Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben de çektirdim 6-7 ay oldu temiz çıktı çok şükür ama hamile de kalamadım hayırlısı olsun, vardır zamanı..

ama benim iğne tarihim 17 aralık

hayırlısı olsun cnm.evet teyzemde öyleydi benim.o ilaç sayesinde kanallar açıldı ve hemen o ay hamile kaldı.şuan 3 yaşında bir kızı var.

Evet kızlar topiğimizin anne olmayı çok isteyen güzel hatunlarının iğne zamanı ve istemedikleri adet günleri ....haydi sıraya girelim....

pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 17 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet
albilda............aşılama olcak...........17 ocak beklenmeyen adet
seda01..........tedavi yok........19 ocak beklenmeyen adet

HAYIRLISI.....

Kızlar nasılsınız...ben grip oldum.zaten moral olarak pek parlak değildim bu da tuz biber oldu..dilerim sizler iyisinizdir..

teşekkürler canım

ya kızlar benim midemde üç dört gündür garip birşey var.çoğu zaman akşam yemeğinden sonra oluyo.arada öğlen de oluyor. anlatacak kelime bulamıyorum tarif edemiyorum. bçyle sanki çatlıcakmışım gibi geliyo.rahat nefes bile alamıyorum alınca sancıyo sıka sıka alıyorum nefesimi öyle olunca...acaba çok mu yiyorum da rahatsız oluyorum dicem her zamanki yemeğimi yiyorum.mide yanması nasıl birşey ki. o mu bu acaba.yani ağrımıyor acıyor ve sıkıyor. bide sanırım gaz da var.. Allahım ya... hamile olcaamı hiç sanmıyorum da kist mist olmasa bari

canım aynısı bende de mevcut bugün 3.gün bunlar bendede var ama bugün daha az oldu.karnım şiş gören beni 3-4 aylık hamile zanneder.

canım aynısı bende de mevcut bugün 3.gün bunlar bendede var ama bugün daha az oldu.karnım şiş gören beni 3-4 aylık hamile zanneder.

Ya kızlar birşey sorucam.ben iğneyi vurulduktan sonra 36 saat sonra ilişki dedi doktor.bu 36 saatten 24 saat sonra tekrar ilişki dedi banada.bunları yaptım.sonra 2 gün ara verdik tekrar yaptık.bana şansın düşük gibi geliyor.kafam acaip karıştı.umutsuzluk hat safhada off yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım gaz gebelik başlangıcında diğer dönemlerinde en çok karşılaşılan birşey inş. haamilesindir listedekilerde umarım

canım şişkinlik ve gaz sorunu bende de var.neden olduğunu bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyor.çok ağrı yapıyor uyuyamayacak dereceye getiriyor beni.dilerimki hamileliktendir.

evet pretty9217 ve gfr hadi bakalım az kaldı ayın 27 sine...belirtilerden haberdar edin bizi...güzel haberler verin bize...siftah sizden olsun arkadan bebek haberleriyle bizler gelelim...

evet canım az kaldı ama benden umut yok offffffffffff sanki pembemsi bişey vardı peçeteyle arada kontrol ediyorum kırmızı canavar geliyomu diye morlim bozuldu tabi hayırlısı Rabbimden ama insan üzülüyo inş.yanlış görmüşümdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…