Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inş.haftaya güzel haber verirsin bize canım bende biraz önce adet sancısı gibi sancı başladı hafif ama acı veriyo benimde pazartesi belli olacak bakalım pazartesi sabah test yapacağım inş.çift çizggiyi görürümde sevinirim hayırlısı bakalım

inşallah hepimiz görürüz ve şu nazlı bebişleri alırız kucağımıza desene haftaya epey haber alıcaz arka arkaya

inşallah hepimiz görürüz ve şu nazlı bebişleri alırız kucağımıza desene haftaya epey haber alıcaz arka arkaya

inş.inş.evet yaa haftaya heycanlı olacak çok haber var inş.2011e sevinçli gireceğiz inş.Allahım
hopppp liste boşalsınn haftaya yehhuu

benimde 3gün gecikti bugün oldum acaba kist olmuşmudur?çatlatma iğneside oldum ama korkuyorum yinede....

pardon canım yaaa sonradan yazmışsın...korkma adet olduysan ki zaten çatlatma iğneside olmuşsun kist falan yoktur...stersten gecikti belkide...dediğim gibi korkma adet oldun kist olmuşşsa bile adetle gider...

Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....

pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 18 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet
albilda............aşılama olcak...........17 ocak beklenmeyen adet
seda01..........tedavi yok........19 ocak beklenmeyen adet

HAYIRLISI.....

evet pretty9217 ve gfr hadi bakalım az kaldı ayın 27 sine...belirtilerden haberdar edin bizi...güzel haberler verin bize...siftah sizden olsun arkadan bebek haberleriyle bizler gelelim...

pardon canım yaaa sonradan yazmışsın...korkma adet olduysan ki zaten çatlatma iğneside olmuşsun kist falan yoktur...stersten gecikti belkide...dediğim gibi korkma adet oldun kist olmuşşsa bile adetle gider...
hayırlısı canım valla...kist olduysada çok dert etmem 1ay ara veririm...beynim dinlenir hiç olmadı:)

günaydın kızlar
rüyamda ne gördüm biliyo musunuz? adet olmuşum ve doktora gitmişim. doktor da çok şaşırıyo ben çok umutluydum diyo. daha ne yapabiliriz ki sizin için, elimizden geleni yaptık diyo. ben de tabi çok üzülüyorum ne kadar işlemişse bilinç altıma hakkımızda hayırlısını ver yarabbim

evet pretty9217 ve gfr hadi bakalım az kaldı ayın 27 sine...belirtilerden haberdar edin bizi...güzel haberler verin bize...siftah sizden olsun arkadan bebek haberleriyle bizler gelelim...

canım bende bi belirti yok.ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo.bakalım.sizi haberdar edecem mutlaka.salıya kadar bekliycm.salı test yapacam

canım bende bi belirti yok.ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo.bakalım.sizi haberdar edecem mutlaka.salıya kadar bekliycm.salı test yapacam

Kızlar Günaydın,

Biraz geç oldu gerçi ama.Önümüzdeki hafta bayağı heyecanlı olacak.Hergün bir haber hatta daha fazla bile olacak.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Kızlar Günaydın,

Biraz geç oldu gerçi ama.Önümüzdeki hafta bayağı heyecanlı olacak.Hergün bir haber hatta daha fazla bile olacak.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

klomeni sadece bir paket yani 1 ay kullanım ama hsg çekimi ile beraber aynı anda başladık sonuç pozitif şimdi 5 haftalık hamişim.kullananlara moral olsun kızlarrr:):):)

klomeni sadece bir paket yani 1 ay kullanım ama hsg çekimi ile beraber aynı anda başladık sonuç pozitif şimdi 5 haftalık hamişim.kullananlara moral olsun kızlarrr:):):)

hayırlı olsun canım tebrik ederim darısı da bize olur inşallah.. desteğin için çok teşekkürler

hayırlı olsun canım tebrik ederim darısı da bize olur inşallah.. desteğin için çok teşekkürler

doktorum hsg çektirdi bana tüpleriminde tıkalı olduğundan şüphelenmişti ama değilmiş.doktordan duyduğuma göre hsg çekilirken rahime verilen sıvı bütün rahmi ve tüpleri temizlediinden hamileliğe ortam hazırlıyormuş %20-25 gibi etkisi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…