slm kızlar...benim kasıklarım hala ağrıyor.böyle bir halsizlik var üstümde.3-4 gündür gündüzleri uyukluyorum akşam da erkenden yatıyorum.İştahım da çok açıldı.ağzımda metalik bir tat oluyor.Ya acaba bütün bunlar psikolojik mi.günüm yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyorum.Başta kasık ağrısı olanlar hala devam ediyormu ağrılarınız.
kızlar benden malesef kötü haber.regl oldum
canım hiç belirtileri dikkate alma.sonradan üzülmemek için.varsa ZAMANI GELİNCE ÇIKAR.
slm kızlar...benim kasıklarım hala ağrıyor.böyle bir halsizlik var üstümde.3-4 gündür gündüzleri uyukluyorum akşam da erkenden yatıyorum.İştahım da çok açıldı.ağzımda metalik bir tat oluyor.Ya acaba bütün bunlar psikolojik mi.günüm yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyorum.Başta kasık ağrısı olanlar hala devam ediyormu ağrılarınız.
Hürrem hoşgeldin canım.
Sen neden olmayacağını düşünüyorsun? Senin belirtilerin vardı ama.
Doktorun 5-6 kez deneyelim demiş ya, çatlatma iğnesiyle beraber mi?O kadar iğne vurulabiliyormuymuş.
kızlar acayip bel ağrısı var bendede kasığımdaki ağrı yeni geçiyor iğneyi vurulalı 6 gün oldu sizce normalmi
mrb kızlar bende aramıza yenı katıldım ve tabı buradakıler gıbı hamıle olmak ıstıyorum bu ay ılk kez klomen kullandım mdaha sonrada ıgne oldum 3 yumurtam oldu ılk aydan hamıle kalan var mı bıde bugunlerde cok usuyorum acaba hamılemıyım dıye dusunup duruyorum
tesekkur ederım cnm sende mı klomen kullanıyorsun daha oncekı sayfaları okumadım kusura bakma
ama benim doktor 3 ay deneyelim.sonra aşılama yapalım diyo.ama eşim aşılamaya karşı doğal yoldan olsun diyo.yani 1-2 yıla kadar hiç yanaşmaz.napcam bilmiyrm.ayrıca lütfen sizler moralinizi bozmayın
aranızda üşüyen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?