Offff hadi yaa kızlar yapmayınnnnnnn........benide aynı sonuç bekliyor büyük ihtimalle...offf offff....günaydın arkadaşlar ben biraz önce test yaptım sonuç negatif akşama gelir kırmızılar
günaydın arkadaşlar ben biraz önce test yaptım sonuç negatif akşama gelir kırmızılar
Offff hadi yaa kızlar yapmayınnnnnnn........benide aynı sonuç bekliyor büyük ihtimalle...offf offff....
günaydın arkadaşlar ben biraz önce test yaptım sonuç negatif akşama gelir kırmızılar
inşallh senin sonuç olumlu olur.
Benim ikinci ama bildiğim kadarıyla çokta bilmiyorum 5-6 kez kullanılıyormuş galiba.Ama çatlatma iğnesi ne kadar yapıyorlar yani kaç kere biri bizi aydınlatsa iyi olur bende merak ediyorum.kızlar ya kaçıncı klomen deneyişiniz?cevap verin lütfen.bide ben yakında kafayı yiyecem buna eminim.bazen insanlardan bile nefret ediyrm.bazen kendimden bile
selam kızlar..nasılsınız.ben çok kötü bir gün geçirdim.bugün şiddetli burun kanaması şikayetiyle doktora gittim.doktor da bunun stres kaynaklı olduğunu ve kafama bu kadar neyi taktığımı sordu.bende söyledim hamilelik dedim....eşimle çok korktuk aşırı kanamam oldu.şükür şimdi iyiyim.gaz şikayetim hala devam ediyor çok canım yanıyor.Allahım çektiğimize değer inşallah..bizi evlatsızlıkla sınama Yarabbim ..
kızlar benden malesef kötü haber.regl oldum
kızlar ya kaçıncı klomen deneyişiniz?cevap verin lütfen.bide ben yakında kafayı yiyecem buna eminim.bazen insanlardan bile nefret ediyrm.bazen kendimden bile
Offff hadi yaa kızlar yapmayınnnnnnn........benide aynı sonuç bekliyor büyük ihtimalle...offf offff....
Üzüldüm canım ama belki hastalanmazsın.Benim de yine olmayacak. Hiçbir belirti yok. Test yapsam daha erken, belki yarın ben de yaparım.
canım senin kaçıncı kullanışındı?
gerçekten bu ne ya... birer birer dökülüyoruz ... benimde umudum falan kalmadı gari..allahım sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim...
selam kızlar..
acayip moralim bozuldu yaa.. iyi haberler almak için bi girdim ki
ben de hiç umutlu değilim.. yine olmayacak galiba.. inşallah diğer arkadaşlar ikinci çizgiyi görürler de bize de umut olurlar
birsum kendine dikkat et canım neden o kadar sıkıntı yaptın kendine?? kendimizi üzmekle elimize maalesef bişey geçmez güzelim. Allahım ol demedikten sonra biz kendimizi parçalasak da boş..
pretty canım benim doktor 5-6 kez denicez klomeni dedi. ilk seferde olacak diye bişey yok hemen umutsuzluğa kapılma, kullandıkça şansın artacak dedi. bana kalsa aşılama deneyecektim hemen ama doktor beni ikna etti. bakalım ne olacak..
Benim ikinci ama bildiğim kadarıyla çokta bilmiyorum 5-6 kez kullanılıyormuş galiba.Ama çatlatma iğnesi ne kadar yapıyorlar yani kaç kere biri bizi aydınlatsa iyi olur bende merak ediyorum.
benimde bu ay olmayacak gibi sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Doktor ne der, ne yapmak gerekir bilmiyorum.Zaman geçtikçe moralim bozuluyor benimde.
Sen klomeni kaç kez kullandın?
selam kızlar..
acayip moralim bozuldu yaa.. iyi haberler almak için bi girdim ki
ben de hiç umutlu değilim.. yine olmayacak galiba.. inşallah diğer arkadaşlar ikinci çizgiyi görürler de bize de umut olurlar
birsum kendine dikkat et canım neden o kadar sıkıntı yaptın kendine?? kendimizi üzmekle elimize maalesef bişey geçmez güzelim. Allahım ol demedikten sonra biz kendimizi parçalasak da boş..
pretty canım benim doktor 5-6 kez denicez klomeni dedi. ilk seferde olacak diye bişey yok hemen umutsuzluğa kapılma, kullandıkça şansın artacak dedi. bana kalsa aşılama deneyecektim hemen ama doktor beni ikna etti. bakalım ne olacak..
canım çok üzüldüm yaaa... rabbim inşallah ocak ta güldürsün yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?