Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar ben biraz önce test yaptım sonuç negatif akşama gelir kırmızılar

kızlar ya kaçıncı klomen deneyişiniz?cevap verin lütfen.bide ben yakında kafayı yiyecem buna eminim.bazen insanlardan bile nefret ediyrm.bazen kendimden bile

kızlar ya kaçıncı klomen deneyişiniz?cevap verin lütfen.bide ben yakında kafayı yiyecem buna eminim.bazen insanlardan bile nefret ediyrm.bazen kendimden bile
Benim ikinci ama bildiğim kadarıyla çokta bilmiyorum 5-6 kez kullanılıyormuş galiba.Ama çatlatma iğnesi ne kadar yapıyorlar yani kaç kere biri bizi aydınlatsa iyi olur bende merak ediyorum.
benimde bu ay olmayacak gibi sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Doktor ne der, ne yapmak gerekir bilmiyorum.Zaman geçtikçe moralim bozuluyor benimde.

Sen klomeni kaç kez kullandın?

selam kızlar..
acayip moralim bozuldu yaa.. iyi haberler almak için bi girdim ki
ben de hiç umutlu değilim.. yine olmayacak galiba.. inşallah diğer arkadaşlar ikinci çizgiyi görürler de bize de umut olurlar
birsum kendine dikkat et canım neden o kadar sıkıntı yaptın kendine?? kendimizi üzmekle elimize maalesef bişey geçmez güzelim. Allahım ol demedikten sonra biz kendimizi parçalasak da boş..
pretty canım benim doktor 5-6 kez denicez klomeni dedi. ilk seferde olacak diye bişey yok hemen umutsuzluğa kapılma, kullandıkça şansın artacak dedi. bana kalsa aşılama deneyecektim hemen ama doktor beni ikna etti. bakalım ne olacak..

birsum geçmil olsun canım...

canım ebnim 2. klomen denemem. ilk geçen ay başlattı doktorum ama pek umudu olmadığpı için olsa gerek yumurta takibi falan yapmadı :) kendi kend,ime ilaç içtim ve bişi olmadı... bu ay 2. denemem ama hiç umudum yok ya

Offff hadi yaa kızlar yapmayınnnnnnn........benide aynı sonuç bekliyor büyük ihtimalle...offf offff....

Üzüldüm canım ama belki hastalanmazsın.Benim de yine olmayacak. Hiçbir belirti yok. Test yapsam daha erken, belki yarın ben de yaparım.

canım senin kaçıncı kullanışındı?

gerçekten bu ne ya... birer birer dökülüyoruz ... benimde umudum falan kalmadı gari..allahım sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim...

hayırlısı olsun inş.sizlerden güzel haberler alırızda banada moral olur izmrli valla bilmiyorum ama bana hastalanacakmışım gibi geliyo hem tutsaydı teste çıkardı bugün 15gün oldu iğneye
benim ilk kullanışımdı canım

Hürrem hoşgeldin canım.

Sen neden olmayacağını düşünüyorsun? Senin belirtilerin vardı ama.
Doktorun 5-6 kez deneyelim demiş ya, çatlatma iğnesiyle beraber mi?O kadar iğne vurulabiliyormuymuş.

benim de 2.kullanışımdı canım.ama malesef olmadı.bu 3.ay olck.

ama benim doktor 3 ay deneyelim.sonra aşılama yapalım diyo.ama eşim aşılamaya karşı doğal yoldan olsun diyo.yani 1-2 yıla kadar hiç yanaşmaz.napcam bilmiyrm.ayrıca lütfen sizler moralinizi bozmayın

slm kızlar...benim kasıklarım hala ağrıyor.böyle bir halsizlik var üstümde.3-4 gündür gündüzleri uyukluyorum akşam da erkenden yatıyorum.İştahım da çok açıldı.ağzımda metalik bir tat oluyor.Ya acaba bütün bunlar psikolojik mi.günüm yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyorum.Başta kasık ağrısı olanlar hala devam ediyormu ağrılarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…