Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hiç belirtileri dikkate alma.sonradan üzülmemek için.varsa ZAMANI GELİNCE ÇIKAR.

canım belirtilere takılma zaten iğne hamilelik belirtileri verirmiş inş.belirtilerin bebişdendirde güzel haber verirsin
bu sölediklerinin hepsi düne kadar bendede vardı bugün hiç bişey kalmadı

kızlar acayip bel ağrısı var bendede kasığımdaki ağrı yeni geçiyor iğneyi vurulalı 6 gün oldu sizce normalmi

kızlar dün eşimin bi arkadaşını gördük alışveriş merkezinde.kucağında çocuk.eşim dediki çocukları olmamış diye kardeşinin oğlunu almışlar.nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlatamam.Rabbim nolur bizi bununla sınama.Bİr evlat yalvarırım hayırlı ve sağlıklı bir evlat.başka bişey istemiyrm.bu nasıl dayanılmaz bir durumdur.

Hürrem hoşgeldin canım.

Sen neden olmayacağını düşünüyorsun? Senin belirtilerin vardı ama.
Doktorun 5-6 kez deneyelim demiş ya, çatlatma iğnesiyle beraber mi?O kadar iğne vurulabiliyormuymuş.

hoşbulduk tatlım. o belirtilere hiç itibar etmiyorum ben valla. umudum azalıyo nedense.. herhalde iğneyle deneyecek canım o kadar detay konuşmadık da bana böyle söyledi.. senden naber? var mı bi değişiklik?

hadi hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir. fazla da kaptırma ama neden olmasın bi yandan da umudunu yitirme :13: kaç gün vardı?

kızlar acayip bel ağrısı var bendede kasığımdaki ağrı yeni geçiyor iğneyi vurulalı 6 gün oldu sizce normalmi

bende de öyle olmuştu canım ama azaldı şimdi. ara sıra kasıklarım batıyo o kadar.. hayırlısı bakalım

mrb kızlar bende aramıza yenı katıldım ve tabı buradakıler gıbı hamıle olmak ıstıyorum bu ay ılk kez klomen kullandım mdaha sonrada ıgne oldum 3 yumurtam oldu ılk aydan hamıle kalan var mı bıde bugunlerde cok usuyorum acaba hamılemıyım dıye dusunup duruyorum

inşallah canım inşallah hamilesindir.. ilk aydan kalanlar da var tabi.. darısı başımıza inşallah..

ama benim doktor 3 ay deneyelim.sonra aşılama yapalım diyo.ama eşim aşılamaya karşı doğal yoldan olsun diyo.yani 1-2 yıla kadar hiç yanaşmaz.napcam bilmiyrm.ayrıca lütfen sizler moralinizi bozmayın

canım benim tedavim senin gibi, aynı şeyleri söyledi doktor..bu benim son ay serephone ile denemem(3.deneme)bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek temiz çıkarsa herhalde dr aşılama yapıcam dedi diye hatırlıyorum.ama bende senin eşin gibi düşünüyorum.Çünkü rahim filminde de bi sorun çıkmazsa(inşallah çıkmaz)eşiminde benimde bütün değerlerimiz normal.Adetlerimi düzenli oluyorum.hatta ilaç kullanmadığım aylarda bile çoğu zaman ultrasonda 2 yumurta gözüküyor.O yüzden rahim filminde problem yoksa bekliycem bende 6 ay falan kendi haline bırakcam.yaşım da 28 ne bileyim birazda kafamı dinlemek istiyorum.yine olmazsa artık ondan sonra bakarız tekrar çaresine..

Son düzenleme:
UMUTLARINIZ TÜKENMESİN BİR GÜN ELBET SIPALARIMIZ GELECEKLER....
pretty9217...11 aralık iğne....27 aralık beklenmeyen adet
gfr ............13 aralık iğne.....27 aralık beklenmeyen adet
izmirli........ 15 aralık iğne.....30 aralık beklenmeyen adet
lila5...... 16 aralık iğne.....31 aralık beklenmeyen adet
hurrem... 17 aralık iğne.....1 ocak beklenmeyen adet
birsum.... 17 aralık iğne....1 ocak beklenmeyen adet
wishh...... 13 aralık iğne....15 aralık aşılama....1 ocak beklenmeyen adet
esfa....... 17 aralık iğne....2 ocak beklenmeyen adet
kardelenbhr...20 aralık iğne.....????????????
muco509.......21 aralık iğne....4 ocak beklenmeyen adet
kymettttt........22 aralık iğne....6 ocak beklenmeyen adet
albilda............aşılama olcak...........17 ocak beklenmeyen adet
seda01..........tedavi yok........19 ocak beklenmeyen adet

HAYIRLISI.....

Son düzenleme:
Bu arada sırada izmirli ve ben varım..........hiç bi belirtim yok ama bari şu gün gelsede bir an önce adetimi olup rahatlıyayım şu stresten kurtulayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…