düzensizlik için kullanıcam cnm soğan suyunu 15 gün içicem bitimine yakın havuç suyunada başlıcam o da çatlamayı sağlıyomuş.bu ay beklemedeyim zaten ilaçsız geçcek deneyim bakalım hayırlısı artık ne gelirse başımıza....:44::44::44:
ilacın yan etiklerinde yazıyor mu bak istersen. inşallah hamileliktendir.
hayırlısı olsun ne diyelim...üzüldüm...neyse artık yola devam..aşılama ilk olacak demi??kaç ay kullandın klomen??hadi bakalım inşallah bu son olur...
Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....
pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet
seda01..........tedavi yok........19 ocak beklenmeyen adet
HAYIRLISI.....
canım adet gecikmesi yapıyormuş malesef, geçen ay benim 5 gün geçti ve adet oldum.Daha sonra doktora sordum yapar dedi.Üzgünüm.İnşallah sen adet olmazsında hamile kalırsın
benimde 3gün gecikti bugün oldum acaba kist olmuşmudur?çatlatma iğneside oldum ama korkuyorum yinede....
benimde 3gün gecikti bugün oldum acaba kist olmuşmudur?çatlatma iğneside oldum ama korkuyorum yinede....
selam kızlarnasılsınız bakalım..
belirtim yok diyenler, umutsuzluğa kapılanlar.. bi hamiş olun bakın ben size nasıl da kızıcamşaka şaka çok sevinicem tabiki bu günleri de gülerek hatırlıycaz inşallah..
kızlar kendinizde belirti arayıp durmayın artık bakiim hiç belli olmaz bazılarında hiç belirti olmayabilir
bi arkadaşım klomenle hamile kaldı geçen aylarda. 5 gün kala test yapmış silik çıkmış. benim de aklıma girdi ben de yapsam mı acaba diyorum 5 gün kala ama pek de niyetim yok. beklerim herhalde :97:
sana da iyi akşamlar canım.
selam kızlarnasılsınız bakalım..
belirtim yok diyenler, umutsuzluğa kapılanlar.. bi hamiş olun bakın ben size nasıl da kızıcamşaka şaka çok sevinicem tabiki bu günleri de gülerek hatırlıycaz inşallah..
kızlar kendinizde belirti arayıp durmayın artık bakiim hiç belli olmaz bazılarında hiç belirti olmayabilir
bi arkadaşım klomenle hamile kaldı geçen aylarda. 5 gün kala test yapmış silik çıkmış. benim de aklıma girdi ben de yapsam mı acaba diyorum 5 gün kala ama pek de niyetim yok. beklerim herhalde :97:
1ay kullandım klomen cnm.aşılama ilk olucak...
hoşgeldin tatlım.
İnşallah belirti yaşamadan da hamile kalırız.
bence yapma, benimde aklıma gelmiyor değil ama biliyorsundur çatlatma iğnesiyle vücuda hcg hormonu veriliyor, bu yüzden silik de olsa çift çizgi çıkabilir, kafamız daha da karışır.Bence 15.günü bekleyelim. İğneden sonraki 15.gün belli oluyormuş.
kızlar ya bugün öle bi yorgunluk varki bende el parmaklarım ve bacaklarım ağrıyo birden oldu halsizim bi üşüyorum bi yanıyor acaba hastamı olacağım nee:94:
inşallah hamileliktendir canım benim....
inş.canım şuan pikeye sarılı oturuyorum hem yanıyorum üsütmü açamıyorum bi yorgunluk halsizlik gözlerim acıyo inş.bebişden böle olyorumdur hayırlısı Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?