. bi hamiş olun bakın ben size nasıl da kızıcam şaka şaka çok sevinicem tabiki bu günleri de gülerek hatırlıycaz inşallah..
kızlar kendinizde belirti arayıp durmayın artık bakiim hiç belli olmaz bazılarında hiç belirti olmayabilir
bi arkadaşım klomenle hamile kaldı geçen aylarda. 5 gün kala test yapmış silik çıkmış. benim de aklıma girdi ben de yapsam mı acaba diyorum 5 gün kala ama pek de niyetim yok. beklerim herhalde :97:

17ocak beklenmeyen adet

canım adet gecikmesi yapıyormuş malesef, geçen ay benim 5 gün geçti ve adet oldum.Daha sonra doktora sordum yapar dedi.Üzgünüm.İnşallah sen adet olmazsında hamile kalırsın

benimde 3gün gecikti bugün oldum acaba kist olmuşmudur?çatlatma iğneside oldum ama korkuyorum yinede....

hoşgeldin tatlım.
İnşallah belirti yaşamadan da hamile kalırız.
bence yapma, benimde aklıma gelmiyor değil ama biliyorsundur çatlatma iğnesiyle vücuda hcg hormonu veriliyor, bu yüzden silik de olsa çift çizgi çıkabilir, kafamız daha da karışır.Bence 15.günü bekleyelim. İğneden sonraki 15.gün belli oluyormuş.

kızlar ya bugün öle bi yorgunluk varki bende el parmaklarım ve bacaklarım ağrıyo birden oldu halsizim bi üşüyorum bi yanıyor acaba hastamı olacağım nee:94:

selam cnm.eğer çok aklına takılıyorsa yap.negatif çıkarsada erken yaptığından kaynaklanır ama yinede sen bilirsin.bak benim aklıma soktun şimdi belki bende yrın yaparım.doktorum çarşamba kan tahlilinde çıkar dedi bakalım ne olacak :26::26::26:

cnm ben bunu ilk defa duyuyorum.:44:

inşallah hamileliktendir canım benim....

inş.canım şuan pikeye sarılı oturuyorum hem yanıyorum üsütmü açamıyorum bi yorgunluk halsizlik gözlerim acıyo inş.bebişden böle olyorumdur hayırlısı Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

amin cnmmm.valla bende uyuyakalıyorum ama benimki ilaçtan oluyor.bende hiçbir belirti yok ağrılarım dışında.kırmızı canavara karşıda bir belirti yok çok şükür ama önümüzdeki hafta anlaşılacak ne olduğu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…