Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

o pembemsi şey tutunma kanaması diilmidir. arkadaşımda pembemsi leke geldi demişti

kızlar bu arada ben bu konularda çok cahilim yaaa başıma geldikçe öğreniyorum yavaş yavaş.bilenleriniz beni aydınlatabilirmi 2 sorum olcak:

1-) hamilelik boyunca yani 9 ay hiç adet olmicak mıyız

2-) hamilelik boyunca cinsel ilişkiye girilmicek mi?

o pembemsi şey tutunma kanaması diilmidir. arkadaşımda pembemsi leke geldi demişti

haklısında canım benim adet günüm geldi adet günü olmadan gelen lekelenme yerleşme derler hayırlısı ne edem

ben cevaplayım canım bi kızım var benim
hayır adet olmayacaksın ve sorun olmadığı müddetçe yani kanam düşük tehlikesi felan ilişki yasak değil ilşki doğumu kolaylaştırır derler

selam kızlar..nasılsınız.ben çok kötü bir gün geçirdim.bugün şiddetli burun kanaması şikayetiyle doktora gittim.doktor da bunun stres kaynaklı olduğunu ve kafama bu kadar neyi taktığımı sordu.bende söyledim hamilelik dedim.... eşimle çok korktuk aşırı kanamam oldu.şükür şimdi iyiyim.gaz şikayetim hala devam ediyor çok canım yanıyor.Allahım çektiğimize değer inşallah..bizi evlatsızlıkla sınama Yarabbim..

çok geçmiş olsun
amin inş.

birsum,
çok geçmiş olsun.

ben cevaplayım canım bi kızım var benim
hayır adet olmayacaksın ve sorun olmadığı müddetçe yani kanam düşük tehlikesi felan ilişki yasak değil ilşki doğumu kolaylaştırır derler

Kızını Allah sana bağışlasın canım benim. Benim de bir oğlum var.
Ne zamandan beri ikinciyi düşünüyorsunuz?

Kızını Allah sana bağışlasın canım benim. Benim de bir oğlum var.
Ne zamandan beri ikinciyi düşünüyorsunuz?

amin canım cümlemizinkini
geçen sene aralık ayında düşük yaptım bir yıldır istiyorum olmuyo hayırlısı

amin canım cümlemizinkini
geçen sene aralık ayında düşük yaptım bir yıldır istiyorum olmuyo hayırlısı

ben de Nisan'da kimyasal gebelik yaşadım.Sonra biraz ara verdik sayılır.Ama bir daha hamile kalamadım.
Anlamadım nedenini.Oğlumda hemen hamile kalmıştım.Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.Senin olmama sebebi için doktor bir şey söyledi mi?Kaç yaşındasın tatlım.Ben ikinci için biraz geç kaldım.O yüzden stres yapıyorum.

bende aynıyım canım iki hamileliğimdede ilk ay kalmıştım şimdi ise biryıl oldu anlamıyorum doktorlar hiç bi sorun yok diyolar yara felan vardı tedavi ettirdim bütün tahliller temiz çıkıyo klomen tedavisi tutmazsa hsg çekinmem gerkiyo gittiğim iki doktorda bunu söledi kürtajımın zarar vermesinden şüpheleniyorlar hayırlısı bakalım bu arada 27yaşına girdim geçen hafta sen kaç yaşındasın sorunun ne

gfr,

sen yarın test yapacak mısın? Yaparsan bize hemen haber ver.Çok merak ettim.İnşallah ilk iyi haberi senden duyarız.

Benim de herhangi bir sorunum yok. Yumurtalar gelişiyor, çatlıyor.Hatta ben hızlı olsun diye çatlatma iğnesi yaptırdım.Doktor olman gerekiyor demedi.Ben malesef 34 yaşındayım.İş güç derken biraz geç kaldım, benim planım 35'den önce ikinciyi yapmaktı ama düşük olunca planım tutmadı.Hayırlısı demekten başka bir çare gelmiyor elimden.İnşallah bu ay olur, hepimizin.

gfr,

sen yarın test yapacak mısın? Yaparsan bize hemen haber ver.Çok merak ettim.İnşallah ilk iyi haberi senden duyarız.

evet canım sabah yapacağım testi yapınca yazarım ama benden umut yok söleyim
hayırlısı olsun canım inş.en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…